Gå til innhold
 • Bli medlem

Aslak Smeland

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  67
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Aslak Smeland

 • Rang
  Søring og evig optimist

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Friluftsliv, jakt og fiske.
 • Sted
  Grimstad

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Som deg så lager jeg videoer selv. Jeg liker rett og slett å se folk på tur, gjerne i områder jeg ikke har vært selv. Jeg liker å se folk kose seg ute både i finvær og ruskevær. Liker også å holde meg oppdatert på utstyr og stæsj.
 2. Huff ja.... det har blitt en del siden sist. Helsport Patagonia 3 extrem (fordi jeg ikke kunne la tilbudet gå fra meg...5000,- ) Norrøna Recon 125 L (fordi tilbudet var så bra....2400,-) Warmpeace Viking 900 Packraft m/ årer og vest Hodelykt, oppladbar Crispi ankelhøye sko Amok Draumr m/fjøl Gerber Strong-arm coyote kniv Stanley Prep and cook set For å nevne noe.
 3. Følger - Friluftsamatørene - Joe Robinett ( mindre og mindre i det siste ) - Ronny O ( herlig nordlending ) - Wild & Survival - Villmarklivet - UTE avdelingen - August Molttubak - Sindre Kolbjørnsgard - SkogsNessen - Woodsmen official ++ Har i tillegg min egen kanal som nettopp bikket 100 abonnenter. Norwegian Outdoor Adventure N.O.A
 4. Det jeg stusser på er mangelen på planlegging. De har tydligvis ikke sjekket om det var lov til å sette opp den midlertidige koia, eller bare kjørt på likevel. Dette er jo bare flaut. Regner med at sponsorer trekker seg fra samarbeidet etter dette, for det her er ikke god reklame. Å jakte ulovlig.....nei frøken, dette duger ikke. Synes også at TV produksjonen burde ta programmet av skjermen.
 5. Har laaang erfaring med brennmaneter......jada, det svir det. Pleide å lystre fjesing på badestranda da jeg var guttunge, skal visst være forsiktig med den. Edderkopper....null stress.
 6. Sjekk ut Wild&Survival på youtube. Daniel tester ut NorTent teltene.
 7. Hvilke tresorter bruker folket til buedrill? Bow? Spindle ? Hearth board?
 8. Ettersom jeg er avhengig av "barnevakt" til mine 2 "små" har jeg satt turer på vent. Skulle egentlig vært på heia denne helgen med pulk og mitt nye Patagonia, men jeg tok ikke sjansen på å sende ungene til besteforeldre. Har ingen problemer her hjemme, men får bare vente til dette er over.
 9. Oppdatert liste 2020. - Bergans 1 mannstelt jeg arvet av farfar - Helsport Nordmarka 3 camp ( første jeg kjøpte ) - Helsport Turtagrø 4 camp ( ettersom familien ble større ) - Et lite gapahuk telt jeg tok med meg i forbifarten på xxl ( 199 kr ) - Helsport Ringstind SL ( om jeg skal pakke superlight ) - Helsport Reinsfjell SL 3 camp ( fordi det er verdens beste telt ) - Jerven Mountain Igloo 3 ES ( fikk av gjengen da jeg fylte 40 ) - Amok Draumr ( alle burde prøve ) - Tentsile Stingray ( morro for ungene ) - Helsport Patagonia 3 camp Ext
 10. Mine 2 er med på en del av mine turer. Norwegian Outdoor Adventure på You Tube.
 11. Hadde samme opplevelsen på en tur i Birkeland for et par uker siden. Vi campet i et naturreservat der det hverken var lov til å felle eller bruke nedfall, bål er lov, men ved måtte medbringes. Vi gikk forbi flere bålplasser der nedfall var brukt. Sørgelig at ikke folk respekterer lover og regler, men jeg tenker at å rydde opp etter andre må være greit.
 12. Kjører du bare soloturer? Jeg har alltid med spaden og skredstang uansett på vinteren. Beveger meg aldri inn i skumle hellinger,, men man vet aldri.... Hengekøye er gull !
 13. Når det kommer til hva jeg har kjøpt sist.... - Helsport Reinsfjell SL3 ( siden de 8 andre teltene ikke var blå ) - Katadyn vannrensepumpe ( testet det på sist tur med en kompis og måtte bare ha det ) - Helsport Sarek vintersovepose til junior ettersom den han har er litt klein når tempen synker.
 14. Joda, å spille med åpne kort er nok det smarteste på sikt. 😉 At det plutselig dukker opp et rødt telt er vel helt naturlig ettersom bruksområdet er " noe heeelt annet" enn det grønne sommerteltet, det blå superlette teltet til sine turer, treteltet til turer med vanskelig underlag eller det stooore teltet til turer da dere er mange....😂 Hvert telt til sitt bruk og hvis hun er heldig og snill, kan hun få lov til å være med 👍
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.