Gå til innhold

Aslak Smeland

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  64
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Aslak Smeland

 • Rang
  Søring og evig optimist

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Friluftsliv, jakt og fiske.
 • Sted
  Grimstad

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Følger - Friluftsamatørene - Joe Robinett ( mindre og mindre i det siste ) - Ronny O ( herlig nordlending ) - Wild & Survival - Villmarklivet - UTE avdelingen - August Molttubak - Sindre Kolbjørnsgard - SkogsNessen - Woodsmen official ++ Har i tillegg min egen kanal som nettopp bikket 100 abonnenter. Norwegian Outdoor Adventure N.O.A
 2. Det jeg stusser på er mangelen på planlegging. De har tydligvis ikke sjekket om det var lov til å sette opp den midlertidige koia, eller bare kjørt på likevel. Dette er jo bare flaut. Regner med at sponsorer trekker seg fra samarbeidet etter dette, for det her er ikke god reklame. Å jakte ulovlig.....nei frøken, dette duger ikke. Synes også at TV produksjonen burde ta programmet av skjermen.
 3. Har laaang erfaring med brennmaneter......jada, det svir det. Pleide å lystre fjesing på badestranda da jeg var guttunge, skal visst være forsiktig med den. Edderkopper....null stress.
 4. Sjekk ut Wild&Survival på youtube. Daniel tester ut NorTent teltene.
 5. Aslak Smeland

  Buedrill

  Hvilke tresorter bruker folket til buedrill? Bow? Spindle ? Hearth board?
 6. Ettersom jeg er avhengig av "barnevakt" til mine 2 "små" har jeg satt turer på vent. Skulle egentlig vært på heia denne helgen med pulk og mitt nye Patagonia, men jeg tok ikke sjansen på å sende ungene til besteforeldre. Har ingen problemer her hjemme, men får bare vente til dette er over.
 7. Oppdatert liste 2020. - Bergans 1 mannstelt jeg arvet av farfar - Helsport Nordmarka 3 camp ( første jeg kjøpte ) - Helsport Turtagrø 4 camp ( ettersom familien ble større ) - Et lite gapahuk telt jeg tok med meg i forbifarten på xxl ( 199 kr ) - Helsport Ringstind SL ( om jeg skal pakke superlight ) - Helsport Reinsfjell SL 3 camp ( fordi det er verdens beste telt ) - Jerven Mountain Igloo 3 ES ( fikk av gjengen da jeg fylte 40 ) - Amok Draumr ( alle burde prøve ) - Tentsile Stingray ( morro for ungene ) - Helsport Patagonia 3 camp Extreme ( hell yeah ) Jada, teltfetish.... Men, alle er i bruk.
 8. Mine 2 er med på en del av mine turer. Norwegian Outdoor Adventure på You Tube.
 9. Hadde samme opplevelsen på en tur i Birkeland for et par uker siden. Vi campet i et naturreservat der det hverken var lov til å felle eller bruke nedfall, bål er lov, men ved måtte medbringes. Vi gikk forbi flere bålplasser der nedfall var brukt. Sørgelig at ikke folk respekterer lover og regler, men jeg tenker at å rydde opp etter andre må være greit.
 10. Kjører du bare soloturer? Jeg har alltid med spaden og skredstang uansett på vinteren. Beveger meg aldri inn i skumle hellinger,, men man vet aldri.... Hengekøye er gull !
 11. Når det kommer til hva jeg har kjøpt sist.... - Helsport Reinsfjell SL3 ( siden de 8 andre teltene ikke var blå ) - Katadyn vannrensepumpe ( testet det på sist tur med en kompis og måtte bare ha det ) - Helsport Sarek vintersovepose til junior ettersom den han har er litt klein når tempen synker.
 12. Joda, å spille med åpne kort er nok det smarteste på sikt. 😉 At det plutselig dukker opp et rødt telt er vel helt naturlig ettersom bruksområdet er " noe heeelt annet" enn det grønne sommerteltet, det blå superlette teltet til sine turer, treteltet til turer med vanskelig underlag eller det stooore teltet til turer da dere er mange....😂 Hvert telt til sitt bruk og hvis hun er heldig og snill, kan hun få lov til å være med 👍
 13. Tror jeg har gjort det. Må kanskje oppdateres.....
 14. 1. Bergans 2 manns tunneltelt jeg arvet av farfar. 2. Helsport Ringstind SL 1 til solorurer. 3. Helsport Nordmarka 3 det første teltet jeg kjøpte. 4. Helsport Turtagrø 4 det andre teltet jeg kjøpte da familien vokste. 5. Jerven Mountain Igloo3 med 3 tunneler. Teltet bruker jeg mest fordi ungene elsker det + comfor. Det egner seg kun til camping med bil ettersom det veier 13kg med tunnelene. 6. Tentsile Stingray 3 ( tretelt ) fordi det var noe helt nytt og gøy. Fungerer supert. 7. Et eller annet gapahuk telt jeg tok med meg i forbifarten på xxl på kampanje til 200kr. 8. McKinnly 2 skal se om innerteltet passer i tunnelen på jerven teltet. 9. Bergans Tarp M size. Brukes til overnatting både med og uten telt. Har også planer om Helsport Reinsfjell 3 SL til fjellturer med fruen, mye pga ventilasjonsmulighetene. Kikker også på Helsport MIL 1 LT som ser fett ut.
 15. Jeg valgte å gå for den dyre varianten og endte opp med Optimus Polaris. Har foreløpig ikke angret ett sekund, den er helt super! Fungerer like godt på gass og bensin uten å bytte noe som helst. Beregner ca.0,5 + L bensin pr.døgn til smelting av snø og litt kosefyring, men drar alltid med litt ekstra just in case. MEN, originalt bråker den no inni hampen! Silencer er et must. Jeg kjøpte slik en fra Polar Dawg på nettet ( sjekk You tube) Lykke til.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.