Gå til innhold

nesning

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  108
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

nesning vant dagen sist November 2 2016

nesning hadde mest likt innhold!

Om nesning

 • Bursdag 16. aug. 1969

Nylige profilbesøk

2 390 profilvisninger
 1. nesning

  Hva har du lest nå ?

  ville egentlig ønske meg "hvorfor er det så kalt å være våt" fra Randulf Valle til jul. Men så la boka allerede ut på biblioteket siste gang jeg var der. Beklager Randulf at den ikke ble kjøpt, men slukte boka som egentlig alle dine artikler ellers jeg kommer over. Det ligger mye arbeid bak dette.
 2. nesning

  Klymit Inertia X-Frame Recon liggeunderlag

  Med det designet blir i hvert fall ikke knekkebrødsmulene liggende oppå.
 3. nesning

  Førstehjelp

  Det ligger en fin film på Youtube fra Ekspedisjonsskolen om bla. dette. Ganske så lærerikt.
 4. Sekken min havner på ca. 15kg for ei uke. Dette inneholder 5kg med mat (inkl. noen hundre gram med skummel væske) og ca. 1.3kg med fiskeutstyr. Har med 2 haspelstenger og en full slukboks på 300g. Vandring og fisking er prioritert 50/50 hos meg.
 5. nesning

  Snøfrie fjell i juni?

  Du kan også følge med på senorge.no.
 6. Jeg var ikke klar over at du går med sekk. Jeg bruker bare pulk om vinteren. Men jeg bruker kjelen på brenner, fyrer ikke bål jeg heller.
 7. Til snøsmelting bruker jeg Espegard sin kjele. https://www.fjellsport.no/espegard-kaffekjele-2-5l.html. Finnes i 2,5l og 6l variant. Bruker lokket til å skuffe snø i kjelen. Passer sikker også med en fisk i denne.
 8. nesning

  I bil på Galdhøpiggen

  I denne tida var det vel liten fare for å få en omgang juling med skistaver av sinna påskeskiturister.
 9. nesning

  Hva har du kjøpt eller solgt brukt nå?

  Det er en god idé. Det har jo samme verdien i prinsippet om du kjøper eller selger brukt.. Jeg vet bare ikke hvordan man endrer trådtittelen...
 10. nesning

  Utleie av telt(!)

  Sjekk gjerne Leieting.no. Jeg bruker denne siden. Tingene som leies bort er i tillegg forsikret.
 11. nesning

  Røverkjøp og gode tilbud

  Påsketilbud hos Kartbutikken.no med 20% rabatt på bla. Norges-serien kart.
 12. nesning

  Optimus Nova+ med filterproblem

  Jeg er usikker hva som var årsaken til at filteret ble hardt og tettet slangen. Muligens har jeg pumpet for mye trykk. Filteret ble fjernet, brenner fungerer fint siden det. Jeg er nøye med å bruke rent/filtret drivstoff når jeg fyller etter. Bruker forresten miljøbensin, ikke parafin. Eneste problem med brenneren er når det blir litt fusking og gul flamme, da må dysa renses, ellers problemfritt.
 13. Jeg tenkte det kunne være interessant å se hva og hvor mye som blir kjøpt brukt. Det er selvfølgelig stas med nytt utstyr og dette skal ikke være noe konkurrerende tråd til «hva har du kjøpt nå?». Men det kan være mange grunner til å kjøpe brukt. En av de viktigste i mine øye er gjenbruk, altså miljøgevinsten. Del gjerne hva du har skaffet deg på Finn, Fjellforum osv. og hvorfor. Det er jo også noe man kan skryte av. I det siste fikk jeg tak i en god del fiskeutstyr på Finn som var lite brukt og som jeg ellers ikke hadde råd til. En teltpose til pulk ble kjøpt via Fjellforum i fjor.
 14. Stemmer. Interessant punkt, det siste. Men det kommer ikke på tale å bruke saks på teltet mitt som jeg har brukt lang tid å spare for.
 15. nesning

  "Å gå inn sko" - myte?

  Ikke bare pga. skoene skulle man gjøre det. Venstre og høyre fot er ikke alltid like heller.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.