Gå til innhold
  • Bli medlem

nesning

Aktiv medlem
  • Innlegg

    165
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    4

nesning vant dagen sist 21. april 2020

nesning hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

295 Excellent

Om nesning

  • Bursdag 16. aug. 1969

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sted
    Nesbyen, Hallingdal

Nylige profilbesøk

5 749 profilvisninger
  1. Vi har en Border Colliemiks, som er en fantastisk turkamerat. Hun er med på alt, bortsett fra de kaldeste vinterturene. Med BC er det gjerne slik at det kan være meget stor sprik i personlighetene fra hund til hund. Det er det jo ofte på andre raser og, og de kommer med sine rasespesifikke egenskaper, men det som har mye å si er oppdragelse, miljø og deg/dere som er flokken dens. Vil gjerne også foreslå finsk Lapphund som en kandidat.
  2. Så klart hadde jeg tatt med slikt lettpakkerøl (UL-øl?) med på tur.
  3. 1. april er en av de få dagene der folk tenker seg om før dem tror på alt mulig rart…. (Hadde ønsket at det var oftere slik)
  4. Jeg stortrives med bok på tur. Helst eventyr, Jack London og Helge Ingstad er favorittene mine.
  5. Her i Hallingdal har endelig isen gått på en god del vann slik at fiskesesongen kan startes på alvor. Jeg har tenkt å gjøre det med en ny vri, sykkelfisking, som betyr simpelthen at bilen blir stående hjemme så ofte som mulig. Her ved et hemmelig vann, som for min del kan forbli det siden det var helt dødt...
  6. Vikbekkfjell er meget fint, lite med stier der men med fiskekort for 600.- og parkering for 400.- (hvis jeg husker riktig) blir det litt dyrt. Jeg var der for 2 år siden, fisken var ikke bitevillig og det er en del steinrøys men meget flott område. Det andre kortet du linker til, Kvenna område, dit kommer du med båt fra Skinnarbu til Mogen. Det er planen min i hvertfall denne sommeren.
  7. Synes det er risky å ha det i soveposen. Jeg har ei flaske som er kon med stor lokk. Slik får man ut innholdet selv om det er frossen.
  8. Takk for turrapporten. Det er alt for få rapporter i det siste, selv om vi var/er nødt til å feriere i Norge.
  9. Hvis det ikke er forskjell mellom død og levende agn, er det da smaken fisken går på eller må man skape litt bevegelse for å trigge fisken?
  10. Det var da plutselig et meget stort utvalg av agn. Det blir det å ta en titt i kjøleskapet og fryseren først. Takk for alle tips! Fikk låne isbor, så da blir det prøving til helgen.
  11. Fjellforumfolka er i hvertfall mere på hugget en fisken...takk for tipsene. Antagelig så får dem nok inn maggot etterhvert, men uansett hadde det vært moro å vite hva som ellers kan brukes. Ångående kunstig agn, er ikke det en viss fare for at det blir en del plastsøppel i vannet da? Mais hadde vært genialt enkelt, det skal prøves. Tror jeg har hørt om reker som agn, noen erfaringer rundt det?
  12. I år har jeg tenkt å prøve isfiske (røye og ørret), men jeg får ikke tak i maggot her i område. Hva finnes av alternativer?
  13. Etter å ha slukt alle episodene etter hverandre gikk jeg tur med hunden og faktiskt føltes det ikke like kalt lenger...
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.