Jump to content

nesning

Aktiv medlem
 • Posts

  162
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

nesning last won the day on April 21 2020

nesning had the most liked content!

Reputation

295 Excellent

About nesning

 • Birthday 08/16/1969

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nesbyen, Hallingdal

Recent Profile Visitors

5,113 profile views
 1. nesning

  Bok på tur?

  Jeg stortrives med bok på tur. Helst eventyr, Jack London og Helge Ingstad er favorittene mine.
 2. Her i Hallingdal har endelig isen gått på en god del vann slik at fiskesesongen kan startes på alvor. Jeg har tenkt å gjøre det med en ny vri, sykkelfisking, som betyr simpelthen at bilen blir stående hjemme så ofte som mulig. Her ved et hemmelig vann, som for min del kan forbli det siden det var helt dødt...
 3. Vikbekkfjell er meget fint, lite med stier der men med fiskekort for 600.- og parkering for 400.- (hvis jeg husker riktig) blir det litt dyrt. Jeg var der for 2 år siden, fisken var ikke bitevillig og det er en del steinrøys men meget flott område. Det andre kortet du linker til, Kvenna område, dit kommer du med båt fra Skinnarbu til Mogen. Det er planen min i hvertfall denne sommeren.
 4. Synes det er risky å ha det i soveposen. Jeg har ei flaske som er kon med stor lokk. Slik får man ut innholdet selv om det er frossen.
 5. Takk for turrapporten. Det er alt for få rapporter i det siste, selv om vi var/er nødt til å feriere i Norge.
 6. Hvis det ikke er forskjell mellom død og levende agn, er det da smaken fisken går på eller må man skape litt bevegelse for å trigge fisken?
 7. Det var da plutselig et meget stort utvalg av agn. Det blir det å ta en titt i kjøleskapet og fryseren først. Takk for alle tips! Fikk låne isbor, så da blir det prøving til helgen.
 8. Fjellforumfolka er i hvertfall mere på hugget en fisken...takk for tipsene. Antagelig så får dem nok inn maggot etterhvert, men uansett hadde det vært moro å vite hva som ellers kan brukes. Ångående kunstig agn, er ikke det en viss fare for at det blir en del plastsøppel i vannet da? Mais hadde vært genialt enkelt, det skal prøves. Tror jeg har hørt om reker som agn, noen erfaringer rundt det?
 9. I år har jeg tenkt å prøve isfiske (røye og ørret), men jeg får ikke tak i maggot her i område. Hva finnes av alternativer?
 10. Etter å ha slukt alle episodene etter hverandre gikk jeg tur med hunden og faktiskt føltes det ikke like kalt lenger...
 11. Sjekk om du har en hvit filter i enden av slangen i pumpa. Fjern den og test igjen. Trengs egentlig ikke mer enn å pumpe ca. 20 ganger.
 12. Ørreten er jo gjerne kresen. Derfor kan det fungere med noe eksotisk som ananas...
 13. Skjønner at jeg henger litt etter... Jeg hadde egentlig utelukket telefon pga. størrelse og stadig tomt batteri om vinteren. Men ser at det er lettvind med en app.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy