Gå til innhold
 • Bli medlem

nesning

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  148
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

nesning vant dagen sist 21. april

nesning hadde mest likt innhold!

Om nesning

 • Bursdag 16. aug. 1969

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Nesbyen, Hallingdal

Nylige profilbesøk

3 813 profilvisninger
 1. Skjønner at jeg henger litt etter... Jeg hadde egentlig utelukket telefon pga. størrelse og stadig tomt batteri om vinteren. Men ser at det er lettvind med en app.
 2. Det er mange timer i telt på vinterturer. Jeg er meget glad i bøker, men synes det er upraktisk i kulda med votter og det hele. Derfor lurer jeg på hva folk anbefaler til å høre på musikk, lydbøker og podcaster. Ser at det er mye apple produkter på Finn, men da må man antagelig bruke itunes for å legge noe på enheten? Er det fortsatt mp3 som gjelder? Er det greit med batteritid på slike apparater i kulda? Hjelp, snøen kommer snart!
 3. Det ble en Garmin inreach mini på meg. De selges alltid kjapt på Finn.
 4. Jeg har ingen erfaring med tørkeloft siden jeg aldri bruker brenner i innerteltet. Det er flere opphengsmuligheter i teltet, så det går fint an med tørkeloft vil jeg tro. Jeg har festet ei snor i taket for lykt, sokker o.l. Flere lommer savner jeg ikke, har det som trenges lett tilgjengelig som hodelykt, tannpuss, kanskje telefon i den ene ved hodeenden. andre ting har sin faste plass i forskjellige poser/sekker. Hele innerteltet lar seg lett hekte av hos Hillebergtelt. Slik kan du f.eks. pakke innerteltet separat når yttertelt er våt eller så kan du hekte av bare ett hjørne for å forstørre f
 5. Jeg bruker også Staika. Solo om vinteren og med 2 voksne og hund på kanoturer om sommeren. Forteltet er liten, men jeg lager en grop som er stort nok til brenneren og føttene mine slik at jeg kan sitte og lage mat. Under opptenning brukes evt. spaden for å beskytte teltduken. Man kan også hekte av en del av innerteltet for å få større fortelt. Bombesikker telt forresten.
 6. Først kjøpte jeg boka "fluefiske fra A til Z" på Finn. Så fikk jeg tak i et brukt fluefiskesett (også på Finn). Nå står jeg på plenen og vifter...
 7. Morsomt prosjekt, det. Men akkurat nå ser det ut som ørreten ikke har lyst på noe som helst.
 8. Det kommer fram en klar beskjed fra alle kommentarene, takk. På varme dager er det vel ingen problem heller med vest for hunden siden det er kjølig i bunnen på kanoen?
 9. Denne sommeren skal vi prøve oss på kanoturer. Bikkja vår kan selvfølgelig svømme men har aldri gjort det lenger enn noen meter. Så, er det smart med redningsvest eller er det bare nødvendig under visse forhold som lavt temperatur, langt fra land, stryk osv.?
 10. Skjønner ikke problemet. Jeg er opprinnelig fra Tyskland og det stemmer som ryktene sier, at det gikk i en god del hermetikk på tidligere turer (70-, 80-tallet).
 11. nesning

  Lydløs slukskrin

  Det er mindre sjanse for at slukene setter seg fast. Slik er tapstallet i løpet av en sesong mye mindre. Jeg er ganske sikker på at det ikke blir særlig mindre med fisk pga. det heller.
 12. Samme her med Akto og Staika.
 13. Til og med i mitt Staika har jeg "kuldegrop". Akkurat passe til ett par føtter og primussen. Må nesten ha det for å få litt avstand mellom teltduken og brenneren. Har dessverre ingen tydeligere bilde.
 14. Jeg bor ikke i Hemsedal men på Nesbyen som også ligger i Hallingdal. Man skal selvfølgelig vurdere nøye et sånt skritt. Men som @elgen skrev kan du møte samme utfordringer i ditt eget land. Jeg flyttet selv til Norge for en del år siden og må si at mestparten er avhengig av ditt eget angasjement. Hallingdal er en fin plass for familier og særlig for friluftslivinteresserte. Hemsedal område er veldig alpint og størstparten ligger over 800 moh. Derfor er det mindre med langrennsløyper, men Golsfjell og Ål ligger nære på med stort løypenett. Bare husk at vinteren i Hemsedal er lengre en mange and
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.