Gå til innhold

nesning

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  110
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

nesning vant dagen sist November 2 2016

nesning hadde mest likt innhold!

Om nesning

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Nesbyen, Hallingdal

Nylige profilbesøk

2 699 profilvisninger
 1. Det finnes mange gode fiskevann vest fra Hallingnatten. Disse ligger i Nes kommune. F.eks. sone 2+3 på kartet I linken: https://www.visitnorway.no/reisemal/ostlandet/hallingdal/nesbyen/aktiviteter/fiske-i-nes/
 2. jeg har vurdert det samme men turte ikke pa. av glidelåsen. Du kan skade teltduken og det er tuklete å holde en hånd på innsiden av skiposen når det er kaldt. En annen ting er fare for tilising av glidelåsen.
 3. ville egentlig ønske meg "hvorfor er det så kalt å være våt" fra Randulf Valle til jul. Men så la boka allerede ut på biblioteket siste gang jeg var der. Beklager Randulf at den ikke ble kjøpt, men slukte boka som egentlig alle dine artikler ellers jeg kommer over. Det ligger mye arbeid bak dette.
 4. Med det designet blir i hvert fall ikke knekkebrødsmulene liggende oppå.
 5. Det ligger en fin film på Youtube fra Ekspedisjonsskolen om bla. dette. Ganske så lærerikt.
 6. Sekken min havner på ca. 15kg for ei uke. Dette inneholder 5kg med mat (inkl. noen hundre gram med skummel væske) og ca. 1.3kg med fiskeutstyr. Har med 2 haspelstenger og en full slukboks på 300g. Vandring og fisking er prioritert 50/50 hos meg.
 7. Du kan også følge med på senorge.no.
 8. Jeg var ikke klar over at du går med sekk. Jeg bruker bare pulk om vinteren. Men jeg bruker kjelen på brenner, fyrer ikke bål jeg heller.
 9. Til snøsmelting bruker jeg Espegard sin kjele. https://www.fjellsport.no/espegard-kaffekjele-2-5l.html. Finnes i 2,5l og 6l variant. Bruker lokket til å skuffe snø i kjelen. Passer sikker også med en fisk i denne.
 10. I denne tida var det vel liten fare for å få en omgang juling med skistaver av sinna påskeskiturister.
 11. Det er en god idé. Det har jo samme verdien i prinsippet om du kjøper eller selger brukt.. Jeg vet bare ikke hvordan man endrer trådtittelen...
 12. Sjekk gjerne Leieting.no. Jeg bruker denne siden. Tingene som leies bort er i tillegg forsikret.
 13. Påsketilbud hos Kartbutikken.no med 20% rabatt på bla. Norges-serien kart.
 14. Jeg er usikker hva som var årsaken til at filteret ble hardt og tettet slangen. Muligens har jeg pumpet for mye trykk. Filteret ble fjernet, brenner fungerer fint siden det. Jeg er nøye med å bruke rent/filtret drivstoff når jeg fyller etter. Bruker forresten miljøbensin, ikke parafin. Eneste problem med brenneren er når det blir litt fusking og gul flamme, da må dysa renses, ellers problemfritt.
 15. Jeg tenkte det kunne være interessant å se hva og hvor mye som blir kjøpt brukt. Det er selvfølgelig stas med nytt utstyr og dette skal ikke være noe konkurrerende tråd til «hva har du kjøpt nå?». Men det kan være mange grunner til å kjøpe brukt. En av de viktigste i mine øye er gjenbruk, altså miljøgevinsten. Del gjerne hva du har skaffet deg på Finn, Fjellforum osv. og hvorfor. Det er jo også noe man kan skryte av. I det siste fikk jeg tak i en god del fiskeutstyr på Finn som var lite brukt og som jeg ellers ikke hadde råd til. En teltpose til pulk ble kjøpt via Fjellforum i fjor.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.