Gå til innhold

nesning

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  129
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

nesning vant dagen sist 1. april

nesning hadde mest likt innhold!

Om nesning

 • Bursdag 16. aug. 1969

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Nesbyen, Hallingdal

Nylige profilbesøk

3 223 profilvisninger
 1. nesning

  Lydløs slukskrin

  Slukskrinet mitt er stappfull. Den er passe stor (eller liten) slik at den passer i lomma til fjellbuksa. Jeg liker å gå langs vannet, helst rundt der jeg fisker. Det blir fort noen kilometer. Så skramler det skikkelig i buksa (slukskrinet mener jeg). I tillegg mister slukene lakken. Irriterende. Så tok jeg litt skummateriale og tapetkniv. Nå ligger slukene pent i skrinet uten å lage rabalder. Oversiktlig er det og. Pluss at jeg måtte slanke innholdet.
 2. Da jeg bestilte min Akto ville jeg ha grønn. Men leveringstiden ble for lang så fikk jeg en i sandfarge. Er veldig glad for det. Behagelig farge, glir fint inn i naturen.
 3. Det blir telttur denne helgen. Pulken var allerede pakket en stund. Det er en kjapp biltur uten mellomstop på bensinstasjon. Skulle det være folk på fjellet går jeg rundt i en stor bue.
 4. Da fant jeg en Pana 12-32mm linse på Finn. Veldig spennt på om jeg får til noen fine bilder. Da er det også fare for at det kommer noen turrapporter etterhvert.
 5. Jeg bruker ofte kartet for å søke opp rapporter om områder jeg er interessert i. Men har en mistanke om at det bare ligger en brøkdel av turrapportene der?
 6. Det var meget utfyllende og interessante svar. Det er altså en viss risiko ved bruk av adapter. Tanken var å finne muligens en objektiv på Finn og evt. en rimelig adapter fra Amazon e.l. Jeg må nok fordype søket siden det er større utvalg enn jeg tenkte. Særlig denne Pana 12-32mm frister, ikke minst pga. størrelsen.
 7. Inntil nå har jeg brukt en enkel kompaktkamera. Programmknappen på "A" og så knipset i vei. Det blir jo bilder av det. Men så har jeg skaffet meg en Panasonic Lumix GX800, som visst skal være noe tess, for å komme litt inn i denne fotoverden. Har lyst til å lage mer interessante bilder og å forstå hv jeg driver med. Det sitter en 20mm objektiv på kamaraen og det holder selvfølgelig ikke til landskapsfotografi har jeg skjønnt. Siden det ligger mange interessante objektiver til også andre fabrikater er spørsmålet mitt om det medfører noen ulemper ved å bruke adapter? Utvalget til MFT fatning er ikke særlig stor ser det ut som. Går det utover kvaliteten, mister man noen funksjoner osv...?
 8. Hvis man tenker andre veien så er det å være på tur med flere ikke nødvendivis en garanti for mere trivsel.
 9. Støtter og har selv versjonen med popnagler. Parispulken er laget av slitesterk materiale. Du kan i tillegg lage et taudrag som festes f.eks. i de originale hullene. Da har du backup og du kan velge etter forhold hvilket drag du vil bruke.
 10. Lommelerka mi. Den inneholder prikken på i ´en når roen har senket seg i leiren.
 11. Ja, den gjør det. Min quilt er fra Enlightened equipment, den kan lukkes helt nede ved føttene som en sovepose. I tillegg har den 2 gummistropper, en omtrent I midten og en ca. i brysthøyde. Den I midten fester jeg rundt underlaget og den øvre rundt kroppen når det er kaldt. Funker bra etter litt prøving. Veier 640gr.
 12. Denne "sylinderen" du holder i blir festet med ei mutter fra undersiden for å kunne demontere brenneren.
 13. Mine vinterhansker fikk hull i fjor og begynte å flasse skikkelig, så da passet det fint at en snill FFer ville gi bort sine. Jeg måtte bare betale frakt. Fra en annen hyggelig FFer fikk jeg kjøpt en MSR XGK brenner. Var lenge på jakt etter en slik siden jeg begynner å blir skikkelig hekta på vinterturer. Av samme grunn ble det en Garmin GPS fra Finn. Da må man være kjapt på avtrekkeren når prisen er grei. En nesten ny Lawson fiskestang fant jeg også på Finn. Dette er den tredje Lawson stanga mi. Den første knekkte jeg da sluken satt fast. Den andre mister jeg under sesongens siste fisketur, ikke spør hvordan det er mulig. Så håper jeg at jeg er mere heldig med den tredje.
 14. Jeg bruker ei liste til som inneholder alternativer. f.eks. kokeutstyr, sovepose, telt, fiskeutsyr osv. Da kan man også fint bruke merkene til.
 15. Det har flere fordeler med to par sokker:
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.