Gå til innhold

nesning

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  114
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

nesning vant dagen sist November 2 2016

nesning hadde mest likt innhold!

Om nesning

 • Bursdag 16. aug. 1969

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Nesbyen, Hallingdal

Nylige profilbesøk

2 899 profilvisninger
 1. Jeg bruker ei liste til som inneholder alternativer. f.eks. kokeutstyr, sovepose, telt, fiskeutsyr osv. Da kan man også fint bruke merkene til.
 2. Det har flere fordeler med to par sokker:
 3. «Never trust a guy in shiny gear» må vel også gjelde som argument for bruktkjøp?
 4. Det viktigste i mine øyne er at slike tråder og diskusjoner begynner å dukke opp. Enda viktigere er at jeg opplever at slikt diskuteres alvorlig og faglig her på forumet.
 5. Det finnes mange gode fiskevann vest fra Hallingnatten. Disse ligger i Nes kommune. F.eks. sone 2+3 på kartet I linken: https://www.visitnorway.no/reisemal/ostlandet/hallingdal/nesbyen/aktiviteter/fiske-i-nes/
 6. jeg har vurdert det samme men turte ikke pa. av glidelåsen. Du kan skade teltduken og det er tuklete å holde en hånd på innsiden av skiposen når det er kaldt. En annen ting er fare for tilising av glidelåsen.
 7. ville egentlig ønske meg "hvorfor er det så kalt å være våt" fra Randulf Valle til jul. Men så la boka allerede ut på biblioteket siste gang jeg var der. Beklager Randulf at den ikke ble kjøpt, men slukte boka som egentlig alle dine artikler ellers jeg kommer over. Det ligger mye arbeid bak dette.
 8. Med det designet blir i hvert fall ikke knekkebrødsmulene liggende oppå.
 9. Det ligger en fin film på Youtube fra Ekspedisjonsskolen om bla. dette. Ganske så lærerikt.
 10. Sekken min havner på ca. 15kg for ei uke. Dette inneholder 5kg med mat (inkl. noen hundre gram med skummel væske) og ca. 1.3kg med fiskeutstyr. Har med 2 haspelstenger og en full slukboks på 300g. Vandring og fisking er prioritert 50/50 hos meg.
 11. Du kan også følge med på senorge.no.
 12. Jeg var ikke klar over at du går med sekk. Jeg bruker bare pulk om vinteren. Men jeg bruker kjelen på brenner, fyrer ikke bål jeg heller.
 13. Til snøsmelting bruker jeg Espegard sin kjele. https://www.fjellsport.no/espegard-kaffekjele-2-5l.html. Finnes i 2,5l og 6l variant. Bruker lokket til å skuffe snø i kjelen. Passer sikker også med en fisk i denne.
 14. I denne tida var det vel liten fare for å få en omgang juling med skistaver av sinna påskeskiturister.
 15. Det er en god idé. Det har jo samme verdien i prinsippet om du kjøper eller selger brukt.. Jeg vet bare ikke hvordan man endrer trådtittelen...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.