Gå til innhold

Brennern

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  23
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Brennern

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takk for alle innspill. Går for alle tre
 2. Bamse i bunn har kanskje ikke mye annen funksjon enn å beskytte for hull i det oppblåsbare. Kanskje sånn varmemessig at jeg like gjerne kunne hatt det oppå.
 3. Skal på 1 ukes vintertur på Hardangervidda i telt. Sovekomfort / liggeunderlag vil bli høyt vektlagt for best mulig søvn. Har en bedding hvor jeg har følgende rekkefølge fra bunn: - bamseunderlag - Mammut kompakt plus 3 sesongs oppblåsbart 7,5cm tykkelse - reinskinn - sovepose Vil det oppblåsbare bli for kaldt, er vel lufta inni her som blir kjølig? Dette er med for komforten sin del og håper reinskinnet øverst kan eliminere den kalde luften. Innspill...?
 4. Som overskriften sier, brukt 5-6 ganger. Selges for 1000kr. Se bilder på Finn annonse: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=169537415
 5. Noen som har begynt å bevege seg litt rundt på Hardangervidda denne vinteren? Ser det har lavet ned med snø og vært mye vind ifølge værmeldinga siste månedene. Noen som har noe å dele til inspirasjon......
 6. Hei! Jeg borret hull først og naglet fast. Jeg har prøvd å gjøre endel research da jeg er fersk selv i forhold til pulk. Finner jo mye om denne Parispulken, men har ikke lest om noen som har hatt problem med at festet ryker eller plasten sprekker. Jeg har kun brukt den på noen småturer hvor en gang pulken var fullastet og veltet på siden, men ingen ting svakhet å se. Jeg planlegger en lengre vidda tur og da har jeg tenkt å ha med reimer eller strips i backup i tilfelle.
 7. Brennern

  Blefjell nå

  Takk for info. Jeg får se ann forholdene.
 8. Brennern

  Blefjell nå

  Takk. Ikke så farlig med nedkjøringen. Noen tanker i forhold til skredfaren i området der nå?
 9. Brennern

  Blefjell nå

  Noen som kjenner forholdene på Blefjell nå? Tenker på labbetur med fjellski fra Nordstul retning Store Ble / Sigridsbu
 10. Veien til Eiksetra i dag var godt gruset i bakkene oppover, men glatt på flatene bortover.
 11. Breili skal det vel være. Vestskauen er jo snøsikkert, men er nok isete nå. En tur fra Eiksetra opp til Skimten, Tverråsen og bortover mot Vakkertjern er jo fint terreng da selv om det vil være isete nå.
 12. Jeg har 25l Fjellpulkensekken, men ikke foran meg nå. Forstod jeg deg riktig at sekken kan demonteres og bruke kun seletøyet?
 13. Vurderte det samme nettopp selv. Landa på Fjellpulken sin 25l selesekk. Muligheten til å ha mat og drikke samt varm jakke lett tilgjengelig var avgjørende. I tillegg har man sekk for enkle turer i nærheten av basecamp hvis man ønsker det. Sekken føles komfortabel på rygg og hofter kombinert med Parispulk med stivt drag. 40l var ikke aktuell da faren for å fylle denne eller gå med en halvfull sekk er unødvendig. Ulempen er klammere rygg enn med rent selesystem.
 14. Finnemarka i Drammen forrige uke. Tatt med Huawei p20 pro på morgenen i tåkevær i "natt" modus. Amatør på foto og motiv, men prøver å jobbe med saken.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.