Jump to content

Brennern

Aktiv medlem
 • Posts

  69
 • Joined

 • Last visited

About Brennern

Recent Profile Visitors

978 profile views

Brennern's Achievements

 1. Hvis du tenkte for fiske så ja, vann og elv i nærheten av slepet.
 2. Brukte 4t en vei, var 45km en vei med litt bilder og mat inkl. 30 min gange på stien fra slepet og inn til DNT Lågaros. Sleppet består mye i to hjulspor, tidvis noe grov stein, vedr skarpe stein så hadde jeg ingen punkteringer ila de 90km t/r. Rundt Skrykken var det vel ganske så fin grusvei. Nå skal det legges til at jeg reiste lett med enkelt utvalg av fiskeutstyr og tøy ellers samt prima vær. Syklet og på veldig egnet sykkel og sykler endel ellers. Møtte noen på strekningen Solheimsstulen - Skrykken som er det "enkleste" underlaget med tralle bak og mer bagasje, tilbakemeldingene var at det var humpete, men fungerte. Uansett bruker man dagen så er det en utrolig flott tur med mange flotte utsiktspunkter da det også var mer kupert enn hva jeg kanskje hadde forventet.
 3. Parkerte på Solheimsstulen og syklet Nordmannsslepa inn til Lågaros med litt fiske på veien, men trillet siste biten på stien inn til DNT hytta pga forbud. Finfin tur med riktig egnet sykkelredskap.
 4. Jeg gikk ikke gjennom Kyrkedøri på denne turen så det tør jeg ikke uttale meg om....
 5. Nettopp gått der, senest i dag. Helt suverent.
 6. Takker, mye nyttig info, må si det smelter fort der oppe da....
 7. Ok, takk. Skjønner det begynner å haste.......
 8. Tenkte meg en tur til Finse nå, men ustabilt vær der oppe. Ser mulighetene for eventuelt å ta turen til Solheimstulen og gå en runde innover derfra isteden. Ser på litt bilder i div sosiale medier og ser ikke ut for at det er allverdens med snø???. Begynner det å tære på og utrygt å bevege seg over vann? Noen som har noe ferske rapporter?
 9. Noen som har vært over der i det siste mtp forholdene eller har planer om det?
 10. Samme skjer med min og startet og etter kort tids bruk. Sømmene virker og svært "tynne" etter mitt syn.
 11. Du har helt sikkert rett. Min Optimus synes jeg oppfører seg noe ustabilt, har vært nøye med vedlikehold og den er relativt ny. Da jeg hadde slått leir inne på Hardangervidda i - 20 og var klar for for litt kosefyring med varm mat og drikke og den ikke ville fungere og med bånntæla vann og null varmt på morgenen så tenkte jeg at det var lite ellers av utstyret man ikke kunne fikse eller leve med defekt på en tur foruten noe å få varme av til mat og drikke. Derfor ønsker jeg å ha med to brennere hvis jeg skal utenfor allfarvei over litt lengre tid. Da jeg kom hjem funket den normalt igjen.
 12. Vet det finnes utallige tråder, men prøver å få inn en kort oppsummering her. Har en Optimus Polaris, men finner ikke denne tillitsvekkende nok for vintertur så vil ha med en reservebrenner eller som kanskje blir ny hovedbrenner. Behovet er varme i telt og av erfaring blir det lite kokkelering på vinteren i telt så det går i varmt vann til Real turmat, snøsmelting og som varmekilde. Jeg ønsker noe som er bankers å bruke og man kan stole på. Har sett på MSR xgk ex. Ser den har sine svakheter hva gjelder regulering og støy. Nå skal jeg for det meste ha varmt vann og som varmekilde. Støyen tror jeg at jeg kan leve med da det er greit ift innsovning samt ser det er mulighet for en silencer. Hva tenker folket? Gå for denne eller burde jeg se på andre alternativer?
 13. Brukt en Helsport Rago x-trem over flere netter opp mot ca - 20. Jeg fryser lett, men veldig godt fornøyd når man tar seg tid til å bruke nakkekraven til det den er ment for. Komprimert tar den lite plass og vekta er super. Minuset så langt er at den kan virke litt "tynn" i sømmene.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy