Gå til innhold

Brennern

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  40
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Brennern

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hvordan var responsen?
 2. Håper fremdeles på en liten vårskitur fra Finse ila mai / juni, hvorlenge utover våren pleier man å kunne labbe rundt oppå der? Noen som har gått på fjellski opp til Sankt Pål? Er det en enkel og grei tur uten de store faremomentene hvis man utelukker værmessige utfordringer?
 3. Er ikke å dra på hytta en fritidsreise da!
 4. Hadde lyst på flere turer til Hardangervidda denne vinteren, er jo mye snø der oppe så har fremdeles trua. Sikkert føre ut mai måned.....
 5. Dette er samme plastfjøla, jeg surra alufolie rundt den og og teipet fast aluen under med duck tape. Spaden fungerer forresten optimalt som varmeovn.
 6. Var nettopp på min første vintertur rett før koronnan slo til. Paris 150cm stivt drag med Fjellpulken 200cm sleeper. Det funka fint, fant ut at det var lurt å feste sleeperen foran i stengene på draget slik at den ikke gled til sidene.
 7. Synes brenneren virker noe ustabil. Hvor ofte har dere service / rengjøring på den? Min har brent i ti timer og har husket på å benytte denne magnetsaken før og etter bruk.
 8. Bruker dere vanlig impregneringsspray på skoene, altså på Alaska?
 9. Fikk mine Alaska for etpar dager siden, trasker inne med de og. Synes utgangspunktet virker bra, noe her og der, men kjennes ut som om dette er ting som formes ved bruk når det blir fuktig osv. Skjønner ikke helt hva folk mener med vanskelig å stramme, synes det funker greit, men nå har jeg bare gått inne med de som sagt.
 10. Kjøpte en Optimus Polaris i høst. Etter ca ti timer i bruk er den slarkete som vist på filmen. Var på telttur nettopp, funka bra første 3 nettene, men før fjerde natt i - 20 brant den ustabilt og slukket innimellom. Fikk liksom ikke trykk i flammen heller, men det viste seg at det lakk bensin fra slangen der hvor fyrstikken peker, ikke så kult dette inni teltet. Noen som vet hvor man strammer opp denne slarken og trodde slangene var ganske tette. VID_20200310_143902.mp4
 11. Gikk kvista løype fra Finse - Krækkja - Stigstuv - Rauhelleren - Heinseter - Haugastøl nå inn i helga, møtte på 3-4 stykker sånn ute i terrenget på tross av skyfrie dager.
 12. Jeg er 42 - 42,5 i vanlige sko. Alltid brukt 43 i Alpina vanlige langrennssko. Kjøpte og 43 i Alpina Traverse og de passet og perfekt med en tykkere sokk og litt romslighet.
 13. Hei! Så nettopp dette med lisser kommentert i en test av de også.
 14. Noen av trekkene i tråden over gjenspeiler noen av mine utfordringer. Prøvde meg på Alfa Skarvet, flott og forseggjort sko, men endte opp med vonde hæler, trykksmerter og betente sener. De passet ikke meg. Har god erfaring med Alpina som vanlig langrennssko så tok sjansen på Alpina Traverse. En rimeligere og "enklere" sko, men det viktigste var faktisk å kunne komme seg ut på fjellski. Nettopp kommet gjennomført 5 dager på Hardangervidda uten smerter i føttene, supert. Aberet er at skoa er slitt ut etter en tur så må ha noe mer solid, men likte passformen og jeg fikk ikke smerter. Ser derfor på Alpina Alaska, dette er vel en betydelig mer solid sko, men noen som har noe erfaring rundt denne? Kan den sammenlignes med passformen til Traverse?
 15. Er dette noe permanent kvisting? Ser av DNT kvistekart at fra Sandhaug retning Litlos og / eller Middalsbu kvistes det ikke før 27 mars.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.