Gå til innhold
 • Bli medlem

Bateman

Medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Silva Ranger SL er et greit speilkompass til nybegynnere, senere så kan det være et #2 kompass. Kniv tenker jeg i retning av Morakniv, Companion av en variant, Kansbol til eldstemann muligens. Black Diamond Spot er en god allrounder av hodelykt. Koster litt, men er så kipt å ha ei som svikter når den trengs.
 2. For koseturer opptil noen kilometers gange så kan jeg godt anbefale Bergans Wiglo 4. Litt over 6 kg på vekten riktig nok, men et hav av plass, god takhøyde, 3 fortelt og mange gode løsninger veier opp for det synes vi Er på tilbud til rundt 4000,- i ny og ne. Et alternativ kan være å bruke 2 lette telt kanskje?
 3. Følger denne da jeg er på utkikk etter flere selv i området. 😃 Støtter røssdalen og mån som nevnt. En meget kortreist telttur er ved tengesdalsvatnet, ved vannet nær parkeringen, eller 50 m inn i skogen. Ikke mye privatliv da, men fin plass. Maudlandsmarka, ved midtre fisketjørn eksempelvis, eller rekavika ved idsal ved sjøen for litt mer privatliv.
 4. Fikk dette til svar fra Rogaland Asko når jeg sente mail til Asko hovedkontor: "Hei Ja den er utgått fra vårt sortemang og vi vil ikke få erstatning på denne. Om dere kan bruke så har vi melkepulver proteinrikt fra Toro."
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.