Gå til innhold
  • Bli medlem

Aslak Smeland

Aktiv medlem
  • Innlegg

    79
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Aslak Smeland

  1. Masse erfaring. Har brukt teltet i 9 år og det er et av mine favorittelt. Bruker det stort sett med tuneller om det er plass. Takhøyde på 220cm og igloofasongen er helt suveren. Synd de sluttet å produsere det i 2009.
  2. Har kun padlet fra Haugsjåsund (campingplassen) til Nelaug......Foreløpig.
  3. Kan anbefale strekket fra Haugsjåsund til Nelaug. Herlig strekk å padle. Harb planer om åm padle der igjen i mai.
  4. Tar av meg hatten for disse 2, badass kjæreste han har. Å hoppe uti det iskalde vannet gjør nok ikke hvem som helst, men så har hun svenske røtter også da....
  5. Da skulle vel man unngå furu skulle jeg tro?
  6. Har til nå brukt iMovie, men nettopp kjøpt meg en ny Mac, så vi får se hva den klarer å kjøre av programmer
  7. Det fikser du lett med de orginale lappesakene. Bare følg instruksjonene. Funker som bare det, har lappet både Jerven telt og duk
  8. Jeg kjøpte meg Kipara Char 245 og den er super. Jeg er 180cm høy og når jeg sitter er beina 138cm fra baken og frem, raften er 150cm innvendig, så det er noe du bør sjekke før kjøp.
  9. Har fått med meg at kjuke er lett antennelig, men det må da være et eller annet nordisk treslag som går an å bruke. Jeg bruker til vanlig tennstål, men har lyst til å mestre flere metoder.....
  10. Hey turfolk! Er det noen her inne som har erfaring med buedrill?? Drillen i seg selv er ikke noe problem, det jeg lurer på er om noen vet hvilke norske treslag som egner seg best for å få gode glør? Kjør debatt....
  11. Som deg så lager jeg videoer selv. Jeg liker rett og slett å se folk på tur, gjerne i områder jeg ikke har vært selv. Jeg liker å se folk kose seg ute både i finvær og ruskevær. Liker også å holde meg oppdatert på utstyr og stæsj.
  12. Huff ja.... det har blitt en del siden sist. Helsport Patagonia 3 extrem (fordi jeg ikke kunne la tilbudet gå fra meg...5000,- ) Norrøna Recon 125 L (fordi tilbudet var så bra....2400,-) Warmpeace Viking 900 Packraft m/ årer og vest Hodelykt, oppladbar Crispi ankelhøye sko Amok Draumr m/fjøl Gerber Strong-arm coyote kniv Stanley Prep and cook set For å nevne noe.
  13. Følger - Friluftsamatørene - Joe Robinett ( mindre og mindre i det siste ) - Ronny O ( herlig nordlending ) - Wild & Survival - Villmarklivet - UTE avdelingen - August Molttubak - Sindre Kolbjørnsgard - SkogsNessen - Woodsmen official ++ Har i tillegg min egen kanal som nettopp bikket 100 abonnenter. Norwegian Outdoor Adventure N.O.A
  14. Det jeg stusser på er mangelen på planlegging. De har tydligvis ikke sjekket om det var lov til å sette opp den midlertidige koia, eller bare kjørt på likevel. Dette er jo bare flaut. Regner med at sponsorer trekker seg fra samarbeidet etter dette, for det her er ikke god reklame. Å jakte ulovlig.....nei frøken, dette duger ikke. Synes også at TV produksjonen burde ta programmet av skjermen.
  15. Har laaang erfaring med brennmaneter......jada, det svir det. Pleide å lystre fjesing på badestranda da jeg var guttunge, skal visst være forsiktig med den. Edderkopper....null stress.
  16. Sjekk ut Wild&Survival på youtube. Daniel tester ut NorTent teltene.
  17. Hvilke tresorter bruker folket til buedrill? Bow? Spindle ? Hearth board?
  18. Ettersom jeg er avhengig av "barnevakt" til mine 2 "små" har jeg satt turer på vent. Skulle egentlig vært på heia denne helgen med pulk og mitt nye Patagonia, men jeg tok ikke sjansen på å sende ungene til besteforeldre. Har ingen problemer her hjemme, men får bare vente til dette er over.
  19. Oppdatert liste 2020. - Bergans 1 mannstelt jeg arvet av farfar - Helsport Nordmarka 3 camp ( første jeg kjøpte ) - Helsport Turtagrø 4 camp ( ettersom familien ble større ) - Et lite gapahuk telt jeg tok med meg i forbifarten på xxl ( 199 kr ) - Helsport Ringstind SL ( om jeg skal pakke superlight ) - Helsport Reinsfjell SL 3 camp ( fordi det er verdens beste telt ) - Jerven Mountain Igloo 3 ES ( fikk av gjengen da jeg fylte 40 ) - Amok Draumr ( alle burde prøve ) - Tentsile Stingray ( morro for ungene ) - Helsport Patagonia 3 camp Extreme ( hell yeah ) Jada, teltfetish.... Men, alle er i bruk.
  20. Mine 2 er med på en del av mine turer. Norwegian Outdoor Adventure på You Tube.
  21. Hadde samme opplevelsen på en tur i Birkeland for et par uker siden. Vi campet i et naturreservat der det hverken var lov til å felle eller bruke nedfall, bål er lov, men ved måtte medbringes. Vi gikk forbi flere bålplasser der nedfall var brukt. Sørgelig at ikke folk respekterer lover og regler, men jeg tenker at å rydde opp etter andre må være greit.
  22. Kjører du bare soloturer? Jeg har alltid med spaden og skredstang uansett på vinteren. Beveger meg aldri inn i skumle hellinger,, men man vet aldri.... Hengekøye er gull !
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.