Gå til innhold

karfil

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  42
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om karfil

Nylige profilbesøk

1 393 profilvisninger
 1. Kom over en innteressang serie på NRK https://tv.nrk.no/serie/frykt/sesong/1 Noen av dere som har lignende erfaringer?
 2. Ja den har veke.. Spørsmålet er egentlig hva som vil fungere best med tanke på eventuel røyk og sot samt energi innhold sett i forhold til pris.
 3. Ikke lett å bli klok på dette. Jeg tenker å prøve begge. Skal brukes i en slik. https://www.bestmarin.no/produkter/fritid-og-fiske/varme/parafinovn-m-veltesikring-p1032096 Vil tro at begge fungerer tilfredsstillende.
 4. Obs bygg leverer 2 produkter: Blåtind Fritidsparafin pris 119.- for 4 liter. Blåtind Varmeolje pris 149.- for 4 liter. Er det noen av dere som vet hva som er forskellen på disse bortsett fra prisen?
 5. Takker Da blir det 6mm gummiline fra biltema. 🙂
 6. Hei Jeg låner tråden litt. Er det noen som vet om biltemas gummiline fungerer som ovresnøring til fjellpulken transporter, eller om den blir for slapp? Alternativet er å bestille oversnøring fra Fjellpulken. Hva tror dere?
 7. Det var ikke meningen at 2 stk skulle sove i den...
 8. Takker for tilbakemeldinger! Når det gjelder organisering så fulgte det med en 25 liter fjellpulken sekk med "pulken" jeg kjøpte. Jeg ser at jeg får plass til en stor dunjakke og litt til i den. Mulig det er nokk.... Innspill? Er fjellduken så stor at det går 2 "sove systemer" i den? Er dette praktisk?
 9. Låner tråden litt. Jeg lurer på om Jervenduk Hunter vil egne seg som bedding? Er det noen som har erfaring eller meninger rundt dette? Ser behovet for en bedding komme, og har verken Jervenduk eller bedding, men tror at Jervenduken vil ha et større bruksområde enn en bedding.
 10. God pris på Brusletto jaktkniv https://www.brusletto.no/no/produkter/kniver/femund-grs-spesialversjon Jeg hadde ikke fått med meg at den var tipset om før. Kred til han som tipset!
 11. Kom over en artig liten video på Youtube som viser et sy verktøy som kanskje kunne ha gjort jobben?
 12. Jeg har testa i dag. Brukte en onmifuel II og fyrte med primus power fuel (rensa bensin), og ja det blir endel lukt. Synes det virker som at ikke hele drivstoff skyen som kommer ut av dysa forbrenner. (brukte dysa for bensin) På lav effekt så prøvde jeg å blåse en tynn ståle med luft inn i brennkammeret, og da blusset det kraftig opp. For meg virker dette som at den får for lite luft... Er forbrenningen bedre med silencer?
 13. Nå skal det sies... En stund etter at forige innlegget mitt ble postet fikk jeg en maili fra XXL der det stod at de hadde tatt en ny vurdering i saken, og at jeg fikk kjøpe soveposen til prisen jeg opprinnelig hadde betalt. Jeg tror ikke det er noen sammenheng mellom innlegget og at jeg fikk kjøpe soveposen til denne prisen. Jeg er kjent med at en venn av meg også fikk kjøpe soveposen til denne prisen. Hva er erfaringene til de andre som også slo til på dette tilbudet?
 14. Uuuuuuul..... Ikke støtt av innlegget, men jeg tok på hatten og den passet....;-) riktignokk ikke helt enig i det med blodtørstig.... Jeg har vært (i mine øyne) en god kunde av XXL og jeg har hatt god oversikt over deres vareutvalg i villmarks avdelingen og har svært ofte veiledet min omgangskrets dit. Men jeg har lært ganske mye av denne erfaringen og jeg tror jeg må revurdere min oppfattning av XXL. For det første var jeg ikke klar over episoden som XXL og det sko oppkjøpet som har kommet fram her i tråden Hadde ikke det vært tilfelle så hadde jeg vært helt fortrolig med at orderen ble kanselert. Det virker på meg som om det er to forskellige lover som gjelder for xxl, ene når andre gør feil og en annen når de gjør feil. Nå mener jeg ikke at man skal "straffes" i all tid etter å ha omvendt seg (hvis de har gjort det), men dette er såpass oppe i dagen at det bør være lov å mene at samme regler bør gjelde i begge tilfeller. (Jeg hadde dog ikke tenkt å selge soveposen med fortjeneste, men å bruke den selv) Jeg har argumentert på mail for at orderen ikke skal kanseleres, men jeg har ikke fått noe medhold i dette. (jeg har ikke nevnt sko oppkjøpet og kommmer heller ikke til å gjøre det) I det store og det hele så ser jeg en lite troverdig prissetting av den feilprisede varen for å bevise at prisingen som jeg responderte på var helt usansynlig. XXL kunne i dette tillfellet ha opptrått andeledes og opprettholt min anseelse. Jeg er redd at dette er et resultat av en kultur vi ser nnad i XXL, og hos meg er det G-sport som går ut som vinneren. Jeg kommer nokk til å handle på XXL igjen, men min holdning til dem har endret seg...
 15. Jeg må si at jeg ble skuffet når meldingen om tilbakebetaling fra klarna kom. Jeg har vært i markedet for en slik pose, uten egentlig å ha råd til det. Så når et slikt tilbud dukket opp, og det var eksakt det jeg var på utkik etter så var jeg snar til å slå til.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.