Gå til innhold
 • Bli medlem

karfil

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  46
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om karfil

Nylige profilbesøk

1 728 profilvisninger
 1. Hvor greide du å få en recon til den prisen?
 2. Hvor har du greid å få slike priser?
 3. Tror dette er en grei kombo med 30% Rabatt i dag [Hidden Content]
 4. Er det slik at ved bruk av en slik løsning går mere av energien over til strålevarme? Dvs at varmebølgene stråler ut fra tesilen gjennom luft, for så å avgi effekten sin når de treffer noe, og varme opp dette...?
 5. Kom over en innteressang serie på NRK [Hidden Content] Noen av dere som har lignende erfaringer?
 6. Ja den har veke.. Spørsmålet er egentlig hva som vil fungere best med tanke på eventuel røyk og sot samt energi innhold sett i forhold til pris.
 7. Ikke lett å bli klok på dette. Jeg tenker å prøve begge. Skal brukes i en slik. [Hidden Content] Vil tro at begge fungerer tilfredsstillende.
 8. Obs bygg leverer 2 produkter: Blåtind Fritidsparafin pris 119.- for 4 liter. Blåtind Varmeolje pris 149.- for 4 liter. Er det noen av dere som vet hva som er forskellen på disse bortsett fra prisen?
 9. Takker Da blir det 6mm gummiline fra biltema. 🙂
 10. Hei Jeg låner tråden litt. Er det noen som vet om biltemas gummiline fungerer som ovresnøring til fjellpulken transporter, eller om den blir for slapp? Alternativet er å bestille oversnøring fra Fjellpulken. Hva tror dere?
 11. Det var ikke meningen at 2 stk skulle sove i den...
 12. Takker for tilbakemeldinger! Når det gjelder organisering så fulgte det med en 25 liter fjellpulken sekk med "pulken" jeg kjøpte. Jeg ser at jeg får plass til en stor dunjakke og litt til i den. Mulig det er nokk.... Innspill? Er fjellduken så stor at det går 2 "sove systemer" i den? Er dette praktisk?
 13. Låner tråden litt. Jeg lurer på om Jervenduk Hunter vil egne seg som bedding? Er det noen som har erfaring eller meninger rundt dette? Ser behovet for en bedding komme, og har verken Jervenduk eller bedding, men tror at Jervenduken vil ha et større bruksområde enn en bedding.
 14. God pris på Brusletto jaktkniv [Hidden Content] Jeg hadde ikke fått med meg at den var tipset om før. Kred til han som tipset!
 15. Kom over en artig liten video på Youtube som viser et sy verktøy som kanskje kunne ha gjort jobben?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.