Gå til innhold
 • Bli medlem

karfil

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  53
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om karfil

Nylige profilbesøk

1 861 profilvisninger
 1. Ser at du bruker primus sin rensede bensin.. Jeg har selv hatt problemer med dette drivstoffet på min omnifuel. Det viste seg at dyser mer eller mindre tettet seg med resultat at den gå mindre effekt, og ble vanskelig å justere. Løsningen var rens og biltema sin rensede 4 takt bensin... kanskje vært å prøve før du kjøper ny.
 2. Henvend deg på kammeret.no og søk på tråden *revejakten 2020-2021* Der er det sikkert noen som kan hjelpe.
 3. Jeg har ringt og spurt. Det medfører ikke noen ekstra kostnad å bytte mellom enhetene.
 4. Fører dette til noen ekstra kostnad å bytte mellom hvilken enhet som er aktiv?
 5. Dersom man skulle ende opp med 2 enheter som støtter inreach ( fex alpha 200 og inreach mini ), kan man bruke begge på ett abonemang? ( tenker da å veksle mellom hvirken enhet som er aktiv )
 6. Hei. Jeg ser at du bruker coldman fuel. Jeg har vært plaget med diverse rare symptomer på en omnifuel med akkurat dette brenslet. Virker som at det clogget drivstoff tilførselen. Det ble helt bra når jeg kjører 4 takt bensin fra biltema på den. Det kan være værd et forsøk.
 7. Hvor greide du å få en recon til den prisen?
 8. Hvor har du greid å få slike priser?
 9. Tror dette er en grei kombo med 30% Rabatt i dag [Hidden Content]
 10. Er det slik at ved bruk av en slik løsning går mere av energien over til strålevarme? Dvs at varmebølgene stråler ut fra tesilen gjennom luft, for så å avgi effekten sin når de treffer noe, og varme opp dette...?
 11. Kom over en innteressang serie på NRK [Hidden Content] Noen av dere som har lignende erfaringer?
 12. Ja den har veke.. Spørsmålet er egentlig hva som vil fungere best med tanke på eventuel røyk og sot samt energi innhold sett i forhold til pris.
 13. Ikke lett å bli klok på dette. Jeg tenker å prøve begge. Skal brukes i en slik. [Hidden Content] Vil tro at begge fungerer tilfredsstillende.
 14. Obs bygg leverer 2 produkter: Blåtind Fritidsparafin pris 119.- for 4 liter. Blåtind Varmeolje pris 149.- for 4 liter. Er det noen av dere som vet hva som er forskellen på disse bortsett fra prisen?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.