Gå til innhold

karfil

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  45
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om karfil

Nylige profilbesøk

1 549 profilvisninger
 1. Hvor har du greid å få slike priser?
 2. Tror dette er en grei kombo med 30% Rabatt i dag https://www.skittfiske.no/shimano/217863/shimano-combo-stc-sjøørret-fjell-sahara-2500-og-stc-270-300ml-5-25g
 3. Er det slik at ved bruk av en slik løsning går mere av energien over til strålevarme? Dvs at varmebølgene stråler ut fra tesilen gjennom luft, for så å avgi effekten sin når de treffer noe, og varme opp dette...?
 4. Kom over en innteressang serie på NRK https://tv.nrk.no/serie/frykt/sesong/1 Noen av dere som har lignende erfaringer?
 5. Ja den har veke.. Spørsmålet er egentlig hva som vil fungere best med tanke på eventuel røyk og sot samt energi innhold sett i forhold til pris.
 6. Ikke lett å bli klok på dette. Jeg tenker å prøve begge. Skal brukes i en slik. https://www.bestmarin.no/produkter/fritid-og-fiske/varme/parafinovn-m-veltesikring-p1032096 Vil tro at begge fungerer tilfredsstillende.
 7. Obs bygg leverer 2 produkter: Blåtind Fritidsparafin pris 119.- for 4 liter. Blåtind Varmeolje pris 149.- for 4 liter. Er det noen av dere som vet hva som er forskellen på disse bortsett fra prisen?
 8. Takker Da blir det 6mm gummiline fra biltema. 🙂
 9. Hei Jeg låner tråden litt. Er det noen som vet om biltemas gummiline fungerer som ovresnøring til fjellpulken transporter, eller om den blir for slapp? Alternativet er å bestille oversnøring fra Fjellpulken. Hva tror dere?
 10. Det var ikke meningen at 2 stk skulle sove i den...
 11. Takker for tilbakemeldinger! Når det gjelder organisering så fulgte det med en 25 liter fjellpulken sekk med "pulken" jeg kjøpte. Jeg ser at jeg får plass til en stor dunjakke og litt til i den. Mulig det er nokk.... Innspill? Er fjellduken så stor at det går 2 "sove systemer" i den? Er dette praktisk?
 12. Låner tråden litt. Jeg lurer på om Jervenduk Hunter vil egne seg som bedding? Er det noen som har erfaring eller meninger rundt dette? Ser behovet for en bedding komme, og har verken Jervenduk eller bedding, men tror at Jervenduken vil ha et større bruksområde enn en bedding.
 13. God pris på Brusletto jaktkniv https://www.brusletto.no/no/produkter/kniver/femund-grs-spesialversjon Jeg hadde ikke fått med meg at den var tipset om før. Kred til han som tipset!
 14. Kom over en artig liten video på Youtube som viser et sy verktøy som kanskje kunne ha gjort jobben?
 15. Jeg har testa i dag. Brukte en onmifuel II og fyrte med primus power fuel (rensa bensin), og ja det blir endel lukt. Synes det virker som at ikke hele drivstoff skyen som kommer ut av dysa forbrenner. (brukte dysa for bensin) På lav effekt så prøvde jeg å blåse en tynn ståle med luft inn i brennkammeret, og da blusset det kraftig opp. For meg virker dette som at den får for lite luft... Er forbrenningen bedre med silencer?
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.