Gå til innhold
 • Bli medlem

Hjartdalsrypa

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Hjartdalsrypa

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei. Vi padlet Atna elva ned til Atnasjøen. Når du kjører opp langs Atna elva så er det et stort turist senter, der kan du både leie utstyr, og betale for frakt. Vi kjørte kanoen opp der vi skulle starte, mannen min kjørte bilen ned der vi skulle avslutte, og så ble han hentet og kjørt opp til start punktet, dette betalte vi 500 kr for. Det er bare til å reise innom senteret mellom kl 100 og 1700 og avtale tid. Man kan sikkert maile de på forhånd og bestille.
 2. Hei. Takk for god informasjon. Skal se mere på kartet. Når det gjelder Dalen og ned Telemarkskanalen, så padlet jeg hele kanalen hele ruta for ca 15 år siden. En veldig fin tur, men anbefaler å ta den turen tidlig på året, da det er lite teltplasser, basse folk, så naturen rundt har rett og slett blitt en utedo fra tidlig juli av. Jeg har ikke padlet videre, så jeg vet ikke hvordan det er. Men jeg har en fin liten padle tur, som jeg tok i fjor. Atna elva, er veldig lett tilgjengelig, men samtidig en liten villmarks følelse. Hvis du er glad i fiske, så er også dette en veldig flott tur.
 3. Hei. Vet ikke hvor lang tid det vil ta, men jeg fant ut et sted at vassdraget var ca 20 mil langt, og at det var 15 demningen som en må bære over. Men som sagt, det er veldig lite info om dette vassdraget, lite videoer. Så jeg tenkte at jeg må starte med litt kart undersøkelser. Så igjen, hvis noen har litt info, så hadde jeg satt pris på det.
 4. Vet ikke hvor lang tid det vil ta, men jeg fant ut et sted at vassdraget var ca 20 mil langt, og at det var 15 demningen som en må bære over. Men som sagt, det er veldig lite info om dette vassdraget, lite videoer. Så jeg tenkte at jeg må starte med litt kart undersøkelser. Så igjen, hvis noen har litt info, så hadde jeg satt pris på det.
 5. er det noen her som har padlet Arendalsvassdraget fra Nisser og helt ned. Finner lite info om dette vassdraget på nett.
 6. Hei. Da har vi kommet hjem etter en flott tur på 7 dager ved Kjäringsjön, vi har vært vldig heldige med været, det regnet bare en dag, så da kan en ikke klage. Vi padlet kanskje ikke så lagt som vi kanskje hadde håpet på, men slik er det å ha ed barn på tur. Vi var 2 voksne g et barn + hund og vi hadde en kano på 18 for, og vi hadde god plass, selv om vi valgte å ha med Lavoen og ovnen. Det gikk fint å bære alt sammen. gleder meg allerede til neste tur. Hjartdalsrypa.
 7. da er vi ferdig pakket og veldig klar for Kjäringsjön. Vi gleder oss. Hjartdalsrypa.
 8. Hei. Flott rapprot. Nå er det bare 3 dager til så er det min tur,(Käringsjön) gleder meg til å begynne på turen, selv om jeg ser at det er meldt sludd og kaldt til helgen. Vi får bare håpe at været snur. Hjartdalsrypa.
 9. Hei. Telemarkskanalen er veldig fint å ha med barn til. kanalen snirkeler seg jo sakte avgårde, og du kan få mage fine opplevelser langs kanalen. Det er kun en ting som er litt negativt og det er det at det alltid er ganske mye folk der og veldig få gode teltplasser, så det vil si det samme som at mange av stedene ser rett ug slettt ut som en utedass, med alt hva det medfører. Når en er i Telemarkskanalen, så er du stort sett nære søpple kasser hele tiden, så da anbefaler jeg hundeposer for så å ta med deg dritten. Jeg vet det er mange som reagerer på dette, men det er bedre det enn at du
 10. Hei. Skal selv reise til Kjærringsjøn den 22 juni og skal padle i 7 dager, det har vært veldig mye frem og tilbake med hva vi skal ha med oss i forhold til ly for vær og vind, og det endte opp med at vi kjøpte et nytt Helsport extreem telt i går som veier bare 4,2 kg. Følte at vi trengte litt mere beskyttelse enn bare et Tarp. Det kan fortsatt være veldig kaldt og masse vind, det snødde der i natt, så hadde jeg vært deg så hadde jeg tenkt kanskje litt mere beskyttelse????? God tur.
 11. Da har vi kjøpt inn masse nytt utstyr i dag til Kano turen, det endte opp med at vi til og med kjøpte nytt telt, for vi fant ut t det var for mye å drasse med seg Lavo + ovn på kanotur, så da ble det Helsport Fjellheimen extrem for 4 pers, dette håper jeg blir bra. Gleder meg nå.
 12. Hei. Jeg padlet kanalaen for ca 10 år siden, en veldig flott tur, og vi var til og med veldig heldige med været. Men det er noen ting som jeg synes er veldig negativt langs kanalen, den ser rett og slett ut som en utedo stort sett hele veien. Det er veldig få som tar hensyn til hvor en gjør fra seg, og siden det er ganske vanskelig med teltplasser langs kanalen, så blir det jo til at folk stort sett gjør fra seg på de samme stedene. Men ellers så er kanotur på kanalen veldig flott. God tur. Hjartdalsrypa.
 13. Hei. Litt info her. Jeg har akkurat fått greie på at isen har IKKE godt på Kjærringsjøn ennå, men at Per trodde at isen ville være borte om noen få dager, kanskje allerede til helgen, så de som skal dra til helgen skal jeg krysse fingrene for, for det er jo litt slitsomt å padle mellom isflak. Hjartdalsrypa.
 14. Hei. Vår datter var bare 3 uker gammel da hun ble med på den aller første turen i Lavo. Vi hadde da en god barnesovepose + at vi hadde med saueskinn som hun lå på. Saueskinn er noe vi også har brukt til henne på alle de andre turene vi har hatt, både sommer som vinter, og det er jo fordi saueskinn regulerer jo varmen selv, så hvis det er veldig kaldt så varmer skinnet, men hvis det er varmt så hjelper skinnet det til å holde det kjøligere, samtidig som det er mykt og godt å sove på. Nå som hun er blitt større så har vi kjøpt selvoppblåsbart liggeunder lag på XXL (husker i hva det heter) m
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.