Gå til innhold

polar13

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  57
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om polar13

 • Rang
  Ronny O

Nylige profilbesøk

1 207 profilvisninger
 1. Da var timer med redigering ferdig, en opplevelse for livet er klar til å deles med flere, men anbefaler å ta turen selv Årets langtur går i Øvre Pasvik Nasjonalpark, RonnyO og Christian tar ferie fra hverdagens mas og fjas og tar med seg fjaset nordover til den Hellige gral av nasjonalparker vi har i Norge. En fantastisk flott tur på 8 dager hvor vi bare nyter friluftslivet til det fulle.
 2. Har vært på en uke`s tur i Øve Pasvik Nasjonalpark, en kjempeflott tur der området viste seg fra sin beste side, holder på å redigere film fra turen akkurat nå. Desverre er det ikke alle som respekterer lover og regler når de ferdes i Nasjonalpark, felling av tørrfuru er forbudt og skal ikke forekomme, men noen har tydeligvis ikke lest eller satt seg godt nok inn i hva som gjelder. Jeg kom over en plass hvor det var felt ett slik tre, hvor de ikke har greid å brent opp alt, alt tyder på at det har ikke vært skånsom ferdsel i det hele tatt. Bryter jeg selv loven med å nyttiggjøre meg av restene og rydder opp i området sånn at andre ikke tror at slik fremferdsel er greit? Det var ett anseelig tre som var blitt hugget ned.. Jeg spurte SNO i Kirkenes i etterkant, de visste om at folk tok seg til rette, men når først skaden var skjedd så var det greit at det ble fjernet. Hva mener dere?
 3. Hei, isopordupp og mark ja. Har aldri hørt om at man ikke kan kaste fiskeslo i vannet, hva med all fisken som dør naturlig? 🙂 Men jeg meget nøye med at måker ikke skal tiltrekkes pga fiskeslo, rykte sier at de er skyld for kveis i fisken.
 4. Årets første tur med packraft i indre deler av Alsvågvannet i Vesterålen,
 5. Første tur med DraumrXL fra Amok
 6. En 7 dagers påsketur fra Skjomen til Ballangen
 7. 3 dagers isfisketur til Indre Troms
 8. Supert, skal høre med Nortent om de har en å avse. Hvis ikke så fant jeg en leverandør i Usa som har flere typer, blandt annet den med trekantform.
 9. Er det noen plasser i Norge man kan få kjøpt noe sånt som dette? (Stove jack) https://luxe-hiking-gear.com/products/tent-stove-jack Eventuelt forslag på hvordan jeg skal få en hel titanium pipe gjennom åpningen i toppen på en lavvo, jeg tror spirorør ikke kan brukes da jeg tror titaniumen vil gi etter når man prøver å skru fast spirorøret i den. Kan en sveisematte benyttes rundt pipen så man ikke smelter lavvoduken? Alle forslags mottaes med takk. Ovnen er forøvrig en Winnerwell X som selges hos Nortent.
 10. Har ligget ute i -9 på 900 posen. 600 har jeg så vidt begynt å bruke, tiltenkt som 3 sessongs. Har 300 også, anbefales til bruk over +5.
 11. Dere som har opplevd delaminering, bruker dere chairkit? Når mitt delaminerte så var det etter en liten periode med bruk av chairkit, mitt var kjøpt i 2012. Fikk ikke nytt, men Fjellsport var kule og ga meg en nice rabattkode.
 12. Sykt bra produsert, veldig inspirerende. Jeg ble din abbonent nr 20. Veldig flott å se på.
 13. Jeg har Kaitum 2 GT, Nallo 2 GT og Akto, jeg er 196 cm høy, og jeg kan gå god for alle disse 3 modellene. Kaitumen er suveren, skal jeg pirke på noe så er det kanskje lengden på 5 meter og vekt? 3,7 kg? Jeg holdt på velge Allak istedet for Nallo, men rykter sier at Allak kommer til neste år i en 3 mann versjon som er litt større.
 14. Joda, største ankepunktet er å sette dette opp alene i sterk vind. Har lest om de som har fått det til å sette opp alt i en smell, men hvis du skal holde på med å sette på ytterteltet hver gang du slår leir, velbekomme sier jeg bare.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.