Gå til innhold

polar13

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  69
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om polar13

 • Rang
  Ronny O

Nylige profilbesøk

1 411 profilvisninger
 1. Camping med uforutsigbare værfenomen
 2. Som Erna sa så var det først og fremst ikke smitte, men hvis folk er uheldig å trenger assistanse, forstuet fot feks? Og hva med hvis turen går i en annen kommune?
 3. Så, tur med ski og pulk, overnatte i noen dager ved ett vann for å bedrive isfiske er ikke ett tema, eller?
 4. Første tur med Hilleberg Allak 3
 5. Ett spennende telt jeg holdt på å kjøpe, men jeg synes forteltet var alt for lite, så det gikk i retur. Er bortskjemt med GT modellene på Hilleberg sine telt og da blir dette i snaueste laget, dette er jo ett telt som er laget nesten utelukkende for å bruke på vinteren.
 6. Fantastisk flott, men synes responsen er dårlig blandt folk, poster vi filmene våre i feil forum?
 7. Tight fit sier du...Hmm. Er det meningen å bruke pipegjennomføringsrør eller skal man bruke uten? Jeg har Gstove med 12 cm gjennomføringsrør
 8. Jeg gleder meg veldig til å teste det ut. Hvordan er det med pipegjennomføringen med topphetta? Får du nedbør inn? Har dere testet vanlig primus inni Taigaen?
 9. Gikk på en teltsmell igjen 😝 Ja ja, får iallefall nok plass fremover 😂
 10. Da var timer med redigering ferdig, en opplevelse for livet er klar til å deles med flere, men anbefaler å ta turen selv Årets langtur går i Øvre Pasvik Nasjonalpark, RonnyO og Christian tar ferie fra hverdagens mas og fjas og tar med seg fjaset nordover til den Hellige gral av nasjonalparker vi har i Norge. En fantastisk flott tur på 8 dager hvor vi bare nyter friluftslivet til det fulle.
 11. Har vært på en uke`s tur i Øve Pasvik Nasjonalpark, en kjempeflott tur der området viste seg fra sin beste side, holder på å redigere film fra turen akkurat nå. Desverre er det ikke alle som respekterer lover og regler når de ferdes i Nasjonalpark, felling av tørrfuru er forbudt og skal ikke forekomme, men noen har tydeligvis ikke lest eller satt seg godt nok inn i hva som gjelder. Jeg kom over en plass hvor det var felt ett slik tre, hvor de ikke har greid å brent opp alt, alt tyder på at det har ikke vært skånsom ferdsel i det hele tatt. Bryter jeg selv loven med å nyttiggjøre meg av restene og rydder opp i området sånn at andre ikke tror at slik fremferdsel er greit? Det var ett anseelig tre som var blitt hugget ned.. Jeg spurte SNO i Kirkenes i etterkant, de visste om at folk tok seg til rette, men når først skaden var skjedd så var det greit at det ble fjernet. Hva mener dere?
 12. Hei, isopordupp og mark ja. Har aldri hørt om at man ikke kan kaste fiskeslo i vannet, hva med all fisken som dør naturlig? 🙂 Men jeg meget nøye med at måker ikke skal tiltrekkes pga fiskeslo, rykte sier at de er skyld for kveis i fisken.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.