Gå til innhold

polar13

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  43
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om polar13

 • Rang
  Ronny O

Nylige profilbesøk

785 profilvisninger
 1. En liten kjapp overnattingstur i nærmiljøet, trenger ikke å være lange turer bestandig. Korte turer kan være like god avkobling som lange
 2. polar13

  Warmpeace Viking 600

  Har ligget ute i -9 på 900 posen. 600 har jeg så vidt begynt å bruke, tiltenkt som 3 sessongs. Har 300 også, anbefales til bruk over +5.
 3. polar13

  Exped delaminering - Igjen 😤

  Dere som har opplevd delaminering, bruker dere chairkit? Når mitt delaminerte så var det etter en liten periode med bruk av chairkit, mitt var kjøpt i 2012. Fikk ikke nytt, men Fjellsport var kule og ga meg en nice rabattkode.
 4. polar13

  Nord Atlanteren - en seildrøm av de sjeldne

  Sykt bra produsert, veldig inspirerende. Jeg ble din abbonent nr 20. Veldig flott å se på.
 5. polar13

  Hilleberg film om telt for lange personer

  Jeg har Kaitum 2 GT, Nallo 2 GT og Akto, jeg er 196 cm høy, og jeg kan gå god for alle disse 3 modellene. Kaitumen er suveren, skal jeg pirke på noe så er det kanskje lengden på 5 meter og vekt? 3,7 kg? Jeg holdt på velge Allak istedet for Nallo, men rykter sier at Allak kommer til neste år i en 3 mann versjon som er litt større.
 6. polar13

  Telt til bruk i vindutsatt høyfjell

  Joda, største ankepunktet er å sette dette opp alene i sterk vind. Har lest om de som har fått det til å sette opp alt i en smell, men hvis du skal holde på med å sette på ytterteltet hver gang du slår leir, velbekomme sier jeg bare.
 7. polar13

  Telt til bruk i vindutsatt høyfjell

  Mitt råd, glem Helium Dome. Når teltet står så har det ett kjempeflott innertelt. Stortrivdes med den høye takhøyden, men jeg måtte ligge på tvers i midten pga min lengde (196) Må ha vært trangt i teltet med Cecilie og Truls på tur. Veldig lav inngang i forteltet, litt spesiell følelse å måtte rydde bort skiskoene for å få plass til primusen, forteltet er latterlig lite til å være ett ekspedisjonstelt, likte vinduet da, kjekt å kunne se ut. MEN, jeg blir aldri å kjøpe ett telt igjen hvor man må sette opp innerteltet først, for så å sette på ytterduken. Alt for knotete, og alene i litt i vind??? Hadde tatt med ett annet telt... Allak eller Staika fra Hilleberg er mitt tips...
 8. En videodagbok fra årets langtur i Finnmark. Fikk trøbbel med ene kameraet så lyden er ikke helt på topp, men film ble det nå uansett.
 9. Liten presentasjon av hva som kommer snart på min kanal 🙂
 10. Liten alternativ vår tur langs ruta der Lars Monsen med sommeråpent gikk i Vesterålen, Stø-Nyksund. Jeg var på jakt etter røye vårbitt.
 11. polar13

  Liggelengde i telt

  Jeg er 196, jeg har gått bort fra Helsport sine telt/produkter, målene til Helsport stemmer ikke med virkeligheten, samme må jeg si om soveposer, fotposer etc. Hver gang jeg har prøvd ett Helsport produkt så er det samme visa hver gang. Telt med liggelengde så kan jeg anbefale Hilleberg Kaitum 2 GT, ett fantastisk telt med rette endevegger. Hilleberg Akto er ikke rare teltet, men det har faktisk bedre liggelengde enn feks Bergans Helium Dome 3 som også har mer eller mindre rette vegger på midten. Hilleberg Staika ble for marginalt med vinterutstyr, veldig lett å slå opp da. Helsport Patagonia virker som det holder hva det lovet på lengde, men vekta er sinnsyk, 6,6 kg. Ett ekstremtelt for spesielt intresserte.
 12. polar13

  Bergans Helium Dome 3

  Kjenner tålmodigheten min nærmer seg slutten når det kommer til å slå opp dette teltet. Ser ikke for meg å stå i kuling å surre med ytterduken etter at innerteltet er satt opp. Er det noen her inne som får til å sette opp teltet med ytterduken på? Hvis ja hva er hemmeligheten? Oppdaget noen borrelåser på innsiden av ytterdukken som jeg satte fast rundt stengene, gjorde det enda værre å tre i stengene i etterkant. Har prøvd å dele teltstengene i 2 for å rulle det sammen og bruke det med pulkpose, men det er lite samarbeidsvillig, ender opp med at jeg må koble fra ytterduken på ene siden og bare glemme å bruke borrelåsene. Har spurt Bergans om Cecilie Skog brukte en standardutgave av dette teltet, nekter å tro at hun har orket å ha surret så mye for å få det opp om kveldene. Eller hva er det jeg gjør feil?
 13. polar13

  Test av Bergans Helium Dome vintertelt

  Hvor mye har du dørene åpne når du fyrer med primus inne, 5 cm, 10 cm? Åpner du nede ved bakken eller høyere opp? Jeg er litt skeptisk til dette, men sikkert fordi jeg har ikke gjort dette før. Har du prøvd å la ytterduken være på når skal slå det opp? Jeg er vant med stangkanaler som ligger utenpå ytterteltet så jeg ser for meg trøbbel hvis det er dårlig vær og man er alene når man skal ha opp teltet. Jeg fikk teltet for den nette pris av 3990 så da kunne jeg ikke motstå fristelsen.
 14. Navn: Laksefjordvidda Kategori: Medlemmenes egne videoer (friluftsliv) Dato lagt til: 2016-10-05 Innsendt av: polar13 8 dagers tur på Laksefjordvidda, en saktefilm om å være på tur, fiske, god mat, teltliv... En tur som frister til gjentagelse...veldig snart. Laksefjordvidda
 15. 8 dagers tur på Laksefjordvidda, en saktefilm om å være på tur, fiske, god mat, teltliv... En tur som frister til gjentagelse...veldig snart.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.