Gå til innhold

polar13

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  55
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om polar13

 • Rang
  Ronny O

Nylige profilbesøk

1 146 profilvisninger
 1. Hei, isopordupp og mark ja. Har aldri hørt om at man ikke kan kaste fiskeslo i vannet, hva med all fisken som dør naturlig? 🙂 Men jeg meget nøye med at måker ikke skal tiltrekkes pga fiskeslo, rykte sier at de er skyld for kveis i fisken.
 2. Årets første tur med packraft i indre deler av Alsvågvannet i Vesterålen,
 3. Første tur med DraumrXL fra Amok
 4. En 7 dagers påsketur fra Skjomen til Ballangen
 5. 3 dagers isfisketur til Indre Troms
 6. Supert, skal høre med Nortent om de har en å avse. Hvis ikke så fant jeg en leverandør i Usa som har flere typer, blandt annet den med trekantform.
 7. Er det noen plasser i Norge man kan få kjøpt noe sånt som dette? (Stove jack) https://luxe-hiking-gear.com/products/tent-stove-jack Eventuelt forslag på hvordan jeg skal få en hel titanium pipe gjennom åpningen i toppen på en lavvo, jeg tror spirorør ikke kan brukes da jeg tror titaniumen vil gi etter når man prøver å skru fast spirorøret i den. Kan en sveisematte benyttes rundt pipen så man ikke smelter lavvoduken? Alle forslags mottaes med takk. Ovnen er forøvrig en Winnerwell X som selges hos Nortent.
 8. Har ligget ute i -9 på 900 posen. 600 har jeg så vidt begynt å bruke, tiltenkt som 3 sessongs. Har 300 også, anbefales til bruk over +5.
 9. Dere som har opplevd delaminering, bruker dere chairkit? Når mitt delaminerte så var det etter en liten periode med bruk av chairkit, mitt var kjøpt i 2012. Fikk ikke nytt, men Fjellsport var kule og ga meg en nice rabattkode.
 10. Sykt bra produsert, veldig inspirerende. Jeg ble din abbonent nr 20. Veldig flott å se på.
 11. Jeg har Kaitum 2 GT, Nallo 2 GT og Akto, jeg er 196 cm høy, og jeg kan gå god for alle disse 3 modellene. Kaitumen er suveren, skal jeg pirke på noe så er det kanskje lengden på 5 meter og vekt? 3,7 kg? Jeg holdt på velge Allak istedet for Nallo, men rykter sier at Allak kommer til neste år i en 3 mann versjon som er litt større.
 12. Joda, største ankepunktet er å sette dette opp alene i sterk vind. Har lest om de som har fått det til å sette opp alt i en smell, men hvis du skal holde på med å sette på ytterteltet hver gang du slår leir, velbekomme sier jeg bare.
 13. Mitt råd, glem Helium Dome. Når teltet står så har det ett kjempeflott innertelt. Stortrivdes med den høye takhøyden, men jeg måtte ligge på tvers i midten pga min lengde (196) Må ha vært trangt i teltet med Cecilie og Truls på tur. Veldig lav inngang i forteltet, litt spesiell følelse å måtte rydde bort skiskoene for å få plass til primusen, forteltet er latterlig lite til å være ett ekspedisjonstelt, likte vinduet da, kjekt å kunne se ut. MEN, jeg blir aldri å kjøpe ett telt igjen hvor man må sette opp innerteltet først, for så å sette på ytterduken. Alt for knotete, og alene i litt i vind??? Hadde tatt med ett annet telt... Allak eller Staika fra Hilleberg er mitt tips...
 14. Jeg er 196, jeg har gått bort fra Helsport sine telt/produkter, målene til Helsport stemmer ikke med virkeligheten, samme må jeg si om soveposer, fotposer etc. Hver gang jeg har prøvd ett Helsport produkt så er det samme visa hver gang. Telt med liggelengde så kan jeg anbefale Hilleberg Kaitum 2 GT, ett fantastisk telt med rette endevegger. Hilleberg Akto er ikke rare teltet, men det har faktisk bedre liggelengde enn feks Bergans Helium Dome 3 som også har mer eller mindre rette vegger på midten. Hilleberg Staika ble for marginalt med vinterutstyr, veldig lett å slå opp da. Helsport Patagonia virker som det holder hva det lovet på lengde, men vekta er sinnsyk, 6,6 kg. Ett ekstremtelt for spesielt intresserte.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.