Gå til innhold

Bendikb

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  168
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Bendikb vant dagen sist Januar 11

Bendikb hadde mest likt innhold!

Om Bendikb

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Østfold, Fredrikstad

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Så bilder på Instagram profilen din, veldig flotte detaljer og en bunad/festdrakt som du skal være stolt av! Kjempe fin!
 2. Nå forstod jeg litt mer av meldingen du sendte meg.. 😂 Lykke til med tur, gleder meg å lese rapportene dine!
 3. Hva er vekta på den? Legg gjerne ut noen bilder også om du har
 4. En ultralett regnjakke fra Aliexpress som veier 100 gram. Kvaliteten virker bra, men gjenstår å se etter litt bruk. Holdt den under rennende vann med papir under, og holdt unna alt vann ihvertfall 👍
 5. En eske med proteinbarer til 30 kroner på holdbart! Fin snacks ute på tur.
 6. Har printet ut flere kart med målestokk 1:25000 og 1:50000 fra kartverket. https://www.kartverket.no/Kart/lag-turkart-for-utskrift/ Disse har jeg kuttet, teipet og nå laminert med selvheftende plastfolie fra Clas Ohlson. https://m.clasohlson.com/no/Selvheftende-plastfolie,-bokomslag./31-4132 Tar litt tid, ca 1 kart pr kveld. Men liker resultatet! Kun 1 kart som er 100% ferdig. Får ta det utover noen kvelder
 7. Prøv å sett opp gapahuken som en levegg, men ellers ser det ut som en fin tur
 8. Min hadde også det Artig overaskelse! Bruker også lokket til Trangia så har jeg mulighet for å slukke flammene om jeg må.
 9. Jeg ble også litt skuffet når jeg så den filmen, men ikke når jeg testet oppsettet ute selv! Skal sjekke om min også har dette!
 10. Hva er forskjell på det brenselet du bruker der kontra f, eks rødsprit?
 11. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves Er jo en kjip situasjon for forbrukerne og Amok, dette er jo en glipp fra et ledd som er forbi Amok. Så kan ikke se at de kan løse det på noen annen måte en å beklage det som har skjedd. Og dere som har ventet siden august greier nok helst sikkert å vente noen dager ekstra?
 12. Høres ut som jeg ender med en av hver, så får muligheten til å velge før jeg drar ut. 😁
 13. Ja, det hadde jeg ikke tenkt på engang ang vindskjerm på toppmonterte brennere. Bruker selv kun alkoholbrenner og bål, men vurderer å skaffe meg en gassbrenner.
 14. Ja, godt mulig det var den der. Ser nå det er en slik brenner man fester rett på gassboksen. Ser for meg at det er mer stabilt med en ledning mellom gass og brenner?
 15. Var innom felleskjøpet i dag for å handle kattesand, så det stod en liten soto brenner på disken med tilbud til litt over 300,- Husker ikke hvilken modell det var, men er det noe å gå for eller?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.