Gå til innhold

Bendikb

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  151
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Bendikb vant dagen sist Januar 11

Bendikb hadde mest likt innhold!

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Østfold, Fredrikstad

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Du har nok rett, men tenkte formålet med tråden var å finne regnbukser som lett kan taes av og på. Derfor tenkte jeg at denne kilten som også gir samme effekt vil være til nytte for noen
 2. Ikke en bukse, men bestilte denne regnkilten fra Aliexpress, 55 gram og lite volum. Tenkte den kan være fin å slenge på seg om det starter å regne litt på dager jeg ikke forventer noe særlig regn.
 3. Ved å ikke bruke kryss stativet så får man en simre funksjon. Veldig hendig til å lage mat f, eks
 4. Vet ikke hvor sjelden den er, men mener den tilhørte min bestefar. Kanskje noen av dere har noe info om den? Har aldri fungert så lenge jeg har eid den. Må sikkert bytte veke og flint.
 5. Hadde hvert morsomt å testa evernew opp i mot denne, jeg prøvde den ute i går og ble veldig positivt overasket hvor fort jeg fikk kok på ca 600 ml vann. Jeg tok dessverre ikke tiden, men tror det var under 5 minutter. Men den sluttet å brenne kort tid etter, så den spiser alkoholen fort!
 6. Fikk testet den nye alkoholbrenneren min i dag, dæven den fungerte mye bedre en trangiaovnen jeg har! Tok ikke tiden, men kokte opp 600ml på under 5 minutter.
 7. Ikke meningen å kapre denne tråden, men jeg har også Warmpeace viking 600, og digger denne posen! (min første dun pose ) Tanken var å kjøpe en Warmpeace viking 300, til sommer bruk, å kombinere disse på de kaldeste nettene. Noen formeninger hvor kaldt jeg kan gå med 300 + 600 ?
 8. Haha, jeg tenkte akuratt det samme. x) For å holde det gående på akuratt det nivået så hadde jeg et lite hull i en vanntett pakkpose, som i dag ble gjort om til en vannpose til filtreringsystemet mitt.
 9. Virkelig flott håndverk! Blir utrolig fin!
 10. Fikk plutselig besøk av svigerfar akuratt, han hadde vært innom overskuddsmateriell og kjøpt et par hodelykter, han tok også med en til meg Den virker veldig bra, lyser sterkt (1200 lumen) og har 2 oppladbare batteri på 2200 mah hver. Helmaks! 😁
 11. Fikk ny alkoholovn i posten i dag, en del lettere en den gamle og genialt stativ. Skal teste den opp i mot den gamle
 12. overskuddsmateriell er tilbake i byen, passer alltid på å få med ekstra ullsokker, 4 par ble det igjen. Å en mollesekk på 36 liter, fin liten bugout bag til dagsturer.
 13. Artig å se turen deres, ser ut som dere har en hyggelig tur!
 14. Takk for det Om dette var var den mest krevende delen, så gleder jeg meg inderlig til resten, det må jo da gå som en lek Om bare.. 🙄😁
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.