Gå til innhold

Knott

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  30
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Knott

Nylige profilbesøk

235 profilvisninger
 1. Det ble en Lawson Arctic Trout stang i dag, skal testes i morgen 🙂
 2. Nei ... det er 2 ting i livet jeg ikke låner bort, turutstyret og dronninga! (Når hun er snill)
 3. Knott

  Best 0,18 sene?

  Hvilken 0,18 mm mono sene anbefaler dere til sluk fiske? Jeg bruker sluker opp til 18gr ...
 4. Flott tur rapport, takk for at du deler med oss 😄
 5. Nå i skrives stund kjøpte jeg en Monsen Femundsmarka kniv med gravering av navn ... skal bli et spennende bekjentskap.
 6. Jeg kjenner meg best igjen i Kvernmo, og hans ekspedisjoner appeller mest for meg selv om jeg bare må følge med på Blomseth også. Litt mye «banning og skriking» fra hu siste, jaggu godt samboeren er mer taus 😅
 7. Knott

  Bytte sluk kroker

  Helt konge, da blir det enkelkrok på meg. Jeg prøver alltid å sette ut den fisken jeg ikke skal spise på tur, så dette blir bra. Fungerer den S-61 kroken på Sølvsluken også, eller blir den litt stor?
 8. Knott

  Bytte sluk kroker

  Heisann! Jeg har lyst til å bytte krokene på mine 10 og 12g sluker til noe mer «holdbart». Noen her som har tips til gode kroker til disse slukene.
 9. I dag har jeg et Hilleberg Akto telt og et gammelt Helsport Isfjell 2 manns telt. Jeg handlet meg i fjor en Tarp, som jeg prøver å få dreisen på ... Ønsker meg en Helsport Finnmark Lavvo.
 10. Helt korrekt 👍 Jeg kan kanskje bruke gåstavene mine som stenger, siden jeg ikke har noe annet å bruke i front?
 11. Hei! Er det noen av dere som har en bra måte å spenne opp Tarp ... på fjellet? Jeg synes det blir skikkelig knotete og tildels irriterende når jeg prøver og spenne opp tarpen min på fjellet. Siden jeg bruker et lite enkeltmannstelt, (uten nevneverdig fortelt) så liker jeg veldig godt tarpen som en forlengelse av teltet til å sitte under, lagre utstyr og lage mat, men noen ganger har jeg rett og slett bare lyst til å brenne opp denne duken i rent raseri. Har noen av dere tegninger, bilder eller rett og slett noen gode forklaringer på hvordan dere spenner opp duken der det ikke finnes trær? For ordens skyld så bruker jeg tarpen til Hilleberg (10 ul) og jeg bruker gåstaver!!
 12. Jeg reiser ofte på tur alene og bruker for det meste Hilleberg akto og 10 ul Tarp.
 13. Derfor tar jeg med spritbrenneren i tillegg siden den smetter oppi kvistbrenneren 👍
 14. Hadde jeg eid en Packraft så ville jeg prøvd meg på Tinnåa! Fra demningen på Tinnoset og ned til Klaumannsjøen ... mange fine fiskeplasser/evjer på veien 👍
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.