Gå til innhold
  • Bli medlem

togg

Aktiv medlem
  • Innlegg

    76
  • Ble med

Nettsamfunnsomdømme

23 Neutral

Om togg

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Denne? 👌💥👌 Heelt genialt,men burde jo vært levert standard med Lodding,da! https://fireboxstove.com/ultralight-stoves?product_id=331
  2. Lovte å sende en film-snutt… nesten 1 år sia,men her har dere litt flamme-porno på en Søndag! 💥 Veldig fornøyd med denne lille luringen. BR 8 .MOV
  3. Hehe ja,kjenner til den diskusjonen! Ikke så avgjørende for meg. Hvis dette er det jeg tror,bør det vel stå stemplet noe sånt som “221CNA” Som da er betegnelsen for Cobra-brenneren (221CNA) ? Morro blir det uansett!
  4. Hmmm…. “Løp&Kjøp” !?! https://www.forsvarsbrukt.no/products/optimus-111d-arctic-cobra Kjøpte en,jeg! 🤩🤪🤩 (Mailet med dem i går; de har 20+ inne,og flere incoming.)
  5. Næhh.. blås i det. De to teltene ligner jo ikke på hverandre i det hele tatt! 😬🤥😬
  6. Ja det funka bra,Marius! Pumpa opp trykk på kvelden, og den var like fin på morran! 🤩
  7. Hei! Lurer på om noen vet om knapper/hull korresponderer på Polsk vs. Norsk knappetelt? ( Nå er jo riktignok de Polske å få i 3 størrelser ) Sparer jo pent med penger ved å unngå eBay… Har lyst til å få meg en sånn en: https://www.etsy.com/no-en/listing/1073162744/polish-poncho-lavvu-modification-upgrade?click_key=e4dfe795f8ece067c8e9dd75c3d8b975743abe27%3A1073162744&click_sum=539fb9a1&ref=search_recently_viewed-5&frs=1&sts=1 (Den patenten skal visst være basert på Polsk lavvu size3 , men jeeskla dyr! ) Mest hyppen på å klare meg med heilnorske varer, mye rimeligere!
  8. God plan Marius! Hva er egentlig " Fyll opp tanken" målt i dl. ?
  9. Aha, så vet jeg det! Får vel holde meg til tennvæske, er jo billigere også. . . 😜
  10. Ja det var bare pakningen som var gåen- skrelt&skrukkete! gjengene var riktige på den nye. Og nei, det står "Sweden" på orginalen. Tar vare på den,ja. Som du sier,kjekt å ha!
  11. Nå har jeg mekka på plass ny ventil, og det funker veldig bra nå. Stussa litt siden den nye var kortere og slankere,og med mindre (og nesten tette?!) hull… Se bildet. den pakninga var sliten,ja. Takk for hjelpen,alle sammen!
  12. Hehe ja der ser du hvor lite peil jeg har..trodde det var omvendt jeg! 🤣
  13. Er det noe poeng å skifte dyse til rødsprit på Optimus 111T, sikkert tryggere, men tanken blir vel fortere tom og det blir lavere effekt? Eller? God helg! 😃
  14. Jo,grei den - hatt den lenge. Grei i morrakulda,men oppgitt til 1000W, i virkeligheten sånn Ca. 700-800W når trykket i gassboxen synker etter en liten time ,har jeg intrykk av. Men takk allikevel, Stønn i Skauen!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.