Jump to content

togg

Aktiv medlem
 • Posts

  72
 • Joined

About togg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

togg's Achievements

 1. Næhh.. blås i det. De to teltene ligner jo ikke på hverandre i det hele tatt! 😬🤥😬
 2. Ja det funka bra,Marius! Pumpa opp trykk på kvelden, og den var like fin på morran! 🤩
 3. Hei! Lurer på om noen vet om knapper/hull korresponderer på Polsk vs. Norsk knappetelt? ( Nå er jo riktignok de Polske å få i 3 størrelser ) Sparer jo pent med penger ved å unngå eBay… Har lyst til å få meg en sånn en: [Hidden Content] (Den patenten skal visst være basert på Polsk lavvu size3 , men jeeskla dyr! ) Mest hyppen på å klare meg med heilnorske varer, mye rimeligere!
 4. God plan Marius! Hva er egentlig " Fyll opp tanken" målt i dl. ?
 5. Aha, så vet jeg det! Får vel holde meg til tennvæske, er jo billigere også. . . 😜
 6. Ja det var bare pakningen som var gåen- skrelt&skrukkete! gjengene var riktige på den nye. Og nei, det står "Sweden" på orginalen. Tar vare på den,ja. Som du sier,kjekt å ha!
 7. Nå har jeg mekka på plass ny ventil, og det funker veldig bra nå. Stussa litt siden den nye var kortere og slankere,og med mindre (og nesten tette?!) hull… Se bildet. den pakninga var sliten,ja. Takk for hjelpen,alle sammen!
 8. Hehe ja der ser du hvor lite peil jeg har..trodde det var omvendt jeg! 🤣
 9. Er det noe poeng å skifte dyse til rødsprit på Optimus 111T, sikkert tryggere, men tanken blir vel fortere tom og det blir lavere effekt? Eller? God helg! 😃
 10. Jo,grei den - hatt den lenge. Grei i morrakulda,men oppgitt til 1000W, i virkeligheten sånn Ca. 700-800W når trykket i gassboxen synker etter en liten time ,har jeg intrykk av. Men takk allikevel, Stønn i Skauen!
 11. Joda, ser den. Men jeg har noe fysiske greier å stri med,så jeg fryser veldig lett. Så da må jeg jo maksimere varmekilden… for ut i skauen SKAL jeg! Ser ut til at med litt mekking vil Koevaen passe ca. til en 8R, Men den har jo mindre effekt/brenntid hmmmm....
 12. Tips ang. Optimus 111T som primær varmekilde i telt ? (Tar seff. høyde for at kunnskap ang. sikkerhet og ventilasjon er på plass!) 1. Ser for meg en liten støpejerns-kjele med plenty hull boret ut, plassert med bunnen opp,og høyere enn kjelestøttens høyde… magasinering av varme. (Sikkert stor fare for overoppheting av brenneren osv. tipper jeg) 2. liten parabol reflektor (tynn aluminium tallerken,type picknic) mellom topplokk og brenner gir vel endel extra (retningsbestemt) strålevarme,og er rimelig trygt. Noen tanker om dette folkens?
 13. Sleit fælt med tom tank jeg,sånn i starten! Bestille greiene på Finn nå
 14. Steike!! 😂🤩😂 Det var jo en lifesaver... takker&bukker. Så for meg en uke med googling og pes. ( Hvis feilen ligger der,da )
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy