Gå til innhold
  • Bli medlem

heiheiho

Aktiv medlem
  • Innlegg

    12
  • Ble med

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om heiheiho

  1. Hei igjen David. Har mottatt fargen og skal farge buksa i dag. Lurte på om det ble mye søl? Er det trygt å styre med dette i et hvitt kjøkken?
  2. Brukte du denne? https://hobbyhimmelen.no/collections/tekstilfarge-til-polyester/products/rit-dye-more-syntetfarge-graphite
  3. Hei! Takk for oppdatering, syns det ser bra ut! Jeg prøvde å farge med dylon beregnet bomull, og det gikk ikke bra. Den gule buksa ble grønn med gule sømmer. Hadde forventa at sømmene ble gule, men håpte at stoffet skulle bli svart. Nå skal jeg bestille dyemore! Fjällräven merket var det eneste som ble svart 😢
  4. Takk for råd! Skal vente å høre på hvordan det blir når David tester dyemore før jeg gjør det selv 😊
  5. Hei. Kult! Gi gjerne oppdatering på hvordan det går 😁 sikkert lurt å ta av skinnreven først om du ønsker å beholde den originale farven på den.
  6. Hei Har dere erfaringer med å farge fjellreven keb buksa evt jakka? Har lyst å farge buksen svart med dylon tekstilfarge. En del av buksa er en blanding mellom bomull og nylon, så er usikker om den tar til seg farge. Dylon skriver dette om produktet deres: ● Tøyfargene er optimalisert for tekstiler i bomull, lin og viskose. Artikler i de tre materialene blandet med polyester får en lysere fargenyanse. ●Ull, silke, 100 % kunstfiber/syntetiske materialer, artikler med nylonsting og stoffer som krever kjemisk rens, bør aldri farges.
  7. Hei Kan man bruke gamle parafinlamper med 30+ år gammel parafin? Altså, er det trygt?
  8. Hei, hvordan gikk restaureringen? Ble det bra?
  9. Tusen takk for hjelpen! Jeg går for Finnmark skiene
  10. Hei. Takk for svar! Tror du ikke 170 blir for lange for meg? Har sett på tabellene, men de har ikke laget tabellen så langt ned som min høyde og vekt går. Kun på junior oversikten. Skulle egentlig kjøpe åsnes Mountain race junior, men de er ikke brede nok til å ha bindinger som passer til disse skoene som jeg ønsker: Alfa Outback Aps W 2.0. Vurderte også åsnes Tonje, men de har stålkanter, så da kan jeg ikke bruke de om jeg plutselig finner på å låne en hund av en venninne.
  11. Hei Har ingen erfaring med fjellski så tenkte jeg må spørre om råd. Skal bruke skiene på langturer i flatt terreng. Uten hund. Er 155cm og 45kg. Har dere råd?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.