Gå til innhold

Wibbo

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  57
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Wibbo

Nylige profilbesøk

1 148 profilvisninger
 1. Wibbo

  Prosjekt Optimus Nr. 00

  Vindskjermen ser ut til å være fra en 111 eller lignende med reguleringsratt
 2. Wibbo

  Aluminiumkopp direkte på brenner?

  Alternativ til teip er disse silikon armbåndene du fikk slengt etter deg overalt for et par år siden, tåler litt varme også.
 3. Wibbo

  Hvordan reparere flenge i tarp?

  Båtbutikker har noe som heter spinnaker teip, sitter som kattebæsj i ullteppe!
 4. Wibbo

  Gamasjer sommerstid

  Har brukt Biltema gamasjene på et par turer, er god beskyttelse mot busker og dyp snø, men... de er ekstremt tette, blei alldeles våt av svette på leggene. Reserverer de til korte turer i dyp snø nå
 5. Wibbo

  Tørking av mat.

  Fikk ånden over meg til å lage litt jerky igjen, en svær klædd med "grytekjøtt" finskåret og lagt i en marinade av: 1dl.soya saus,1dl.vann, 2dl. hvit eddik, 1ss.hoisin, 1ss.sriracha, 1ss.løkpulver, 1ss chipotle pulver, 1ss. Brunt sukker og en god klype av sort pepper, salt, chili pulver og 3 knuste fedd hvitløk. Lot det ligge i nesten et døgn i marinade før jeg tørket det i dehydratoren fra jula (menuett) i 15 timer. Litt småspicy, super snacks som kan også finsnittes og tilsettes posemos etter oppbløting.
 6. Wibbo

  Primussamletråd

  Datt over denne på finn i dag til 200 kroner og heiv meg i bilen. Svea 121l, komplett med spritkanne, verktøy og original bruksanvisning (kr 44,- håndskrevet på forsiden) O store primusguruer noen som har peil på produksjons år? Googlefuen min sviktet i dag
 7. Har tittet litt på denne serien, sitter igjen med et inntrykk av av det ble en sutrefest ( savner kona/kjæreste/hundene) og lite underholdning. Er det virkelig så skrint med spiselige planter i fjellet at eneste alternativ til fisk er krekling og blåbær? Ingen spiselige røtter?
 8. Har reist til Lesvos hvert år de siden '04 massevis av turstier i fjellene, den beste maten på jorden og mye rimeligere en feks Kreta.
 9. Wibbo

  Problemer med å få hunden til å spise

  Sjekket tennene på hunden?
 10. Wibbo

  Helt enkle (!) støvler - finnes det?

  Ja er uten membran, litt mer solid enn M77 kan en vel si. Stivere såle og tykkere lær.
 11. Wibbo

  Helt enkle (!) støvler - finnes det?

  Bestilte disse fra outnorth på mandag og fikk de hjem i dag, må si alt de føles veldig riktige ut, skikkelig tykt lær i skaftet for god støtte og innersåler som skal et par minutter i ovnen så de former seg etter fotbladet. Har sauset de inn i lær balsam nå så de er klar for jomfrutur i morgen.
 12. Wibbo

  Tørking av mat.

  Strimler opp en gulrot med potetskreller, blander med tørket aromasopp og grønnkål i en pose. Fint å ha i posemos eller yum yum nudler
 13. Wibbo

  Rimelig alternativ til REAL?

  Hva bruker du av kjøtt til jerkyen din? Jeg har laget av høyrygg og bankebiff, jo magrere jo lengre holdbarhet.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.