Gå til innhold

Wibbo

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  54
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Wibbo

Nylige profilbesøk

931 profilvisninger
 1. Wibbo

  Hvordan reparere flenge i tarp?

  Båtbutikker har noe som heter spinnaker teip, sitter som kattebæsj i ullteppe!
 2. Wibbo

  Gamasjer sommerstid

  Har brukt Biltema gamasjene på et par turer, er god beskyttelse mot busker og dyp snø, men... de er ekstremt tette, blei alldeles våt av svette på leggene. Reserverer de til korte turer i dyp snø nå
 3. Wibbo

  Tørking av mat.

  Fikk ånden over meg til å lage litt jerky igjen, en svær klædd med "grytekjøtt" finskåret og lagt i en marinade av: 1dl.soya saus,1dl.vann, 2dl. hvit eddik, 1ss.hoisin, 1ss.sriracha, 1ss.løkpulver, 1ss chipotle pulver, 1ss. Brunt sukker og en god klype av sort pepper, salt, chili pulver og 3 knuste fedd hvitløk. Lot det ligge i nesten et døgn i marinade før jeg tørket det i dehydratoren fra jula (menuett) i 15 timer. Litt småspicy, super snacks som kan også finsnittes og tilsettes posemos etter oppbløting.
 4. Wibbo

  Primussamletråd

  Datt over denne på finn i dag til 200 kroner og heiv meg i bilen. Svea 121l, komplett med spritkanne, verktøy og original bruksanvisning (kr 44,- håndskrevet på forsiden) O store primusguruer noen som har peil på produksjons år? Googlefuen min sviktet i dag
 5. Har tittet litt på denne serien, sitter igjen med et inntrykk av av det ble en sutrefest ( savner kona/kjæreste/hundene) og lite underholdning. Er det virkelig så skrint med spiselige planter i fjellet at eneste alternativ til fisk er krekling og blåbær? Ingen spiselige røtter?
 6. Har reist til Lesvos hvert år de siden '04 massevis av turstier i fjellene, den beste maten på jorden og mye rimeligere en feks Kreta.
 7. Wibbo

  Problemer med å få hunden til å spise

  Sjekket tennene på hunden?
 8. Wibbo

  Helt enkle (!) støvler - finnes det?

  Ja er uten membran, litt mer solid enn M77 kan en vel si. Stivere såle og tykkere lær.
 9. Wibbo

  Helt enkle (!) støvler - finnes det?

  Bestilte disse fra outnorth på mandag og fikk de hjem i dag, må si alt de føles veldig riktige ut, skikkelig tykt lær i skaftet for god støtte og innersåler som skal et par minutter i ovnen så de former seg etter fotbladet. Har sauset de inn i lær balsam nå så de er klar for jomfrutur i morgen.
 10. Wibbo

  Tørking av mat.

  Strimler opp en gulrot med potetskreller, blander med tørket aromasopp og grønnkål i en pose. Fint å ha i posemos eller yum yum nudler
 11. Wibbo

  Rimelig alternativ til REAL?

  Hva bruker du av kjøtt til jerkyen din? Jeg har laget av høyrygg og bankebiff, jo magrere jo lengre holdbarhet.
 12. Wibbo

  Brukermanual, Optimus111

  En annen fordel med bråkebrenneren er at du hører på lang avstand at noen har satt på kaffekannen mens du fisker..
 13. Wibbo

  Eggenudler - er det noe til mat

  Yum-yum med litt sjøltørka grønnsaker og jerky er snadder turlunsj
 14. Wibbo

  Litt trange fjellsko - Hjelper nye innleggssåler?

  Kjøpte scarpa Ladakh for en del år siden, kjøpte de en smule tighte for har hatt lærstøvler tidligere som har utvidet seg en god del. Angrer nå, scarpa bruker lær som tydeligvis aldri forandrer fasong.
×