Gå til innhold

Andreas Kjønnøy

Medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Andreas Kjønnøy

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Nå har det seg sånn at alt jeg gjør går på et meget stramt budsjett, å den blir nok i dyreste laget for øyeblikket. Når det er sakt så har jeg stor tro på alt egentlig fra fjällräven 👍🏻
  2. Ja takk har sett nok surprise egg videoer xD Men tilbake til tema, Neste på anskaffelses listen er en form for tett metallboks, dær jeg kan samle alt til bål, Ellers er ønsket om ny kniv tilstede, Helle Utvær er det jeg drømmer om akkurat nå. 🤗 Driver også å ser etter en sekk med stol på, husker læreren min på barneskolen hadde en sånn og det imponerte stort hver gang.
  3. Hei hei. Morsomt at folk reagerer. Flasken er "ny" med "kokekar" på unndersiden det følger også med veske til å ha den på belte. "skaute" er et stort skjerf med flere bruksområder. Sag er kjekt til større nedfall. Kompass tja, lite klar himmel på Nordmøre. Tarp er genialt, har også hengekøye, men den hører til på lengre turer. Når det er sakt så har jeg diverse ting i lommene. Snyltekopp, stormligther, Extra foldekniv, en liten pose med kokekaffe. Tanken var egentlig å se hva dere ville tatt med dere. Helt klart at ikke alt dette passer til alle turer. Å målet mitt er egentlig å ha en sekk som kan brukes til både 1 uke og 1 døgn i skogen.
  4. 10 ting man må ha på tur, mitt er fortsatt under utvikling og er vell 11 på bilde om man skall være ærlig. HardHaus samekniv m/tollkniv (rustfritt) Pressening (tarp) Shemagh Tennstål Lommelykt Bestikksett Flaske/canteen sivilforsvaret Paracord 15m Kompass Fiskars skyvesag Oppfyring, (leter etter passende boks)
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.