Jump to content

Bjørn Erik

Aktiv medlem
 • Posts

  131
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bjørn Erik

 1. Bjørn Erik

  Bjørn Erik

 2. Da var det gjort. Kasta brennern i oppvaskmaskinen. imens gikk jeg over pumpa. Pumpelæret var helt gåån. Byttet likeså da jeg hadde liggende repsett. Brennern så ikke nevneverdig renere ut etter en runde i oppvaskmaskinen. Så med det blotte øye at pakningene ikke var bra så jeg byttet alle samt dyse og nål. Morsomt å skru på den igjen. Med alle deler byttet tok jeg sjansen. Fylte med bensin og fyrte opp. Perfekt opptenning på første forsøk. Gamle kunster var tydligvis ikke glemt. Men for et bråk. Kom plutselig på hvorfor jeg sluttet å bruke den for 15-20 år siden og gikke over til coleman 442 og 533. Høres ut som det står en jumbojet ute på terrassen. Ved justering merker jeg litt ujevn flamme som stabiliserer seg etter et par sekunder. Mener å huske den alltid har hvert sånn. Normalt? Vi får se hva det blir til. Uansett så blir den med på neste tur. Frister mer å ligge i telt og fyre med coleman kontra novaen utover sene nattestimer.
 3. worksharpen så veldig spennende ut. Har alltid hatt problemer med sliping av økser og kniver. Derfor sendes de alltid over til gamlefar. Kan man her forvente å bruke en formue i slipebånd?
 4. Har tatt en beslutning om å finne frem den gamle novabrenneren. Må vel være 15 år siden jeg brukte den sist. Tenkte i den forbindelse å spandere en full rens samt bytte alle pakninger. har sett noen videoer på you tube så service skal nok gå bra. Men, hva anbefaler dere for rengjøring/ rens av brenneren?
 5. Tok en ny fottur sist søndag. Dårlig sjakktrekk. Vassa i nysnø og lårmuskla fikk kjørt seg. Ski hadde vært en nytelse i forhold. Traff noen Fat Bike entusiaster. Syklet rundt midt i skauen i 30 cm snø. Imponerende
 6. Takk for den linken. har lett lenge etter den.
 7. Det må bli Gammel Dansk. Tronn er så fin på det at han nesten ikke vil smake.
 8. Smart. Her vil man også ungå belastning på spenner. Har opplevd at bikksja litt mer en overivrig hopper til så jeg nesten deiser i bakken og spennene nærmer seg bristepunket. Men det handler vel mer om dressur. Hvor kraftig tau bruker du?
 9. Hoftebelte kan vel på de fleste sekker justeres så det kommer litt på siden og ikke på midten. Trodde jeg hadde funnet den optimale løsningen med denne fra fjellpulken. Som festes i hoftebelte på sekken Men metallet er så tynt at bikksja dro den i filler etter første tur.
 10. Lime de sammen var et godt forslag. Har aldri prøvd det. Fellelimet tar ikke skade av det?
 11. Var en dagstur med bikksja på Lørdag. Ekstrem lite snø inne i skogen. gikk da utenfor stier og løyper. Ingen problemer med fottur der. De neste dager er det spådd opptil 30 cm da. Hvor i marka går turen. Er godt kjent i Nordmarka men etter å ha flyttet til oppegård er jeg interessert i gode turforslag her ute.
 12. Har stekt både hjortefilet og reinsdyrfilet på bål mange ganger. Denne metoden burde fungere like bra i en vedovn om ikke bedre. 3-4 lag alufolie type tykk. en god klatt med smør, krydder etter smak. pakk det godt inn og legg det på glør. størrelsen vil avgjøre hvor lenge den bør ligge.
 13. Denne har jeg hatt i flere år. Blir bare finere og svartere for hver bruk. http://www.xxl.no/Root/Villmark/Kj%C3%B8kken-og-mat/Kjeler%2C-bestikk-og-redskap/four-seaso-Kaffekjele-i-kobber/p/1008742_1_Style
 14. http://www.uniflamesupply.no/ Disse selger coleman. Vil tro de har deler også.
 15. Har akkurat samme brenner. Kjøpte av runegutt jeg også. Siden du ikke har brukt den på noen år ville jeg startet med å smøre pumpa skikkelig.
 16. Plasten i parispulken er såpass myk at ved belastning kan du risikere å dra poppnaglene igjennom. Forsterk gjerne med noen store skiver, eller som jeg har gjort med en tynn aluplate.
 17. What's on your mind?

 18. En knert Gammel Dansk,øl og speka elghjerte smaker helller ikke værst.
 19. For noen år siden var det snakk om at ugland skulle komme med et plastikkbelegg på kartene. Noen som vet hvordan dette har gått?
 20. I vinterferien ifjor gikk jeg og en kamerat Eventyrløypa fra Norefjell til Geilo. Det var da flotte løper hele veien bortsett fra over hallingnatten.Fra Turistforeningen ble det sagt at det var preparert over der. Det var det ikke så vi måtte bakse i løssnø et godt stykke. Det er ganske bratt opp der. Den gang ble vi fortalt at det foregår en rettsak med grunneier og om hvem som skal preparere. Om dette er løst nå vet jeg ikke.
 21. Om ikke bestemor fikser dette før jul. Bytt bestemor
 22. 700 for en skikkelig pelskant er jo ikke ille. Har du et bilde av den. Trenger ny da valpen har forsynt seg av den gamle.
 23. Bjørn Erik

  Hund i telt

  Forresten, Hvor har du kjøpt den og hvor holder du til?
 24. Bjørn Erik

  Hund i telt

  Jeg har en 4 mnd gammel breton som jeg har hatt med et par helger på telttur og hatt temp opp mot -10. Når de er så små tygger de istykker alt mulig. Finn en gammel sovepose og la den ligge der. Så fort han er ferdig med å tygge på alt skal jeg investere i jervehiet. Det du sannsynligvis vil oppleve er at han kommer på besøk i din pose i løpet av natta og bare vil ligge der.
 25. Dette skjønner jeg ikke noe av. En av hovedgrunnene til å kjøpe ally er mulighet for å pakke den sammen.Så hvorfor frakte den på taket når det bare er å pakke den sammen og kaste den i bagasjerommet.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy