Gå til innhold
  • Bli medlem

debutanten

Passivt medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Hei. For noen år siden kjøpte jeg meg en coleman 442 brenner. Har ikke brukt den før, men tenkte å teste den nå i helga. Men, jeg har problemer med å få pumpet trykk. Det virker som om att jeg ikke får skrud igjen pumpen. Den låser litt,, men jeg dra den den ganske så lett ut selv om den er vridd til høyre. Er det noen som vet om det er å få tak i deler til denne i norge? Har sett att runegutt123 kan ha deler. Men, ser ikke ut som om han er aktiv på formumet mer.. Så hvis noen har kontakt informasjon til han tar jeg gjærne i mot det.
  2. Vil bare komme med en oppsumering. Jeg prøvde først med mail til isbjørn med forespørsel om å sy pose på bestilling, ikke noe svar. Så jeg endte opp med å bestille en Marmot Helium. Den ankomm fra usa allerede i dag. Og heldigvis. Den passer utmerket. Er faktiskt god plass også. Samt lett og fin. Så den anbefals for oss som er litt røslige. Tusen takk for alle gode råd. Dere fikk dyttet meg i riktig rettning.
  3. Jeg visste ikke att det var vanskeligere å kjøpe telt enn hus. Tusen takk for all hjelp. Jeg visste rett og slett ikke att det var så stort utvalg og så mange ting å ta med i betaktningen. Takk for moontrail siden. Der så man jo enkelt og greit hvordan teltene så ut. Jeg tenkte att nå får det bære og briste. Så jeg har bestillt meg ett terra nova laser på tilbud. Så får jeg heller bruke litt lenger tid nå på våren for å finne meg ett telt av evnt bedre kvalitet. Jeg valgte terra nova laser pga vekt og att det var større enn feks akto. Det har ordentlig innerduk og ikke bare myggnetting. Så får jeg bare håpe att soveposen ikke blir fuktig i enden. Så ut som teltet ikke skrånet så fælt som feks nallo.
  4. Tusen takk for alle innspill. Ikke det at det gjorde valget noe enklere . Siden jeg foreløping har nok å drasse på av vekt, samt att valget av downmat9dxl (eneste jeg har funnet som er over 60 cm i bredde) gjør att jeg nok bør ha så lett telt som mulig. Nallo gt, virker som ett prima telt. Men, jeg ser att noen har annmerkninger på lengden. Jeg har bestillt marmot helium dunpose 6,6 long. Og er selv 180 høy. Kan det da by på problemer att posen kommer atti ytterteltet og blir våt? Jeg kom over dette teltet mens jeg søkte på det laser teltet. Blir dette teltet for "spinkelt/kaldt" for mitt bruk tror dere. Eller er dette et seriøst alternativ. http://www.moontrail.com/big-agnes-copper-spur-ul-2.php
  5. Jeg har endelig fått kjøpt sovepose etter meget gode råd her inne. Jeg har også siktet meg inn på en downmat dxl9. Så da er seng og sengetøy i orden. Nå mangler bare tak over hodet. Det var ikke så lett som jeg trodde. Jo mer man leser jo vanskeligere blir det. Jeg er ute etter ett 2 manns telt. (skal bare brukes solo, men jeg er en overvektig herremann) Skal i utgangspunktet brukes, vår, sommer og høst. Må med andre ord takle noen kuldegrader om natta. Men, forhåpentligvis ikke noe snøvær av betydning. Teltet må være så lett som mulig. Ha stor nok høyde til att man kan bruke primus i innertelt eller i forteltet ved regnvær. Gjerne konstruert på en slik måte att det blir minst mulig problemer med kondens. Innerteltet bør også være av en slik art att mygg og knott ikke blir noe stort problem. Kriteriene blir vel da som følger. Vekt Plass til bruk av primus innendørs Kondens Beskytte mot mygg og knott Er det noen som har noen råd/innspill å komme med her blir jeg takknemmlig. Jeg er inneforstått med att man må betale for god kvalitet.
  6. Jeg er desverre rett og slett tykk. Jeg er 123 cm rundt maven og 129 cm rundt skuldrene. Jeg er 180 cm høy. Finnes det i det hele tatt en sovepose jeg kan sove godt og komfortabelt i. Trenger sovepose for høst, sommer (har vi det i norge) og vår. Jeg trenger også ett liggeunderlag som helst er bredere enn 60 cm. Da jeg etter kveldens målinger er omtrent 60 cm brei. Jeg har søkt så godt jeg har kunnet. Og den posen som noen her inne har omtalt som bred er alpine. kan jeg få plass i den tror dere? http://www.sportsnett.no/wsp/sportsnett/webon.cgi?func=show&table=PRODUCT&func_id=WMN06
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.