Rismyhr

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  228
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

Rismyhr vant dagen sist Mars 22 2016

Rismyhr hadde mest likt innhold!

3 følgere

Om Rismyhr

 • Bursdag 25. juli 1990

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/user/soundworks11/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Leknes

Nylige profilbesøk

1 328 profilvisninger
 1. En snart 10 år gammel drøm gikk i oppfyllelse denne høsten. Jeg flyttet fra Lofoten i sommer etter å ha bodd 1 år i øyriket. Planen var enkel, jeg skulle bruke omlag to måneder på å bli bedre kjent i de nordligste delene av dette langstrakte landet. De første ukene beveget jeg meg langs kysten før jeg etterhvert trakk mer innlands. De to siste turene gikk til Øvre Anárjohka og Øvre Pasvik nasjonalparker. Øvre Anárjohka var min nest siste tur og det skulle vise seg at jeg var over gjennomsnittet heldig med været. Jeg har laget en liten videoblogg "serie" fra noen av turene, alle på engelsk denne gangen. Har lyst til å dele filmen fra Øvre Anárjohka med dere, håper noen kan finne den interessant å ta en titt på i høstmørket. Ønsker alle en flott tur-høst! Varm hilsen Magnus
 2. Impregnering av turstøver/sko

  Denne boksen drar jeg kjensel på, har brukt Renapur i flere år nå med veldig gode resultater. Utrolig fin voks som er laget av bivoks og andre naturlige ingredienser. Gikk tom for en stund tilbake og kjøpte noe ræl på g-sport. Slik oljebasert voks som du får kjøpt på matbutikken osv, på boksen stod det bla. at man burde unngå å få det på hunden da du kan bli tørr. Trodde smøring var til for å fukte læret(aka hud)? Da merket jeg hvor mye bedre det er med et naturlig produkt som du kan smøre på ved hjelp av fingrene, og som du kan bruke i naturen uten at du slipper ut skadelige stoffer hvor enn du tramper og går. Fikk takk i Sno Seal Beeswax på en Sport1 butikk i Alta for å erstatte den andre møkkasmøringen. Dette var for meg et hittil ukjent produkt men etter litt erfaring med det så må jeg si at det har blitt en ny favoritt! Ganske fast i konsistensen og krever litt arbeid for å få den skikkelig inn i læret ved hjelp av varme osv. Men når det først er gjort så er den bunnsolid og voksen sitter utrolig godt!
 3. Hva har du kjøpt nå!

  Du begynner vel å få en imponerende stor samling soveposer nå @JanRH?
 4. Hva har du kjøpt nå!

  Regner med det er standard gjenger på disse flaskene, slik at de passer med primus, optimus osv?
 5. Wow! Det var utrolig flott, ser ut som blodårer.
 6. Utrolig flotte bilder, fint lys og fine farger. Veldig naturlige. Og god komposisjon.
 7. Tilbakeblikk til en tur jeg hadde i fjor høst oppe på Tønsåsheia i Lofoten. Nærkontakt med den første snøen. Nede i Nusfjord reiser regnbuen seg opp fra sjøen.
 8. Jeg har sett mange flotte bilder fra Island/Færøyene men dette overgår det meste. For en vanvittig stemning du har fanget i det bildet!
 9. Utstyrsrapport: Crispi Skarven klassisk fjellstøvel

  Kjøpte et par Crispi Nevada på tilbud på oslosportslager, den gamle modellen. Nå, 3 uker senere og etter bruk på et fåtalls turer er sålene betydelig slitt, har kontaktet butikken som skulle ta saken videre med crispi. Veldig skuffet da jeg syntes skoene så solide ut og prisen var ganske høy. Virker som crispi har en god del problemer med sålene på enkelte modeller.
 10. Allværsjakke - DIY

  Helt enig med Martin, vanvittig imponerende! Snakk om å ta saken i egne hender, bokstavelig talt
 11. Hva har du kjøpt nå!

  Litt nysgjerrig på hvordan termometer du gikk til innkjøp av jeg Espen?
 12. Monsen, Monsen og Mattis

  Må si jeg virkelig koste meg med denne serien, minnet meg mye om de gamle programmene til Monsen. Fikk tilbake den følelsen jeg hadde som 16-17 åring, når jeg satt meg ned foran pcen med en god middag og tittet på Monsen. Programmene var innspirerende og jeg kjenner at jeg gleder meg til vår/sommer/høst sesongen!
 13. En natt på Dalstuva [FILM]

  Tusen takk Martin, utrolig hyggelig tilbakemelding å få!
 14. En natt på Dalstuva [FILM]

  Ja det var et helt utrolig flott nordlys 2 netter på rad, noe av det mest spektakulære jeg har sett iløpet av hele året her oppe i nord. Slenger ved et annet bilde fra kvelden før.
 15. Kartverkets utskriftstjeneste

  Tjenesten fungerer helt ypperlig på min iPhone 5s med safari nettleser i skrivende stund. Mulig det fungerer på pcen også, har ikke fått testet det ut enda.