Gå til innhold

Rismyhr

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  239
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

Rismyhr vant dagen sist Mars 22 2016

Rismyhr hadde mest likt innhold!

3 følgere

Om Rismyhr

 • Bursdag 25. juli 1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Leknes

Nylige profilbesøk

2 681 profilvisninger
 1. https://www.youtube.com/watch?v=yN0M4Pcz1eY Dette løste mitt problem på en Helsport Adventdalen pose hvor glidelåsen åpnet seg når jeg skulle ut av posen midt på natta for å late vannet, og det er jo forsåvidt bra at den åpnet seg, men jærskla kjipt når den ikke ville lukke seg etterpå... Fikk tilsendt ny drager av Helsport men du finner sikkert på ebay osv. Jeg fikset drageren midlertidig ved å klemme på den slik du beskrev men jeg tror at den får en svakhet i metallet som gjør den mer eksponert for å ryke senere.
 2. Takk for at du deler, flott rapport med veldig fine bilder!! Ser ut som et fantastisk område, frister til besøk. I hvertfall når været viser seg fra den siden
 3. Så ut som en utrolig flott tur, mange fine bilder! Artig å se litt bilder fra turterrenget i Svarstad området, har besteforeldre i Kvelde å bruker ofte å kjøre gjennom Lågendalen på vei nedover. Alltid likt den kjøreturen, mye flott natur! Utsikten man får fra høydedragene rundt Lågendalen er utrolig fin, små koller dekket av både bar og løv skog med Numedalslågen som svinger seg gjennom dalføret. Takk for deling!
 4. Tusen takk for det Kjetil, hyggelig å høre!!
 5. Heheh, det ble ekstremt til tider! Men når man oppholder seg ute over lengre perioder under slike forhold så innser man at det nytter fint lite å bruke masse energi på å forbanne myggen/insektene. Må bare ta de forholdsreglene man kan. Hyggelig å høre at du likte vloggen, tusen takk for kommentar!!
 6. Jobbet som vikar på en skole, sfo/lærer. Ellers hadde jeg bra med oppsparte midler slik at jeg trengte ikke å bekymre meg over det økonomiske. Også var det selvfølgelig fordelaktig å bo med 2 venner, mtp. utgifter i forhold til det å bo osv.
 7. Hjertelig takk for det Martin, hyggelig å høre. Naturedrunk var et herlig begrep forresten, haha! 😁 Var litt spontant at jeg i det hele tatt lagde noen filmer fra denne reisen og at det ble på engelsk. Tenkte at det kunne være gøy å kanskje nå ut til noen flere.
 8. En snart 10 år gammel drøm gikk i oppfyllelse denne høsten. Jeg flyttet fra Lofoten i sommer etter å ha bodd 1 år i øyriket. Planen var enkel, jeg skulle bruke omlag to måneder på å bli bedre kjent i de nordligste delene av dette langstrakte landet. De første ukene beveget jeg meg langs kysten før jeg etterhvert trakk mer innlands. De to siste turene gikk til Øvre Anárjohka og Øvre Pasvik nasjonalparker. Øvre Anárjohka var min nest siste tur og det skulle vise seg at jeg var over gjennomsnittet heldig med været. Jeg har laget en liten videoblogg "serie" fra noen av turene, alle på engelsk denne gangen. Har lyst til å dele filmen fra Øvre Anárjohka med dere, håper noen kan finne den interessant å ta en titt på i høstmørket. Ønsker alle en flott tur-høst! Varm hilsen Magnus
 9. Denne boksen drar jeg kjensel på, har brukt Renapur i flere år nå med veldig gode resultater. Utrolig fin voks som er laget av bivoks og andre naturlige ingredienser. Gikk tom for en stund tilbake og kjøpte noe ræl på g-sport. Slik oljebasert voks som du får kjøpt på matbutikken osv, på boksen stod det bla. at man burde unngå å få det på hunden da du kan bli tørr. Trodde smøring var til for å fukte læret(aka hud)? Da merket jeg hvor mye bedre det er med et naturlig produkt som du kan smøre på ved hjelp av fingrene, og som du kan bruke i naturen uten at du slipper ut skadelige stoffer hvor enn du tramper og går. Fikk takk i Sno Seal Beeswax på en Sport1 butikk i Alta for å erstatte den andre møkkasmøringen. Dette var for meg et hittil ukjent produkt men etter litt erfaring med det så må jeg si at det har blitt en ny favoritt! Ganske fast i konsistensen og krever litt arbeid for å få den skikkelig inn i læret ved hjelp av varme osv. Men når det først er gjort så er den bunnsolid og voksen sitter utrolig godt!
 10. Du begynner vel å få en imponerende stor samling soveposer nå @JanRH?
 11. Regner med det er standard gjenger på disse flaskene, slik at de passer med primus, optimus osv?
 12. Wow! Det var utrolig flott, ser ut som blodårer.
 13. Utrolig flotte bilder, fint lys og fine farger. Veldig naturlige. Og god komposisjon.
 14. Tilbakeblikk til en tur jeg hadde i fjor høst oppe på Tønsåsheia i Lofoten. Nærkontakt med den første snøen. Nede i Nusfjord reiser regnbuen seg opp fra sjøen.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.