Rismyhr

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  223
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

Rismyhr vant dagen sist Mars 22 2016

Rismyhr hadde mest likt innhold!

3 følgere

Om Rismyhr

 • Bursdag 25. juli 1990

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/user/soundworks11/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Leknes

Nylige profilbesøk

1 258 profilvisninger
 1. Utrolig flotte bilder, fint lys og fine farger. Veldig naturlige. Og god komposisjon.
 2. Tilbakeblikk til en tur jeg hadde i fjor høst oppe på Tønsåsheia i Lofoten. Nærkontakt med den første snøen. Nede i Nusfjord reiser regnbuen seg opp fra sjøen.
 3. Jeg har sett mange flotte bilder fra Island/Færøyene men dette overgår det meste. For en vanvittig stemning du har fanget i det bildet!
 4. Utstyrsrapport: Crispi Skarven klassisk fjellstøvel

  Kjøpte et par Crispi Nevada på tilbud på oslosportslager, den gamle modellen. Nå, 3 uker senere og etter bruk på et fåtalls turer er sålene betydelig slitt, har kontaktet butikken som skulle ta saken videre med crispi. Veldig skuffet da jeg syntes skoene så solide ut og prisen var ganske høy. Virker som crispi har en god del problemer med sålene på enkelte modeller.
 5. Allværsjakke - DIY

  Helt enig med Martin, vanvittig imponerende! Snakk om å ta saken i egne hender, bokstavelig talt
 6. Hva har du kjøpt nå!

  Litt nysgjerrig på hvordan termometer du gikk til innkjøp av jeg Espen?
 7. Monsen, Monsen og Mattis

  Må si jeg virkelig koste meg med denne serien, minnet meg mye om de gamle programmene til Monsen. Fikk tilbake den følelsen jeg hadde som 16-17 åring, når jeg satt meg ned foran pcen med en god middag og tittet på Monsen. Programmene var innspirerende og jeg kjenner at jeg gleder meg til vår/sommer/høst sesongen!
 8. En natt på Dalstuva [FILM]

  Tusen takk Martin, utrolig hyggelig tilbakemelding å få!
 9. En natt på Dalstuva [FILM]

  Ja det var et helt utrolig flott nordlys 2 netter på rad, noe av det mest spektakulære jeg har sett iløpet av hele året her oppe i nord. Slenger ved et annet bilde fra kvelden før.
 10. Kartverkets utskriftstjeneste

  Tjenesten fungerer helt ypperlig på min iPhone 5s med safari nettleser i skrivende stund. Mulig det fungerer på pcen også, har ikke fått testet det ut enda.
 11. Kartverkets utskriftstjeneste

  Takk for forklaring, fikk det til ved første "klikk" men hele siden fryser/stopper opp som dere nevner..
 12. Kartverkets utskriftstjeneste

  Får aldri opp noe meny med "Lag turkart". Og finner ikke noe i menyen til venstre, dette skjønte jeg lite av? Det var jo en skikkelig bra tjeneste, skjønner ikke helt hvorfor de måtte begynne å tukle med den..
 13. Noen som vet hva som har skjedd med kartverkets utskriftstjeneste? Skulle gå inn å printe ut kart via norgeskart.no/turkart som jeg har gjort så mange ganger tidligere men kommer nå bare inn på den "vanlige" kartlayouten. Tidligere har du sett de rutene + "lag kart" knappen. Hvor har dette blitt av? Det går riktignok an å bruke nkart.no men syntes denne er et halvdårlig alternativ da den bla. ikke har rutenettet på kartet og generelt har en dårligere layout på siden.
 14. Hva har du kjøpt nå!

  Hadde de mange strl igjen? Og hvilken xxl? Tenkte på Ulvang buksa altså, de har den ikke på nett ihvertfall.
 15. En natt på Dalstuva [FILM]

  Heisann folkens! Har lyst til å dele en liten film fra en stor opplevelse, kan vel knapt kalles en turrapport men.. Vinterferie været her i nord var utrolig flott og jeg var også så heldig å være vitne til et utrolig kraftig og spektakulært nordlys.