Jump to content

Andy3000

Aktiv medlem
 • Posts

  29
 • Joined

 • Last visited

About Andy3000

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Andy3000's Achievements

 1. Er selv på langtur med pulk akkurat nå og har nøyaktig det samme problemet. For meg gjorde alltid mest ont i starten av dagen og jeg insåg at det var da som skolissene var tightest og skyvte føttene bak i skoene. For meg har hælene i hvert fall ikke blitt dårligere siden jeg begynte knyte skoene litt løsere allerede fra starten av dagen. Kanske er det supersåler eller øvelser som må til for at faktisk løse problemet, men å knyte løsere kan vare enkel "quick fix" hvis du er på tur.
 2. Takk for tipset. Har ikke sett den typen pakke tidligere. Fra hva jeg kan lese er det dog fortsatt samme størrelse på porsjonene ca. 540 kcal / 125g - har jeg misset noe?
 3. Er det noen som vet hvis man kan finne frysetørket turmat med litt større porsjoner her i Norge (på nett går fint)? Jeg har funnet Speider Sport, men hadde gjerne hatt litt mer variasjon. Finnes en del å velge på i utlandet (f.eks. Mountain House), men jeg har ikke veldig mye tid, så det hadde vært veldig bra med norsk butikk. Andreas
 4. Noen som har prövt HD på Parispulk? HD'n er 200cm og pulken 150cm. Er det bare at vike den inn eller blir det uansett en masse styr?
 5. Hvis varme og vekt er viktigere enn pris vil jeg anbefale PHD sine jakker, men jeg tror ikke størrelsene er damespesifikke i utgangspunktet. Hvis du ikke finner en størrelse eller specs som passer så kan du alltid designe en selv (LINK). Jeg har selv både jakke og pose derifra og er meget fornøyd med kvalitet og kundeservice.
 6. Hei! Jeg planlegger en skitur mellom DNT hytter som muligens må skje etter påske. Gitt den varme vinteren, er det noen som har tips på hvilke områder som fortsatte kunne vare greie da? Takker for svar! Andreas
 7. Takk for for tips og video. Nye pigger er kjöpte og backup kommer nå tas med på hver tur.
 8. Takk for svar! Jeg trur det er mer enn bare piggen som har røket. Prøver på nytt med vedlagt bilde... Skal måle som dere anbefaler og deretter bestille et par sett med pigger. Nok greit med et par på lager.
 9. Hei, Etter tur nummer to noensinne på rulleski klarte jeg at ødelegge piggen på den ene staven. Den ser nå ut som på vedlagt bild; er det bare å skifte til f.eks.[Hidden Content] eller er også staven ødelagt så den må skiftes? Takk! Andreas
 10. Takker for alle tips!!! Da vi ikke har vaert i Fidjadalen tidligere, så kanskje det blir en tur dit en gang i påske. Frem med tur- og bussrutekart
 11. Sen finnes det jo problemer med "Før-priser" også. De fleste butikker har f.eks. noen type av tilbud runt/etter jul. Det har (i hvert i Sverige) flere ganger blitt skrevet om butikker som høyer prisene litt før jul så at de siden kan sette "nye, lave" priser. Det viker som at det ikke finnes noen perfekt løsning på problemet. Kanskje er det best at sammenligne med "Best of Prisjakt.no" eller "Average Prisjakt.no" eller lignende. Kan det finnes noen butikk som har "guts" nok at gjøre det?
 12. Takk for tipsen! Det virker i hvert fall som at det er en god idé at holde seg ifra vannen... Da meldingen ikke er helt ny, er det noen som har vaert der de siste ukene som kan fortelle siste nytt?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy