Gå til innhold

kenny28

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  475
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om kenny28

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. https://www.wikiloc.com/wikiloc/spatialArtifacts.do?event=setCurrentSpatialArtifact&id=37876552 https://www.relive.cc/view/e1335368589
 2. I morgen får jeg båt skyss inn til Hengjane, der tyskeren gikk opp fra sjøen. Har blitt fortalt at en må krysse elva når en har kommet opp endel av stigningen. Kan dette være vanskelig hvis det har vært endel nedbør som nå ?
 3. Noen tips for turer i området mellom Bergen - Ørsta(igjen bratte og karakteristiske topper) ?
 4. Ja vi er åpen for alt. Kjekt med topper som har luftig og bratt oppstigning og som er litt karakteristiske. Hadde vært fint å fått hjelp med tips/navn på topper(så kan jeg Google resten 😁 ). Liker bedre høydemetre enn lengdemetre 😉
 5. Har en plan om i Juli måned å gå til Slogen i Ørsta. Planen er å kjøre bil opp (fra Stavanger), og lurer på om dere kan komme med tips til krevende/bratte toppturer som bør tas på vei opp dit ? Tenker at turene ikke bør være lengre enn cirka 8 timer tur/retur.
 6. Sist jeg var på tur i enden av Gloppavatnet/Gydalen så la jeg merke til at det virket som om det var noen gamle nødlinger i retning ned mot Fantajuvet/Fantahålå i Lysefjorden. Da fikk jeg ide'en om at det hadde vært interresant å kommet seg ned der. Lurer derfor på om det er noen som har prøvd eller vet noe ?
 7. Vi tenker å ta en tur fra Kallali og over til Flørli. Er det noen som vet hvor stien går ? Vi tenker og å gå ut på Kallaliklumpen og Kallaligjelet.
 8. Når jeg bruker Google maps og zoomer inn til ett visst nivå så forsvinner høyde kotene. Er det noen måte å beholde kotene fordi om man zoomer inn ?
 9. Tenker å ta en tur til Tverrfjellet i morgen tidlig. Starter i Vinddalen og går opp den offisielle stien (merket grønt på vedlegg) tenkte så å gå ned mot øykjavatnet (merket med blått). Er det noen som er kjent i dette området og vet om det finnes sti eller om det er lett å ta seg frem her ?
 10. Noen som har testet spar kjøp sin varde ull/silke blanding ? https://www.sparkjop.no/Varemerker/Varde/Trøye-i-merinoull-silke/p/410376
 11. Gammel tråd, men prøver meg fordet. Har lenge hatt noen Janus tynne ulltrøyer som jeg har vært fornøyd med (se bildet). Trenger nye, men finner ikke disse på noen nettside. Er det noen som vet hvilken type ull og hvilken blanding disse er laget i ? Noen som vet om en som kan erstatte denne (den må ha høy hals og glidelås) ? For meg betyr det mye at de er tynne. Jeg svetter utrolig mye og pleier ofte å ta med meg 3 stk på langtur, og skifter hele tiden trøya mens neste henger til tørk bak på sekken. Fordelen med den på bildet var at det tok veldig kort tid å få tørket den, og den luktet og veldig lite når den var blitt tørr igjen.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.