Jump to content

kenny28

Aktiv medlem
 • Posts

  476
 • Joined

 • Last visited

About kenny28

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kenny28's Achievements

 1. I år blir det norgesferie nord over. Vi starter i Stavanger og har som mål og ende opp i Ørsta for å gå Slogen. Vi har 4 uker til rådighet og har ingen tidsfrister(kjører bobil). Vi elsker å gå bratte/luftige turer, gjerne med mange høydemetre. Er mindre glad i å gå lange turer i flatt terreng. Altså få lengdemetre og masse høydemetre :-) Vi ønsker ikke å kjøre inn i landet(mot Jotunheimen), men heller å holde oss langs kysten. Kan noen komme med forslag til turer som kan passe oss på Strekningen Stavanger - Ørsta i Møre ?
 2. I morgen får jeg båt skyss inn til Hengjane, der tyskeren gikk opp fra sjøen. Har blitt fortalt at en må krysse elva når en har kommet opp endel av stigningen. Kan dette være vanskelig hvis det har vært endel nedbør som nå ?
 3. Noen tips for turer i området mellom Bergen - Ørsta(igjen bratte og karakteristiske topper) ?
 4. Ja vi er åpen for alt. Kjekt med topper som har luftig og bratt oppstigning og som er litt karakteristiske. Hadde vært fint å fått hjelp med tips/navn på topper(så kan jeg Google resten 😁 ). Liker bedre høydemetre enn lengdemetre 😉
 5. Har en plan om i Juli måned å gå til Slogen i Ørsta. Planen er å kjøre bil opp (fra Stavanger), og lurer på om dere kan komme med tips til krevende/bratte toppturer som bør tas på vei opp dit ? Tenker at turene ikke bør være lengre enn cirka 8 timer tur/retur.
 6. Sist jeg var på tur i enden av Gloppavatnet/Gydalen så la jeg merke til at det virket som om det var noen gamle nødlinger i retning ned mot Fantajuvet/Fantahålå i Lysefjorden. Da fikk jeg ide'en om at det hadde vært interresant å kommet seg ned der. Lurer derfor på om det er noen som har prøvd eller vet noe ?
 7. Vi tenker å ta en tur fra Kallali og over til Flørli. Er det noen som vet hvor stien går ? Vi tenker og å gå ut på Kallaliklumpen og Kallaligjelet.
 8. Når jeg bruker Google maps og zoomer inn til ett visst nivå så forsvinner høyde kotene. Er det noen måte å beholde kotene fordi om man zoomer inn ?
 9. Tenker å ta en tur til Tverrfjellet i morgen tidlig. Starter i Vinddalen og går opp den offisielle stien (merket grønt på vedlegg) tenkte så å gå ned mot øykjavatnet (merket med blått). Er det noen som er kjent i dette området og vet om det finnes sti eller om det er lett å ta seg frem her ?
 10. Noen som har testet spar kjøp sin varde ull/silke blanding ? [Hidden Content]
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy