Jump to content

belowyn

Aktiv medlem
 • Posts

  60
 • Joined

 • Last visited

Reputation

51 Good

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

1,705 profile views
 1. Selger en ubrukt oilskin tarp jeg fikk i gave, da jeg allerede har en fra før. Nydelig kvalitet. 3x3m https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=341466423
 2. Jeg bruker Firebox, men de koster litt. Ser at SISU Villmark har Savotta sin Hobo stove ute til 349. Det kan være et godt kjøp. Savotta lager god kvalitet. https://www.finn.no/167367320
 3. https://www.widforss.no/trangia-bransleflaska-03-l-1
 4. Min valgte sekk er Savotta Jääkäri S, men den er bare 20-25 liter. Nærbutikken er bare 5 min unna, og den er optimal å handle med for min del. Har et handlenett i den jeg hekter på sekken med karabiner om jeg trenger mer plass. Skal du ha større plass ville jeg vurdert Savotta Keikka 50L, med bærestropper. God bærekomfort, kan fylles som en duffel. Tåler ALT.
 5. Jeg har flere av tskjortene deres, og liker de kjempegodt, men de kunne godt vært mer solide. Etter bare noen måneder bruk (hvor jeg vekslet mellom to stk) så var det slitasjehull både under armene og på ryggen der jeg har festene til bukseseler. Ingen andre tskjorter jeg har hatt har fått hull der før. Testet ut livstidsgarantien deres, og ble fortalt at det gikk raskere å fikse selv, da det bare var ei dame som sydde innimellom, så det tok fire uker, og når jeg fikk de tilbake ble jeg skuffet. Satt på noen lapper som var sydd sånn at jeg hadde trodd det var min egen søm fra barneskolen. Alt i alt er jeg veldig glad i Northern Playground-klærene mine, men skulle ønske de var mer solide, og at de gjorde en bedre jobb på reparasjon. At man kan gå 60 dager uten vask er også feil, eller hva de reklamerte for.
 6. Ville sjekket med Rjukan Turistkontor. Enten selger de, eller vet om/hvor det kan skaffes. 35080550, [email protected]
 7. Jeg har en tidligere utgave av denne: https://www.flatcatgear.com/shop/baking-platey/ Kan fint brukes som inspirasjon om man ikke vil kjøpe derfra. De har mange gode løsninger hos flat cat gear, og en bra kokebok.
 8. Jeg har både S, M og L av Jääkäri-sekkene, og jeg elsker alle sammen. Paddingen på både skulderreimer og hoftebelte er en del tynnere (ikkeeksisterende) på M enn L. Hoftebelte er ca 7cm i "bredden" på M og 12 på L, og det er padding på L, men ikke på M. Skal du bære en del vekt ville jeg gått for L over M, og den er ikke så enormt mye større, og kan stroppes ned til nesten samme size. Den eneste ulempen med L over M er egentlig at du mister sidelommene du har på M. Kvaliteten på alle er helt super, og digg med modulært system for å utvide.
 9. På en annen tråd stod det at solid inner kommer til våren, og den kommentaren fikk tommel opp av Dan selv, så vil anta at det stemmer.
 10. På tilbud på XXL til 1199 nå.
 11. Har to stk Revelation fra EE, og er veldig fornøyd. Har sovet i ca -10 med deres -7 og var ikke kald, mens jeg har frosset i 5 pluss med DD sin -5 topquilt. EE kan også velges i forskjellige kvaliteter. Hørt mye bra om Cumulus, men ikke prøvd de selv. Kan skrive under på kvalitet fra EE.
 12. Rjukan som utgangspunkt, Fjellvåken (båt) inn til Mogen og så gå til Lågaros, Rauhelleren, Mårbu (og enten gå til Kalhovd eller ta båt til Synken ca 1 time til Kalhovd), Kalhovd, Hellberghytta/Rjukan. Du kan også gå rett fra Lågaros til Mårbu og skipper Rauhelleren, ta båden mye av turen fra Mårbu til Kalhovd, så du sparer en dag der, mulig det er buss fra Kalhovd til Rjukan, avhengig av når du går etc.
 13. Det er ikke på norsk nettbutikk/forhandler (som jeg vet om), men jeg bruker en hammock-chair som regntrekk på mine sekker. Den er litt stor for de mindre sekkene, men den er så multi-bruk at det går fint. https://dutchwaregear.com/product/2t-s-hammock-chair/#color Det beste er at den funker som mini-hengekøye for unger, hengekøye-stol for meg selv, gear-køye når jeg overnatter og regntrekk. Jeg har i oransje som funker som signalflagg/sikkerhet i jaktfjellet også. Koster og veier mer enn et regntrekk, men jeg har mye glede av de andre funksjonene, og da er regntrekket en bonus.
 14. Jeg har selv en miks av ting, avhengig av tur. Basen for det meste er Kovea Spider sin gassbrenner som jeg synes fungerer fortreffelig. Småturer/lettvekt så har jeg kun en 750ml titankopp som jeg har en eldre utgave av "Ocelot: Kovea Spider" fra flatcatgear til. Den vindskjermen passer inni koppen, sammen med brenner, lighter og en pose med te/kaffe. Skal jeg lage mer mat så har jeg "Bobcat Kovea Cooking System", også fra flatcatgear, med en Evernew 1,3 (eller 1,4) liters kjele. Har også en "Bobcat baking kit" fra samme leverandør om jeg ønsker å lage mer fancy mat (Sjokoladekake bakt på telys i leir er en slager). Veier også lite, men tar litt mer plass. Koppen med brenner pleier uansett å være med da den er lett og tar liten plass. Når det gjelder steking har jeg kjøpt Firebox ultra cook kit fra bikeshop.no. Bare brent den inn og testet et par ganger, men så langt fungerer den nydelig, både på brenner og bål.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy