zupertramp

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  60
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om zupertramp

Nylige profilbesøk

565 profilvisninger
 1. Hvilken hodelykt?

  Jeg har god erfaring med BD Spot.
 2. Hvor mange fiskestenger på tur?

  Jeg har veldig lyst til å ta med meg to stenger, en til meite og en til aktivt fiske ( sluk, flue ect). Desverre er det som regel kun lov å fiske med en stang. Hvordan løser dere dette ? Kjøper dere to fiskekort ?
 3. Hva vil et dyrere telt gi meg?

  Du vet hva du får, når du velger et anerkjent merke. Dette er en av grunnene til at prisene er så høye.
 4. Helsport Trolltind Superlight 2 og Hilleberg Unna

  Jeg valgte Unna fremfor Trolltind, fordi duken til Unna har høyere rivestyrke. Unna har 12 kg mens Trolltind har 10 kg rivestyrke.
 5. Det nye Exped Orion 3 UL

  Hva er bruddstykken på duken ?
 6. hvilket telt har dere?

  Hilleberg Unna og Helsport Turtagrø.
 7. Sett for nybegynner

  Dette virker som en god stang. Men som mange andre skriver kommer du langt med en billig teleskopstang fra Biltema xxl eller europris, hvertfall viss du skal fiske med dupp. Selv brukte jeg slike stenger i mange år, med stort hell.
 8. Ja, det er inntrykket mitt. Men 560 g var en lavere vekt enn jeg hadde forventet. Nå fikk jeg lyst til å veie turbuksene mine 😆
 9. Jeg bruker alltid en skalljakke med gode luftemuligheter. Da blir jeg sjelden klam. På beina bruker jeg som regel en lett shoftshell, men har alltid med en tynn, lett og billig regnbukse som backup, i tillfelle skikkelig regnevær. Jeg har aldri hatt goretexbukse, men jeg ser for meg at denne kun hadde blitt brukt på turer hvor det på forhånd var meldt skikkelig drittvær (pga vekt).
 10. Ble anholdt av nysgjerrigper i utmark

  Enkelte oppsynsmenn har begrenset politimyndighet ( tror jeg). Disse har nok også legitimasjon, hvor det fremgår at de har politimyndighet.
 11. Ble anholdt av nysgjerrigper i utmark

  Han, som alle andre, har lov til å spørre, men du har ikke plikt til å svare. Hadde vedkommende hatt politimyndighet hadde du måtte oppgi navn, fødselsnummer, bosted, yrke/ studie jfr straffeprosessloven paragraf 230.
 12. Kjøpe sluker på nett

  Da har jeg bestilt en del woblere. Nå venter jeg i spenning på postmannen. Takk for alle de gode tipsene
 13. Kjøpe sluker på nett

  Hvilke butikker vil du anbefale ? Hvor mye pleier du å betale i frakt ?
 14. Kjøpe sluker på nett

  Hei Noen her som har erfaring med kjøp av sluker, spinnere, jigger osv på utenlandske nettsider ? Jeg tenker at dette kanskje kan vær fordelaktig med tanke på pris og utvalg.
 15. Priser på bruk og abonnement satelitt telefon

  Det er veldig synd at kontantkortene kun er gyldig i et kort tidsrom. Hadde det ikke vært for dette, hadde satellittelefon definitivt vært aktuelt. Enn så lenge synes jeg inreachen gir mer for pengene enn en satelittelefon.