Gå til innhold

zupertramp

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  63
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om zupertramp

Nylige profilbesøk

633 profilvisninger
 1. Testpilot for Amok

  Mangler 2 cm 🙃
 2. Kan føttene vokse av mye vandring?

  Hvilke øvelser sikter du til 😃?
 3. Fellelås Fischer E99

  Ja, dette var dårlig service. Tipper den delen bare er limt på. Da er det vel bare spm om tid før den faller av ? Begrunnelsen fremstår også som noe underlig/diffus ( gitt at området rundt er relativt uskadet). Er det slik at man ikke kan dulte borti ting / miste skiene i baken, uten at ting faller av ? Det er tross alt ski vi snakker om. Kanskje du kan legge ut et bilde ?
 4. Hvilken hodelykt?

  Jeg har god erfaring med BD Spot.
 5. Hvor mange fiskestenger på tur?

  Jeg har veldig lyst til å ta med meg to stenger, en til meite og en til aktivt fiske ( sluk, flue ect). Desverre er det som regel kun lov å fiske med en stang. Hvordan løser dere dette ? Kjøper dere to fiskekort ?
 6. Hva vil et dyrere telt gi meg?

  Du vet hva du får, når du velger et anerkjent merke. Dette er en av grunnene til at prisene er så høye.
 7. Helsport Trolltind Superlight 2 og Hilleberg Unna

  Jeg valgte Unna fremfor Trolltind, fordi duken til Unna har høyere rivestyrke. Unna har 12 kg mens Trolltind har 10 kg rivestyrke.
 8. Det nye Exped Orion 3 UL

  Hva er bruddstykken på duken ?
 9. hvilket telt har dere?

  Hilleberg Unna og Helsport Turtagrø.
 10. Sett for nybegynner

  Dette virker som en god stang. Men som mange andre skriver kommer du langt med en billig teleskopstang fra Biltema xxl eller europris, hvertfall viss du skal fiske med dupp. Selv brukte jeg slike stenger i mange år, med stort hell.
 11. Ja, det er inntrykket mitt. Men 560 g var en lavere vekt enn jeg hadde forventet. Nå fikk jeg lyst til å veie turbuksene mine 😆
 12. Jeg bruker alltid en skalljakke med gode luftemuligheter. Da blir jeg sjelden klam. På beina bruker jeg som regel en lett shoftshell, men har alltid med en tynn, lett og billig regnbukse som backup, i tillfelle skikkelig regnevær. Jeg har aldri hatt goretexbukse, men jeg ser for meg at denne kun hadde blitt brukt på turer hvor det på forhånd var meldt skikkelig drittvær (pga vekt).
 13. Ble anholdt av nysgjerrigper i utmark

  Enkelte oppsynsmenn har begrenset politimyndighet ( tror jeg). Disse har nok også legitimasjon, hvor det fremgår at de har politimyndighet.
 14. Ble anholdt av nysgjerrigper i utmark

  Han, som alle andre, har lov til å spørre, men du har ikke plikt til å svare. Hadde vedkommende hatt politimyndighet hadde du måtte oppgi navn, fødselsnummer, bosted, yrke/ studie jfr straffeprosessloven paragraf 230.
 15. Kjøpe sluker på nett

  Da har jeg bestilt en del woblere. Nå venter jeg i spenning på postmannen. Takk for alle de gode tipsene
×