Jump to content

zupertramp

Aktiv medlem
 • Posts

  83
 • Joined

 • Last visited

About zupertramp

Recent Profile Visitors

3,900 profile views

zupertramp's Achievements

 1. Det blir jo helt meningsløst å verne natur, hvis dette blir gjennomført. Vi for nyte naturen så lenge vi har den 😢
 2. Hva med å blande tre myggmidler me ulike virkestoff ? Vil det være det mer effektivt enn f.eks 50 eller 100% DEET alene? Helsemessige er nok ikke dette en god ide, men det er kanskje noen, som i ren desperasjon, har/ kommer til å prøve?
 3. Jeg har også god erfaring med inreachen. Men abonnementet er i dyreste laget synes jeg.
 4. Jeg synes mitt hillberg Unna er ganske lett å slå opp. Du trenger kun å sette inn to stenger. Men det er et dyrt telt da
 5. Jeg har Shimano Bestmaster stc 9 fot. Jeg er kjempefornøyd.
 6. Jeg vil tro hele poenget med oppgaven er å undersøke om det finnes et marked 🙄 Dersom konklusjonen er at det ikke eksisterer et marked, og dette underbygges av en god markedsundersøkelse og tilhørende analyse, tenker jeg sensor blir fornøyd uansett.🙂
 7. Hvor kjøper du abonnement ?
 8. Fjellrypa hvilken database er det bildene dine ligger på ?
 9. Er du sikker på at de ekstra 50 g ikke kommer av at det følger med et ekstra «stangledd» ? Dette stangleddet gjør det mulig å korte ned stangen til 8 fot, ved å bytte det ut med et annet «stangledd». Jeg har Beastmaster STC 8/9 fot 3-14g. Jeg opplever ikke stangen som tung, uansett om den er 50 gram tyngre en andre stenger.
 10. Hva med å korte ned soveposen du allerede har ? Viss du har litt erfaring med symaskiner, eller kjenner noen som har det, virker dette som en relativt enkel operasjon. Når det er sagt har jeg ingen er faring med dette selv, noe jeg sikkert beviser med dette innlegget.
 11. Jeg må si at disse teltene frister veldig, men er fortsatt usikker på om jeg tørr bytte ut Unnaen på fjellturer. Hva er forskjellen på kuben og duken Helsport bruker i superlight teltene ?
 12. Hvordan takler dette teltet vind, sammenlignet med et tradisjonelt 3 sesongs fjelltelt ?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy