zupertramp

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  53
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om zupertramp

Nylige profilbesøk

404 profilvisninger
 1. Ja, det er inntrykket mitt. Men 560 g var en lavere vekt enn jeg hadde forventet. Nå fikk jeg lyst til å veie turbuksene mine 😆
 2. Jeg bruker alltid en skalljakke med gode luftemuligheter. Da blir jeg sjelden klam. På beina bruker jeg som regel en lett shoftshell, men har alltid med en tynn, lett og billig regnbukse som backup, i tillfelle skikkelig regnevær. Jeg har aldri hatt goretexbukse, men jeg ser for meg at denne kun hadde blitt brukt på turer hvor det på forhånd var meldt skikkelig drittvær (pga vekt).
 3. Ble anholdt av nysgjerrigper i utmark

  Enkelte oppsynsmenn har begrenset politimyndighet ( tror jeg). Disse har nok også legitimasjon, hvor det fremgår at de har politimyndighet.
 4. Ble anholdt av nysgjerrigper i utmark

  Han, som alle andre, har lov til å spørre, men du har ikke plikt til å svare. Hadde vedkommende hatt politimyndighet hadde du måtte oppgi navn, fødselsnummer, bosted, yrke/ studie jfr straffeprosessloven paragraf 230.
 5. Kjøpe sluker på nett

  Da har jeg bestilt en del woblere. Nå venter jeg i spenning på postmannen. Takk for alle de gode tipsene
 6. Kjøpe sluker på nett

  Hvilke butikker vil du anbefale ? Hvor mye pleier du å betale i frakt ?
 7. Kjøpe sluker på nett

  Hei Noen her som har erfaring med kjøp av sluker, spinnere, jigger osv på utenlandske nettsider ? Jeg tenker at dette kanskje kan vær fordelaktig med tanke på pris og utvalg.
 8. Priser på bruk og abonnement satelitt telefon

  Det er veldig synd at kontantkortene kun er gyldig i et kort tidsrom. Hadde det ikke vært for dette, hadde satellittelefon definitivt vært aktuelt. Enn så lenge synes jeg inreachen gir mer for pengene enn en satelittelefon.
 9. Monsen, Monsen og Mattis

  Når kommer neste episode ?
 10. Utgangspunkt for temp.merking.

  De bruker underlag med r verdi på 3,5 (tror jeg). Hvis du googler EN - 13537 finner du nok en nøyaktig beskrivelse av hvordan soveposene testes. Når det er sagt er det enkelte som ikke forholder seg til denne standarden , men de posene kjøper ikke jeg.
 11. Hodelykt til telt- og hyttebruk

  Jeg er veldig fornøyd med min BD Spot. Dette er den beste hodelykten jeg har eid. Jeg har aldri hatt problemer med at den slår seg på i sekken. Derfor har jeg heller aldri benyttet meg av "tastelåsen". Under transport ligger lykta enten i topplokket eller i jakkelommen.
 12. For meg er det viktigst at teltet tåler mye vind, sittehøyde og lav vekt. Selv har jeg Hilleberg Unna og Helsport turtagrø.
 13. Garmin 64 modellene, erfaring?

  Hei Fordelen med denne enheten er at den har knapper. Dette gjør den enklere å betjene med votter og i regn. Ulempen er at skjermen er relativt liten. Brukervennligheten er betydelig dårligere enn det du opplever på smarttelefoner o.l. Det samme gjelder tilhørende programvare ( Basecamp). Allikevel er nok Garmin 64 det beste alternativet (med knapper), på markedet i dag. Det er ikke mulig å sende meldinger med denne gpsen. Inreach har en enhet (Explorer) som også skal fungere som gps, men jeg tviler på at denne fungerer like godt som en ordinær gps. Garmin har kjøpt opp Inreach. Derfor kommer det nok en bedre versjon av Inreach Explorer etter hvert.
 14. hvilket telt har dere?

  Hilleberg Una
 15. Fjellski

  I følge Åsnes hjemmesider bør du velge en ski på 190 eller 195 http://www.asnes.com/produkt/combat-nato/ ( trykk på skivelger så kommer tabellen frem). Kortere ski har bedre manøvrerbarhet, men også mindre bæreevne og spenn. Er det noen egenskaper du verdsetter mer enn andre, er det selvsagt lov å velge en annen lengde.