Gå til innhold

zupertramp

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  73
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om zupertramp

Nylige profilbesøk

1 885 profilvisninger
 1. Hvor kjøper du abonnement ?
 2. Fjellrypa hvilken database er det bildene dine ligger på ?
 3. Er du sikker på at de ekstra 50 g ikke kommer av at det følger med et ekstra «stangledd» ? Dette stangleddet gjør det mulig å korte ned stangen til 8 fot, ved å bytte det ut med et annet «stangledd». Jeg har Beastmaster STC 8/9 fot 3-14g. Jeg opplever ikke stangen som tung, uansett om den er 50 gram tyngre en andre stenger.
 4. Hva med å korte ned soveposen du allerede har ? Viss du har litt erfaring med symaskiner, eller kjenner noen som har det, virker dette som en relativt enkel operasjon. Når det er sagt har jeg ingen er faring med dette selv, noe jeg sikkert beviser med dette innlegget.
 5. Jeg må si at disse teltene frister veldig, men er fortsatt usikker på om jeg tørr bytte ut Unnaen på fjellturer. Hva er forskjellen på kuben og duken Helsport bruker i superlight teltene ?
 6. Hvordan takler dette teltet vind, sammenlignet med et tradisjonelt 3 sesongs fjelltelt ?
 7. Hvordan fungerer disse teltene på høyfjellet om sommeren ? Hva er bruddstyrken på duken ?
 8. Skal du til Russland ? Jeg tror jeg leste et sted at de hadde egne regler knyttet til slike enheter.
 9. Teltene utsettes for belastning i et veldig begrenset tidsrom. Derfor har testen begrenset verdi med tanke på å vurdere slitestyrken.
 10. Jeg synes dette høres risikabelt ut. Superlight teltene markedsføres som 3 sesongstelt.
 11. Ja, dette var dårlig service. Tipper den delen bare er limt på. Da er det vel bare spm om tid før den faller av ? Begrunnelsen fremstår også som noe underlig/diffus ( gitt at området rundt er relativt uskadet). Er det slik at man ikke kan dulte borti ting / miste skiene i baken, uten at ting faller av ? Det er tross alt ski vi snakker om. Kanskje du kan legge ut et bilde ?
 12. Jeg har god erfaring med BD Spot.
 13. Jeg har veldig lyst til å ta med meg to stenger, en til meite og en til aktivt fiske ( sluk, flue ect). Desverre er det som regel kun lov å fiske med en stang. Hvordan løser dere dette ? Kjøper dere to fiskekort ?
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.