zupertramp

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  57
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om zupertramp

Nylige profilbesøk

447 profilvisninger
 1. Helsport Trolltind Superlight 2 og Hilleberg Unna

  Jeg valgte Unna fremfor Trolltind, fordi duken til Unna har høyere rivestyrke. Unna har 12 kg mens Trolltind har 10 kg rivestyrke.
 2. Det nye Exped Orion 3 UL

  Hva er bruddstykken på duken ?
 3. hvilket telt har dere?

  Hilleberg Unna og Helsport Turtagrø.
 4. Sett for nybegynner

  Dette virker som en god stang. Men som mange andre skriver kommer du langt med en billig teleskopstang fra Biltema xxl eller europris, hvertfall viss du skal fiske med dupp. Selv brukte jeg slike stenger i mange år, med stort hell.
 5. Ja, det er inntrykket mitt. Men 560 g var en lavere vekt enn jeg hadde forventet. Nå fikk jeg lyst til å veie turbuksene mine 😆
 6. Jeg bruker alltid en skalljakke med gode luftemuligheter. Da blir jeg sjelden klam. På beina bruker jeg som regel en lett shoftshell, men har alltid med en tynn, lett og billig regnbukse som backup, i tillfelle skikkelig regnevær. Jeg har aldri hatt goretexbukse, men jeg ser for meg at denne kun hadde blitt brukt på turer hvor det på forhånd var meldt skikkelig drittvær (pga vekt).
 7. Ble anholdt av nysgjerrigper i utmark

  Enkelte oppsynsmenn har begrenset politimyndighet ( tror jeg). Disse har nok også legitimasjon, hvor det fremgår at de har politimyndighet.
 8. Ble anholdt av nysgjerrigper i utmark

  Han, som alle andre, har lov til å spørre, men du har ikke plikt til å svare. Hadde vedkommende hatt politimyndighet hadde du måtte oppgi navn, fødselsnummer, bosted, yrke/ studie jfr straffeprosessloven paragraf 230.
 9. Kjøpe sluker på nett

  Da har jeg bestilt en del woblere. Nå venter jeg i spenning på postmannen. Takk for alle de gode tipsene
 10. Kjøpe sluker på nett

  Hvilke butikker vil du anbefale ? Hvor mye pleier du å betale i frakt ?
 11. Kjøpe sluker på nett

  Hei Noen her som har erfaring med kjøp av sluker, spinnere, jigger osv på utenlandske nettsider ? Jeg tenker at dette kanskje kan vær fordelaktig med tanke på pris og utvalg.
 12. Priser på bruk og abonnement satelitt telefon

  Det er veldig synd at kontantkortene kun er gyldig i et kort tidsrom. Hadde det ikke vært for dette, hadde satellittelefon definitivt vært aktuelt. Enn så lenge synes jeg inreachen gir mer for pengene enn en satelittelefon.
 13. Monsen, Monsen og Mattis

  Når kommer neste episode ?
 14. Utgangspunkt for temp.merking.

  De bruker underlag med r verdi på 3,5 (tror jeg). Hvis du googler EN - 13537 finner du nok en nøyaktig beskrivelse av hvordan soveposene testes. Når det er sagt er det enkelte som ikke forholder seg til denne standarden , men de posene kjøper ikke jeg.
 15. Hodelykt til telt- og hyttebruk

  Jeg er veldig fornøyd med min BD Spot. Dette er den beste hodelykten jeg har eid. Jeg har aldri hatt problemer med at den slår seg på i sekken. Derfor har jeg heller aldri benyttet meg av "tastelåsen". Under transport ligger lykta enten i topplokket eller i jakkelommen.