Gå til innhold

Larix

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  396
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Larix vant dagen sist Januar 15 2016

Larix hadde mest likt innhold!

Om Larix

 • Bursdag 02. feb. 1973

Nylige profilbesøk

1 627 profilvisninger
 1. Larix

  Vide bukser, fjell, vinter

  Jeg vet ikke hvordan damemodellene av disse buksene er, men Vidda Pro oppleves som langt romsligere, med tanke på mye klær under, enn Keb gjør, for min del.
 2. Larix

  Vide bukser, fjell, vinter

  Fjällräven Vidda Pro, kanskje. https://www.fjallraven.se/shop/fjallraven-vidda-pro-trousers-w-regular-F89335-dark-grey/?sku=7323450004415
 3. Larix

  Netting på tur

  Jeg har flere Devold Breeze t-skjorter, og ei langermet trøye. De er ikke like. Materialkvaliteten og egenskapene varierer. Noen holder fasongen godt, andre endrer fasongen en del i bruk. Noen "krymper" mer i vask enn andre. Og noen føles mykere/lettere, selv om alle er behagelige, mot huden. Jeg tror rett og slett det må ha vært varierende kvalitet på materialet i løpet av produksjonen.
 4. Larix

  Anorakk i Bommul

  Jeg kjenner ikke produktet, men utfra bildene så ser det i hvert fall ikke ut som du kan håpe på at den blir værende under rumpa. Det er åpenbart en "hoftelang" modell.
 5. Larix

  Skikkelig varme ullsokkar

  Fortsatt dårlig med sagvern
 6. Larix

  Skikkelig varme ullsokkar

  De der har omtrent samme vern mot sagkjede som sandaler
 7. Larix

  Hoodie til varmere dager

  Devold har denne: https://www.devold.com/nb-NO/patchell-man-hoodie/?p=GO Kanskje litt upraktisk uten noen form for åpning. Spesielt til sommerbruk. Personlig bruker jeg, som regel, enten tynn ull, eller kortermet skjorte i syntet, eller blandingsmateriale, på sommeren. Edit: Aclima har denne: https://www.aclima.no/aclima/103117/lw-hoodie-m-insigniab-blithe-m
 8. Larix

  Netting på tur

  Dette møter ikke helt spørsmålene i åpningsinnlegget, men er da noen betraktninger rundt emnet. Jeg bruker sjelden netting på sommeren, og har ikke erfaring med ullnett fra Brynje, men fra Aclima. Jeg har dog en klar oppfatning av at jeg blir klart kaldere når syntetnettingen fra Brynje tørker, enn når ullnettingen fra Aclima tørker. Det er mulig ulla stjeler kroppsvarme i en lengre periode, men det at fen gjør det saktere regner jeg tilfelle som en fordel. Jeg har lest et eller annet sted at å bremse fordampinga noe gir bedre varmeeffekt. Det virker, i praksis, som det har noe for seg, slik jeg opplever det.
 9. Larix

  Trenger man egentlig multiverktøy?

  Da må du ha et Bit kit i tillegg https://www.leatherman.com/bit-kit-127.html?cgid=accessories#start=1
 10. Larix

  Batterilighter?

  Enda mindre gale pris😉 https://www.jula.no/catalog/fritid/friluftsliv/friluftskjokken-og-piknik/turkjokken/lighter-769041/
 11. Larix

  Perfekte turbil ?

  Apropos daukjørt: https://www.dinside.no/motor/gjor-deg-klar-for-en-siste-reise---i-tesla/70499525#_ga=2.230801500.276541855.1548888096-1477309296.1548702971
 12. Larix

  Perfekte turbil ?

  Senga så hard ut, men det kan vel løses med et oppblåsbart liggeunderlag. Dog er jeg redd den er daukjørt.
 13. Det er jo litt fristende å spørre hva som er forskjellen på niste som er smørt, og niste som ikke er smørt, så lenge maten uansett må være med , og blir like gammel uansett. Men siden du skriver smører, så er det vel grunn til å tro at vi snakker om brødskiver, e.l., og da er det jo klart at det er stor forskjell på hvor godt brødet holder seg som oppskjært, kontra som helt brød. Og forskjellige typer pålegg har jo også forskjellig måter det "påvirker" brødet på, avhengig av hvor lenge det er påført.
 14. Ikke det du spør om, men uansett. Hvis du verken trenger plassen i King size'n, eller varmen i Extreme'n, hva med å gå for en Hunter? Fasongen til Extreme, med foringa til King Size. Sparer i tilfelle vekt, og pakkvolum.
 15. Larix

  Skinnhansker, eller svamp? Impregnering

  Aha! Det må jo bety at det kun er sprayimpregnering som er egent på slike hansker. Da er vel det tingen å satse på. Personlig hadde jeg tatt sjansen og blir hanskene klissete så slites nok "klisset" bort igjen. Og så kan en velge noe annet. Min erfaring på skinnhansker, generelt, er at guffe er bedre enn spray. For øvrig, så har jeg brukbar erfaring med Kiwi Camp dry spray, på hansker med blanding av materialer, der noe er av skinn.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.