Gå til innhold

Larix

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  410
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Larix vant dagen sist Januar 15 2016

Larix hadde mest likt innhold!

Om Larix

 • Bursdag 02. feb. 1973

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Hedemarken

Nylige profilbesøk

1 739 profilvisninger
 1. Også spørs det selvfølgelig hvordan stigningen er fordelt på strekningen. Hvis de 200 høydemetrene er beregnet, basert på høydeforskjell på start- og sluttpunkt, så sier det jo ikke noe om hvor stigningen er på strekningen. Sjansen for at den er helt jevnt fordelt er jo uansett forsvinnende liten.
 2. Jeg tror jeg ville ha spurt fastlegen, og ikke Fjellforum, i dette tilfellet
 3. Bare å koke lenge nok det. Så skal du se den kommer For øvrig så var en "revesaksa" en artig konstruksjon
 4. Det er ikke noe problem å finne utfyllende info om Polar Ranger'en. https://www.thermarest.com/sleeping-bags/fast-light/polar-ranger Og produsenten er jo i høyeste grad seriøs, og må vel sies å være velrennomert. Dog er du vel ikke så veldig kjent for soveposer pr. nå.
 5. Dette med underlag til unger har vært diskutert her inne før. Noen mener at unga fortjener like komfortabelt underlag som de voksne, mens andre igjen hevder at ungene sover like god på hardere underlag(celleplast), fordi de er "mykere i kroppen", og at de rett og slett ikke klarer å nyttiggjøre seg den økte komforten. Når jeg ser på hva slags plasser guttungen sover som en stein, så er jeg ikke i tvil om at de siste må være inne på noe. Uansett, så er isolasjon det viktigste.
 6. Jeg har en som ligner veldig på denne: https://www.salomon.com/en-no/shop-emea/product/sensibelt.html#848=14013&1532=6248 Tror til og med den jeg har også er Salomon. Den sitter ganske godt på meg(korpulent), og har litt ekstra plass til småsaker. Dog har min en strikk på kryss og tvers utapå hovedrommet, så eventuell vindjakke havner der. Er og usikker på om ikke flaska på min er litt mindre. Muligens 3,5dl, og ikke ca. 0,5 som den jeg jeg linker til.
 7. Jeg pleier å handle Helly Hansen Shelter, jakke og bukse på tilbud på OBS, eller XXL til guttungen. Pleier å finne jakke til 599/699 og bukse til 299/399. Det funker fint for ham, men, jeg har ikke erfaring med hvordan det funker på flerdagersturer med vedvarende dårlig vær.
 8. Om det er jeg som ikke er kresen, eller om det er flaks, eller om de faktisk er bra, vet jeg ikke, men jeg synes ikke det er noe plastsmak å snakke om fra Platypus.
 9. Nå har jeg fulgt dårlig med på utstyrsfronten de senere årene, men i de tider jeg gjorde så var det slik at jo bredere ski, desto stødigere sko/bindingskombinasjon trengte man. Jeg har derfor lite tro på at å øke skibredden for å øke kontrollen med spinklere sko/binding er noen god løsning. Snarere tvert i mot.
 10. Jeg vil påstå at hvis det er vattering, så er det ikke ei skalljakke. Men det trenger jo ikke å bety at den ikke kan ha mange øvrige egenskaper til felles med ei skalljakke.
 11. Høres ut som en god løsning. De fleste typer tur/jakt/fjellstøvler er varme nok når en er i bevegelse. Og fotposer utapå løser gjerne perioder med mindre aktivitet. Og da er de heller ikke noe problem å bruke.
 12. Lundhagsene er gode sko, men de er, hvis de er slik Lundhags alltid har vært, ikke spesielt varme. Lundhags pleier tvert i mot å være temmelig kalde. Alfaene er helt alminnelige fjellstøvler, og ikke spesielt ment for vinterbruk. Alfa har dog en vintersko som kan være verdt en kikk. Alfa Gaupe. De finnes innimellom til gode priser på XXL. https://www.xxl.no/alfa-gaupe-a-p-s-fjellstovel-svart/p/1133667_1_style
 13. Mesteparten av Makkebuksa er, i følge omtalen på Fjellsport, lagd av bomull/polyesterblanding. Den har nok vanntette paneler på utsatte steder. Disse kan ha vannsøyle på 20000. Resten av buksa har ikke det.
 14. Fotposene til Helsport er vel mest for å holde snø unna? Er vel bare et lag med bomull/polyster-stoff, er det ikke? Litt luner de sikkert, men er nok ikke i nærheten av forsvarets.
 15. Jeg vet ikke hvordan damemodellene av disse buksene er, men Vidda Pro oppleves som langt romsligere, med tanke på mye klær under, enn Keb gjør, for min del.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.