Gå til innhold
 • Bli medlem

Larix

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  620
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Larix vant dagen sist 15. januar 2016

Larix hadde mest likt innhold!

Om Larix

 • Bursdag 02. feb. 1973

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Hedemarken

Nylige profilbesøk

4 456 profilvisninger
 1. Det er jo en, ikke helt uvanlig, taktikk for billigmerkene. De ser noe som er gjort på de ordentlige merkene, også kopierer de det, uten helt å skjønne funksjonen, slik at det ender opp som en meningsløs dingsboms som ikke virker🤪 Jeg har liksom ikke helt tro på at Gregory er der😉
 2. Det var en fin kniv, i all sin enkelhet👍 Slike neverskaft pleier å være veldig behagelige, og sitter godt i hånda(men neppe i ryggen😄) Veldig fin fasong på skaftet.
 3. Det er i hvert fall, i utgangspunktet, priset likt hos Extra og Obs. Mener jeg betalte det samme, 79,-, på Obs, i forrige uke.
 4. Larix

  Lærstøvel

  Jeg var nok litt rask på labben der, og det er nok riktig som du sier, at membranfrie, polstrede, tørker fortere enn de med membran. Men jeg synes uansett polstrede tørker såpass seint, at det neste er et fett. Når det gjelder å gå støvlene tørre, derimot, er jeg helt på linje med deg. Der er membranfrie helt overlegne.
 5. Larix

  Lærstøvel

  Lærstøvler med membran, og lærstøvler uten membran, men likevel med polstring, er det ikke så stor, om noen, forskjell på hvor fort tørker. Lærstøvler uten polstring, og membran, tørker betraktelig fortere. Dessverre er utvalget av upolstrede lærstøvler heller dårlig. Haglöfs Barken var vel upolstret, og så lovende ut, men den forsvant fort fra sortimentet. Solgte sikkert dårlig. Det store flertall etterspør nok ikke "low-techstøvler", i noen særlig grad. I hvert fall ikke hvis de koster like mye som fancy membranstøvler.
 6. Mange var smale, og vonde, ja, men Asoloene er de desidert verste jeg har vært borti. Kjøpte selv Terminator Racing(TR) noen år senere, som jeg for øvrig har fortsatt, og de er slettes ikke så ille, på mine ben. Nesten komfortable, faktisk
 7. De Asoloene må ha den smaleste lesten i historien Jeg lånte et par av en studiekamerat en gang i tiden. De ga, etter datidas standard, fantastisk kontroll, en de var så smale at jeg gråt i heisen(t-krok) Tror ikke jeg ville ha lagt ut på tur med dem
 8. Ah👍 Det la jeg ikke merke til.
 9. Hvis en pisser den halvfull, så få en vel nytte av kjegleformen, men den snevrer jo inn igjen til gjengepartiet, så det er vel begrenset hvor nyttig denne kjegleformen er i praksis. Dog er ikke dette den enste flaska som potensielt byr på det problemet.
 10. I utgangspunktet burde vel dette være grei skuring, men trolig er pulken et langt større vindfang enn tre sykler, selv om den veier mye mindre. Om dette er et problem, vet jeg ikke, men sikkert greit å tenke igjennom.
 11. Hvis hovedformålet er saging i tørr ved, så vær obs på at de fleste foldesager, og blad til buesager, er beregnet på å sage i fersk ved. De du linker til ser mest ut til å være beregnet på fersk ved. Mulig det finnes blad til dem som passer til tørr ved. For disse får man vel kjøpt "deler" til?
 12. Dersom det er et poeng å få liggeunderlaget utenpå sekken, så ser jeg ikke helt hvorfor det skulle være noe større problem med et oppblåsbart, enn med et skumunderlag. Om en tenker i forhold til balanse i sekken, så vil jeg tro en eventuell vektforskjell vil være så liten, at den effekten er neglisjerbar.
 13. Det finnes eksempler på områder der også ferdsel med ro- og padlefarkoster er regulert, og (periodevis) forbudt. Er kanskje mest vanlig i forbindelse med naturreservater. Her er et eksempel på et slik: Åkersvika naturreservat Se: §5c Jeg regner med at det finnes flere. På nasjonalparknivå er det vel neppe relevant, men kanskje mindre områder, i nasjonalparker, kan være regulert strengere enn hovedarealet?
 14. Bra ja, men den er jo heavy😁
 15. En toppmontert brenner er garantert mindre stabil enn den du har. Dessverre ser det ut som det er begrenset hvor mye mindre den du har vil pakke ved å bare bytte til mindre kjele, men litt er det muligens å hente på den måten.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.