Gå til innhold

Larix

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  360
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Larix vant dagen sist Januar 15 2016

Larix hadde mest likt innhold!

Om Larix

 • Bursdag 02. feb. 1973

Nylige profilbesøk

1 346 profilvisninger
 1. Larix

  Perfekte turbil ?

  Litt for liten, og litt for tørst i forhold til ytelse, eller så er det en aldeles utmerket bil, men pga. størrelsen så synes jeg den er best som dagligbil. Til turbruk vil jeg helst ha mer plass. Siden Land Roveren(halvgammel Disco, ikke Defender) står og venter på at jeg skal få ut fingeren og foreta litt etterlengtet TLC, så er Forresteren både dagligbil og turbil. Jeg liker å ha firehjulstrekk, og god bakkeklaring til turbruk. Egentlig så liker jeg det uansett. Det gir større fleksibilitet og flere muligheter for meg, til min bruk. Men hovedargumentet for firehjulstrekk for min del er innkjørselen, og ikke turbruk.
 2. Larix

  Perfekte turbil ?

  Til dere som synes Defender er ukomfortabel. Dere har kjørt for lite Seriebil
 3. Larix

  How to shit 😂

  Da jeg hadde førstegangstjenesten gikk det rykter om en vognfører i Panserbataljonen som ikke hadde hatt kontroll på hvor hetta på kjøredressen var......
 4. Larix

  For deg som klør av merinoull

  Skjønner Da funker det sikkert greit. Også , har du tydeligvis landet på samme løsning, til aktivitet, som jeg gjorde i mine klødager. Og det er slettes ingen dum løsning
 5. Larix

  For deg som klør av merinoull

  Problemet med det vil jo være at til turbruk så er det jo akkurat bomullens egenskaper som innerste lag vi vil unngå. Jeg syntes ull, uansett kvalitet, klødde til jeg var langt opp i 20-åra. Om det var jeg som ble herdet, eller om det var ulla som ble "bedre" vet jeg ikke, men nå har jeg ingen problemer med det meste av merinoull. Løsningen mens jeg slet med det ble Brynje syntetnetting innerst. Og så, eventuelt tynn ull utapå det igjen, ved behov. Jeg bruker ofte det prinsippet fortsatt, men da, som oftest, med Aclima ullnett innerst.
 6. Rent teknisk er punkterte gassbokser i metallavfall sikkert ikke noe problem. Men jeg tipper det er et problem i håndteringsøyemed. Dersom en oppdager en slik boks under håndtering av dette avfallet, så kan en sikkert ikke, uten videre, gå ut fra at det er en punktert boks. Følgelig må håndtering stoppes, og boksen fjernes.
 7. Larix

  Fikse rift i gore-tex skalljakke

  Jeg pleier å bruke Aquasure, som er (bortimot) samme greia. Setter på en vanlig tape(slik tynn blank sak til husholdningsoppgaver) på innsida for å holde det sammen. Smører et tynt lag med Aquasure på utsida, og fjerner tapen igjen når det har herdet. Funker som bare det, og er skikkelig solid, men blir ikke så veldig pent. Litt usikker på om det estetiske hovedsakelig skyldes at undertegnede er en kladdsmed, eller om det rett og slett ikke har potensiale for å se bra ut.
 8. Larix

  Synes du?

  Det kan utelukkende bidra positivt å synes, så det er nok uansett lurt.
 9. Larix

  Synes du?

  Jeg er helt sikker på at bilistene, i sum, er langt farligere for hestefolket enn jegerne er.
 10. Larix

  Synes du?

  Dessverre har du rett i det, men da er det ikke sikkert det hjelper å ha oversikt over folk rundt seg. Det som kjennetegner et vådeskudd er jo at det ikke var planlagt avfyrt. Men forhåpentligvis så vil kontroll på andre mennesker likevel bidra til å redusere farene ved eventuelle vådeskudd.
 11. Larix

  Synes du?

  Skal ikke spille noen rolle. Selv om det ikke alltid er så enkelt å få til på fjellet, så skal en alltid ha sikker bakgrunn før en løsner skudd.
 12. Larix

  Synes du?

  Det er veldig greit for oss jegere når folk som beveger seg i terrenget synes godt. Ikke fordi vi skal unngå å skyte på dem. Det skal vi ha kontroll på før vi løsner skudd, uansett! Men fordi det gjør at vi ikke trenger å bruke tid på å bedømme det vi uansett ikke jakter på. Også finnes det dessverre fortsatt en del jegere som bruker kikkertsiktet til å observere. Det er en fordømt uting, men det skjer. Og det slipper vi i større grad hvis folk synes. For da blir folk lettere "sjekket ut av saken" uten kikkertbruk.
 13. Larix

  Synes du?

  De fleste(?) jegere nå til dags bruker vel signalfarger selv. I hvert fall er det normen der jeg jakter. Så svaret på det er, nei.
 14. Selvfølgelig Den går jo helt fra Oslo den. Og Kjernmoen er vel et av stoppene i Trysil. For ordens skyld. Kjernmoen er ved sørenden av Osensjøen.
 15. Tog til Hamar. Buss, eller tog videre til Elverum. Og så buss(751) videre til Kjernmoen.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.