Gå til innhold

Larix

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  468
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Larix vant dagen sist 15. januar 2016

Larix hadde mest likt innhold!

Om Larix

 • Bursdag 02. feb. 1973

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Hedemarken

Nylige profilbesøk

2 288 profilvisninger
 1. Enig. Dette ser ikke ut som skinn. Dette er kanskje membran-støvler? I så fall er de vel sånn ca. like tette som før. Men reparasjonsforslaget til @elgen er nok ikke så dumt, uansett.
 2. Da har du mer erfaring med dem enn jeg har. Jeg har den fra Fk, men har brukt den fint lite. Både som jump-starter og som powerbank. Ble kjøpt utelukkende fordi det er en utgang som går rett på laderen til jaktradioen. Men behovet for å lade har vært forsvinnende lite. Når jeg har to batterier, holder det over ei uke uten lading.
 3. Det finnes alternativer, men vekta går vel gjerne noe opp. Jeg vil tro at enkelte av de powerbankene som også kan brukes som booster til bilbatteri vil funke. Sjekk for eksempel: https://www.felleskjopet.no/maskin-og-redskap/maskinrekvisita/tilbehoer-og-rekvisita/startbatterier-og-ladere/tilbehoer/booster-12000-mah-34850165 https://www.komplett.no/product/1146448/mobiler-klokker/tilbehoer-til-mobiltelefoner/powerbank/4smarts-jumpstarter-ignition-sortroed Eller noe i ala den @Terka linker til.
 4. Biolite er en mulighet, men krever tilgang på brensel, og funker nok ikke så godt under marsj. https://www.milrab.no/biolite-campstove-2-turovn/cat-p/c/p10762223
 5. Jeg er og litt overrasket. Jeg har nemlig god erfaring med Nitecore, og opplever det som kvalitetsprodukter, som går langt utapå de fleste av sine europeiske, og amerikanske konkurrenter(som sikkert også er produsert i kina...), men folk opplever ting forskjellig. Og noen ganger har en falks, og andre ganger uflaks, så hvem vet...
 6. Tåler et Pringles-rør såpass med fukt at dette er å anbefale? Og er det eventuelt tett nok til at en ikke likevel må ut å tømme med en gang? For i så fall kunne en jo like godt gått ut og pisset med en gang. Jeg tør ikke å prøve🤔
 7. God erfaring med Fenix, og godt fornøyd, men nesten utelukkende med lommelykter, og fint lite med hodelyktene deres. Så, om erfaringen er relevant, kan en sikkert stille spørsmålstegn ved.
 8. Woodsman har et mer harmonisk utseende enn Lars Fält (Det var kanskje ikke helt det du lette etter, men alle monner drar)
 9. Sjekk Nomaden. https://nomaden.no/
 10. Enig! Men, jeg synes skaftet ser veldig glatt ut😲 Eller er det mykere enn det ser ut som på bildet? Hvis ikke, er det mulig strukturen er litt grøvre enn jeg synes det ser ut som. Da funker det sikkert.
 11. Alfa Gaupe ser jo veldig "tur" ut da. Så kanskje ikke ideell som generell vintersko. Funker bra for min del, men jeg bruker den bare til friluftsliv/tur/jakt. Den er også litt tungvinn til dagligbruk, med integrert gamasje.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.