Gå til innhold
  • Bli medlem

Larix

Aktiv medlem
  • Innlegg

    846
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Larix vant dagen sist 15. januar 2016

Larix hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

512 Excellent

Om Larix

  • Bursdag 02. feb. 1973

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sted
    Hedemarken

Nylige profilbesøk

6 703 profilvisninger
  1. Akkurat i dette tilfellet tipper jeg egen ledning er en fordel. En standardløsning(usb-c e.l.) ville kanskje ikke gitt samme sikkerhet for vanntetthet?
  2. Jeg har aldri knekt koden, når det gjelder Instincten. Det er, overhodet, ingenting instinktivt med den😅 Nå skal det, i rettferdighetens navn, sies at jeg ikke har prøvd så hardt. Jeg har nemlig null tålmodighet med dippedutter, som jeg ikke umiddelbart får grep om🙈 Den gjør alt jeg kjøpte den for å gjøre, men altså, i mine øyne, så tungvint, at den, i realiteten, ikke blir brukt.
  3. Hva er alt for dyrt? Den du linker til, ser ut til å være forrige generasjon Garmin Instinct. Jeg har ei slik, og menyene er så klønete og ulogiske, at det, i mine øyne, gjør at klokka nærmest er for søppel å regne. Hvordan nyere versjoner, hvis det er det, er, vet jeg ikke. Synd, for, ut over det, er klokka grei, til prisen, den. For øvrig, så liker jeg, også, best "analoge" klokker. Det går for det meste i stål, med automatisk urverk. Skal du ha enkel klokke, som er garantert vanntett, så er utvalget klart best med batteri(quartz), om ikke prisen skal noe opp.
  4. De færreste våpenskap, jeg har vært borti, er spesielt tette, men det er klart, noe høyere konsentrasjon, ved en lekkasje, enn i et stort rom, må en vel regne med. Jeg Tviler likevel, helt uvitenskapelig, på at et våpenskap har noe stort potensiale til å bli ei bombe. Tror neste det er større sjanse for at det vil "holde på" eksplosjonen, i stede for at mindre solide strukturer som dører og vinduer fyker av gårde.
  5. Larix

    Turkniv

    Her er det i hvert fall noen eksempler. https://morakniv.se/knivserier/eldris/ Virker kanskje noe klumpete, å ha rundt halsen, men er en praktisk liten kniv, til en ganske fornuftig pris https://no.helle.com/collections/fulltange/products/helle-mandra-1 Helle skriver selv at denne skal kunne henges rundt halsen, så da kan den sikkert der. https://www.casstrom.com/knives/fixed-blad/safari-mini-hunter-orange-g10.html Mener bestemt at jeg har lest at denne kan bæres på den måten, uten at jeg finner direkte info om det, akkurat nå. Her er et eksempel, fra litt lengre unna, og det finnes flere her: https://www.knivesshipfree.com/esee-knives-izula-neck-knife-gray/
  6. Uten å ha lest meg opp, på nåværende spesifikasjoner, så mistenker jeg at det er tykkere lær i Hunter EVO, enn i Titan. Det var i hvert fall det før. Det blir tyngre, mer solide og mer vannmotstandige, men tørker senere, når de først har blitt bløte, med tykkere lær.
  7. Har samme selv, og bruker på tur. Funker utmerket. Dog stiller jeg meg tvilende til hvor bra den er som hammer. Tipper spikeren kommer rimelig fort igjennom panna😅
  8. Hvis Crispi passer foten din, som jo er det viktigste, så er det en utmerket sko. Om noen av de andre nevnte er bedre, er mest snakk om smak og behag. Lundhags er kanskje noe lettere, enn da andre høye alternativene. For øvrig synes jeg det er liten forskjell i praktiske egenskaper. Jeg har ikke Hunter Evo, men har Hunter(eldre modell) og Titan NW. Jeg er veldig fornøyd, og Crispi står ikke tilbake for noen av de andre, kvalitetsmessig.
  9. https://www.obs.no/klar/herreklar/ull-herre/ullundertoy-herre?count=40&brand=JANUS Janus lightwool funker ganske bra, etter min erfaring. Eller så er jeg godt fornøyd med både Aclima Lightwool og Devold Breeze, men jeg er usikker på om de er noe særlig bedre enn Janus, selv om de de dyrere.
  10. Jeg pleier ikke å bælme hele termosinnholdet i en smell😄 Og da holder jo det som er igjen bedre på varmen, hvis det er mer igjen. Skal jeg bare drikke 4 desiliter, på turen, så velger jeg en halvliterstermos.
  11. Selv om det neppe er snakk om en hel kilo, så har du jo definitivt rett i det, men det var ikke noe tema i diskusjonen her, så vidt jeg klarte å oppfatte.
  12. Det er jeg ganske sikker på at du har rett i, Men, hvis man har 1,4 liter til rådighet, så vil man vel, for det meste fylle den opp. Hvis man da har drikker 0,4 liter, så har man fortsatt 1 liter, og varmeenergien til denne igjen. Drikker man 0,4 liter av 1 liter, har man 0,6 liter igjen. Og dårligere fyllingsgrad, i termosen...
  13. Ren synsing, siden jeg ikke har egen, praktisk, erfaring med den, ut over å å ha klådd på den som kontornaboen bruker som jobbsekk, men jeg synes denne ser lovende ut til formålet. https://www.thenorthface.eu/shop/en-gb/tnf-fi/base-camp-fuse-box-3kvr
  14. Hvis pumpa ikke er original, så kan kanskje slangen være uoriginal også? Er innfestinga for slangen på XGK EX på samme sted som på denne? Slik at den synlige forskjellen, før selve slangen, er vinkelen?
  15. De fleste moderne fjellstøvler, i hvert fall av lignende type som feltstøvler, har nok i noe grad litt demping, og i hvert fall mer enn M77. 3-mila gås vel gjerne på ganske hardt underlag også. I terrenget er demping mindre viktig.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.