Gå til innhold

Larix

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  422
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Larix vant dagen sist Januar 15 2016

Larix hadde mest likt innhold!

Om Larix

 • Bursdag 02. feb. 1973

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Hedemarken

Nylige profilbesøk

1 868 profilvisninger
 1. Jøss! Må veie min ved anledning. Kanskje jeg har ei anna Ikea-panne, men jeg tror ikke det. Sikkert bare min evne til å vurdere vekt som er litt ute av vater
 2. Jeg bruker og denne Ikea-panna. Og er godt fornøyd, men den kan da umulig veie så mye som 500g? (Orker ikke gå på kottet å rote den fram, og veie den nå)
 3. Vegkart er en god kilde, men vær obs på at dette bare inneholder rasteplasser som ligger i Nasjonal vegdatabank(NVDB). Det kan finnes plasser som framstår som, og fungerer som rasteplasser, uten at de ligger i NVDB.
 4. En .30-kaliber demper på ei børse i 6,5 vil dempe marginalt dårligere enn en demper i 6,5 vil. Utover det, er det ingenting å bry seg om. At den drøye millimeteren større diameter på hølet skal gjøre noe fra, eller til, når det gjelder hvor lett den er å holde ren har jeg lite tro på. I teorien, kanskje, i praksis, neppe...
 5. På Malungen tror jeg ikke du skal regne med at det er noe å hente. Der tror jeg det er dødt om dagen. Campingen ved Rokosjøen har kanskje noe serveringstilbud, og/eller, kanskje kiosk opp og går. Kryssinga av Rv3/25 er såpass langt unna Elverum at det er upraktisk å handle der. Med mindre du bruker kollektivt, har skyss, eller tar drosje. Løten sentrum er nærmere. På Myklegard er det servering, men ingen butikk, bare bensinstasjon. Budor har servering, og litt utvalg av gardsmat/kortreist. I det hele tatt, dårlig med provianteringsmuligheter gjennom Stange og Løten uten logistikkhjelp.
 6. PS har både tang, og saks. Samme saksa, eller så godt som samme, som på Squirten. Er vel samme tanga og, tenker jeg. Jeg har begge, men har aldri sammenlignet direkte. For øvrig, spennende tur og flott turberetning👍
 7. Ved bruk av teppe, så er jeg helt sikker på at det er greiere å ha det utapå posen. Inni høres ukomfortabelt og balete ut. Inni er det nok, i tilfelle, bedre med klær. Selv om de ikke er av ull. Fleece vil funke helt greit.
 8. Larix

  Lime sko

  Fra spøk til revolver Jeg mener at Aquasure, og sikkert dens slektninger Stormsure m.fl., men de har jeg ingen erfaring med, vil gjøre en god jobb her. Jeg har reparert mye rart, inklusive sko, med Aquasure gjennom snart 25 år, og det holder for det aller meste veldig bra. Min metode er grundig børsting, rengjøring med Aceton og å la det tørke, før påføring av Aquasure. Utfordringen er å få lagt press på en god måte mens det tørker, samt å få det pent. Jeg har lett for å få overskuddsguffe som tyter fram, og setter spor. Men så er jeg en kluns også Mulig mer hendte folk klarer den biten bedre enn meg. Alternativt så er det jo verdt et forsøk med en skomaker, men sannelig om jeg vet. Jeg får tilsynelatende like solide reparasjoner på egen hånd som ved bruk av skomaker, men det er jo egentlig vanskelig å sammenligne, siden to reparasjoner sjelden er helt like.
 9. Larix

  Lime sko

  Det svarte jeg på allerede i post to
 10. Larix

  Lime sko

  Aquasure, som faktisk egentlig er beregnet på nettopp bruk på neopren, hefter godt både på skinn og gummi. Men, om det hefter like godt på nubuck, som dette ser ut til å være, som på glatt skinn, er jeg litt i tvil om. Jeg tror dog, at det vil hefte godt nok her også. For øvrig synes jeg det siste rådet til @REs er godt. Det er ikke dumt å høre med en skomaker.
 11. Larix

  Lime sko

  Skal du lime de selv, så anbefaler jeg Aquasure.
 12. Er det enduks da? På bildene som er postet her så ser en da vitterlig et innertelt med stengene montert, på det en bildet. mens på de andre bildene så ser en ikke stengene, altså er ytterduken lagt over. Ser det ut som. For øvrig så må jeg si at rent visuelt så får jeg litt "festivaltelet"-vibber, men det er ren synsing.
 13. Også spørs det selvfølgelig hvordan stigningen er fordelt på strekningen. Hvis de 200 høydemetrene er beregnet, basert på høydeforskjell på start- og sluttpunkt, så sier det jo ikke noe om hvor stigningen er på strekningen. Sjansen for at den er helt jevnt fordelt er jo uansett forsvinnende liten.
 14. Jeg tror jeg ville ha spurt fastlegen, og ikke Fjellforum, i dette tilfellet
 15. Bare å koke lenge nok det. Så skal du se den kommer For øvrig så var en "revesaksa" en artig konstruksjon
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.