Gå til innhold
 • Bli medlem

Larix

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  580
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Larix vant dagen sist 15. januar 2016

Larix hadde mest likt innhold!

Om Larix

 • Bursdag 02. feb. 1973

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Hedemarken

Nylige profilbesøk

3 053 profilvisninger
 1. Larix

  Turskøyter

  Dette er ikke et område jeg har spesielt god greie på, selv om jeg har litt erfaring med turskøyter, men jeg tror ikke lekne og turskøyter er så lett å kombinere. Skal det være lekent, samtidig som det skal være mulig å gå litt tur med dem så tror jeg du må vurdere bandyskøyter, eller noe i den duren.
 2. Larix

  Forumet kammeret

  "Forumet er nede, men det jobbes iherdig med saken..." står det på fb-sida. Hva som har hendt, står det ikke noe om.
 3. Jeg blir nå kald hvis jeg ligger på en god gammeldags luftmadrass, selv innendørs, så jeg holder uansett en knapp på å ha isolasjonen øverst.
 4. Lufta isolerer når den er i ro. I et slikt oppblåsbar madrass, uten fyll, sirkulerer lufta, og kjøler deg ned.
 5. Aclima Warmwool er god og varm, og finnes i noen snertne modeller med ei avansert hette og kengurulomme, som er å få i litt farger.
 6. Larix

  Leirplass ved vei

  Hvor vilt skal det være? På strekningen Oslo-Lillehammer, så er det nærliggende å foreslå Stange Almenning. For eksempel området ved Bergsjøen. Det er en tilrettelagt badeplass, men en er jo garantert alene der på denne tida, og det er skog rundt på alle kanter. Åstdalen, i Ringsakerfjellet kan og være en mulighet.
 7. Det stemmer vel, for så vidt det, men det finnes kikkerter som opererer med dioptriinnstilling på begge øynene, der en ikke rører det etter at det er innstilt. Men, det er som du sier, noe går det ut over. Og det er nok gjerne nærgrensen ja. Jeg har en gammel Steiner Wildlife 8x30, med denne løsningen. En utmerket kikkert, men nærgrensen er vel på 30m, om jeg ikke husker feil. For et barn vil en monokulær med denne løsningen være ukomplisert å bruke, men for et barn kan det jo og hende at lang nærgrense er en bakdel. En annen fordel med en monokulær er jo at den har færre elementer, og så
 8. Monokikkerter, i denne størrelsen og prisklassen, har, som regel, ikke fokus, bare dioptri-innstilling. Da stilles den til øyet, en gang for alle, også fokuserer øyet.
 9. Fordelene, for små barn, med en monokulær er at den ikke trenger å fokuseres under bruk. Det er erfaringsmessig litt utfordrende for de minste. Klarer en å hjelpe dem til å få monoen skarp en gang, så er det på plass. Det kan til og med låses med ei tapestripe. Jeg ser ikke bort fra at en mono er en fin løsning, som første kikkert, for de aller minste. Der vil jo også kikkertbruken, trolig, ha mest preg av lek.
 10. Det er et element , som nok er viktig i hvordan disse plaggene fungerer, som ikke blir med når en tester på denne måten. Under bruk, så er det konstant "fyring" på innsiden. Om det har noen betydning for forskjellen mellom de to typene, vet jeg ikke. Innbiller meg kanskje at det syntetiske profiterer mer på dette enn ulla, men det er bare synsing.
 11. Kanskje den skiller seg i flaska, og "faststoffet" avleirer seg på bunnen? Jeg regner med at du rister før bruk? Hvis ikke, kanskje det er verdt et forsøk?
 12. Enig i det. Uansett, skikkelig lekker kniv!
 13. Den var fin👍 Trivelig med skandinavisk sliping på en amerikansk kniv. Jeg regner med at den er amerikansk? Slira var vel ikke det mest elegante jeg har sett, men det er jo ganske vanlig fra den kanten.
 14. Matoljer funker, men harskner gjerne, og kan derfor bli litt "utrivelig". Jeg har god erfaring med Liberon finishing oil, og bruker det på alt fra benkeplater til riflestokker.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.