Larix

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  264
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Larix vant dagen sist Januar 15 2016

Larix hadde mest likt innhold!

Om Larix

 • Bursdag 02. feb. 1973

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Hedemarken

Nylige profilbesøk

716 profilvisninger
 1. Jeg oppfattet det vel som litt bastant, slik det var formulert. Og da ble jeg nok en smule trigget, siden jeg har et anstrengt forhold til "barn er meningen med livet-mafiaen". Det er jo heller ingen tvil om at det for mange er en berikelse, selv om det ikke er noen automatikk i det. Jeg ser jo at du har et langt mer nyansert syn på det enn det jeg oppfattet i første innlegg.
 2. Det er ingen universell sannhet, men en høyst subjektiv opplevelse. For noen er det slik, for andre ikke. Til TS vil jeg si at, basert på innlegget ditt, så tenkte jeg hele tiden, mens jeg leste det, STIKK! Helt til jeg kom til graviditeten. Dersom du har kvaler med å gå fra ei jente som du, slik jeg tolker din side av det på, opplever deg såpass kuet av. Så har jeg lite tro på at du vil trives med å ha lite kontakt med ungen din. og du vil, normalt sett, uansett ha forpliktelser overfor ungen, uansett hvor lite du involverer deg. Jeg har ganske nylig vært igjennom et samlivsbrudd, og har en sønn på 7 år. Og selv om jeg, helt ærlig, ikke trives med å være far, så kunne jeg, pussig nok, heller ikke tenkt meg å ha mindre kontakt med sønnen min enn jeg har. Vi har en fordeling som gir ca 60/40 i mors favør. I tillegg så er mor veldig travel, så i realiteten så er det nok nærmere 50/50. Dette er kanskje ikke så relevant, og ganske sikkert ikke direkte overførbart til TS, men det sier litt om grunnlaget for at jeg tenker slik jeg gjør. Jeg opplever at det er absolutt ikke noen god løsning å holde på et dårlig forhold av hensyn til barnet, men det er verdt å gjøre et forsøk på å gjøre forholdet bra av hensyn til barnet. Klarer en det er jeg ikke i tvil om at det er det beste for alle parter. Klarer en det ikke, så tror jeg det bare gjør vondt verre å holde sammen. Hvis en "mister" for mye av seg selv, så funker det ikke i det lange løp.
 3. Svanen som rystet Norge

  Du må huske på da at disse fagfolkene fort kan være en smule farget at de tilhører noe som gjerne kan betraktes som "Fuglenes interesseorganisasjon". Jeg vet ikke helt hvor objektive vi kan stole på at de er, i sin uenighet. Trolig vil en viltforvalter, miljø(vern)konsulent, eller lignende, som sikkert har vært inn i bildet her, være langt mer objektiv. Jeg vil også nevne at det slettes ikke er uvanlig med fellingstillatelse på elg som over tid viser nærgående og aggressiv adferd overfor mennesker.
 4. Test: Protec Stormkjøkken

  Ja visst😅 Det første en blir blind på er visst fortsatt øynene
 5. Test: Protec Stormkjøkken

  Jeg ser at "innholdsfortegnelsen" lister opp 1 kjele, og 3 kokekar. Lurer på hva som er forskjellen
 6. Strandsone er strandsone, så vidt jeg vet. Jeg har aldri sett noe sted at dette er begrenset til saltvann.
 7. Vanntette tursko

  Jeg har et par varianter fra Scarpa. Lær innerst og ytterst i hvert fall. Forhåpentligvis minst mulig dritt i mellom. I hvert fall, garantert, ingen Tex.
 8. Vanntette tursko

  Problemet er at de aller fleste lærsko er fulle av syntetisk materiale på innsiden av læret😒 Siden de som er handlet i denne tråden har Gore-Tex så har de nesten garantert et syntetisk for på innsiden av dette igjen. Sko med lær tvers igjennom, med Gore-Tex i tillegg er, om det i det hele tatt finnes, ekstremt sjelden.
 9. Møte med grevling i hagen

  Ja, men det er da mange nok av dem til at det må kunne karakteriseres som ekstremt vanlig😉
 10. Anbefal Liggeunderlag

  Ja jeg mener lukket celleplast. Finnes det underlag i skumgummi? Høres i tilfelle fryktelig upraktisk ut. Hva min seksåring er særdeles forutsigbar, så hva han ville likt best er rimelig vanskelig å spå😉 Stuegulvet er for øvrig lite egnet til testing av liggeunderlag, etter min mening. Ytterst sjelden jeg camper på så hardt underlag. Rent fysisk er jeg ikke mye i tvil om at junior sover like godt på et kurant celleplastunderlag som på et oppblåsbart et. Hva han derimot mener om saken følelsesmessig, det er et helt annet spørsmål.
 11. Møte med grevling i hagen

  Med fare for å bli ufin her. Bever i underbuksa er da ekstremt vanlig😅
 12. Anbefal Liggeunderlag

  Saken er jo at ungene fint kan ligge like godt som deg på et langt "dårligere" underlag. Mindre vekt og en langt mer føyelig kropp krever mye mindre av underlaget. Isolasjonen trenger de nok, men det kan en jo få på et bra skumunderlag. Forutsetningene for hva som gir komfort er rett og slett forskjellige.
 13. Pølsespørsmål og en offshot

  Det ser jeg ikke bort i fra at du har rett i.
 14. Pølsespørsmål og en offshot

  Bacon i bit har bedre holdbarhet enn ferdig oppskåret.
 15. Camping stol

  Apropos løst underlag. En får kjøpt både større føtter og "truge" til Chair one, og de fleste andre Helinoxmodellene. Jeg røk på en Robens Pathfinder, til en hyggelig pris, for et par uker siden. Mest for å teste konseptet. Har lyst på en Helinox Camp Chair. Synes de andre modellene har for lav sittehøyde.