Larix

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  272
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Larix vant dagen sist Januar 15 2016

Larix hadde mest likt innhold!

Om Larix

 • Bursdag 02. feb. 1973

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Hedemarken

Nylige profilbesøk

777 profilvisninger
 1. Prisbelønnet utekniv

  Jeg har aldri brukt dybdemåler når jeg har flådd storvilt. Og ikke kan jeg si at jeg har savnet det heller.
 2. Aha! Jeg tenkte automatisk "Drevsjøbunad", altså foret skuterdress Funker sikkert, men jakke, gjerne lang, og bukse, gjerne høy, gir flere muligheter og er mer fleksibelt. Jeg ser i farten ikke helt hvilke fordeler heldress gir.
 3. Ren synsing fra meg, men med skuterdress så tro jeg du skal gå jæ... sakte med pulk, for å ikke svette som en gris. Selv ved 20-30 minus.
 4. Impregnering og vask av Gore-Tex

  Middelet du henviser til ser ut til å være et vaskemiddel, og ikke ei impregnering. Det skader nok ikke plagget på noen måte, men jeg tviler sterkt på at det bidrar til å bedre vannavstøtinga. Personlig foretrekker jeg også sprayimpregnering på mine "tex-plagg", men hva som er best er det delte meninger om, så det er ikke sikkert jeg sitter på fasiten. Til selve vasken bruker jeg ganske enkelt Milo, som nevnt over her.
 5. Jeg synes at g-1000(Fjällräven sin bomull/polyester blanding) blir bra vannavstøtende med Grønlandsvoks. Andre materialer har jeg aldri brukt den på. Men det er mye jobb å få det bra. Må påføre mange tynne lag, og varme inn i mellom. Så jeg bruker helst G-1000 plagg til godværsbruk, og velger skallbekledning ved mistanke om fuktighet av noe særlig omfang.
 6. Monstermaster nok en gang

  Også er vel luftspenn, i den sammenhengen, både enklere å lokalisere sabotasjen på, og enklere å reparere.
 7. Helt enkle (!) støvler - finnes det?

  I teorien så høres jo det fornuftig ut, men i praksis funker det fantastisk godt.
 8. Helt enkle (!) støvler - finnes det?

  Det er stor forskjell. Lundhags er gummierte utapå læret i fotdelen.
 9. Jeg oppfattet det vel som litt bastant, slik det var formulert. Og da ble jeg nok en smule trigget, siden jeg har et anstrengt forhold til "barn er meningen med livet-mafiaen". Det er jo heller ingen tvil om at det for mange er en berikelse, selv om det ikke er noen automatikk i det. Jeg ser jo at du har et langt mer nyansert syn på det enn det jeg oppfattet i første innlegg.
 10. Det er ingen universell sannhet, men en høyst subjektiv opplevelse. For noen er det slik, for andre ikke. Til TS vil jeg si at, basert på innlegget ditt, så tenkte jeg hele tiden, mens jeg leste det, STIKK! Helt til jeg kom til graviditeten. Dersom du har kvaler med å gå fra ei jente som du, slik jeg tolker din side av det på, opplever deg såpass kuet av. Så har jeg lite tro på at du vil trives med å ha lite kontakt med ungen din. og du vil, normalt sett, uansett ha forpliktelser overfor ungen, uansett hvor lite du involverer deg. Jeg har ganske nylig vært igjennom et samlivsbrudd, og har en sønn på 7 år. Og selv om jeg, helt ærlig, ikke trives med å være far, så kunne jeg, pussig nok, heller ikke tenkt meg å ha mindre kontakt med sønnen min enn jeg har. Vi har en fordeling som gir ca 60/40 i mors favør. I tillegg så er mor veldig travel, så i realiteten så er det nok nærmere 50/50. Dette er kanskje ikke så relevant, og ganske sikkert ikke direkte overførbart til TS, men det sier litt om grunnlaget for at jeg tenker slik jeg gjør. Jeg opplever at det er absolutt ikke noen god løsning å holde på et dårlig forhold av hensyn til barnet, men det er verdt å gjøre et forsøk på å gjøre forholdet bra av hensyn til barnet. Klarer en det er jeg ikke i tvil om at det er det beste for alle parter. Klarer en det ikke, så tror jeg det bare gjør vondt verre å holde sammen. Hvis en "mister" for mye av seg selv, så funker det ikke i det lange løp.
 11. Svanen som rystet Norge

  Du må huske på da at disse fagfolkene fort kan være en smule farget at de tilhører noe som gjerne kan betraktes som "Fuglenes interesseorganisasjon". Jeg vet ikke helt hvor objektive vi kan stole på at de er, i sin uenighet. Trolig vil en viltforvalter, miljø(vern)konsulent, eller lignende, som sikkert har vært inn i bildet her, være langt mer objektiv. Jeg vil også nevne at det slettes ikke er uvanlig med fellingstillatelse på elg som over tid viser nærgående og aggressiv adferd overfor mennesker.
 12. Test: Protec Stormkjøkken

  Ja visst😅 Det første en blir blind på er visst fortsatt øynene
 13. Test: Protec Stormkjøkken

  Jeg ser at "innholdsfortegnelsen" lister opp 1 kjele, og 3 kokekar. Lurer på hva som er forskjellen
 14. Strandsone er strandsone, så vidt jeg vet. Jeg har aldri sett noe sted at dette er begrenset til saltvann.
 15. Vanntette tursko

  Jeg har et par varianter fra Scarpa. Lær innerst og ytterst i hvert fall. Forhåpentligvis minst mulig dritt i mellom. I hvert fall, garantert, ingen Tex.