Gå til innhold
  • Bli medlem

Mountainking

Aktiv medlem
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

7 Neutral

Om Mountainking

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Helt enig. Jeg bruker så og si aldri øks, kniv eller sag når jeg fyrer bål. Og det har blitt hundrevis av bål opp igjennom :D
  2. Sant Man skal ha ganske tosifret IQ dersom man brenner grønne greiner..
  3. Har også et lite dilemma. Vanligvis så tar jeg minimalt vann med på turen. Men denne turen nå, har ingen (minimalt) vann i området der jeg skal gå. Så blir grei trening å gå med 5L dunker i hver hånd
  4. Må si meg enig i Nikke her. Må absolutt ikke ha med øks i fjellskogen. Men for meg blir ikke turen det samme uten en øks.
  5. Trenger det generelt så og si aldri. Men det er mye annet som folk ofte har med som jeg har droppet, fordi jeg ser på det som ubrukelig. Jeg drar aldri ut, uten øksa mi.
  6. Takk for svar alle sammen. Tar teltet på utsiden elelr under topplokket. Sannsynligvis...
  7. Blir nok å ta det under topplokket. Absolutt ! Takk for svar
  8. Mhm ja. Teltet og soveposen er jo ganske store.. Men ikke noe å gjøre med det et par dager før turen
  9. Nordmarka 2 telt. Og Sarek Winter sovepose.. 😮
  10. Hei ! Jeg har en 90L Lundhags Gnaur sekk. Jeg pakket den for èn overnatting i fjellet. Den ble så og si stappet full. Det var bare telt, sovepose, steikepanne, øks, kniv og en liten vindjakke i sekken. Jeg skal nå telte i 3-4 dager. Hvordan i all verden skal jeg få pakket med maten for disse dagene når den ble så full sist ? Legger soveposen på tvers i bunnen, og teltet på langs i siden på innsiden av sekken. Likevel virker det så fullt 😮 Noen råd ? Takk i forkant..
  11. Blir en eller annen vanntett evig batteri analog. Må bare finne ut hvilken.
  12. Takk for et utfyllende svar. Akkurat det jeg var litt usikker på. For det er så mye ubrukelig ting jeg ikke får bruk for. Så det blir en analog. Har du tips til noen analoge "evig batteri" klokker som ikke er alt for dyre ? Eller spiller det ikke så stor rolle ? Vil gjerne at den skal være vanntett da..
  13. Hei ! Jeg er på utkikk etter en klokke for navigering etc. En som jeg kan ha i flere flere år.. Funker denne bra ? https://www.xxl.no/garmin-instinct-solar-camo-edition-gps-watch-smartklokke-multisportklokke-unisex-gronn/p/1229814_1_Style Eller bør jeg styre unna disse typer kolkker, og gå for noe som ikke bruker strøm. En analog klokke ?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.