Gå til innhold

RuneH

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  455
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

RuneH vant dagen sist September 3 2016

RuneH hadde mest likt innhold!

Om RuneH

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Bergen

Nylige profilbesøk

3 760 profilvisninger
 1. Du får begge for 117,5 pr mnd. https://www.adobe.com/no/creativecloud/plans.html?promoid=NV3KR7S1&mv=other Omtrent det samme som et spotify eller netflix abo.
 2. Absiko Shape 3 vs Lofoten SL Camp 3 vs Reinsfjell SL 3

  Når jeg kjøpte mitt Anjan 1 generasjon var yellow label oppgitt til 10 kg og 2000mm. Tror de har gjort endringer der de har økt vanntettheten på bekostning av ren styrke. Hvordan de har gjort det har jeg ikke svar på.
 3. Hva har du kjøpt nå!

  Takk. 2 stk bestilt.
 4. Isolerande vintermatte i innertelt

  Var det noe sånt du tenkte på? https://www.hektapatur.no/sove-ute/liggeunderlag/sitteplater-og-puter/exped-multimat?utm_source=prisjakt&utm_medium=cpc&utm_campaign=prisjakt
 5. Sekkestørrelser

  Topplokket kan strekkes ganske langt, og da får du mer plass i toppen av hovedrommet.
 6. Ny kjede til min cyclocross

  Eller www.bikeshop.no https://bikeshop.no/sykkelkomponenter/drivverk/kassetter/landevei-10-delt/shimano/shimano-105-5700-11-25t-kassett-10-delt-11-25-ics570010125-p0000014256
 7. Niak mot Unna

  Vanskelig å si. Jeg vet bare at den gamle løsningen fungerer for meg, og at jeg ikke opplever trekk i innerteltet som et problem. Jeg har kun prøvd den nye løsningen i et Enan, men der går ytterteltet helt til bakken og ventilene går på tvers av åpningen i innerteltet. Her fungerer det helt fint.
 8. Niak mot Unna

  Det stemmer det. Jeg har første generasjon. Anjan som ser sånn ut. Den gule delen nede blokkerer for det meste av vind som kommer inn i forteltet. De har vel byttet løsning på hele Yellow label til noe sånt: Jeg skjønner ikke helt hvorfor.
 9. Niak mot Unna

  Hva med et dobbelt sett med stenger? 2*370cm med stenger veier vel omtrent det samme som vektforskjellen mellom Unna og Niak? Som vintertelt er Unna det naturlige valget.
 10. Therm-a-Rest XLite mot XTherm

  Jeg har begge i Large. Kjøpte først xlite og xtherm senere. Har nesten ikke brukt xlite siden. Er aldri for varmt i høyfjellet og varmen reflekteres tilbake umiddelbart ift. expeden som bruker tid på å varme seg opp. 100 gram for ekstra holdbarhet og ekstra varme var et enkelt valg for meg.
 11. Hvor stor sekk?

  Zpacks Arc Haul. Beste sekken jeg noensinne har hatt. Veier 680 gram og har et SKIKKELIG bæresystem. Eneste sekken jeg har hatt hvor jeg ikke blir svett på ryggen og. Finnes i 2 utgaver Arc haul 62L/680gram og Arc haul zip 65L/780gram hvor du kan åpne hele sekken fra forsiden. Veldig bra bærekomfort opptil minimum 15 kg. Har ikke prøvd mere selv, men Zpacks oppgir 18kg som max. Du kan få de i Cuben også for å spare i underkant av 100 gram. Magebeltet med dobbelstramming er en pluss og. http://www.zpacks.com/backpacks/arc_haul.shtml http://www.zpacks.com/backpacks/arc_haul_zip.shtml
 12. Et fra Svinafell på Island i fjor høst.
 13. Nammatj har 4 pluggfester ved bakken foran og bak, mot 2 som er mer vanlig.
×