Gå til innhold
  • Bli medlem

Jonas Åsnes Sagild

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Jonas Åsnes Sagild

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei, og tusen takk for kommentaren. Jeg synes og at det er rart hvor mange nettsider som kommer opp. Det blir vanskelig å skille god informasjon fra dårlig informasjon. Denne 'tjenesten' vi ønsker å lage kunne også blitt integrert direkte hos fjellsport eller vpg eller tilsvarende, men vi ønsker å gjøre det uavhengig av nettbutikkene. Dette er for å kunne anbefale alle produkter som eksisterer og ikke bare det begrensa utvalget til nettbutikken. Det er i hvert fall håpet, for hvis man blir en løsning som bare kan anbefale produkter fra 3-5 merker, så blir det ikke noe bra.
  2. Hei, veldig godt poeng. Det er et stort problem som vi kan være med å løse håper jeg. Visjonen og målet vårt er å alltid være 100% på kundens side. Det vil si at produktets eneste mål er å hjelpe deg i å finne rett utstyr til best pris. Vi har ikke noe insentiv til å anbefale deg produkt med høy margin (vi har lik margin på alle produkt), og vi har heller ingen partneravtale med brands eller kjeder. Vi kan anbefale alle produkt som finnes i det norske markedet, og det beste for vår business er å gjøre kunden fornøyd med kjøpet. Businessmodellen vår er affiliate, som gjør at vi vil tjene penger på at du klikker deg inn på produktene vi forslår. Dette endrer ikke på insentivene våres siden affiliate margin er stort sett likt på alle nettsteder for samme produkt. Det vil si at vi vil være tjent med å anbefale deg det som er best for deg. Så vi vil definitivt ikke inkludere typ informasjon fra anbefaler.com når vi svarer på spørsmål fra kunden og når vi anbefaler produkt. Det er en stor utfordring å "kurere" informasjonen på en god måte. Jeg vet ikke helt hvordan det vil se ut, men jeg er sikker på at man må basere seg på god informasjon fra anerkjente "eksperter" innenfor de ulike kategoriene. Hva tenker dere? Hvordan kunne man blitt trygg på at produktene som blir vist og informasjonen svarene er basert på er "rett"? Eller at de i hvert fall er gitt med beste hensikt for kunden? Det hadde vært supert med input her @Dompappen Enig mtp overforbruk. Vi har planer om å integrere oss mot markedsplasser for kjøp av brukt og for utleie av utstyr (vi er allerede i samtale med noen). Vi er insentivert til å hjelpe kunden mest mulig, for da forteller hen om tjenesten til en venn og bruker den igjen senere. Interessant det siste poenget også. Jeg ser ikke bort i fra at tjenesten kan hjelpe med å vurdere hvorvidt nåværende utstyr egentlig er godt nok for turen du skal på! Har visst nådd maksgrensen min for innlegg per dag. Noen enkel måte å øke denne på? "You have reached the maximum number of posts you can make per day."
  3. Hei og takk for kommentaren! Løsningen vår er å bruke "kurert" informasjon (håndplukket av eksperter) som vi anser som fakta når vi besvarer spørsmål fra brukerne. For eksempel, hvis du spør vår tjeneste hva som er forskjellen på kuppel og tunneltelt så vil svaret være basert på informasjon vi har i vår database om kuppel og tunneltelt, og ikke hva chatGPT (eller annen LLM) "har i minnet". Dette mener vi kan generaliseres til å svare på alle de typiske spørsmålene/sammenligningen man har når man gjør research på nytt utstyr. På denne måten vil vi også kunne gi referanser på hva svaret et basert på. Et eksempel er at hvis du spør om hvor høy vannsøyle du trenger på Hardangervidda kan den for eksempel basere svaret sitt på en test hvor noe har brukt telt x med vannsøyle y på Hardangervidda (eller tilsvarende). Da kan vi også vise denne testen til deg som kunde slik at du kan verifisere kvaliteten av den selv. Hva tenker du om det? Rop ut om du vil prøve demoen vår!
  4. Hei, Først og fremst, tusen takk for utfyllende kommentar. Det er veldig hjelpsomt i prosessen jeg er i nå! Jeg kjenner meg godt igjen i kommentaren din med å finne ut av hvorvidt det du leser/hører om et produkt stemmer. Det kan enten være at det rett og slett ikke stemmer, eller at det ikke stemmer for dine omgivelser/preferanser. Dette er et stort problem som jeg virkelig vil løse med produktet vi utvikler nå. Det hadde vært veldig interessant å høre mer fra deg om hvordan du vurderer hvorvidt informasjon du får stemmer, og hva som vil kreves for at du skulle stole på informasjonen du får fra vårt produkt. Poenget ditt ang reviews er også veldig interessant. Hvordan går du vanligvis frem for å sortere dårlig fra god byggekvalitet? Er det basert på erfaring, brands, ekspertvenner som gjør at du kan se hva som er "god byggekvalitet"? Det hadde vært veldig kult om du er interessert i å prøve ut demoen vår! Jeg tror det kunne gitt oss mye god informasjon om hva som kreves for å levere et godt produkt. Takk igjen!
  5. Hei alle friluftsinteresserte! Jeg har, slik som kanskje mange av dere, brukt utallige timer på research av hvilke utstyr jeg trenger. Nå har jeg bestemt meg for å gjøre denne prosessen enklere. Ved å kombinere AI, produktinformasjon, anmeldelser og tester ønsker jeg å gjøre det mulig å raskt og enkelt finne akkurat det produktet du trenger for den beste prisen. Hvis det er noen her inne som kunne hjulpet meg med å fortelle litt om hvordan dere i dag går frem når dere kjøpet nytt utstyr så hadde jeg blitt veldig glad. Hvis det er aktuelt er det bare å sende en mail eller å legge til en kommentar. (DM hvis dere vil prøve produktet også!) Tusen takk! (Bare å slette om dette er utenfor reglene!)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.