Gå til innhold
  • Bli medlem

Nittennitti

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Nittennitti

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Har ikke kjøpt telt ennå, men heller aller mest til Copper Spur 2 av alle teltene nevnt i tråden. Lurer imidlertid på om man bør ha en matte til Copper Spur? Ser dette er anbefalt for å forlenge levetiden på Tiger Wall.
  2. Takk for masse gode tips! Skal sjekke ut alle teltene dere nevner. Eneste ulempen er at det kan blir vanskelig å sile ut det beste valget her… Ender vel opp med et Ellos-telt!
  3. Hei! Trenger innspill på teltvalg. Skal kjøpe telt primært til aleneturer, men også fint å kunne ha plass til to og å ligge ok komfortabelt/slippe å ligge oppå hverandre. Vi er 172 og 180 høye. Fordel med to innganger på teltet, så vi slipper å krype over hverandre for å komme ut. Også viktig at man kan sitte i teltet og ha ok takhøyde. Teltet skal brukes april-oktober, primært på fjellturer, trolig ikke i de aller verste værforholdene, men må funke i noe regn og vind. Det er fint med et lett telt, men 2-300 gram fra eller til ser jeg ikke på som viktig. Pris er heller ikke en begrensning. Spørsmålet mitt er; er Big Agnes Tiger Wall UL2 et godt valg? Noen bedre?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.