Gå til innhold
 • Bli medlem

maxkrone

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  54
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om maxkrone

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hilleberg Anjan. Det har god lufting, bra med plass (ift vekt), er relativt enkelt å sette opp og tilstrekkelig str på fortelt
 2. Jeg har 4! 10, 24, 48 og 65 liter. Bruker alle sammen, og føler ikke behov for å kvitte meg med noen av de . Om dette er normalen er en annen sak...
 3. Takk alle for veldig gode innspill! Jeg har definitivt fått mye å tenke på, og det skulle jo også bare mangle. Det er ikke bare enkelt å finne riktig hund da det er mye som skal klaffe. Uansett er det viktigste at jeg kan tilby hunden et godt liv, og da gjelder det å finne en godt match mellom hundens behov/ønsker og mine/familien, og hva vi kan "tilby". Både engelsk setter og lapsk vallhund ser ut til å være to veldig interessante muligheter.
 4. Takk for gode tilbakemelinger! Det er mye å tenke på når en skal vurdere og velge hund. Jeg har sett litt nærmere på engelsk og irsk setter da jeg tror at dette er raser som kan passe bra, - familievennlige, mye energi og kloke Men det varerierer selvsagt fra hund til hund, og eierns evne til dressering skal en vel heller ikke undervurdere. Noen som kjenner til forskjellene på irsk og engelsk setter (bortsett fra utseende)? Og vil det være et "problem" at jeg ikke vil benytte den til jakt? Føler meg ganske så trygg på at den vil få mer enn nok stimuli på lange og fine turer (eller undervurde
 5. Hei! Jeg vurderer å kjøpe meg en hund som skal være med på friluftsturer i skog og mark, gjerne i telt med overnatting (hovedsakelig vår, sommer, høst). I tillegg vil den bli brukt på jogge og skiturer. Er det noen som har noen gode tips på rase? Den vil være hjemme alene på dagtid i ukedagene, - er det i denne forbindelse bedre me to hunder enn en? Kan også legge til at den også må være en god familiehund. Takker for svar!
 6. Tusen takk for alle gode råd og tips som har kommet frem her. Dessverre blir det ingen tur med min far denne gangen da det viser seg at han hadde solgt unna alt sitt turutstyr for et par uker siden. Da vil jeg heller gjøre turen neste sommer/høst med turvenner, så takk igjen for nyttig og god info!
 7. Takk for veldig gode innspill! Da tror jeg dette skal være mulig å gjennomføre, samtidig som det kan bli en hyggelig tur også Jeg skal forsøke å overtale han. Blir det tur, vil jeg skrive en liten turrapport
 8. Hei, Jeg vurderer å ta min far ut på tur, og har tenkt spesielt på Besseggen. Han er 63 år og i OK fysisk form, men er ikke vant til å gå i fjellet. Derfor er jeg redd Besseggen kan bli litt i tøffeste laget. Er det noen som kan gi meg noen innspill på hvor hard turen egentlig er? Eventuelt alternative turer som kan være vel så bra? Takker så mye for innspill!
 9. Tusen takk for jobben Teedjay! Veldig god hjelp . Jeg har idag kjøpt meg en 65 l sekk, så jeg tror uansett dette vil være en fin størrelse til å få plass til både packcraft og det andre turutstyret jeg vil ta med på litt lengre turer.
 10. Jeg har kjøpt en Arrakis 65 . Skal bruke den til litt lenger turer, eller turer hvor jeg kan unne meg litt ekstra luksus (god mat og drikke...), samt vinterturer! Tror det er en fin størrelse.
 11. Takk Teedjay og Mase for gode svar ! Kjenner jeg blir veldig inspirert. Supert hvis du gidder å ta et bilde av sekken din når packcraften er pakket ned
 12. Hei, Jeg vurderer å kjøpe meg en packraft og er usikker på hvorvidt jeg vil kunne få den med meg i den sekken jeg har i dag. Den er på 50 l, men utover packcraften vil jeg selvfølgelig ta med meg telt, sovepose, liggeunderlag, mat osv. Hva er størrelsen på en packcraft når den er nedpakket? Takker for svar!
 13. Hyggelig at det omsider kommer noen erfaringer her, - hadde nesten gitt opp .-). Da jeg testet Exped sekkene i butikken fikk jeg også et veldig godt inntrykk. De virker funksjonelle, rimelig lett vekt, og de satt veldig godt på min rygg. Både Lightning 60 og Expedition 80 er aktuelle. Eneset minuset jeg har funnet med Expedition er at den ikke er klargjort for drikkesystem. Håper det fortsatt vil komme inn erfaringer her ettersom de blir tatt mer i bruk
 14. Hei, Jeg ser Sportsnett har fått inn noen Exped tursekker, og etter å ha prøvd Exped Expedition 80 i butikken må jeg si at denne sekken definitivt er en aktuell sekk for mine litt lengre turer. Men jeg finner veldig lite omtale av denne sekken spesielt og Exped sekker generelt. Er det derfor noen som har noen erfaringer med noen av Exped sekkene, eventuelt har hørt noe om de fra andre?
 15. Hei, Jeg ble frastjålet turutstyr for ganske store verdier da jeg skulle ut på tur i dag. Det ble stjålet etter at jeg hadde "campert". Er det noen som kjenner til hvorvidt dette dekkes av noen form for forsikring? Reiseforsikring?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.