Gå til innhold

Ringperm

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Ringperm

  Friluftskamera

  Jeg har et Olympus SW 1030 og er tålig godt fornøyd. Bildene blir bra i gode forhold og godt med lys. Men hvis jeg er ute å padler på en gråværsdag, så blir resultatene veldig kornete. Må også tillegge at jeg har hatt det inne til reperasjon 3 ganger. Første gang pga lekkasje og de to resterende gangene pga at linsehetten løsnet. Jeg fikk nytt kamera hver gang, men det går fort 3 uker på hver reperasjon. Nå kommer også Canon med et nytt vanntett kamera som ser spennendes ut.
 2. Jeg har i visse tilfeller lett for å bli stiv og støl i ryggen, og hypokonderen i meg, mistenker at jeg har Bekhterev På bakgrunn av dette så har jeg gått til innkjøp av både Synmat og Downmat i den tykkeste utgaven. Jeg har funnet ut at det er sistnevnte som fungerer best for meg. Den gir meg bedre støtte og komfort enn Synmat varianten. Hvorfor, vet jeg ikke. Den integrerte pumpa i Synmat'en fungerer også dårligere enn posepumpa til min downmat. Dvs de fungerer bra begge, men også her så foretrekker jeg sistnevnte.
 3. Ringperm

  GPS til Kajakktur

  Jeg har en 60CSx som jeg bruker til padling. Men den har jeg sett meg nødt til å ha i en vanntett pose. Etter et lite velt og to, så ble den skadet og måtte sendes inn til reperasjon. Har forstått det slik at det ikke er et unikt problem, og muligens noe å tenke på før et eventuelt innkjøp.
 4. Det er ikke min erfaring, men som nevnt så er det et par år siden sist. Sålenge jeg gjorde jobben selv med å ta turen innom tollvesenet så betalte jeg ikke en krone til posten. Men mtp at tollvesenet selv er imot grensen for importfritak på 200 kroner (de vil ha den høyere) så hadde jeg ikke vært overrasket om de la til gebyrer på den måten som ble nevnt ovenfor.
 5. Det kan vel stemme det. Avhenger litt om du ønsker at Pat skal fortolle for deg, eller om du tar på deg jobben selv. Det er en stund siden jeg har gjort dette, så jeg husker ikke helt. Uansett så får du vel et lite skriv fra posten som ber deg om fullmakt til å utføre fortollingen. I de tilfellene jeg fortollet selv, så kjørte jeg bare ned til tollvesenet med de nødvendige papirer (kvitteringer og/eller varedeklarasjon) betalte de nødvendige gebyr og fikk et koselig stempel for godkjent fortolling på tollseddelen jeg fikk ifra Pat. Denne ble deretter fakset til Postens og voila, oppdrag utført.
 6. Prøv denne: http://www.dinside.no/512042/importkalkulatoren
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.