Gå til innhold

Ringperm

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Ringperm

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Siden man snakker om vasking. Skal man unngå sentrifugering, eller er det bare en myte? Det var det jeg ble fortalt når jeg spurte om årsaken til lekkasje i en norrøna jakke jeg kjøpte to år tidligere. Sentrifugering ødela visstnok membranen
 2. Det har vært vurdert, men tror det fort blir litt mye for vårt behov. Men jeg har ikke nok kunnskap om emnet, så hvis det er noen her inne som har denne kunnskapen, lytter jeg gjerne til denne.
 3. Takk for det. Frisport alternativene var ikke dumme, selv om prisen var litt høyere enn planlagt. Men det kan fort bli aktuelt etter en innkjøringsperiode. Jeg har et Exped Auriga og et Eureka 3 mannstelt fra min periode som kajakkpadler, og tror disse får duge frem til jeg finner ut om friluftsinteressen varer lenger enn fryktet. Jeg liker ikke tanken på at vi må dele oss opp, men det får nå så være. Kanskje det viser seg at det bare er en fordel i lengden
 4. Hei. Håper det går greit å låne tråden litt for et par kjappe spørsmål. Finnes det 4-5 -manns telt med plass til 4 stk «lw underlag»? Det må også ha plass til en person på 190 cm i liggelengden. Min egen googling har ikke gitt meg et nevneverdig resultat. Wiglo teltet virket lenge lovende, men det var før de doblet prisen og reduserte plassen. Jeg gikk på en smell og kjøpte i desperasjon et campingtelt fra Coleman som virket lovende, men en liggelengde på 210 cm var med overraskende korte centimetre, da både hode (kne) og tå var borti duken samtidig før jeg fikk liggeunderlaget på plass. Tiltenkt bruk er i første omgang lavterskelturer i Stavangerområdet. Min datter har blitt hekta etter å ha sett på Villmarksbarna på Nrk, og det må man jo dyrke og kultivere så godt man kan.
 5. Jeg har et Olympus SW 1030 og er tålig godt fornøyd. Bildene blir bra i gode forhold og godt med lys. Men hvis jeg er ute å padler på en gråværsdag, så blir resultatene veldig kornete. Må også tillegge at jeg har hatt det inne til reperasjon 3 ganger. Første gang pga lekkasje og de to resterende gangene pga at linsehetten løsnet. Jeg fikk nytt kamera hver gang, men det går fort 3 uker på hver reperasjon. Nå kommer også Canon med et nytt vanntett kamera som ser spennendes ut.
 6. Jeg har i visse tilfeller lett for å bli stiv og støl i ryggen, og hypokonderen i meg, mistenker at jeg har Bekhterev På bakgrunn av dette så har jeg gått til innkjøp av både Synmat og Downmat i den tykkeste utgaven. Jeg har funnet ut at det er sistnevnte som fungerer best for meg. Den gir meg bedre støtte og komfort enn Synmat varianten. Hvorfor, vet jeg ikke. Den integrerte pumpa i Synmat'en fungerer også dårligere enn posepumpa til min downmat. Dvs de fungerer bra begge, men også her så foretrekker jeg sistnevnte.
 7. Ringperm

  GPS til Kajakktur

  Jeg har en 60CSx som jeg bruker til padling. Men den har jeg sett meg nødt til å ha i en vanntett pose. Etter et lite velt og to, så ble den skadet og måtte sendes inn til reperasjon. Har forstått det slik at det ikke er et unikt problem, og muligens noe å tenke på før et eventuelt innkjøp.
 8. Det er ikke min erfaring, men som nevnt så er det et par år siden sist. Sålenge jeg gjorde jobben selv med å ta turen innom tollvesenet så betalte jeg ikke en krone til posten. Men mtp at tollvesenet selv er imot grensen for importfritak på 200 kroner (de vil ha den høyere) så hadde jeg ikke vært overrasket om de la til gebyrer på den måten som ble nevnt ovenfor.
 9. Det kan vel stemme det. Avhenger litt om du ønsker at Pat skal fortolle for deg, eller om du tar på deg jobben selv. Det er en stund siden jeg har gjort dette, så jeg husker ikke helt. Uansett så får du vel et lite skriv fra posten som ber deg om fullmakt til å utføre fortollingen. I de tilfellene jeg fortollet selv, så kjørte jeg bare ned til tollvesenet med de nødvendige papirer (kvitteringer og/eller varedeklarasjon) betalte de nødvendige gebyr og fikk et koselig stempel for godkjent fortolling på tollseddelen jeg fikk ifra Pat. Denne ble deretter fakset til Postens og voila, oppdrag utført.
 10. Prøv denne: http://www.dinside.no/512042/importkalkulatoren
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.