Gå til innhold
 • Bli medlem

KamillaE

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  29
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om KamillaE

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hvor ser du målene? Jeg finner bare denne veldig lite hjelpsomme guiden:
 2. Hvilke størrelser har du og hvor høy er du? De funker bra til aktiv bruk?
 3. Hva med Turtagrø - Hjelle i øvre Årdal via Fannaråken og Utladalen? Blir litt lettere om man dropper Fannaråken. Gikk der på tre dager i sommer, langt og slitsomt men veldig fint. Går buss fra Øvre Årdal til Turtagrø om morgenen, så smart å parkere der så kommer man ned til bilen sin. Vi hadde med telt men alternativt kan man overnatte på Fannaråkhytta/Skogadalsbøen/Vetti Gard.
 4. Hei! Tips til varm ullstillongs til høye damer? Jeg er 174, og sliter med at de blir for korte på beina ofte. Vil ha lengden helt ned på ankelen, og gjerne høy på livet. Må være skikkelig varm. Bestiller jeg unisex/herre sitter de dårlig på lår/hofte/mage. Har vurdert Brynje sin Arctic longs i to lag. Kjøpte unisex long Johns 400 fra Woolpower i str M, men de var alt for korte på beina og for stram rundt lårene og for stor i livet. tips mottas med takk!
 5. Jeg har nettopp kjøpt mitt aller første telt, hurra! Jeg har sett etter et Hilleberg Allak 3 eller Fjellreven Abisko 3 på Finn.no siden i sommer, og i dag ble det endelig et Fjellreven Abisko Dome i blått på meg 5000 kr fikk jeg det for, det synes jeg var et godt kjøp. Nå gleder jeg meg veldig til å ta det med ut! Hengekøye har vært topp, men koselig å sove sammen med mannen og hunden, og kunne ligge på siden!
 6. Mente DNT Oslo og omegn, det er de som arrangerer hyttevakter på disse hyttene.
 7. Takk for tips! Lurer også på om det går an å være hyttevakt sammen med kjæresten, gitt at vi begge er DNT-medlemmer. Hadde vært hyggelig å ha han med Forstår om DNT ikke dekker kost/losji/reise for mer enn én hyttevakt, men om en ekstra kunne fått bodd der gratis sammen med hyttevakta. Får høre med DNT, kanskje.
 8. Planen var egentlig å tilbringe to uker i sommer i Steigen og Senja, men blir nødt til å velge en billigere ferie i år. Kom over hyttevakt for DNT, som blir rimelig da de dekker kost, losji, reise og betaler 100kr/dagen. Kunne godt tenke meg å tilbringe to uker i fjellet med å ta i mot folk, gå turer, lese bøker og ta pause fra byliv. Noen som har erfaring med å være hyttevakt? Man kan ønske seg hytter, og ettersom jeg ikke har vært på noen av disse tar jeg gjerne i mot tips om hvor dere ville vært. Jeg synes det er stas med badevann, utsikt og gode turmuligheter, men er åpen for det mest
 9. Hei! Typen og jeg skal ta med tanta mi på hengekøyetur. Hvor bør vi sove? Hun bor i Drammen, vi i Oslo, så jeg tenker et sted i Drammen/Lier/Asker-området er fint. Gjerne tilgang på vann, trær egnet for tre hengekøyer, kan godt gå litt fra parkering (5km maks). Noen som har et sted å anbefale?
 10. Om dette er den ultimate turkniv gjenstår å se, men jeg tipper typen har gjort sin research da han LAGDE denne! Ja, han har laget en kniv til meg til jul. Herlighet! Måtte bare skryte litt jeg. Reinhorn og bjørk i håndtaket. Slire av skinn. Knivblad fra Julius Petersen. Jeg er så heldig :))
 11. Bare hyggelig, du! Har satt det opp på ønskelista mi til jul, blir bra å kombinere med den nye tresesongsposen jeg kjøpte meg i går, håper jeg.
 12. Jeg fikk penger til friluftsutstyr til bursdagen min i dag og har akkurat kjøpt meg mitt første liggeunderlag og sovepose som ikke er lånt av far og lillebror, hurra! Det ble Mountain Equipment Helium 800 Cosmos på 50% tilbud, Exped DownMat 9 LW på 35% tilbud og Exped Charkit på 38% hos Fjellsport. Håper jeg blir fornøyd Edit: Også må jeg nevne at vennene mine hadde spleisa på Hennesy Hammock Asym zip til meg ❤️ Bra venner. Nå blir det utenetter!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.