Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/03/2021 in all areas

 1. Har langt ved linker til instagrampostene med bilder og beskrivelser dag for dag. Kontoen er åpen, og man trenger ikke app for å se postene Turrapport fra turen mellom Selje og Kristiansund. 261 km, 8 overnattinger i telt og en overnatting på Hurtigruten. Vi hadde det meste av vær, men var generelt heldig med værforholdene 😃☀️ - Dag 1: https://www.instagram.com/p/CQQmeGgFJED/?utm_medium=copy_link - Dag 2: https://www.instagram.com/p/CQSvVejFuby/?utm_medium=copy_link - Dag 3: https://www.instagram.com/p/CQXsEQcltU5/?utm_medium=copy_link - Dag 4: https://www.instagram.com/p/CQa_J-KF-rf/?utm_medium=copy_link - Dag 5: https://www.instagram.com/p/CQdzK5XlKDy/?utm_medium=copy_link - Dag 6: https://www.instagram.com/p/CQiZECxFWWR/?utm_medium=copy_link - Dag 7: https://www.instagram.com/p/CQqZX9Ilr36/?utm_medium=copy_link - Dag 8: https://www.instagram.com/p/CQt54DYF-nA/?utm_medium=copy_link - Dag 9: https://www.instagram.com/p/CQ1yt-AlCbz/?utm_medium=copy_link #kajakk #kajakktur #kajakkpadling #kayak #padling #kristiansund
  6 points
 2. tshansen

  Norrøna telt, 2021

  Akkurat hva de fleste av oss her inne trenger, et nytt telt 🤣
  5 points
 3. En årlig tradisjon Broderen ville til Blåfjellenden. Ikke så underlig egentlig, han har gått ut og inn til Blåfjellenden noen ganger han også. Ikke likemange ganger, men en god del. Det har blitt mange år med tur til Blåfjellenden sammen med broderen. Det er en av de turene jeg virkelig setter pris på. Vi har vært sammen i mange år, og helt tilbake til 80 tallet har det blitt en tur innover heia sammen. Broderen har slitt litt med noen skader og har hatt litt helseproblemer. Heldigvis ser alt til å gå rette veien, men våren har vært uten langturer, så han var usikker på om formen var bra nok til en tur til Blåfjellenden. Det var bare en ting å gjøre, ta ut og se om formen var bra nok. Været var i hvert fall ingen hindring. YR var raus med både varme og sol. Lite vind var det også meldt. Siden det var tørt i bakken, ville forholdene innover være de aller beste. Jeg har en sekk for overnattingsturer stående klar. For meg er det bare å pakke ned lesebrett, briller og telefon, for å være klar til å ta ut. Jeg handler mat på vei oppover mot Hunnedalen. Mange kommer til Blåfjellenden med store – og tunge sekker, og pakker opp Real Turmat som middag. Vi pakker med en Fjordlandmiddag. Litt tyngre, like enkelt, og noe bedre smak. Denne gangen ble det til at jeg lempet ut en god del av utstyret i sekken. Det er ikke lengre vinter og med god værmelding trengte jeg ikke mye tøy i sekken. En lett jakke og bukse fikk holde. Antrekket innover var også sommerlig. Kortbukse og lave tursko. Lett vekt og lite motstand. Det ble en skikkelig fin tur inn i heia. En flott sommertur. På hytta var det folk. Vi ble godt mottatt av hyttevakten. På annekset var det ikke andre enn oss og vi hadde god plass. Nå kom det et par senere på dagen, som tok inn på hunderommet, så helt alene ble vi ikke. Broderen fikk sitte på terrassen foran hovedhytta, med cognac og sigar. En øvelse han gjort noen ganger opp gjennom årene, men som han fortsatt setter stor pris på. Denne gangen hadde han faktisk selskap av andre. De uten sigaren i hvert fall. Det ble en rolig og lang morgen. Vi tok ikke ut før i 11-tiden. Det hadde vært en grei tur inn, og vi så fram til en like kjekk og flott tur tilbake til Hunnedalen. Bakken opp fra Blåfjellenden er på over 200 høydemeter, og er stedvis ganske bratt. Etter å ha gått opp denne baken noen ganger, ganske mange, så blir bakken tatt i et tempo som ikke får puls og pust helt på topp. Med tørre forhold og flott vær, og ikke minst småsko og kortbukse, gikk turen tilbake til Hunnedalen på omtrent to timer og ti minutter. På ingen måte rekord, men en respektabel tid, spesielt siden vi ikke lå frampå, men bare gikk «rolig» hele turen. Broderen var godt fornøyd med turen. Et opphold på Blåfjellenden som «vanlig» også i 2021. For egen del seg jeg fram til flere turer innover i år.
  3 points
 4. Jeg kjøpte dette vinteren 2017 tror jeg det var. Brukt det noen få turer. Mellom 12 og 15 netter. Første utfordring er at på denne konstruksjonen sliter jeg med å klare å holde ytterduk fra innerteltet i vind, uansett hvor mye det strammes opp. Regner det så "limer" ytterduk mot innerduk med fuktighet og regn. Og med det resultat at det blir gjennomslag i innerduk. For meg ser det og ut som ved regn og vind så tar det svært kort tid føre vanngjennomslag i ytterduk. Andre utfordring er at det allerede er slitt hull i stangkanalene der de gule stengene krysser den røde. Og da også på den røde. Dette er slitasje som oppstår ved vind og derav bevegelse i teltet. Er i kontakt med Helsport på dette. Har ikke hatt noe slike utfordringer på andre modeller av tunnel utgaver. Bilde på stangkanalene viser slitasje.
  1 point
 5. Likte veldig godt episoden "Lettere sekk". Har fått meg til å vurdere ting litt annerledes i ettertid. Valle synes jeg er god, da han ikke følger kjendisoppskriften som det for meg virker som DNT gjør med sin cast. Han følger mer tema, og folk som kan noe. Selvfølgelig er det mange som kan, men ikke føler for å prate om det. Og så har Valle vært reportasjesjef og redaktør i Friluftsliv en årrekke.
  1 point
 6. Jeg har vært gjest hos Randulf Valle i podcasten Uteliv, den er en time og 28 minutt. Den ligger her blant annet - Link til podcasten. Bakgrunn for dette var Artikkelen om hvorfor jeg startet med lettpakking.
  1 point
 7. La til en slik lomme til lykt/briller i taket på ett, brukte vanlig myggnetting og kantebånd i front. Leselys er gull. Tips? Mål to ganger Skulle ønske jeg hadde unnet meg en ekstra centimeter. Lykke til!
  1 point
 8. Noen som har erfaring hvordan MSR teltene er i regnvær? Dette MSR Hubba Hubba NX 2019 lekker jo i denne testen.
  1 point
 9. Får nesten ta med dette også. Bilde er 45 år gammalt og tatt på Hardangervidda et sted mellom Hein og Tuva seter. I dag har vi til og med 50 års bryllupsdag. Jeg starta tidlig.
  1 point
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00


×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy