Gå til innhold
 • Bli medlem

BBerntzen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om BBerntzen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Som Espen sier over her så blir det nødvendigvis ikke så mye mer eller bedre bilder. Men jeg har Sony RX 100 III som turkamera, og RX serien tar meget gode bilder, lite og relativt lett.
 2. Som Lompa skriver å finnes ofte våpennummeret på undersiden av løpet under forskjefte, på låsekassa, men kan og stå på løpet på oversiden. sjekket på en litt eldre hagle her, står nummeret både under låsekassa, og i bunn av forskeftet i stålet der. Dvs du må ha børsa fra hverandre, i våpensøknaden er det egen utfylling om arv som du må fylle ut. Sitter med 3-4 søknader selv her nå.
 3. 30 minutter rolig gange, brukt 3-4 ganger, aldri skjedd meg før. Lommene var kliss bløte innvendig. Aldri skjedd meg før med nye plagg på denne måten. Jeg har klær som denne dkulle erstatte som er brukt i flere år som fungerer bedre. Og ja hydrocell. Like mye verdt som en ullgenser i styrtregn. Veksinasjon mot merke har jeg fått i vertfall. Djeldent har jeg kastet penger lettere ut av vinduet. Denne er knapt brukt. Noen mnd gammel. Aldri vasket. Tipper det er 3-4 gangen jeg bruker den og 1ste gangenni skikkelig regn
 4. Den jeg har har ikke samme konstruksjon. Så er ikke helt samme jakke. Legger med bilde. Virker som den rett og slett ikke har god nok kvalitet og slipper fuktighet rett i gjennom.
 5. Der kom vel fasiten, samme sak her, bløt etter 30-40 minutter... tror jeg var ny rekord. Trodde de sto for litt mer. Takk for link!
 6. Noen som har erfaring med Berghaus, kjøpte en regn/skall jakke. Men er det bare jeg som føler meg lurt på kvaliteten?
 7. Heheh, har flere i kjelleren, tar de med opp å legger igjen i bilen
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.