Gå til innhold
Memento mori

Drømmelett fiskeutstyr - innlandet og på fjellet

Anbefalte innlegg

Holder på og oppgradere friluftsutstyret. Ønsker forslag til et lett og bra utstyr. Fisker med sluk, mark og dupp, Flue og dupp. Da først og fremst for og ha mat og spise på tur. ( Samt fiske er gøy)

Prisen spiller mindre rolle. Om det finnes i Norge eller utland også.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Shimano Speedmaster ned mot 90 g har fått knalltester. 7' og 9' til kr 999.- hos skittfiske.no . Tica Gainer GA2000 er en god og lett haspelsnelle til veil. kr 849.- Ellers har bl.a. Shimano noen gode modeller der også, så hvis pris spiller mindre rolle får du Shimano Fireblood 2500 FA, vekt 222 g, til 6990.- :wink:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har funnet løsningen for lett fiskeutstyr til tur. Siden jeg fisker både med flue, spinner og mark har det gjerne blitt til å bære to stenger. Det er det slutt på nå etter at jeg bygde min egen stang. Jeg kjøpte et emne til en sekser fluestang (Vangen) og monterte den med litt større ringer enn vanlig for flue. Snellefestet har jeg laget glidende, slik at fluesnella kan settes bakerst, og skiftes med ei haspelsnelle som monteres foran. Det er utrolig moro å fiske med lett spinner med ei ni fots tynn fluestang...!

Stanga er firedelt, og tar derfor liten plass. Det er faktisk ikke vanskelig å bygge ei stang. Det er gjort på en kveld.. Det blir litt kompromisser, men den er perfekt til tur!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.