m.k Skrevet 12. desember 2007 Del Skrevet 12. desember 2007 hvordan fjerner man rust fra en kniv?? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
alw Skrevet 12. desember 2007 Del Skrevet 12. desember 2007 Prøvd stålull og vann? Prøvde dette etter en svært fuktig tur der samekniven ble full av rustflekker. Rusten lå riktignok i overflaten av knivbladet, men etter litt skrubbing med stålullen under vannkrana gikk den bort. Er ikke helt sikker på om dette er en lur måte å bevare det ytterste laget i bladet på, så vær forsiktig! Husk for fremtidige turer å gi knivbladet et tynt lag med olje (5-56 eller WD-40) før du drar, så unngår du i det lengste rustproblemer. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
m.k Skrevet 12. desember 2007 Forfatter Del Skrevet 12. desember 2007 tusen takk!! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
inaktiv Skrevet 12. desember 2007 Del Skrevet 12. desember 2007 ketchup som skrubbemiddel og vaselin mot å få mer rust etterpå er også et greit råd.. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sam86 Skrevet 12. desember 2007 Del Skrevet 12. desember 2007 Våpen olje, Break Free el osv Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
essem Skrevet 12. desember 2007 Del Skrevet 12. desember 2007 Diesel løser rust.. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
rolf Skrevet 12. desember 2007 Del Skrevet 12. desember 2007 Mange gode forslag men personelig syns jeg ikke aromaen hverken på diesel eller våpenolje passer veldig godt på brødskiva. Mer sans for vaselin, smør eller annet smakløst fett, kanskje olivenolje uten at jeg har prøvd det. Husk og ikke la kniven ligge i ei fuktig lærslire eller plastik etter turen da. Gjøres rein og tørkes da hindrer en rusta. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marcen Skrevet 12. desember 2007 Del Skrevet 12. desember 2007 Mange gode forslag men personelig syns jeg ikke aromaen hverken på diesel eller våpenolje passer veldig godt på brødskiva. Mer sans for vaselin, smør eller annet smakløst fett, kanskje olivenolje uten at jeg har prøvd det. Husk og ikke la kniven ligge i ei fuktig lærslire eller plastik etter turen da. Gjøres rein og tørkes da hindrer en rusta. Hva gjør du når dette skjer under turen? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
rolf Skrevet 12. desember 2007 Del Skrevet 12. desember 2007 Bare og dra kniven gjennom smørpakka som alltid er med det. Ferdig smurt og smakssatt. Tørke kniven på buksa etter bruk før du puttern i slira er god vane . Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
runegutt123 Skrevet 12. desember 2007 Del Skrevet 12. desember 2007 Sette inn knivbladet med brunering eller blånering? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.