Gå til innhold
 • Bli medlem

sam86

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  115
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om sam86

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. 1. Er 180 cm og har ikke opplevd problemer med liggelengden om vinteren. Teltet er langt nok for meg. 2. Ja, myggnettingen kan tas helt av. 3. 3.4 kg uten plugger på min baderomsvekt.
 2. Takk. Måtte på PC for å få produktvelgeren til Fischer til å fungere, den fantes ikke på mobilsiden deres. Tok en sjanse og bestilte e99 i 200 cm fra XXL. Sendte de en epost. De måler normalt ikke spenn på fjellski, men kunne gjøre det på forespørsel. Satser på at de finner et par som passer min vekt. Da er det støvler til BC som er neste på lista.
 3. Ingen som vet? E99 er vel en ganske populær ski, burde være noen erfaringer med de nyere modellene av E99.
 4. Ble ikke så mye klokere. Vurderer også Fischer E99 med kortfeller. Mest for å prøve noe nytt, men også for at det virker som de er mer allsidige. Går tross alt mest under tregrensa. Nansen kan også være aktuell. Burde jeg justere lengden på E99? Mine Rago er 200 cm. Er 180 og 80-85 kg.
 5. Skal kjøpe nye fjellski. Et par Åsnes Rago skal byttes ut i Åsnes Amundsen i samme lengde. Er det noen som har erfaring med å kjøpe fjellski på nett? Flere butikker ber om høyde og vekt på kjøper. Gjør de noen målinger for å finne passende par til min vekt, eller sender de bare et tilfeldig par i den lengden man bestiller? Bruker skia med lett sekk og pulk, ikke så ofte tung sekk. Har alltid kortfeller montert og labber avgårde. Feste er viktigere enn glid for meg.
 6. Da skjønner jeg hvorfor jeg ikke fikk tilgang:)
 7. Gå for flaske på 1 liter, vektforskjellen er minimal. Med mindre flaske må du bytte oftere. Større flasker blir også lettere hvis du skal ha med mer bensin/flere flasker.
 8. Motorisert ferdsel i nasjonalparkene er vel uansett uaktuelt? At kommunene skal klare å styre dette selv har jeg stor tiltro til. Kommunene styrer bygging i strandsonen helt eksemplarisk, kommer til å gå kjempebra med scooterkjøring også. Er ikke en kjeft som har fått bygge i strandsona i Oslofjorden
 9. Litt sent svar men, regner med du mener Innsbruck? Sportler i sentrum er ganske stor og har det meste. Det finnes også en butikk ved siden av Tivoli klatresenter, husker ikke hva den heter i farten, de har mer high-end utstyr. Det er de to største, det finnes flere andre mindre butikker også.
 10. Schuh-Staudinger i Innsbruck. Så det kan jeg nok ikke hjelpe deg med. Beste butikken i Innsbruck på resåling av alle sko. De driver spesielt med sko til alpin bruk og bytter såler på alt som er. Minst like bra "montering" som fra La Sportiva fabrikken syns jeg. De hadde også de fleste såler som finnes på markedet, så jeg kunne velge og vrake. Tror jeg betalte 20-30 euro for hele greia. Hvilke butikker som gjør sålebytte i Norge vet jeg ikke. Tror ikke en vanlig skomaker kan fikse klatreskoene dine, uten at jeg vet det sikkert. Jeg leste en tråd et eller annet sted hvor det ble listet opp
 11. Jeg har i hvert fall bare god erfaring med resåling. Bare tull å kjøpe nye sko hver gang. Med resåling kan jeg også bruke de skoene jeg liker best og sette på den gummien jeg syns fungerer best. Nå har jeg LaSportiva Katana med 5.10 onyxx såle.
 12. Klatresko er forbruk. Det vil si sålene er forbruk, du kan jo få satt på nye. Har du 1000 kroner på konto, ikke bruk de på andre ting , du trenger du til sko! Når du virkelig blir bitt av basillen kommer du til å ønske at sko kostet 50 kr. Jeg har slitt ut et par nye såler bare på utesesongen så langt i år (klatrer ikke inne. Vinteren brukes på is, ikke i en svett hall på plastikk), blir vel totalt 3 par såler innen høsten. Men nå sa jeg også opp jobben min fordi jeg ville klatre mer. Sånn går det når man blir bitt av klatreflua. Gaffateip?! Da kan du heller klatre i joggesko. Bedre å la
 13. Hvis'n har kommet ut skulle'n allerede vært igang...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.