Gå til innhold
 • Bli medlem

inaktiv

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  503
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om inaktiv

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Det går fint å ha på XL, men hvis du har på L får du i tillegg plass til dagstursekken foran. Hvis du har tenkt å bære dette på ryggen anbefaler jeg L ...
 2. jeg spiste real som var nesten ett år for gammel en gang, og det gjør jeg aldri igjen! I hvert fall ikke på tur!
 3. pass på å spise nok. På tur spiser jeg lett dobbelt så mye som på en jobbe-onsdag. Støtter forslag om å forbedre liggeunderlaget - det kan gjøres både med greiner og mose, eller med synmat/downmat. Dunjakke kan også legges over soveposen om natta. Hvis du er eier av et pelsdyr, kan du ta med isolert fjellduk som du lar dyret krype inn i, det blir av erfaring veldig varmt!
 4. Folk har temperament ja! Her i Sunndalen er Røde Kors' skutere vel mottatt av lokalbefolkningen, jeg var også en uke på Finse og så ingen tegn til problemer der heller. Om jeg går på ski i en løype, så går jeg også ut av løypen om det kommer en preppemaskin eller en snøskuter. Det jeg ikke liker, er skuterkjøring i skitrekk når heisen stopper, har sett masse farlige situasjoner med folk som går av heisen samtidig som det er en skuter på vei opp i 60 km/t i heistraseen. Jævli sært at folk syns skisporet blir ødelagt av skuter... Håper de finner karen.
 5. baktunge ski er en velsignelse! neste gang du skal gå trapp så beveger du først skia litt bakover, løfter tuppen og vipper resten av skia opp mens du skyver fram igjen. Fiskebein/skøyting funker også sånn. Marker er noe herk å gjøre vendinger med IMO (men det er kanskje fordi jeg bare bruker dem på store ski )
 6. Ai ai ai! Da blir det tur onsdag ja Flott at du viste meg alpinist.no også, det var jo en flott site! Kommer til å følge med der fremover.
 7. Hei, noen som vet om Kongsvollfossen er stabil for tida? Det har jo vært rimelig varmt synes jeg, men har håp om at den kanskje kan klatres på Onsdag. Noen lokale som har noen tanker? Hilsen Rolv Marius
 8. Da vi gikk der på høsten var det akkurat kommet et stort snøfall. Men vi kom da opp til fots! Den ruta går ikke over bre. Skal du fra Juvass er det bre, men ikke nødvendig (imo) med stegjern.
 9. Jeg bruker også denne løsningen og har heller ikke hatt problemer med det. Så lenge en greier å holde snøen borte fra mellom liggeunderlaget og soveposen holder man seg stort sett varm. Hvis man ligger i skog kan mye gjøres med granbar, men på høyfjellet er det exped som gjelder, hvis man ligger i telt. I snøhule funker jo bamse + fjellduk + hund som bare det.
 10. Joa, surt er det, men båndtvang er båndtvang. Ille at du får smekken så sent. I sunndal skal de nå prøve å vedta en ny hundelov som er enda strengere, som gjør at man skal ha hunden i bånd når det er beite, fugleklekking, og (hold dere fast!) når det er snø på bakken. Dette for å beskytte villtet. Den observante leser vil merke seg at det kanskje er opptil fire uker en da kan ha hunden løs, dersom man har en kastrert hannhund. For disse fire ukene er det løpetid. Man kjører ikke på ski med hunden i bånd, det er alt for farlig både for hund og eier. Forskjellige hunder er disponert for fo
 11. hvordan får du med søppelet ditt ned fra fjellet da, når du lager et naturlig rappellanker? Det blir jo bare hengende igjen for nestemann å ta med ned! Og da er det *mer* sporløst å ha et par limbolter der enn en haug med slynger og kiler.
 12. But there is more: [Hidden Content] Denne gangen var også klatrerne enige i at de skulle sagt i fra på forhånd.. For de som har facebook her så ligger det noen flotte bilder fra turen! [Hidden Content] Neste gang får du si fra til politiet hvis du har tenkt deg bort fra TV-skjermen! Med obligatorisk GPS-bånd og full pakke! "There's no party like a Pyongyang party. Because a Pyongyang party... is ABSOLUTELY MANDATORY."
 13. [Hidden Content] Ja, nå er nok dette en sak skrevet i all hui og hast, men hva er det politiet mener?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.