Jump to content

Marmor never summer eller ME Classic


Recommended Posts

Skal handle meg ny sovepose i dun og har kommet over to aktuelle 

Marmot never summer 

Mountain Equipment Classic 750 skydiver

Begge poser er rundt 4500,- og tilsvarende temp grenser. Never summer går noe lavere ned på tempgrensene. 
 

noen som har erfaring med disse og kan hjelpe ifht hva jeg bør velge? Hvilke poser gir mest for pengene, best kvalitet osv? 
 

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Never summer er stadig på tilbud til litt over 2000kr, og til den prisen ville jeg ha valgt den om det sto mellom de to posene. Kan nevne at Helsport rago winter går for tilnærmet samme pris på tilbud. Meget god 4-sesong pose som funker godt ned mot 8-10 kuldegrader. Er en tråd på forumet hvor denne sammenlignes med Marmot. Synes helsport er veldig god mtp romslig passform, god krage, og hette som er veldig komfortabel. 

Link to comment
Share on other sites

Takk for svar! Ble nå en Marmot never summer. Den ble den billigste av disse tre. Såg ut som at spesifikasjonene var ganske så like på alle tre så hadde nok blitt fornøyd uansett :-) 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Marmot Never Summer har ikke nakkekrage som kan strammes til, bare en pølse som ligger rundt halsen. Jeg kjøpte den til en av ungene på grisetilbud vitende om at han vokser ut av den i løpet av et par år. Jeg har Helsport Winter Down også. Oppleves som bedre kvalitet og bedre utforming av hetta. Stramming av nakkekragen har den også. Av de to som nevnes i første innlegg ville jeg gått for ME Classic. 

Edited by SnorreL
Link to comment
Share on other sites

ME posene jeg har sett på har hatt ganske trang passform, men vet ikke om alle er like trange. Never sommer er mye for pengene, men kanskje ikke den jeg ville hatt som fullblods vinterpose. Ellers har xxl Rago down extreme til 3800kr, som også er mye pose for pengene. 

Link to comment
Share on other sites

Jeg har ME Classic 750 - og det er en romlig sovepose (jeg har lang utgave). Den er romslig både i lengde og bredde (er vel de romsligste posene de har sett bort ifra ekspedisjonsposene).

Jeg bruker den som senhøst/vinter/vår pose, og til det fungerer den finfint. Men den er på ingen måte en fullblods vinterpose (syns jeg) - til det er den for kald. Det følger med både lagringsbag og kompresjonspose, noe som definitivt er et pluss.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy