Jump to content

Hc.b

Aktiv medlem
 • Posts

  110
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Hc.b last won the day on May 10

Hc.b had the most liked content!

About Hc.b

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Hc.b's Achievements

 1. Det er nok ikke mulig å flytte all produksjon inn i landet, spesielt komplekse produksjoner som krever spesialiserte produsenter og store maskinparker - som ville resultert i enorme produksjonskostnader (eks sekker, telt osv). Men når lokal etterspørsel forsvinner helt, så forsvinner også kompetansen og muligheten for å produsere noe som helst lokalt - og det er synd. Et annet dilemma med asiatisk produksjon, er arbeidsforhold og vilkår. Det er selvfølgelig mange seriøse, men også mange useriøse produsenter. Nå sikter jeg ikke til Helsport, men er dessverre ikke alle som er så opptatt av at dette skal være på stell. Så får jeg bare beklage om jeg lar tråden skli ut 😅
 2. Det er heller ikke nødvendig å eie alt, mye fint som kan leies. 👍
 3. Stod Kina på mitt Reinsfjell fra 2021.. Generelt er jaget på omsetning og prispresset for stort. Derfor de fleste produsenter ender opp med å flagge produksjon til Kina, da går også kvanta opp og kvaliteten går ned, og forbrukerne får kastet produkter etter seg. Så ond spiral fordi man ikke vil betale for hva lokal produksjon og kvalitet koster.
 4. ME posene jeg har sett på har hatt ganske trang passform, men vet ikke om alle er like trange. Never sommer er mye for pengene, men kanskje ikke den jeg ville hatt som fullblods vinterpose. Ellers har xxl Rago down extreme til 3800kr, som også er mye pose for pengene.
 5. Etter å ha gjort mye research, lest og hørt på sammenligninger, valgte jeg en litt ukjent mic - MOVO VXR 10 Pro: [Hidden Content] VXR 10 Pro er i samme kategori som Røde VideoMicro, men låter mye fyldigere og ikke så "spinkel" som VideoMicro. Bruker man deadcat utenpå skum-vindskjermen, så hjelper denne komboen godt i litt vind. Den brukes uten batteri, så fungerer ypperlig på kamera og mobil - og gir en HELT annen lydopplevelse enn innebygget mic. Skal man ha en liten og enkel mic, uten batteri. Som tåler mye og har god lyd - så kan jeg på det varmeste anbefale denne.
 6. Hus har blitt flyttet grunnet eksplosjoner som har skjedd grunnet brann og gassboks som har eksplodert. Så det er enormt med krefter som kan oppstå når de går i lufta. Som en del av sertifiseringen for å få jobbe på plattform, så har jeg også sett gassboks som blir lagt i ilden, og det er riktig som sies at alle bokser skal ha en popventil. Og jeg ble overrasket over hvor utrolig lang tid det tok før den gikk i luften. Så jeg støtter mistanken om defekt boks, for det skal en del til før de går i lufta. Selv om man aldri skal ta risiko på så kraftfulle ting - vær forsiktige folkens ☺️
 7. Barna har fått nytt hoppeslott/lekeplass i stuen - en MRS Adventure X2 😁
 8. Jeg har iallefall funnet min ultimate kniv! Benchmade Hidden Hunter Liten og praktisk å bære rundt, nydelig stål og godt grep for å ta for seg grovere oppgaver.
 9. Det så fint ut her! Hvordan er det med buss/tog etc for å komme seg fra slutt til start?
 10. Takk for tips! Glemte forresten å si at bæring ikke blir aktuelt pga en skadet fot.
 11. Skal planlegge 1 til 2-dagers tur i våres/sommer - hvor vi vurderer å ta med fruene på tur (kanskje til og med en 4-åring). Ønsker forslag til lavterskel tur i fine omgivelser, helst elv hvor man kan padle med packraft eller kano fra A-B. Har sett litt på Nesbyen til Flå/Gulsvik, hvor man enkelt kan parkere bilen i mål og ta tog eller buss opp til Nesbyen. Må være greit å komme seg frem, uten for mye stryk. Fine omgivelser, mest mulig uberørt. Enkel logistikk i forhold til bil og buss/tog 1-2 dagers varighet uten å måtte padle på spreng i timesvis Tar i mot alt av tips og forslag - enten her eller på PM 😊
 12. Hc.b

  Hammock

  Hengekøye fungerer best når du ligger diagonalt, men På tttm (og de fleste andre hengekøyer) vil de ekstra panelene på sidene være mer eller mindre ubrukelig areale. Sømmene er for stramme til å ligge på, så disse blir bare overflødig materiale som i tillegg gjør det vanskelig å ligge diagonal.
 13. Vet at S90v er et bra stål, men at det kan være vanskelig å slipe. Derfor jeg lurer på om noen har praktisk erfaring med stålet.
 14. I mitt tilfelle er det mer kniven jeg ønsker meg og stålet som følger med. Leser at S90v er vanskelig å slipe. Det er en Benchmade Hunter 😊
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy