Gå til innhold

Hc.b

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  26
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Hc.b

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Fordi? Det er forferdelig enkelt. Er man dreven så tar man det på øyemål, eller er det bare å mål opp en kant og bruker klyper (eller nåler) for å holde det på plass. https://youtu.be/i3Pqu8V4HcQ
 2. Kan du ikke lage en faldsøm/rolled hem søm? Bretter kanten noen millimeter, 2 ganger og syr en langsgående søm. Da ender du opp med å brette inn og skjule hele kanten din.
 3. Som det nevnes over, køya skal hange slakk - ca 30° før du går oppi. Heng fotenden bittelitt høyere enn hodeenden - det hindrer at man sklir nedover. En grei måte å sjekke at det er sånn nogenlunde riktig vinkel - gi en tommel rett opp og ta pekefingeren ut. Tenkt deg så en rett strek fra tommel til pekefinger, som gir deg ca riktig vinkel. Jeg må også ha noe under knærne for å ligge godt, det kan du jo også prøve
 4. Ikke hatt noe problem med dette..
 5. Ja, men bare i hengekøye. Der fungerte det helt topp. Brukt både comfort plus insulated og XT, begge har fungert supert i de små blå, uten antydning til å bli kaldt. Ikke fått testet i telt enda, men har selvfølgelig prøveligget på det, og det virker helt magisk. Du skal ikke være redd for å gå for disse!
 6. Skjønner ikke helt hvorfor ikke StS Comfort plus XT ikke skal passe. Ser ganske så like ut i målene som Draumr sine.. Uansett så fungerer de ypperlig i "vanlig" hengekøyer, som koster 1/5 og som også er utmerket å ligge i 🙃
 7. Eller så kan du kjøpe Sea to Summit comfort plus. Det har 2 lag som blåses opp, hvor det underste kan blåses opp mer enn det øverste. Da treffer du ikke bakken, men ligger mykt og godt. Er ikke mer enn 6,3cm - fås også som en XT (extra thick) som måler 8cm. helt nydelig å sove på!
 8. Det liggeunderlaget fungerer fint i hengekøye! Bruker det selv, men som det nevnes over, holder med 70-80% fullt. Must meg myggnetting nå, tap er også veldig fint ved regn, skygge for sol og luner godt for vinden. For komforens del, prøv å ligge så diagonalt som mulig. Jeg er også avhengig av en pute under knærne for å få en bedre liggestilling, og mindre press på knærne. Alternativt her kan man ta en pakkepose og fylle med klær. Du må nok forvente litt kaving og prøving og feiling. Men når du først finner ut hva som funker, så er det nydelig å ligge i hengekøye. Ellers er mye nevt i forhold til hva du kan kjøpe. Ville ikke gått for tarp som er noe særlig mindre enn 3x3 meter - ellers blir det fort vått hvis det regner skikkelig.
 9. 3x3 diagonalt over TTTM passe bra. Ikke mer å gå på en at man akkurat holder seg tørr ved skikkelig regnvær
 10. Er ikke noe ekspert på temaet, men mener å ha lest at skomsøring med mye olje/fett kan gjøre skinnet mykt, mens skosmøring med hardere voks gjør at skinner holder seg stivere.
 11. Vurdert Hoka Speedgoat? Jeg har ikke testet mye, men hadde salomon terrengsko før. Hoka speedgoat har vibram såle som gir meget godt grep også på vår stein. Disse har også fantastisk god demping.
 12. Jeg har kjøpt denne til kona selv, og opplever den også som relativt smal. Ikke en romslig pose. Da må du nokbover på en annen modell.
 13. Har sett det ligger noen der. Mulig vi må leie to, da er det praktisk hvis man leier fra et sted. Også veldig varierende priser, hvor de rimeligere allerede er utleid.
 14. Hei. Er det noen i Oslo omegn som leier ut packraft? Kjenner til Fossen friluft, men det blir litt lang omvei. Evt om noen her inne har en packraft eller to som kan leies ut neste helg 1.-3. Mai (torsdag til søndag)?
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.