Jump to content
IGNORED

Lasse Kjus med gjester på div. jakt.


Tiur3

Recommended Posts

Nytt program med kjendiser på TV2.  Lasse har med gjester på div. jakt turer. Korte episoder, med hoved forkus på jakta. Kunne nok vert med noe mer, både jaktmessig og ellers. Men helt greit program.

I første del, er det Thomas Alsgaard som er med på rypejakt. Nydelig fjellterreng de jaktet i og det med lånt hund.  Hunden søkte ok, men det ble mye bomskudd, da spesielt kjusern.  Han burde vel trent litt mer på leirduer, før han jaktet med hagle. Men nyskutt rype, ble det til middagen. :) 

Andre del (i kveld), var mye bedre, denne gangen reinsjakt, med Tonje Blomseth. Igjen fint fjellterreng. Her fremsto Blomseth på en helt annen måte, enn jeg har sett tidligere og ga et veldig bra inntrykk. Ikke noe hyling og skriking, eller humør svingninger. Hun ble mobbet litt av Lasse i begynnelsen, men taklet det bra. :) 

Det var dyr i terrenget første dag, men de var på langt hold og tilslutt så trakk dyra ut av terrenget. Andre dag gikk bedre og begge fikk felt dyr. :)  Må si det var vellykket reinsjakt etter kun to dager i fjellet. Andre ganger kan jegere vente på dyra i dager, til og med uker. 

Følte programmet burde nevnes, også den positive måten Blomseth fremsto på her, etter mye kritikk. Har selv hatt blandede følelser angående dama tidligere, selv om hun var en "frisk pust", blant de mer de mer garvede og trauste. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Annonse

Orka seriøst ikke mer av henne etter diverse overtramp og tabber på tur, og jævla kleine krampeinnlegg på instastory - ble en unfollow etter det. Har ikke sett eller hørt fra henne siden da helt til du nevnte henne nå egentlig. Men det er hyggelig for henne da at hun klarte å fremstå smakelig på tv 😄

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Selv har jeg kunster det første programmet og ble litt i overkant mettet.  Tv2 har også her lagt på en helt håpløs kommentatorstemme, som irriterte mer grønn. 
 

Det som irriterte meg aller mest er når Lasse Kjus innleder programmet med å Til de grader understreke hvor dårlig skytter han er.

Han skal lage er TV program der de jakter i et område med noe av Norges høysete rypebestander. I tillegg disponerer de hunder i norgestoppen. 
 

Da skulle det egentlig være en forutsetning at han i forkant kunne tatt 10 turer på lerduebanen å lært seg å skyte. 
 

Fokuset på jakt var dessuten labert. Syns det for det meste var to som førte en intetsigende samtale, mens jakten kom i andre rekke

Edited by eivind018
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Annonse

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy