Gå til innhold
 • Bli medlem

mjhelgesen

Medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om mjhelgesen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takk for innspill! Har begynt å se nærmere på Pro-serien til Helsport og da spesielt Fjellheimen 3 eller Svalbard 3, ser også at Spitsbergen ligger til en rimelig pris.. Valgets kval dette ..
 2. Noen som har erfaring med disse soveposene? Gunstig pris og liker faktum at man har utgang til hender. Evt hvilken å kjøpe mellom dun og fiber.
 3. Takk for svar ! Ser XXL selger Himalaya Pro 2 nå for 5 499,- og at Hilleberg Staika går for nesten det dobbelte. Men du mener det er verdt å heller bruke litt ekstra på Staika?
 4. Heisann, Er på utkikk etter ett 4-sesongs telt med nogen lunde god plass og god vindstabilitet. Har tidligere erfaring med ett Helsport Superlight som fra nå av forblir ett sommertelt. Har tittet litt på Himalaya 2 Pro serien til Helsport som som lovende ut, dog litt redd for at kanskje det blir litt for lite i bredden til 2 personer med liggeunderlag i - noen som har erfaringer med dette teltet? Har også sett litt på Exped teltene Orion og Venus, dette er jo selvfølgelig større telt og jeg vil derfor tro at vindstabilitet kanskje blir hakket dårligere? Takk for svar!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.