Gå til innhold
 • Bli medlem

mjhelgesen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om mjhelgesen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Var det samme når jeg kjøpte mitt - var i kontakt med kundeservice i Exped Europa (2 år siden) som sa at det skulle komme om ikke så lenge, mener å ha sett de til salgs tidligere i vår. Jeg kjøpte presenning fra Clahs og klippet til og det har faktisk funket overraskende bra.
 2. Har selv Exped Mira II HL og er kjempefornøyd. Ligget ute i mye vind og regn uten problem. Godt med plass i teltet. Det eneste som du nevner er at bunnduken er veldig skjør, så må absolutt ha ett footprint. Ytterduken og også rulles 50% opp så man kan ligger å se på stjernene og fortsatt være skjermet for vind. :-))
 3. Takker alle for svar på tråden! Var litt kjapp på avtrekkeren og bestilte ett Terra Nova Laser 1 Competition etter mye gode omtaler på nett. Satt det opp 1 gang før jeg skjønte at dette ikke kom til å fungere, med ett liggeunderlag på mer enn 3-4 cm så vil man ligge med hodet opp i innerteltet, selvom teltet kommer med stenger som skal heve både hode- og fotenden. Utrolig synd hvor både vekt og pakkstørrelse er en drøm. Vet det finnes i ett 2-manns men vet ikke om dette løser problemet... Har fått ordnet retur av teltet så forhåpentligvis ordner det seg. Men teknisk sett er vi tilbake til
 4. Hva med type Big Agnes Copper Spurt 1 om noen har erfaring med dette? Ser også STS har kommet ut med nytt telt, Alto 1
 5. Bruker selv ikke staver. Ser etter noe som er allsidig. I sommer blir det turer til både Femunden og Jotunheimen, så egentlig noe som fungerer bra både skog og fjell. Ser ikke for meg at det skal settes opp i for mye vind.
 6. På utkikk etter ett solo telt med minst mulig pakkstørrelse, primært slik at man ikke trenger stor pakning på lengre turer. 3-sesong holder i masse vis hvor det kun kommer til å bli brukt på sommeren. Ser det for øyeblikket er tilbud på Exped Vela 1 UL til rundr 3000,-, vet ikke om noen har erfaring med dette? I tillegg på listen står Terra Nova Laser Compact 1, MSR Hubba NX og MSR Carbon Reflex (som kanskje har best pakkstørrelse i mine øyne). Helst rundt 5-6000,- eller mindre. Selv er jeg 191cm og bruker Exped's LW serie liggeunderlag, fint om teltet da er stort nok for å romme dette
 7. Takk for innspill! Har begynt å se nærmere på Pro-serien til Helsport og da spesielt Fjellheimen 3 eller Svalbard 3, ser også at Spitsbergen ligger til en rimelig pris.. Valgets kval dette ..
 8. Noen som har erfaring med disse soveposene? Gunstig pris og liker faktum at man har utgang til hender. Evt hvilken å kjøpe mellom dun og fiber.
 9. Takk for svar ! Ser XXL selger Himalaya Pro 2 nå for 5 499,- og at Hilleberg Staika går for nesten det dobbelte. Men du mener det er verdt å heller bruke litt ekstra på Staika?
 10. Heisann, Er på utkikk etter ett 4-sesongs telt med nogen lunde god plass og god vindstabilitet. Har tidligere erfaring med ett Helsport Superlight som fra nå av forblir ett sommertelt. Har tittet litt på Himalaya 2 Pro serien til Helsport som som lovende ut, dog litt redd for at kanskje det blir litt for lite i bredden til 2 personer med liggeunderlag i - noen som har erfaringer med dette teltet? Har også sett litt på Exped teltene Orion og Venus, dette er jo selvfølgelig større telt og jeg vil derfor tro at vindstabilitet kanskje blir hakket dårligere? Takk for svar!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.