Gå til innhold
  • Bli medlem

In reach

Passivt medlem
  • Innlegg

    96
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av In reach

  1. Kunne nok vært større😂. Men om lerka ikke er så langt unna går det nok bra. Kjøpte smijernene til kjedelig timer på tur. En liten tørr trebit med. Skjeer, dramkopp eller lignende. Fine gaver til turkompiser. Kaffekopp, uten El. Verktøy 7-10 timer. Neste er real turmat skje.
  2. Jeg lagde dramkopp. 3 timer på tur. 0,5t hjemme. Siste finish.
  3. Bruker zinksalve. Ofte forebyggende og når skaden allerede har skjedd. Ullboxer er tingen.
  4. Har ikke sett episodene, men leste om denne vinneren. Kjente meg igjenn ett utsagn. Når alt dras ned til de Basic ting får man litt ferie fra alt annet og seg selv. La oss si det enkelt: hvis du er lei deg, fordi du ikke får ei jente du liker, en jobb du ville ha, eller noe sånt. Da er løsninga mi å gå til nederste trinn av Maslows behovspyramide, helt ned til primærbehovene; skaffe mat, vann, varme og søvn. For hvis dine oppgaver i løpet av dagen er å skaffe det, da fordufter de andre problemene. https://www.nrk.no/nordland/xl/fisker-isak-dreyer-_26_-fra-bodo-vant-norges-toffeste-pa-nrk-med-jorgine-vasstrand-_funkygine_-1.15447425
  5. Noe av det jeg tenker spesielt på med vinter med 6-10timers dagsmarsjer. Pause hver 45-50minutt. Ellers går en tom. Drikke og mat lett tilgjengelig på meg eller på pulk. Dunjakke lett tilgjengelig. Ekstra votter/lue ting jeg kan få bruk for under marsjen, lett tilgjengelig. HMS utstyr. Alltid ha en plan B, om noe skulle skje.
  6. Her er patent jeg fikk prøve for noen år siden.
  7. Veldig enig Tiur. At hun er mye på tur, er dyktig og reflektert kan ingen ta fra henne. Selv om det kan være litt mye styr og ståk av og til.
  8. Nå er jeg stålsatt. jeg følger det bud Der byder i høyden att vandre. Mitt lavlandsliv har jeg levet ut Her på vidden er frihet og Gud. Der nede famler de andre. Henrik Ibsen
  9. Har helsport tempelfjorden. Har 3 poser i en. ytterposen til sommersbruk. innerposen til jakt og høst, milde vinterturer. Begge til vinterturer.
  10. Hva jeg bruker av militært tøy. helsetrøya om det er mye mygg. Gjerne under t-skjorta. Myggen klarer ikke bite meg på ryggen og skuldrene. kjøpt brynjelongs på militærutsalg. har en bf eller to hjemme. Ok å jobbe ute med.
  11. Har en 110ltr viking, på ukesturer med mat, telt, sovepose, fiskeutstyr blir sekken 30-35kg. På småturer 1-3timer bryr jeg meg ikke så hårdt va den veier. 25-40kg med familien, kone og to barn kan sekken bli tung. 55 kg på 4t var brutalt. Viking som kun er en kortere utgave av alpine er en fantastisk sekk å bære, minus at den knirker. Tyngste jeg har bært i den 68kg. Selv da var den behagelig på ryggen, bare tung.
  12. Ante ikke at DNT var en slik stor bedrift. Med omsetning over 300millioner. 70 mill i lønnsutgifter, deriblant en leder med en mill i lønn. Dette er bare de to Oslo foretakene. Er svært på landsbasis. https://www.proff.no/regnskap/den-norske-turistforening-dnt-oslo-og-omegn/oslo/medlemsorganisasjoner/IFK2FH810PU/ https://www.proff.no/selskap/den-norske-turistforening/oslo/medlemsorganisasjoner/IG75FAX10PU-2/
  13. Fjellhytter 2-3 timers gange fra folk som besøkes sjelden, noe mere nærmere påske. Tror nok det er farligere å dra på coop og handle dopapir.😂
  14. Er leder i grendelaget, ordføreren har oppfordret folk å dra på tur og komme seg ut. Blir for dumt om grendelaget stenger hytter og gapahuker. Sesongen for hyttene har ikke startet enda (kjørt skuterspor). Er nok tryggere der en hjemme (så fremt en ikke drar på fjellet full av corona)
  15. Er ikke statskoghytter, men grendelags og private. De er ikke mye besøkt. Tror nok det er ganske trygt, så fremt jeg ikke skulle bli sjuk selv. Lengste hytta fra vei, 3-4timer å gå ned.
  16. Årets langtur var planlagt 28mars-5april. Kautokeino-Sentrum og helt hjem til trapppa, 15 mil. Med en kone som e sykepleier og plutselig må ut i corona beredskap, æ som e deltidsbrannmann og kansje må det samme, da spøke det for langtur. Enn om det bryt ut full smitte mens æ e på fjellet, om familien e smitta, om æ e smitta. Dagesvis fra folk. Dårlig sort. Trur æ utsetter turen, og heller tar en uke hytteloffing her i Kildalen. Cillagammen, Annavannshytta, Bessihytta, Sagdalshytta. Kan bli bra det og, isfiske og varm hytte. Kan gå ned på dagen om jeg får melding på inreachen.
  17. Har lenge sett etter noe kokekar som passer til Sveaen. Den som følger med er for liten. Ikke stor nok til real turmat og en kopp pulverkaffe. Sjekket med Bushcraft, Billy Can cup burde gå. De målte på butikken for meg. 95mm innv. Og Svea er 95mm utenom den nederste flensen, der er den 97mm. Tror dette er perfekt. 0,75ltr. Stor nok, og tar ikke mere plass. Finnes i titan også, men droppet det.
  18. Har lenge sett etter noe kokekar som passer til Sveaen. Den som følger med er for liten. Ikke stor nok til real turmat og en kopp pulverkaffe. Sjekket med Bushcraft, Billy Can cup burde gå. De målte på butikken for meg. 95mm innv. Og Svea er 95mm utenom den nederste flensen, der er den 97mm. Tror dette er perfekt. 0,75ltr.
  19. Fikk kilt primusen fast med de medfølgende stagene til Bushbox.
  20. Da har æ modifisert Buschbox XL kvistbrenner så Svea123 primus passe nedi. Blir spennende å teste. Bedre vindskydd og større kokeflate. Grillrist til kvistbrenneren har æ bestilt. Neste blir større kopp til Svea. Har så vidt testa kombinasjonen, men var vanskelig da justering primus var vanskelig. Tror dette funker gull, alene på tur.
  21. Enig, jeg har inreach sender og Oregon garmin gps. Skulle gjerne hadt alt i en, men den løsningen er ikke der pr. I dag
  22. Har en eldre modell. Denne kan jeg løsne fra meisen.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.