Gå til innhold

eivind018

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Dette blir jo litt off topic.. Så syns jeg temperaturangivelsen er dårlig hos helsport, jeg opplever de som kalde iforhold til den oppgitte temperaturen. Nå er det jo klart at opplevelse av kulde er subjektivt. Men sammenlignet med andre produsenter syns jeg helsport treffer dårlig.
 2. Åsnes nikkersen er veldig god til vinter og høstbruk. Mulig den blir litt tykk/tung på sommeren
 3. Har selv hatt tyin i mange år. Syns det er en pose som gir mye pose for pengene. Den er jo stor, men ikke for stor. Jeg ville også sett på Marmot Never summer. I fjor hadde fjellsport den på tilbud til 2000-2500 når det var Black Friday. Så ville ventet til da og sett.
 4. Ser litt på EVO 40/56 m/lokk, men finner egentlig veldig lite om de i Norge. Bortsett fra litt brukerinfo på kammeret, er det lite info å finne. Virker som at de ikke er så utbredt. Kunne godt tenke meg å se litt på de fysisk, men eneste jeg vet som selger de i Norge er gramjegeren. Finner ingen fysiske butikker som selger de.
 5. Jeg har sett litt på begge de selv, med tanke på kjøp. Har ingen erfaring med de. Men av andre helsport poser jeg har hatt tidligere, så syns jeg kanskje ikke at temperatur angivelsen stemmer helt med de jeg selv opplever, syns de oppleves kaldere enn det som er angitt. Det skal legges til at det har vært soveposer i prisklassen 1000-2000 kr.
 6. Man kjenner jo sin egen bruk best selv, Hvis du frem til nå har klart deg fint uten stormklaffer, uten å savne det. Så vil du vel fort det i fremtiden og. x-tream veier vel rundt 5kg med plugger. Personlig syns jeg det blir for mye når man skal gå med sekk. Selv har jeg med stormklaffer, men ser jo at ettersom at man blir eldre og antall familiemedlemmer øker. Så blir behovet for stormklaffer mindre og mindre, samtidig som at besparelse av vekt blir viktigere. Men det er jo veldig subjektivt da. Hvis du mot formodning plutselig savner stormklaffer så går det vel å få sydd på? Evt at man selger teltet og finner ett nytt på finn
 7. Til nå har jeg kun erfaring med voksipose i barnevogna. Med to lag ull (tynt lag + ullgenser) sov, vår godt i -15-16. Nå vet jeg riktignok ikke den reelle temperaturen nedi vogna.
 8. Kjøpte en Mountain hardware Lamina 0 til min samboer. Mitt intrykk av den er at man får mye pose for pengene, og den er overraskende lett samtidig som at den holder bra på varmen.
 9. Har ett pr Viking jaktstøvler i lær med gtmembrand. kjøpte de i 04 og har vært fornøyd med de. Nå har imidlertid litt av sømmen på siden av den ene støvelen røket. Er dette noe som kan fikses av en vanlig skomaker eller må det sendes til en sportsbutikk eller forhandler. hadde håpet å ha disse støvlene et par år til før jeg kjøper meg et nyy par. så om noen vet om vor de kan repareres for en nogenludnig fornuftigpris så hadde det vært storveis
 10. jeg og noen kamerater har lengre tid snakket om å gå den samme ruta som ble gått under tungtvannsaksjonen på rukan. noen som vet nogenlunde nøyaktig hvor den gikk fra dropppunk og ned til rukan. Noen som har tatt denne turen?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.