Gå til innhold
 • Bli medlem

eivind018

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om eivind018

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Angående hodelykt til barn så syns jeg faktisk det er best med utskiftbare batterier, eventuelt de som kan kombineres. Det er fort gjort at det glemmes at det må lades, skrur seg på i sekken, samt at barna leker mer med lykta og bruker mer batteri. Angående kniv ville jeg som flere andre her gått for en av de mindre Strømeng knivene, ihvertfall til eldstemann. Det er klart det blir litt smakssak men da har man en flott kniv for livet .
 2. Er på jakt etter noen gode og solide gamasjer til helårsbruk, både med og uten ski. Stroppen under skoa må være solid og ikke bare en strikklisse som ryker.
 3. En keb (evt andre G1000 klær) vil aldri bli vanntette. Jeg har en kebbukse og en Drev jakke, begge brukes primært på jakt. Begge plaggene har jeg varmet inn 7-10 lag med voks med strykejern. Strechpartiene skal ikke vokses. Da syns jeg at plaggene holder regnet bra ute, når det er "normalt" skiftende vær (om det er noe som kan kalles det). Jakken er jeg godt fornøyd med, den holder regnet ute lenge. Buksa er mer så som så pga strech partiene
 4. Selv har jeg kunster det første programmet og ble litt i overkant mettet. Tv2 har også her lagt på en helt håpløs kommentatorstemme, som irriterte mer grønn. Det som irriterte meg aller mest er når Lasse Kjus innleder programmet med å Til de grader understreke hvor dårlig skytter han er. Han skal lage er TV program der de jakter i et område med noe av Norges høysete rypebestander. I tillegg disponerer de hunder i norgestoppen. Da skulle det egentlig være en forutsetning at han i forkant kunne tatt 10 turer på lerduebanen å lært seg å skyte. Fokuset på jakt v
 5. Når det kommer til budsjettelt syns jeg ofte at modellene som helsport lager for varehuskjeden er verdt en titt. Har sovet litt i et Helsport Nordmarka 3. Slo meg som mye for pengene. Riktignok har jeg ikke eid det selv, så holdbarhet og bruk over tid vet jeg lite om. Ser at Nordmarka 2 koster 1800 på xxl, og veier vel litt i underkant av 3kg. Hvis det ikke haster for mye så pleier det å være en del tilbud I butikkene i juni.
 6. Jeg hentet nettop en tyin winter på renseriet. Den er vel 17-18 år gammel. Dog har den blitt oppbevart løst. Etter en vask og tørk på renseri har den kommet seg betraktelig. Selv om den kanskje ikke er som ny, så var det verd 400kr. Så jeg vil anbefale det. Pass på å ikke putt den i din egen vaskemaskin.
 7. Dette blir jo litt off topic.. Så syns jeg temperaturangivelsen er dårlig hos helsport, jeg opplever de som kalde iforhold til den oppgitte temperaturen. Nå er det jo klart at opplevelse av kulde er subjektivt. Men sammenlignet med andre produsenter syns jeg helsport treffer dårlig.
 8. Åsnes nikkersen er veldig god til vinter og høstbruk. Mulig den blir litt tykk/tung på sommeren
 9. Har selv hatt tyin i mange år. Syns det er en pose som gir mye pose for pengene. Den er jo stor, men ikke for stor. Jeg ville også sett på Marmot Never summer. I fjor hadde fjellsport den på tilbud til 2000-2500 når det var Black Friday. Så ville ventet til da og sett.
 10. Ser litt på EVO 40/56 m/lokk, men finner egentlig veldig lite om de i Norge. Bortsett fra litt brukerinfo på kammeret, er det lite info å finne. Virker som at de ikke er så utbredt. Kunne godt tenke meg å se litt på de fysisk, men eneste jeg vet som selger de i Norge er gramjegeren. Finner ingen fysiske butikker som selger de.
 11. Jeg har sett litt på begge de selv, med tanke på kjøp. Har ingen erfaring med de. Men av andre helsport poser jeg har hatt tidligere, så syns jeg kanskje ikke at temperatur angivelsen stemmer helt med de jeg selv opplever, syns de oppleves kaldere enn det som er angitt. Det skal legges til at det har vært soveposer i prisklassen 1000-2000 kr.
 12. Man kjenner jo sin egen bruk best selv, Hvis du frem til nå har klart deg fint uten stormklaffer, uten å savne det. Så vil du vel fort det i fremtiden og. x-tream veier vel rundt 5kg med plugger. Personlig syns jeg det blir for mye når man skal gå med sekk. Selv har jeg med stormklaffer, men ser jo at ettersom at man blir eldre og antall familiemedlemmer øker. Så blir behovet for stormklaffer mindre og mindre, samtidig som at besparelse av vekt blir viktigere. Men det er jo veldig subjektivt da. Hvis du mot formodning plutselig savner stormklaffer så går det vel å få sydd på?
 13. Til nå har jeg kun erfaring med voksipose i barnevogna. Med to lag ull (tynt lag + ullgenser) sov, vår godt i -15-16. Nå vet jeg riktignok ikke den reelle temperaturen nedi vogna.
 14. Kjøpte en Mountain hardware Lamina 0 til min samboer. Mitt intrykk av den er at man får mye pose for pengene, og den er overraskende lett samtidig som at den holder bra på varmen.
 15. Har ett pr Viking jaktstøvler i lær med gtmembrand. kjøpte de i 04 og har vært fornøyd med de. Nå har imidlertid litt av sømmen på siden av den ene støvelen røket. Er dette noe som kan fikses av en vanlig skomaker eller må det sendes til en sportsbutikk eller forhandler. hadde håpet å ha disse støvlene et par år til før jeg kjøper meg et nyy par. så om noen vet om vor de kan repareres for en nogenludnig fornuftigpris så hadde det vært storveis
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.