+Memento mori Skrevet 3. april 2018 Pålogget Skrevet 3. april 2018 Kom over denne artikkelen How To Make Bannock In A Billy Can Insert i går, noen som har prøvd metoden?
Tessatroll Skrevet 4. april 2018 Skrevet 4. april 2018 Pannebrød har eg steikt monge gonger både på bål og over brennar. Deilig avbrekk med brød på lemgre turar! Kva veg dei står under steiking kjem nett an på varmakjelda og årstid. 1
Gjest Mareng Skrevet 4. april 2018 Skrevet 4. april 2018 1 time siden, Tessatroll skrev: Pannebrød har eg steikt monge gonger både på bål og over brennar. Deilig avbrekk med brød på lemgre turar! Kva veg dei står under steiking kjem nett an på varmakjelda og årstid. Noen gode oppskrifter på grovt pannebrød? Melblanding man bare trenger å tilsette vann
Tessatroll Skrevet 4. april 2018 Skrevet 4. april 2018 1 time siden, Mareng skrev: Noen gode oppskrifter på grovt pannebrød? Melblanding man bare trenger å tilsette vann Ja det har eg Skal sjå om eg hugsar det når eg får høve, kan ta bileter og legge inn 1
Prebb Skrevet 4. april 2018 Skrevet 4. april 2018 1 time siden, Mareng skrev: Noen gode oppskrifter på grovt pannebrød? Melblanding man bare trenger å tilsette vann Brød består i grunnen bare av 3 ingredienser: Vann, mel og salt. Syrning av deigen gir smak og luftighet. Den kan syrnes med gjær eller surdeig (i prinsippet er jo dette egentlig det samme). Mengden gjær avhenger av hevetiden. Lang hevetid krever mindre gjær og gir en bedre smak og konsistens. Oppskrift. Denne er basert på prosent hvor mengden mel utgjør hva 100% er. Salt 2% Gjær Langtidsheving (over natten): 0,2%. Et par timer: 1-1,5% Vann: 75% gir en ganske våt deig som trenger lang hevetid og vil være vanskelig å forme til boller, men den renner fort utover og egner seg veldig godt i jerngryter og lignende. Om du skal bake pizzadeig-brød ville jeg nok brukt 60-65% vann. Langtidsheving og høy vannmengde gjør at brødet elter seg selv over natten. Alt brød blir bedre av å heve lenge. Tørrblandingen kan du blande på forhånd, og så tilsetter du vann i felt. Hev gjerne i en bolle, men det går i en stor zip lock og. Bare du fyller sørger for den har rom til å utvide seg. Har bakt pizzadeiger på tur en rekke ganger. VELDIG godt med litt spicy spekepølse. Gjerne litt smeltet ost og.
Elisabethsk Skrevet 4. april 2018 Skrevet 4. april 2018 Vi lager pannebrød på tur på sommeren. Blir veldig godt og ungene liker de kjempegodt! Fin oppskrift å finne fram når man litt for sent på kvelden innser at man har glemt å handle nytt brød til skolematpakker også! Oppskriften vi bruker har jeg funnet på nett her: http://www.o-fagspatruljen.no/index.php?option=com_content&view=article&id=131:castorbrod-enkelt-velsmakende-turbrod&catid=55:oppskrifter&Itemid=86
tubbs Skrevet 4. april 2018 Skrevet 4. april 2018 34 minutter siden, Tessatroll skrev: Ja det har eg Skal sjå om eg hugsar det når eg får høve, kan ta bileter og legge inn Står vel i boka di sammen med Snickerskaka @Tessatroll 1
Tessatroll Skrevet 4. april 2018 Skrevet 4. april 2018 2 timer siden, tubbs skrev: Står vel i boka di sammen med Snickerskaka @Tessatroll Hmmmm, no vart eg i stuss, har eg lova vekk ei oppskrift eg ikkje har levert?
Gjest Mareng Skrevet 4. april 2018 Skrevet 4. april 2018 I pannebrødene jeg har laget før har jeg brukt bakepulver, ikke gjær. Tilsetter vann i brødposen, knar godt, river av hjørnet og trykker ut i en non-stick stekepanne på primusen. Men jeg vil gjerne prøve andre typer
tubbs Skrevet 4. april 2018 Skrevet 4. april 2018 1 time siden, Tessatroll skrev: Hmmmm, no vart eg i stuss, har eg lova vekk ei oppskrift eg ikkje har levert? Neida, den har du overlevert oss på forumet 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå