Gå til innhold

Elisabethsk

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  393
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

Elisabethsk vant dagen sist Oktober 31 2017

Elisabethsk hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Elisabethsk

Nylige profilbesøk

2 395 profilvisninger
 1. Elisabethsk

  Hva har du kjøpt nå!

  Jeg kjører bare lokkene i toppen i maskinen - flaskene tar jeg for hånd. Fyller de med litt vann og såpe og rister. Selv om flaska er liten får man nedi oppvaskbørsten og om det trengs.
 2. Elisabethsk

  Hva har du kjøpt nå!

  Finn en venn? Jeg liker de smoothiene godt, men småflaskene med shots kan jeg styre meg for. men eldstesønn liker, så han blir innimellom pålagt å sørge for at jeg får noen tomme flasker her. Ellers får man vel kjøpt tilsvarende tomme flasker også flere steder. Liker man ikke innholdet i de flaskene som er ellers kan man jo likegjerne kjøpe tomme. Sistema har noen fine i ulike varianter og str - bare synd de "square"-flaskene ikke kommer i mindre enn 475 ml, men kjapt søk på ebay gir en god del treff.
 3. Elisabethsk

  Tips til 4-manns telt

  En tar duk og en tar stenger og plugger - da blir det jo ikke så veldig mye verre å sette det opp. Og så har man vel gjerne annet å fordele også - kjøkken etc. ET annet alternativ er jo å gå for to litt lettere telt og fordele seg litt. Jeg grubler litt om jeg og ungene skal gå opp en størrelse i telt nå etter hvert som gutta blir litt større og vårt 3-manns blir litt snaut, eller om vi heller skal gå for 2 og en sover alene i et og to deler - da får vi jo veldig stor fleksbibilitet ift om vi er 1, 2 eller 3 på tur og det blir rom for at unga kan ta med seg venner også.
 4. Elisabethsk

  Tips til et dryler av et telt.

  Jeg ble også ganske letta over den kommentaren @Espen Ørud Vet ikke helt om det finnes noe bilde av innsiden av mitt Spitsbergen på påsketur men det var veldig langt unna det der. Men det er helt genialt å kunne kjøre pulkene inn i hvert sitt fortelt som @Terka viste til. Eller bare ha bagasjen i et fortelt og ha det store til et stort kjøkken/samleområde. Det er et utstyrsloft som følger med på Spitsbergen. Det er plass til to. Jeg har tatt en snor på kryss og tvers på den andre delen så har jeg et nettingloft og en tørkesnor.
 5. Elisabethsk

  Tips til et dryler av et telt.

  Da forstår jeg hvorfor ikke Spitsbergen 4 var med i vurderingen øverst. Har det selv og vi greide å få stua ganske mye inn i det på påsketuren (eller hur @Heriks?). Jeg kjøpte også mitt fra outleten til Helsport til samme pris som Terka.
 6. Elisabethsk

  Tips til 4-manns telt

  Helsport Spitsbergen? (litt avhengig av hva du tenker om vekt..)
 7. Alufolie er kjekt. Bruker det hjemme på grillen - letter rengjøringen mye. Har du tenkt å fyre bål en god stund og har god tid på matlagingen er også langtidsstekt kjøtt som pakkes inni folie og legges litt utenfor den sterkeste varmen også både enkelt og med godt resultat.
 8. Elisabethsk

  Se hva vi fant i boden

  Artig. Vet at Helsport har etterspurt bilder og historier av gamle telt, de har sikkert lyst til å høre fra deg. Og kan helt sikkert gi deg litt info tilbake?
 9. Ai.. Meldt oss på DNT-tur dit i slutten av juni. Var der i september i fjor og da så vi vel ikke et eneste irriterende dyr, men spørs om det blir like fint i år da. Kjøpe mer myggmiddel og huske å ta med netting får settes på en plan.
 10. Hurum -> Røskestadvann/Langvann. Rødbysætra leier ut kanoer og kan sette ut kanoer ved vannet for deg etter avtale, eller du kan hente kanoen hos dem - parkering helt nede ved vannet. Vi hadde en flott tur med forumet inn dit i fjor - se turinfo her (turrapport på siste side) Vi koste oss såpass i fjor at vi går for ny tur i år. Info om årets tur finner du her. Vi blir ikke lei oss om det blir med flere melder seg på.
 11. Elisabethsk

  Hva har du kjøpt nå!

  Halvimpulskjøpt vakuumpakker. Fordi det er fredag, fordi jeg sparte nesten like mye som den kosta på noe annet i går og fordi jeg fortjener det!
 12. Elisabethsk

  Kjølepose til å ha mat i?

  Forumstreff med Espen som utnevnt kokk?
 13. Elisabethsk

  Hva har du kjøpt nå!

  Crispi Stetind. Farvel gnagsår!! (håper jeg)
 14. Elisabethsk

  Kjølepose til å ha mat i?

  Ta med litt av kjøttet du skal ha direkte fra fryseren som frosset, pakk alt i en pakkpose så holder det resterende mat litt kjølig, og når det er tint spiser du det. Spisbare kjøleelementer altså. Eller ta med kun ferskmat til dag 1 og mer holdbar mat til resterende, - ev kun mat som tåler temperaturene du skal i - alt må jo tilpasses vær og temp. Jeg har 2 små, myke kjølebager kjøpt på Nille en gang som er med meg på turer der vekt ikke er noe problem (og beskuet tilsvarende brukt som varmebag på pulktur nå i påsken), men de blir ikke tatt med der jeg ikke har kano eller skal campe rett ved bil. De holder jo ikke over mange dager heller, og blir fort dødvekt..
 15. Elisabethsk

  Lage brød i vertikal kjele med strålevarme fra bål

  Vi lager pannebrød på tur på sommeren. Blir veldig godt og ungene liker de kjempegodt! Fin oppskrift å finne fram når man litt for sent på kvelden innser at man har glemt å handle nytt brød til skolematpakker også! Oppskriften vi bruker har jeg funnet på nett her: http://www.o-fagspatruljen.no/index.php?option=com_content&view=article&id=131:castorbrod-enkelt-velsmakende-turbrod&catid=55:oppskrifter&Itemid=86
×