Gå til innhold

Elisabethsk

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  504
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

Elisabethsk vant dagen sist Desember 13 2018

Elisabethsk hadde mest likt innhold!

3 følgere

Om Elisabethsk

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Hedmark

Nylige profilbesøk

3 696 profilvisninger
 1. Veldig snille, men nokså innpåslitne dyr der ja. Vi hadde de ikke så tett innpå da jeg og @Heriks var der i fjor sommer, men jeg og ungene dro tilbake senere på sommeren og hadde en natt der. Ble invadert av storfe på morgenen, og de hadde ikke tenkt å bare hilse på og dra videre, de slo leir sammen med oss. Litt overivrige, så har stor revne i ene teltet etter det ble tråkket på. Men koselige var de nå. Og pene å se på er de jo også. Andre steder du jo også kan vurdere er Hedmarksvidda og Langsua. Det er lite spektakulære topper i områdene der, men en og annen topp å rusle opp på er det nå, og det er lettadkommelige plasser som er kjekke til fine første-turer alene.
 2. Nei, men det er jo ikke kunstig jeg forsøker å unngå - da hadde det jo vært null stress siden stevia er et naturprodukt - det bare smaker ikke godt. Jeg vil ha lipton iste med mango - og bare sukker. Har forøvrig med meg tabletter som løses opp i vann når jeg trenger mer drivstoff. Og toddy som jeg synes er greit varmt av og til, men det hæler jeg ikke når det er kaldt . Takker for tips altså, men det blir skivebom i forhold til hva jeg vil ha og mistenker jeg lettere finner ett eller annet plutselig og uventet på egenhånd. 😛 *hilsen særing*
 3. Ingredienser: dekstrosemonohydrat, maltodekstrin, fruktose, mineralblanding (trinatriumsitrat dihydrat, kalsiumlaktatglukonat, kaliumdihydrogenfosfat, dekstrose, trimagnesiumsitrat), blåbærpulver (blåbær, sukrose, surhetsregulerende middel (sitronsyre), naturlig aroma), sitronpulver (sitron, glukosesirup, sukrose, naturlig sitronaroma, appelsin), acerola kirsebærpulver (acerola kirsebær, maltodekstrin. Altså jeg vil ha noe jeg synes smaker godt og som er proppfullt av vanlig sukker fordi jeg ikke er noe glad i de sunnere valgene. Skal jeg være sunn drikker jeg vann. Trenger jeg hurtigpåfyll av energi har jeg alternativer for det, men de synes jeg ikke smaker godt som kosedrikke. JEG VIL HA SUKKER! 😛 Men det her var egentlig ikke ment å ta av til egen "Hjelp meg"-tråd altså, vi snakker ikke om verdenskriseklasse her. Skal nok greie meg fint.
 4. De er da proppfulle av sånne søtningerstatninger og har tilgode å drikke noe slik jeg har lyst til å drikke som kosedrikke.
 5. Ah sånn. Men vi drikker iste for smaken sin del likesåmye da, ser ikke for meg at det pulveret gir så mye smak?
 6. Orker ikke sitte og pille ut steviaen da. Blir så trælete det.
 7. Handlet istepulver på 10,-tilbud på obs i går. Men oppdaget da jeg kom hjem at de har endret oppskriften - redusert mengden sukker og putta i stevia. Virkelig ikke noe glad i de alternativsøtningene. Så i dag har jeg raida hele Lillehammer by og alle butikkene langs veien hjem for det de hadde av den gamle Mangovarianten med masse sukker og ittno anna. Har et solid lager for en stund nå men må vel finne noe alternativ til det går tomt da.
 8. Her gås kun korte turer for tiden, men det er heldigvis ikke noe krav til distanse for at turen skal bli fin. Pakket div utstyr på unga og trasket en kort km fra huset på truger og ski i dag. Pølser til middag og kaffe, toddy og kakao kokt på en av ovnene til @Tom42. Deilig å få et par timer ute, bållukt i klærne og farge i kinnene (selv om fargen vel mest ble rød..)
 9. Øvre Heimdalsvatn skal være finfint fiskevann (ikke prøvd selv, fiskestengene var ikke med da vi var der i fjor, men blitt fortalt at de bør være med neste gang)
 10. På norgeskart kan du legge inn ruta du har tenkt å gå og få opp som høydekurve - jeg pleier å bruke den en del for å finne ut av slikt.
 11. Har Spitsbergen x-trem til vinterbruk og er glad i det teltet, men det brukes ikke på sommeren med mindre jeg ikke skal gå langt til leir. Har tittet litt på Lofoten, og synes det ser fint ut til sommerbruk pga muligheten til å åpne fronten på forteltet, men har ikke vært noe borti det teltet i bruk enda (men en kollega har det og har vært veldig fornøyd med sitt, det har vært i bruk på Hardangervidda i relativt sterk vind i vinter og stod visst fjellstøtt iflg rapport etterpå). Skulle jeg bare hatt ett til bruk hele året er det mulig jeg hadde gått for Lofoten, men valgt Pro og ikke x-trem. men det er vel litt avhengig av hva du er ute etter og hvilke type turer det skal brukes til.
 12. Jepp! Funket utmerket. Og så er jeg veldig glad jeg byttet mine skisko etter gnagsårpåsketuren i fjor. Veldig fornøyd med Crispiene! Var som natt og dag! (hadde alpina).
 13. Ligger langflat med skadet nakke og lever litt turliv via dere om dagen. Titter på denne akkurat nå. Herlig å følge med dere på tur altså. Blir veldig glad av å titte på videoene deres - og litt tursjuk! God bedring til Kaja, håper hun kan få være med ut på tur igjen snart.
 14. Wiglo er vel titt og ofte på salg hos xxl tror jeg, så hvis du ikke trenger helt med en gang kan det være litt å spare på å vente til neste gang de setter det ned. Er gjerne med som helgetilbud osv.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.