Elisabethsk

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  178
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  4

Elisabethsk last won the day on Januar 25

Elisabethsk had the most liked content!

1 følger

Om Elisabethsk

 • Bursdag

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Hedmark

Nylige profilbesøk

1 134 profilvisninger
 1. Her bruker du jo ikke originalt utstyr. Legger merke til at du prøver å bruke trangia kjele på primusen din i stedet for den medfølgende koppen, som ligger ved siden av. Vil tro dette ikke kan supporteres av Primus da.
 2. Hatt Bel Canto i hodet i hele dag takket være denne tråden.
 3. Dette bildet inspirerer meg - årstid vinter

  Skulle gjerne ønske jeg greide å ta penere bilder. det er ikke min sterke side. Men noen av de jeg tar hentes ofte fram for å huske hvor flott det var, og glede seg til kommende opplevelser Snøhule/hyttetur med herlige Fjellforumfamilier til Finse i mars i fjor. Ga mersmak om flere turer, og nå gleder jeg meg til gourmettur til Rondane i mars/april. Og så et bilde som kanskje ikke passer inn her og som mulig kunne virket avskrekkende mer enn inspirerende? 7-åring angrepet av akutt gånekt midt i løypa på tur i fjor. For meg er det imidlertid likevel inspirerende. Ta alt som det kommer, ta pause når ungene er lei, ha med nok niste og sjokolade så blir turen fin til slutt likevel. Gånekten varte bare en kort stund, før ungen var strålende blid og fornøyd igjen og trasket en kilometer til før rast og retur. Vi var alle enige om at det hadde vært en strålende tur.
 4. Gourmet-tur til Rondane

  Så bra med flere som vil være med. Parkering ved Mysusæter og ski inn til Spranget - telt der. Alle som har plass til det tar med seg ved inn, så satser vi på godvær og bål langt utover kvelden.
 5. Gourmet-tur til Rondane

  Jepp. Skyss ordner seg alltids, så bare å hive seg med når du ser hva det blir til.
 6. Posten - en vits!

  Kan vel bare signere Tom. Det har så å si aldri blitt tull med ting sendt meg pr post. Postnord derimot er jo "morsomt". Det er litt variabelt hvilket kontor det sendes til og hvor jeg får mulighet til å velge hentested. Posten kommer på min nærmeste Kiwi og er bare stas. Nå er det muligens imidlertid noe urettferdig ovenfor en del andre steder da "min" Post i Butikk/Nærbutikk (Kiwi) vel kvalifiserer til norgesbeste på service og kvalitet fra A til Å. Forrige uke fikk til besøk av ordfører og statsminister som ville se hvor flott butikk vi har her. Det er ikke alle butikker man får bærehjelp ut i bilen om man trenger det (er det kø i kassa fremskaffes en ledig kollega som bærer ut). Og har man av en eller annen grunn ikke fått hentemelding av en pakke, så hender det plutselig at man får en melding fra en venn om at "du, jeg står på Kiwi, og han i kassa spør om jeg kjenner deg, for det ligger en pakke her som snart blir returnert, og de får ikke tak i deg".. Så da fikk man hentet pakke fra Kina likevel. Har og bruker appen til både Posten og Postnord forøvrig og også her ligger vel Posten en del hakk foran. Kjører jeg tilfeldigvis forbi Posten uten å hente pakken min sier den pling og minner meg på at jeg har en uavhentet pakke. Postnord sier riktignok fra at det har kommet pakke, men jeg kan ikke bruke appen til å finne hentekoden - da må jeg innom sms-en jeg har fått.. Det er jo helt bak mål.
 7. Gourmet-tur til Rondane

  frem til
  Se tråd for informasjon:
 8. Gourmet-tur til Rondane

  Jeg kjører opp fra Lillehammer så fort jeg rekker da på fredagen. Prøver å tilpasse så jeg kan treffe så mange som mulig ved Mysusæter så jeg får noen å gå sammen med innover. Skulle noen ønske seg skyss fra Lillehammer og opp så har jeg nok litt ledig plass i min bil.
 9. Hva har du kjøpt nå!

  Hjemmestrikket ullnikkers. kjekt med strikkevenninner som strikker feil str til seg selv, så den ender med å passe perfekt til meg. Nå slipper jeg forhåpentligvis å fryse sånn akkurat på lår og rompe neste skitur.
 10. Hva har du kjøpt nå!

  Pass på rundt omkring på nettbutikker nå. Fikk min pakke fra Brukås i går med både sko, staver og kortfeller. Kosta omkring hva bare skoene alene ville kostet meg ellers fant jeg ut etter noen butikkbesøk i Oslo. Sportslageret i Oslo hadde riktignok noen rester kraftig nedsatt, men ikke i min str. Men Brukås hadde lærsko inne i akkurat min str til halv pris. Hentet i går, og de sitter som støpt.
 11. Hva har du kjøpt nå!

  Fjellski, skisko, staver og kortfeller Kjøpt Åsnes Liv Arnesen på Finn. Resten er bestilt fra Brukås sport og blir vel sendt derfra i dag.
 12. Hvor har du vært på tur i dag?

  Ja, jeg bor fint til. Har jo tomt soverom annenhver uke, burde jo vurdert å leie ut til snøhungrige folk som har bosatt seg på feil plass 😇
 13. Hvor har du vært på tur i dag?

  Ble impulstur i løypene i skogen i dag. Skulle egentlig ikke gjøre noe. Bestemte meg for en liten tur, men ble en mil til slutt. Hadde løyper og skogen helt for meg selv, og snøen knitra og blinka og lufta var kald og deilig. 3/4lang stillongs er satt på ønskelista etter rimelig frosne lår på en ellers varm kropp på slutten av turen.
 14. Hvor har du vært på tur i dag?

  Endelig snø nok til å slippe å kjøre noe sted for å komme seg på ski. Skiløypa starter attpåtil 2 meter fra tomtegrensa. Ønsker meg fortsatt mer snø, for i skogen var det hardt, isete og humpete, men etter 2,5 km treffer jeg på hovedløypa i bygda, og der var det bare godt å gå .