Elisabethsk

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  252
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  6

Elisabethsk last won the day on Juni 25

Elisabethsk had the most liked content!

1 følger

Om Elisabethsk

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Hedmark

Nylige profilbesøk

1 486 profilvisninger
 1. Rondaståk 2018

  frem til
 2. Hvor har du vært på tur i dag?

  Haha edderkoppene gjør ikke meg noe, men planen var å gå dit sammen med moren min og det må kanskje revurderes da!
 3. Hvor har du vært på tur i dag?

  Godlidalshytta har jeg en stor plan om å få kommet meg til jeg også, men her gang jeg legger plan om å dra dit så skjer ting som gjør at den endres. Men må få kommet oss dit en gang. Var det flere enn dere der eller fikk dere hytta helt for dere selv? Nærtur i dag. Begynner å bli tørt og greit å gå til fots i skogen.
 4. Hva har du kjøpt nå!

  Jeg hadde en liten tanke om at den kunne fungere i bilen også. Det gjør den i grunnen men lydmessig ble det ikke like bra med den og aux til anlegget som med nettradio og blåtanntilkobling (og enklere det siste). Så da blir den bare turradio. Men den er veldig lett og liten og fin og god synes jeg. Jeg har jo da altså også kjøpt meg en sånn radio.
 5. Røverkjøp og gode tilbud

  Sony XDR-P1DB lommeradio 499,- hos Power for øyeblikket https://www.power.no/hoeyttalere-og-lyd/radio/sony-xdr-p1db-pocket-dab-radio-black/p-249205/ https://www.power.no/hoeyttalere-og-lyd/radio/sony-xdr-p1db-pocket-dab-radio-white/p-249206/
 6. Hva har du kjøpt nå!

  Optimus vega, så har jeg en mindre og lettere brenner til sommerbruk.
 7. Skulle vel bli noe nattyoga på Rondaståk?
 8. Første overnatting med treåringen

  Ser nå ut som du vant med solid margin. Tenker det ikke er lenge før neste ønske om tur kommer. Jeg har nærområder som innbyr til hverdagsturer. Har hatt mange planer om å ta med ungene ut på overnatting midt i uka. Gjøre lekser i sovepose i telt eller foran bål mens middagen grilles. Stå opp og spise frokost, levere unger på skolen og stikke på jobb. Nå har besøk/aktiviteter/vær/for høye dørstokker (Våre er av og til kjempehøye) gjort at vi kun har fått det til i helgene. Men ettermiddags/kveldsmatturer og hagetelt/verandasoving er enklere gjennomførbart - og fortsatt veldig spennende for ungene. Bare det å få så mye tid sammen er nok helt topp for dem. Her startet vi med eldre unger og mindre erfaren mamma, men vi lærer sammen underveis, og selv om det har blitt noen bom og bomturer blir ungene ivrigere og ivrigere. Selv etter de turene der ting gikk galt har de vært enige om at vi skal på mer tur. De har nå bestemt at de heretter helst vil ha turting i jule og bursdaggaver. Mamman er helt enig. Leker trengs det ikke mer av. Turer med andre unger er jo ekstra stas - da blir det både nye venner og ungene orker mer (i hvert fall mine). Sleng dere med på fellesturene her om det passer? Hurumtur med kanopadling neste helg (tror det var mulighet for å sykle inn dit også?). Dovrefjell til høsten - siste helg i august.
 9. Så godt med så god tid og så åpen plan!Jeg har ca 7 dager på meg og skal ta en rundtur fra meg til Bergen - Sognefjellet på vei til, Hardanger på vei hjem. Har så smått begynt å finne ut av ting vi vil eller må oppleve på veien til eller fra. Vår utfrordriing blir vel å klare å få dyttet ting inn på en litt kortere tidsplan. Må jo ha nok tid til å besøke både søster og venner i Bergen også. En ting jeg vet vi skal ha med oss er Mimmisbrunnr - Klimaparken ved Juvasshytta. Ellers henger jeg gjerne litt i tråden her for å få tips både til vår tur, men likegjerne til senere turer også.
 10. Hvor har du vært på tur i dag?

  Det ser helt fantastisk ut med vinterfjell i strålende sol! Etter en uke med småsjuk kropp var endelig formen tilbake igjen til at jeg kom meg ut på en kort nærtur i går. På toppen over meg er det så flott utsikt mot Synnfjellet, i tillegg til at bilstøyen er erstattet med fuglekvitter (en av de beste tingene med våren!) Når jeg sitter oppe der virker fjellene så nærme, men de gjemmer seg bakover igjen når jeg prøver å ta bilder av de. Utrolig dårlig gjort. Men fint var det, og lettere solbrent ble jeg.
 11. Har XXL sluttet å selge GPS?

  De har visst skrumpet kraftig ned på utvalget i brennere også for øyeblikke så jeg her..
 12. Bil vei helt/nesten frem til teltplass

  Er en fin plass ved Vågskardvatnet i Gausdal vestfjell. Litt humpete småvei fra "hovedeveien" ned til en bru. Rett over brua og inn på høyre plassen er det en finfin campplass. I området opp dit er det også mange fine steder å stoppe og fiske rett ved veien, sikkert kurant å telte mange andre plasser også i området, men der kommer man iltt uttafor gjennomfartsveien. Men folketomt er det jo ikke der heller (men da vi var der var det noen andre som campa litt her og der i området rundt, men likevel ikke helt oppå oss)
 13. Hva har du kjøpt nå!

  ekstratak på hurumcampen. F.eks. (ta den gjerne med dit, så jeg får tatt en titt. :D)
 14. Første varianten jeg lagde i vinter hadde jeg på en bit av sitteunderlag på undersiden av, men den plata droppa jeg og lagde en ny av en tynn bakplate på et gammelt kastet skap. Har ikke hatt på noe underlag på den, men kan det fungerer i stedet for kork? Kan jo klippes lett til str du ønsker og er lett og fint.