Gå til innhold

Elisabethsk

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  349
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

Elisabethsk vant dagen sist Oktober 31 2017

Elisabethsk hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Elisabethsk

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Hedmark

Nylige profilbesøk

2 174 profilvisninger
 1. Skalljakke budsjett

  Nei, jeg har en skibukse som blir våt i ytterste laget når jeg sitter rett på snøen, og søkte på sidene deres men fant ingenting. Sendte de et spm på fb ang det jeg.
 2. Hvor har du vært på tur i dag?

  Nok en helg med skibesøk. Kort nærtur med pulk (for treningens del) i nærområdet i går. Neveltoppen fra Nordseter (igjen) i dag med besøket og moren min. Fjellskiene skulle luftes litt, og kortfellene var kjekke å ha på tur opp, men da de skulle tas av på turen ned viste det seg at de hadde fryst helt fast. Litt dårlig glid nedover til bilen igjen mao, men desto mer treningsutbytte...?? Uansett en super dag og tur. Merkelig lite folk i løypene - kanskje kulda hadde skremt dem? Men så å si helt vindstille - også oppe på toppen - og null skyer gjorde temperaturen særs behagelig! Nydelig start på dagen. Bare å komme seg opp og få laget kaffe og spist frokost, smurt niste og pakke sekken! Og en kort liten ekstrarunde da vi kom hjem igjen (med langrennsskiene og ørlitt bedre glid!)
 3. Skalljakke budsjett

  Nei, de har da det meste av størrelser inne, bare ikke alle farger?
 4. Ark og snøskred

  Den er på årets mammutsalg. http://www.mammutsalg.com/mb/d/bok.php?id=7383
 5. Hva har du kjøpt nå!

  Hentet Klättermusen Glaser skalljakke på posten i dag. har hittil brukt en lettere, rimelig skalljakke på tur, men den har aldri vært optimal og nå har den begynt å ramle fra hverandre. Tror jeg skal bli fornøyd med denne!
 6. Powerbank på tur?

  Tar med en liten anbefaling om noe å styre unna. Kjøpte en slik en da jeg hadde gavekort jeg måtte få brukt opp: https://www.elkjop.no/product/mobil-og-gps/ladere-og-kabler/G6PB10K15/goji-adventure-power-bank-10400-mah Den holder nå det den lover med at den skrur seg av (støtt og stadig - lenge før ladingen er ferdig) og den blir fortere utladet enn småladerne jeg har, som er halvparten så store.. Hjelper jo lite at den tåler litt støt og fukt om den går tom for strøm etter en lading av telefonen.. (Mine havner støtt og stadig i snøen forøvrig, men det har de småbankene tålt helt fint hittil)
 7. Aclima vs Brynje ullnetting

  Kjekk tilbakemelding. Jeg har en brynjegenser jeg er fornøyd med, skulle hatt noe mer ullnetting og har lurt på hva som er best av brynje vs aclima. )
 8. Hvor har du vært på tur i dag?

  Besøk av to venninner i helga. Deres ønske var snø, ski og helg så det har blitt flere og flotte skiturer i nærområdet. Kveldstur så langt de hadde rukket å kjøre opp turløypa her på fredag kveld. Lørdag morgen antok vi at vi måtte kjøre litt for å komme til lengre løyper, men etter et par timer "løypekjøring minutt for minutt" på skisporet.no ble det åpent for å gå her heller enn å kjøre opp i tåka, så lørdag ble det da et par mil i skogen her. I dag kulle sola komme opp, og yr fjernet flere og flere skyer etter hvert som vi sjekket. Det var jo ønsket fjell også for helgen, så i dag ble det da en tur opp til Neveltoppen fra Nordseter. Null skyer, null vind og overraskende lite folk. var greit å gå opp selv med langrennsski. 7
 9. ØK: Hilleberg Keron 3/4

  https://www.speidersport.no/produkt/hilleberg-keron-4-gt/
 10. Vinter liggeunderlag?

  Har kjøpt 3 reinskinn (impregnerte) fra XXL - kjøpt samtidig. 2 er helt fine, ett røyter så det egentlig er ubrukelig. Det var like fint som de andre et år eller så, men så startet det å slippe pels - er egentlig litt overrasket over at det fortsatt har noe igjen. Må få tak i et nytt ett så vi har alle mann. Jeg kjører luksus med bamse, downmat + reinsskinn så fremt jeg ikke har restriksjoner på plass (pulk/kano og da sover jeg både mykt og godt og varmt. Startet med et mindre oppblåsbart et (mammut light pump mat - ul og exp) men sover så utrolig mye bedre etter å ha skaffa stor nok og god nok madrass. Nå sliter jeg litt med søvn, så det å sørge for å få god komfort om natta for best mulig søvn er ganske høyt prioritert her..
 11. Spitsbergen X-Trem 4 Camp

  Sendt deg en melding.
 12. Hvor har du vært på tur i dag?

  Nærtur med ungene, 6 km i skogsløypa ved huset.
 13. Vårtur i Hurum 4

  frem til
  Se turinvitasjon og info her. Lenke til fjorårets tur her
 14. I fjor la @Imp ut invitasjon til felles kanotur til Langvann - Hurum. Vi bestemte oss for å hive oss med og fikk en helt super helg i flotte omgivelser! Jeg ytret sterkt ønske om å gjenta turen i år og tur blir det! Attpåtil langhelg! Se turinvitasjon her. Både jeg og ungene har vært med på flere ulike forumtreff de siste par årene, og å hive seg med på noe sånt kan virkelig anbefales!
 15. Priskrig Bergans Slingsbytind

  Hm. Har en tilsvarende type jakke fra Helsport som jeg er godt fornøyd med men har savnet hette på den et par ganger. Brukes mye i alle mulige settinger siden den er vannavvisende, men den begynner å bli slitt og har fått noen hull. Innom G-sport og titte litt etterpå da kanskje.
×