Elisabethsk

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  196
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  5

Elisabethsk last won the day on Mars 11

Elisabethsk had the most liked content!

1 følger

Om Elisabethsk

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Hedmark

Nylige profilbesøk

1 231 profilvisninger
 1. Lett sovepose dame

  Har du godt nok underlag? Jeg har Bergans Senja Zero som er med på turer vår/sommer/høst- Den er lett og kompakt å bære med seg. I Rondane i fjor høst ble det kuldegrader første natta og jeg frøs. Hadde bare oppblåsbart underlag uten noe under. Lånte et bamseunderlag natt nr 2 og sov god og varm gjennom natta. Bruker silkepose som holder posen renere og som vel også gir ørlitt ekstra på temperatur.
 2. Sommerjobb innen friluftsliv

  Vil tro mange fjellstyrer vil ha behov for hjelp fremover. Har sett flere her søke etter kokker etc, men det skjønner jeg at du ikke er så interessert i. Så imidlertid denne her nå i dag, den kan kanskje være aktuell, om det ikke blir for langt unna for deg? http://www.gausdal-fjellstyre.org/index.php?option=com_content&view=article&id=1092%3Aledig-sommerjobb-hos-gausdal-fjellstyre&catid=6&Itemid=126
 3. Hva har du kjøpt nå!

  Liten shoppingrunde i dag og.. Bergans Sirdal Insulated skibukse. Kom over brukt (knapt brukt) og veldig rimelig. Var innom sportsmessa i Håkons hall, og handlet med en Brynje nettinggenser og tynne ull-hansker + hestrahansker til ungene. Og et par ullvotter på matbutikken også fra restekurven.
 4. Hvor har du vært på tur i dag?

  Dro med moren min og ungene i Birbekebeinerløypa fra Kvarstadsætra i dag. Rusletur i utrolig flott vær. Nye mobilveska funka ikke så bra til å ta bilder innenfra, da alt fikk et litt lett slør over seg, så bildene ble såder. Håper det blir mange flere slike helger fremover, har noen områder til baki liene her som skulle vært sjekket ut før skiføret forsvinner. Heldigvis ser det ut til å være nok med snø der, så varer vel en god stund til.
 5. Exped downmat M eller LW?

  Ja, har sett de men jeg så etter downmat, og det finnes ingen steder, inkl nettsidene til Exped.
 6. Exped downmat M eller LW?

  Jeg så etter MW nå. Er så kort at jeg fint kunne hatt M. Men kjøpte nytt pga det jeg har er for smalt, og jeg av og til våkner med beina nede på bakken (=kaldt). MW virker ikke som finnes lengre, og M anså jeg som for smalt, så da ble det LW. Men da har jeg jo ren luksus på tur også, og kan strekke meg både ut og bort og hit og dit uten å skli av.
 7. Hva har du kjøpt nå!

  Haha. Hyggelig å kunne spre litt glede. Må nevne at jeg på et tidspunkt manglet 8,- for å nå fri frakt. Men bytta et par ting jeg egentlig ikke har behov for til fordel for den downmaten som jeg har ønsket meg veldig lenge.
 8. Hva har du kjøpt nå!

  Primus litech superset kjelesett Lifeventure thermokopp en liten vanntett mappe til mobilen - kan forhåpentligvis brukes med mobilen inni (den ble stadig mistet i snøen på søndagens tur, og tror ikke den er så glad i vann) Manglet litt på fri frakt, så tok med en Exped DownMat 9 LW også. Da slipper jeg å skli av underlaget jeg har (for smalt i beina) og våkne med halve kroppen på bakken. Da begynner man vel å bli klar for forumstur om noen uker.
 9. Hvor har du vært på tur i dag?

  Nærtur igjen med start og mål i løypa forbi huset. Løypa gikk overhodet ikke i den retningen jeg forventet, så den ble både lang og mørk i forhold til den korte raske turen som var planlagt. Men å traske i skogen uten hodelykt er nå rimelig fint det også, når det er stjerneklart og glitrende snø over alt.
 10. Hvor har du vært på tur i dag?

  @nesning - sjekk ut vinterturen vår til Rondane om en mnd og hiv deg med der? I dag har jeg vært på nærtur og kavet rundt på fjellski på oppdagelsesferd i skogen ovenfor huset. Har ikke gått den retningen noe særlig, men nå oppdaget jeg flere turløyper og andre fine turområder, så blir ikke siste gangen. Mye oppoverbakker, grei trening.
 11. Monsen, Monsen og Mattis

  Aiaia @REs Jeg var nok for travelt opptatt med bursdagsfeiring til å få med meg dette. Men etter en lang dag med kaker og feiring og gaver og unger osv var det jo ekstra godt at de sendte Monsen etter leggetid akkurat denne gangen. Ellers savner jeg underholdning ala dette i 19-20-tiden på fredager og lørdager. Men nå jeg endelig fått tilgang på NRK-appen via TV, så da har jeg jo et enormt register av naturprogrammer vi kan se på sammen, så slipper jeg å lide meg gjennom Disney Channels grusomme humorshow. Tenker det blir å se på Monsen alene når det går på søndagkvelsene og så kan jeg sikkert jammenmeg se det i reprise igjen med ungene senere.
 12. Monsen, Monsen og Mattis

  NRK kunne vel lagt ut litt info på nettsidene sine som man kunne funnet fram til. Kanskje de kan gjøre det (i dette eller senere program) om de får nok ønsker om det? Eneste innvending jeg har mot programmet er at det sendes søndagskveld når ungene har lagt seg. Monsen er en av veldig få ting jeg og ungene er enige om at er interessant TV og noe vi gjerne setter oss ned med til sofamiddager i helgene. Men heldigvis kan man jo både ta opp og se på senere, eller finne i appen og se på når man vil.
 13. Her bruker du jo ikke originalt utstyr. Legger merke til at du prøver å bruke trangia kjele på primusen din i stedet for den medfølgende koppen, som ligger ved siden av. Vil tro dette ikke kan supporteres av Primus da.
 14. Hatt Bel Canto i hodet i hele dag takket være denne tråden.
 15. Dette bildet inspirerer meg - årstid vinter

  Skulle gjerne ønske jeg greide å ta penere bilder. det er ikke min sterke side. Men noen av de jeg tar hentes ofte fram for å huske hvor flott det var, og glede seg til kommende opplevelser Snøhule/hyttetur med herlige Fjellforumfamilier til Finse i mars i fjor. Ga mersmak om flere turer, og nå gleder jeg meg til gourmettur til Rondane i mars/april. Og så et bilde som kanskje ikke passer inn her og som mulig kunne virket avskrekkende mer enn inspirerende? 7-åring angrepet av akutt gånekt midt i løypa på tur i fjor. For meg er det imidlertid likevel inspirerende. Ta alt som det kommer, ta pause når ungene er lei, ha med nok niste og sjokolade så blir turen fin til slutt likevel. Gånekten varte bare en kort stund, før ungen var strålende blid og fornøyd igjen og trasket en kilometer til før rast og retur. Vi var alle enige om at det hadde vært en strålende tur.