Elisabethsk

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  225
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  5

Elisabethsk last won the day on Mars 11

Elisabethsk had the most liked content!

1 følger

Om Elisabethsk

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Hedmark

Nylige profilbesøk

1 327 profilvisninger
 1. Bil vei helt/nesten frem til teltplass

  Er en fin plass ved Vågskardvatnet i Gausdal vestfjell. Litt humpete småvei fra "hovedeveien" ned til en bru. Rett over brua og inn på høyre plassen er det en finfin campplass. I området opp dit er det også mange fine steder å stoppe og fiske rett ved veien, sikkert kurant å telte mange andre plasser også i området, men der kommer man iltt uttafor gjennomfartsveien. Men folketomt er det jo ikke der heller (men da vi var der var det noen andre som campa litt her og der i området rundt, men likevel ikke helt oppå oss)
 2. Hva har du kjøpt nå!

  ekstratak på hurumcampen. F.eks. (ta den gjerne med dit, så jeg får tatt en titt. :D)
 3. Første varianten jeg lagde i vinter hadde jeg på en bit av sitteunderlag på undersiden av, men den plata droppa jeg og lagde en ny av en tynn bakplate på et gammelt kastet skap. Har ikke hatt på noe underlag på den, men kan det fungerer i stedet for kork? Kan jo klippes lett til str du ønsker og er lett og fint.
 4. Hva har du kjøpt nå!

  Langfeller på salg - så slipper jeg å låne og slite ut kolllegaens neste vinter igjen (etter to år med låning derfra kan jeg vel trygt si jeg trenger..) Og så er det finfint med bursdagsbarn i hus så kan det kjøpes inn turgaver! Han har fått fjellsko i førgave. (bestilte et par jeg trodde ikke kom til å dukke opp, så kjøpte et annet par da vi var på outlet. Første paret kom i dag men var for stort. Men da har vi jo fjellsko ut neste sesong i stedet..) Og så får han teltlyk og et lite kompass med termometer hengende i karabinerkrok, til å ha på jakke eller sekk el.l. @hesthov hadde også en sånn fin grandpas firegrill da vi var i Rondane på vintertur, og den ble jeg litt misunnelig på så det er også bestilt.
 5. Jeg tenker at volum er greit at er litt stort så lenge sekken sitter godt på. Vi putter enten store men lette ting oppi eller lar være å fylle helt opp. Sekken varer jo lenger da før man må oppgradere. Men er jo viktig at den sitter godt på. Finn en sekk som sitter godt, og la være å fylle den med de tyngste tingene i starten. La hun bære litt ekstra morsomme ting så kanskje det blir bedre igjen å gå med sekk? Ellers er det jo viktigere å få med ungene på tur enn å få de til å bære så mye i starten, så kan det komme litt mer etter hvert.
 6. Vi planlegger fellestur til høsten! Legger inn info her også, så alle får med seg. Mer info, samt link til kalender/påmelding her:
 7. Familietreff Dovre

  frem til
  Mer info ligger i denne tråden:
 8. Hvor har du vært på tur i dag?

  Ustabilt vær i dag. Kort nærtur med litt solskinn før snøværet satte igang igjen.
 9. Hvor har du vært på tur i dag?

  En av Toms ovner kom hjem til meg før påske. I går snødde det tett så da ble huset ryddet, i dag var det opphold og solen prøvde så godt den kunne å titte frem så skiene ble funnet frem igjen og jeg fikk tuslet et kort stykker oppover bak huset. Etter litt knot og kløning var det full fyr på ovnen og vann til kaffe og suppe kunne kokes. Ble ikke lange turen, men en lang rast med sol, utsikt, fuglekvitter og en god bok .
 10. Hva har du kjøpt nå!

  Da har feil person kjøpt i hvert fall! Spørs om ikke det blir sultne mager om jeg skal gå for de pannekakene, men settet passer fint til normal mat på tur. Min variant av lettpakking.
 11. Hva har du kjøpt nå!

  Er med venninne på Ikea på kjøkkenhandling. Sånn tar åpenbart lang tid med flere venterunder, og med langt fremskreden allergi mot kjøpesentre og planløs shopping er det nødvendig med litt egenbelønning for god utholdenhet. Har derfor unnet meg et redskapssett fra barneavdelingen til 29,-.
 12. Hva har du kjøpt nå!

  Kjøpt nye dekk til bilen, og bremser og bremseskjold til bakhjulene. 😒 Kostet et halv telt eller mye annet som sikkert er veldig mye morsommere enn dekk og brems, men uten det kommer jeg meg jo ingensteder, så var vel strengt tatt verdt pengene. Tror jeg.
 13. Hvordan ligge/sove behagelig?

  Vi får ta en felles økt i helga! Tenker vi blir litt ekstra avslappa og myke litt utpå både fredag og lørdags kveld, så en runde med yoga rundt bålet før vi køyer blir nok knall! Så tar vi en felles runde med solhilsen i soloppgangen i 6-7-tida? Tar til meg rådene her inne da jeg stort sett alltid våkner med vond rygg for tida. Veldig klar over at musklene mine generelt har godt av å få strekt seg litt da de er for korte både her og der. Er bare dårlig på å huske, og sette av tid til å få tatt de rette øvelsene..
 14. Eldstemann (straks 11) fikk Osprey Ace 38 da han fylte 9. Veldig fornøyd med den - brukt mye og ser nok ut til å holde lenge. For at de ikke skulle ha helt like sekker fikk nylig fylte 8-åringen en Deuter Fox 40 nå. Den ser også ut til å være veldig bra, men har ikke rukket å være med ut på noe særlig til tur enda. Deuter fox 40 er på søndagstilbud hos Komplettfritid til 699.- i dag forøvrig