Gå til innhold

Elisabethsk

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  426
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

Elisabethsk vant dagen sist Oktober 31 2017

Elisabethsk hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om Elisabethsk

Nylige profilbesøk

2 619 profilvisninger
 1. Elisabethsk

  Frokost

  Kjell Iver var vel i kontakt med Nestle her for litt siden ang Nestles vikingmelk-pulver og fikk avkreftet at det er et utgående produkt: Så anbefalinger av de Nidoboksene i en annen tråd, men har ikke funnet de i noen av butikkene rundt meg her.
 2. Elisabethsk

  Mygg, knott, klegg og fluer

  Jepp! Fjorda var overhodet ikke fri for flyvende udyr denne helgen i hvert fall! Dvs myggen var ikke så altfor ille, men vi var voldsomt plaget med knott så nå ser vi fine og rødprikkete ut her både jeg og unga. Vi brukde både djungelolje og Mygga med 50% DEET men det ignorerte udyrene fullstendig. Og mygghettene lå jo igjen hjemme.. (skjer nok ikke igjen!)
 3. Elisabethsk

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Ikke i dag, men fredag kveld. Besøk av venninne som også er glad i både tur og fjell. Kjapp avklaring på ønsker, tid og overskudd tilsa fort at vi var veldig enige om følgende: Nedstressing, middag, tur. Vi fikset oss en salat og litt stekt kyllingkjøtt og hurtigpakket sekker og kom oss avgårde halv åtte på kvelden. Kjapp biltur forbi Nordseter og på med sekk og traske opp mot Neveltoppen. Supert vær og passe masse folk (= nesten ingen). Middag inntatt på toppen og så traske nedover igjen mot bilen. Planen var egentlig kvelds/nattbad men det ble droppet til fordel for sofa og fotbad - veldig greit det også.
 4. Elisabethsk

  Adventure food vs. real turmat/ mountain house

  Takk for advarsel. Jeg er av de som mener at det bør innføres forbud mot ananas i mat, så da skal disse unngås!
 5. Elisabethsk

  Er det mulig å fjerne visning av bilder?

  Men jeg vil jo laste siden, jeg ønsker bare ikke at alt skal flytte seg konstant under lasting..
 6. Elisabethsk

  Er det mulig å fjerne visning av bilder?

  At teksten hopper og spretter pga lasting av bilder er uansett en uting, selv om man liker å se på bildene, og burde vel vært omgått ved at str på bildet var definert fra start slik at plassen til bildet var holdt av og stod tom inntil bildet var lastet ned. Jeg liker bilder men kjenner jeg blir direkte agressiv av sider som hopper og spretter slik at jeg plutselig har klikket på feil lenke eller menyvalg. Det er omtrentlig sidestilt med sider som lastes opp med musikk og video på autoplay.
 7. Finn samme tråd på Facebook, kommentarfeltet der er vel verdt litt lesing, og der står det spesifisering av alt du nevner og annet, inkl grilling i egen stekeovn.
 8. Elisabethsk

  Mat på tur og bålforbud

  Hadde med ferdiggrillet kylling og couscoussalat forrige helg. Kyllingen lå i en tett plastpose - ble puttet i en pakkpose og bundet fast til stein i vannet. Vannet var riktignok veldig varmt så hadde liten kjølende effekt, og ville nok ikke holdt mat kjølig nok over flere dager, men avhengig av hvor man er kan det jo være at vannet har lav nok temperatur til å klare å holde mat over mer enn 1-2 dager. Vil tro det også funker å bløte opp lettkokt couscous potetmos i vann uten å koke - det meste som bare skal trekke i varmtvann funker fint med kaldtvann også, men trenger litt mer tid og så kan det nok være greit å teste ut hjemme om man i det hele tatt synes det er spiselig kaldt. Vann på termos holder jo også seg varmt nok til å brukes over flere dager nå, men blir tungt å bære med seg til all mat hvis du skal gå langt. Ellers tørrmat med tubeost, peanøttsmør etc. Spekemat, beef jerky og tørrfisk. Jeg har laget meg iskaffe denne uken av melkepulver og instant kaffe - har passe mengder av begge i en tett kopp og rister godt. Funnet ut at kald kaffe egentlig nesten er å foretrekke foran varm nå i denne heten. Og istepulver er jo alltid kjekt å ha med.
 9. Elisabethsk

  Hva har du kjøpt nå!

  Yndlingsbuksa mi, og tror du får brukt den myyyye mer enn en wiglo! Jeg har kjøpt meg krydderbokser fra tupperware på ebay. Synes nesten alltid jeg skal ha med meg noe kryddergreier som jeg har for liten elelr for stor boks til. De her tror jeg skal være akkurat passe til veldig mye.
 10. Elisabethsk

  Viking Tørrmelk - en myte kan avkreftes.. :)

  Høres bra ut. Er det med fettet som jo vil harskne jeg har vært litt skeptisk til, men da merker man jo også det - så man tar med seg en annen pose heller ut. Var ikke klar over at Rema 1000 hadde tørrmelk - ikke sett de gangene jeg har lett, og jeg har vært noen runder i byen her for å finne. Når de ikke hadde på butikken jeg har pleid å kjøpe forrige fredag tenkte jeg nettet var neste, men etter tips fra tråden her stakk jeg innom Rema på veien til jobb i dag og har hamstret med meg det jeg orket å fiske ned fra høyden.
 11. Elisabethsk

  Viking Tørrmelk - en myte kan avkreftes.. :)

  Åpna poser også? Er åpnet jeg trenger at de holder. Ikke brukt sånn altfor mye av det, bare sett at lettmelka har lengre holdbarhet, så kunne vært praktisk.
 12. Elisabethsk

  Viking Tørrmelk - en myte kan avkreftes.. :)

  De hadde de ikke mer på CC mat sist uke og jeg lette over alt på tur til fjells, men da skal jeg finne meg en Menybutikk og titte der. Leter etter lettmelk jeg da, men det finnes ikke noen steder som jeg har funnet.. Den skal vel være mer holdbar?
 13. Ferdiggrillet kylling og couscoussalat fungerte utmerket! Og i denne varmen oppdaget jeg i dag tidlig at thermosen holder vannet mitt varmt i over 1,5 døgn- men det smakte i grunnen bedre med iskaffe enn varm kaffe nå i helgen.
 14. Prøvde 2 stk exped LW-underlag i nye tomannsteltet i helga, og det ble for trangt ja, så må enten ha 3-mannstelt for å få til det, eller velge smalere underlag.
 15. Elisabethsk

  Hva har du IKKE kjøpt nå?

  Bardunsnorer med strammere. Dvs har kjøpt - de bare ble ikke med videre på turen eller med hjem..
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.