Elisabethsk

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  262
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

Elisabethsk vant dagen sist Juni 25

Elisabethsk hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Elisabethsk

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Hedmark

Nylige profilbesøk

1 585 profilvisninger
 1. Hva gjør dere på telttur?

  Så da er det bare å legge turlivet på hylla for en stund og bli charterturist noen år framover for deg da altså. 🍹
 2. Hva har du kjøpt nå!

  Helsport Spitsbergen x-treme camp 4. Plutselig på plass i Outleten til Helsport
 3. https://www.fjellsport.no/gsi-outdoors-glacier-ss-tea-kettle-1-qt-1-l.html Denne har vel større åpning så kan være fin til grøt o.l, men den er jo litt mindre igjen - 1 liter.
 4. Møte med grevling i hagen

  Her leste jeg litt fort og det og en liten stund før jeg skjønte at det ikke trengtes noen annen tolkning av "prydbusken" enn nettopp det. Tror ikke bever i underbuksa er så veldig ok heller (men særdeles sjeldent sannsynligvis..)
 5. Sjekkliste/plukk liste i Excel

  Haha, jeg pivoterer det aller meste jeg kommer over, men totaltraden jeg har nederst i tabellen ga meg samme nytta og mindre jobb. Er mest totaltvekta som er interessant for meg, ikke hvor mye vekt pr gruppe.
 6. Sekk til kvinne på ca 160 cm

  Jeg har Osprey Xena 85. Den sitter godt på meg. Alle Bergans-sekkene jeg har prøvd har blitt forkastet da de overhodet ikke sitter godt på.
 7. Sjekkliste/plukk liste i Excel

  Er over middels glad i planlegging, lister og oversikter + Excel og liker å fikse ting så det passer til meg og mitt bruk. I tillegg pakker jeg jo for 3 stk når vi er på tur hele gjengen. Har derfor laget meg en oversikt som en tabell i Excel, der jeg legger inn alt jeg har av ting som kan tenkes å tas med og vekt, så fordeler jeg antall der etter som hvem som skal ha med og om det skal pakkes eller bæres på (kolonnene for ungene er tatt vekk i oversikten under). Når jeg er ferdig filtrerer jeg bare vekk de med antall totalt 0 og så har jeg full oversikt over hvor mye som skal pakkes med + vekt og så er det bare å pakke i vei. Lagde pivot ut av det også noen ganger, men det var det ingen nytte i.
 8. Rondaståk 2018

  frem til
 9. Hvor har du vært på tur i dag?

  Haha edderkoppene gjør ikke meg noe, men planen var å gå dit sammen med moren min og det må kanskje revurderes da!
 10. Hvor har du vært på tur i dag?

  Godlidalshytta har jeg en stor plan om å få kommet meg til jeg også, men her gang jeg legger plan om å dra dit så skjer ting som gjør at den endres. Men må få kommet oss dit en gang. Var det flere enn dere der eller fikk dere hytta helt for dere selv? Nærtur i dag. Begynner å bli tørt og greit å gå til fots i skogen.
 11. Hva har du kjøpt nå!

  Jeg hadde en liten tanke om at den kunne fungere i bilen også. Det gjør den i grunnen men lydmessig ble det ikke like bra med den og aux til anlegget som med nettradio og blåtanntilkobling (og enklere det siste). Så da blir den bare turradio. Men den er veldig lett og liten og fin og god synes jeg. Jeg har jo da altså også kjøpt meg en sånn radio.
 12. Røverkjøp og gode tilbud

  Sony XDR-P1DB lommeradio 499,- hos Power for øyeblikket https://www.power.no/hoeyttalere-og-lyd/radio/sony-xdr-p1db-pocket-dab-radio-black/p-249205/ https://www.power.no/hoeyttalere-og-lyd/radio/sony-xdr-p1db-pocket-dab-radio-white/p-249206/
 13. Hva har du kjøpt nå!

  Optimus vega, så har jeg en mindre og lettere brenner til sommerbruk.
 14. Skulle vel bli noe nattyoga på Rondaståk?
 15. Første overnatting med treåringen

  Ser nå ut som du vant med solid margin. Tenker det ikke er lenge før neste ønske om tur kommer. Jeg har nærområder som innbyr til hverdagsturer. Har hatt mange planer om å ta med ungene ut på overnatting midt i uka. Gjøre lekser i sovepose i telt eller foran bål mens middagen grilles. Stå opp og spise frokost, levere unger på skolen og stikke på jobb. Nå har besøk/aktiviteter/vær/for høye dørstokker (Våre er av og til kjempehøye) gjort at vi kun har fått det til i helgene. Men ettermiddags/kveldsmatturer og hagetelt/verandasoving er enklere gjennomførbart - og fortsatt veldig spennende for ungene. Bare det å få så mye tid sammen er nok helt topp for dem. Her startet vi med eldre unger og mindre erfaren mamma, men vi lærer sammen underveis, og selv om det har blitt noen bom og bomturer blir ungene ivrigere og ivrigere. Selv etter de turene der ting gikk galt har de vært enige om at vi skal på mer tur. De har nå bestemt at de heretter helst vil ha turting i jule og bursdaggaver. Mamman er helt enig. Leker trengs det ikke mer av. Turer med andre unger er jo ekstra stas - da blir det både nye venner og ungene orker mer (i hvert fall mine). Sleng dere med på fellesturene her om det passer? Hurumtur med kanopadling neste helg (tror det var mulighet for å sykle inn dit også?). Dovrefjell til høsten - siste helg i august.