Elisabethsk

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  314
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

Elisabethsk vant dagen sist Oktober 31

Elisabethsk hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Elisabethsk

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Hedmark

Nylige profilbesøk

1 911 profilvisninger
 1. Mine beste turkompiser

  Heldige både deg som får med deg de fine ungene ut, og ungene som har deg til å bli med seg! Jeg fikk også lyst til å bli med deg på tur!! Flott innlegg!
 2. Hva har du kjøpt nå!

  https://www.xxl.no/optimus-optimus-polaris-optifuel-brenner/p/1111782_1_style 1289,- for øyeblikket. Tror ikke jeg har sett den lavere? Er en sånn på vei til meg nå i Posten. Så får jeg se om jeg trenger en sånn tilleggsdings etter hvert..
 3. Hva har du kjøpt nå!

  Jeg kjøpte meg visst også et slikt sett. Merket plutselig at høyrearmen kranglet da jeg skulle gå på ski for et par uker siden, det må gjøres noe med før skiturer blir uaktuelt!
 4. Sort uke?

  Gjør det samme her. Særlig på de butikkene som vel egentlig ikke virker å ha helt reelle tilbud, men bare kjører samme priser/kampanjer omatt og omatt. Også de som sender mer enn en mail ryker rett ut. 2-3 mailer pr uke med samme innhold fra samme avsender = spam.
 5. Rago - Ny soveposeserie fra Helsport

  Ehm.... Tror det er Huldreheimen jeg har også, men "noen" har litt dårlig hukommelse.. Det er jo long-variant jeg har.. Da er det vel kanskje ikke så rart lille meg har god plass..
 6. Rago - Ny soveposeserie fra Helsport

  er 2 små cm kortere enn deg, og har aldri tenkt på min helsport damepose som for kort Har god plass, og da vi sov ute nå tidligere i høst uten tak over dyttet jeg også klærne mine nederst ved føttene, uten at jeg fikk noe dårligere plass til meg selv.
 7. Sovepose vs Varmeflaske

  Jeg mangler sovepose for den temperaturen vi har nå. 0 til -5/10 grader. Har god vinterpose, men den er jo superstor og relativt håpløs å ta med i sekk når man ikke kan bruke pulk. Lånte eldstemanns dunpose i helga og kombinerte den med min dunpose (begge med komfortemp rundt 2 grader tror jeg). Pluss Nalgene-flaske nedi så holdt jeg meg veldig god og varm gjennom natta. Synes flaska varmet overraskende lenge! Burde kanskje hatt en fiberpose i stedet for 2 dunposer, men nå har jeg nå disse to og har lite lyst til å investere i enda en pose, og pakkvolum og vekt blir akseptabelt. så satser på at denne kombinasjonen holder til de gangene jeg er ute til fots med sekk i minusgrader.
 8. Turdamer, sjå her! Hvilke kniv har du?

  Jeg tittet på Villjenta litt her, men fant den ikke i noen butikk så jeg fikk sett på den. Kom over Brusletto Bamsen på ganske greit tilbud (579,-) hos Fjellsport så endte opp med å kjøpe den, og synes den virker bra uten å ha rukket å hatt den med på for mange turer enda.. Ikke for stor synes jeg i hvert fall. Har også en kniv som faren min har laget som jeg er veldig glad i, men den er altfor liten til sånn alt mulig-bruk synes jeg.
 9. Hva har du kjøpt nå!

  Skulle egentlig kjøpe meg nye vintersko (les støvletter med høy hæl til "pen dagligbruk".) Men så er turskoene mine ikke allverden å skryte av så har tittet en stund på nye. Fant ut at det bruker jeg vesentlig mer. Og fine tursko fungerer jo strengt tatt finfint til vinterhverdagssko også, så stakk innom Magasinet i dag og hentet hjem et par Alfa Walk Queen Advanced.
 10. Synd det ble bomkjøp. Kan dette være et alternativ? https://www.magasinet.no/mammut-light-pump-mat-exp-oppblasbart-liggeunderlag Jeg hadde et men solgte fordi det ble for smalt for meg og våknet med beina på utsiden - byttet i downmat LW i stedet. Ungene har sovet på bamsunderlag og reinsdyrskinn her og kost seg med det, men nå har ikke vi sovet mye på vinteren. (Oppblåsbare har de ikke enda, og det er ikke savnet foreløpig - 11-åringen har vel nevnt han ønsker seg ett, men han sover veldig godt uten også)
 11. Hvor har du vært på tur i dag?

  Sjusjøen, gikk innover mot Kroksjøen (er begrenset hva de har rukket å kjøre opp). Prøvde meg på en tur i går igjen etter jobb, men da hadde det vært for varmt så snøen var råtten og kjip. I dag regner det og nå skal det bli varmt fremover, så må nok komme mer kulde og snø igjen før neste tur. Men artig å kunne starte opp så tidlig, selv om det bare er litt.
 12. Hva har du kjøpt nå!

  Exped Synmat UL 7 LW til neste sommersesong så kan jeg leke larve uten å falle av hele tida.
 13. Hvor har du vært på tur i dag?

  Skitur! Ikke langt. Ikke fort. Ikke mange spektakulære bilder siden det jo var rimelig mørkt. Men et par minusgrader. Vindstille. Flotte løyper til å være så tidlig. Lite folk - topp måte å starte uka på!
 14. Hvor har du vært på tur i dag?

  8:20. - unger er plassert i bilen. Litt dårlig planlegging på tida så havregrøten min står igjen uspist på kjøkkenbenken men ungene har i det minste fått en god frokost. Greit med litt god tid til å få unger på skolen i tide siden det har snødd en god del siste døgnet.. Bilen måkes fri for snø. Det gikk jo greit å kjøre opp til huset igjen i går kveld, satser på at det går fint å komme helt ned til veien selv om ingen har rukket å brøyte enda. Ser foreløpig ut til å komme oss greit til skolen på tid. Rygger ut. Bom fast. Prøver litt til. Null bevegelse forover eller bakover. 8:27- konkluderer med at 30 cm kram nysnø oppå løs grus er en utrolig dårlig kombinasjon og at det ikke hjelper det spøtt med nye piggdekk når man har vanlig personbil. Ringer litt rundt og hører om ungene kan få skyss. "Innesnødd du og sier du? Ja. Hm. Ok. Da finner jeg på noe annet".. Den ene bussen som går forbi huset mitt om morgenen har jo kjørt for lenge siden, fridag på ungene er vel ikke helt greit. For irritert på bilen (og alene) så å prøve å måke den fram er uaktuelt, må jo måke alt ned til veien, det vil ta tid. Vi får gå i stedet. 8:30 - unger ute av bilen. Sko byttet til tursko. Vi trasker oss ned til veien og over brøytekanten og labber mot skolen. Sender melding underveis om at vi står fast i snø og kommer så fort vi kan. Heldigvis bare 3 km til skolen. Første strekket i småsur stressa stemning, men så finner vi ut at det blir artigere om vi tar det som en tur, og i tillegg deler opp i etapper fram til neste venns hus. Føles ikke så langt når neste etappe bare er til den og den vennen. Gangveien er ikke brøyta ser vi når vi treffer på den, så vi må gå ute i bilveien. Uaktuelt å sende ungene hele veien alene da så jeg får følge helt frem. 9:15 - unger framme på skolen og mor inn og forsikrer seg om at alt er ok. Helt greit - vi er ikke de eneste med problemer. Ungene kan få skoleskyss hjem og alt er ok. Når man i tillegg har gode venner å besøke nærme skolen som serverer kaffe og speilegg er jo alt bare fryd og velstand. Noen har brøyta gangveien så den kan tas tilbake. Konkluderer på veien hjem at det ikke er rart det har vært en del strømbrudd i området siste døgnet. Ikke helt som planlagt-dag, men det ble da i det minste en tur!
 15. Hva har du IKKE kjøpt nå?

  Jeg mener å huske at vi to en gang ble enige om at vi slettes ikke er dyre bekjentskaper. Ved å gi gode tips vil vi jo bare bidra til vesentlig færre bomkjøp, og den som kjøper slipper å bruke unødvendig penger på å bytte ut ting som viser seg å ikke virke optimalt.