Elisabethsk

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  296
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

Elisabethsk vant dagen sist Juni 25

Elisabethsk hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Elisabethsk

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Hedmark

Nylige profilbesøk

1 759 profilvisninger
 1. Lakking av snøplugger

  Ohoi.. Jeg har kjøpt en lakkboks med noe skingrende skarp farge og tenkte jeg virkelig skulle gjøre meg flid ved å kanskje pusse ørlitt med sandpapir før jeg sprayet jeg, . Ellers har jeg tenkt å gjøre det enklest og raskest mulig jeg gitt og estetikken er vel ikke hovedfokus, Tenkte å pynte hver av dem med en liten sløyfe med refleksbardun da, det får vel holde.
 2. Telt til "lang" familie

  Helsport spitsbergen kan vel også da fungere. Jeg har extreme-varianten (4-manns) og det er veldig godt og romslig. Veldig glad i vårt telt! Følg med på outletbutikken til Helsport - jeg fikk kjøpt mitt der i sommer veldig rimelig. Ser jo de har et Fjellheimen 6 liggende der nå forøvrig, men du tenkte kanskje 4-manns?
 3. Hvor har du vært på tur i dag?

  I går ble det fjelltur med moren min. 4 topper, inn til Ringsakers høyeste topp - Danseren, Jomfrua, Tuven og Tuva. 17 km med godt selskap og flott vær. I dag skulle jeg bare rusle en kort tur. Konkurrerer litt mot meg selv og manglet 1 km for å få flest antall tilbakelagte pr uke, så da måtte det rusles litt. Droppet soppkurv da jeg bare skulle gå langs veien uansett. Vel.. Vei (og asfaltert attpåtil) er kjempekjedelig, så plutselig var jeg inne i skogen og vips innså jeg at jeg stod midt oppi en haug traktkantareller. Uten kurv måtte jakka til pers. Greit regnet hadde gitt seg, og det ikke var lange biten hjem.
 4. Tips til nytt lett kokekar

  Fornøyd med mitt Kovea Solo Lite. Brenneren ligger i et etui i bunnen, gassboks oppå. Lokket er ikke det aller beste å steke i, men ellers funker det finfint.
 5. Hva har du kjøpt nå!

  Har en vannkoker til overs her du kan få kjøpt rimelig. Bestilt julegaver til ungene. De får litt ymse småting til vintertur/tur: Hver sin 0,5 l Nalgeneflaske (så kan posene varmes opp på vinterturene jeg håper å få de med på), teltlykt og lite kompass/termometer til jakka til minstemann (Så slipper han å bli misunnelig på storebroren). Storebroren skal også få et speilkompass for han har blitt ganske ivrig på kart og kompass i sommer, men fikk mail nå om at det jeg hadde bestilt ikke kunne leveres, så da må jeg få tak i det et annet sted.
 6. Hva har du kjøpt nå!

  Ser ut som XXL gjør det greit på det vennesalget. Noen pakker med snøplugger, litt bardunsnor og noen pakker med turmat her. Nå er det bare å sette seg og vente på at vinteren skal komme.
 7. Hva har du kjøpt nå!

  Hentet 1 stk Brusletto Bamse, 1 Mora øks, en STS X-Brew kaffebrygger og et par fiskesluker på posten i dag.
 8. Osprey Xena 85 liter

  Kjøpte min på Sport1 oppe i sentrum i Lillehammer. De hadde inne den dagen jeg kjøpte men tror de sa de også kunne bestille inn om den ikke var der (Var innnom mange ganger og tittet på og prøvde. Hør med Sport1 på Hamar om det samme gjelder der? Ellers er det bare å titte på og teste min om du vil.
 9. Chair kit / stol - verdt å dra på?

  Haha noe med det. De turene jeg har kunnet dra med meg altmulig rart (i kano/pulk) har jeg jo dratt med reinsskinn også. Sov helt nydelig på tur med kolleger forrige helg - mens flere av de andre rapporterte om litt kald og kjip natt. Ang Bamse øverst/nederst har jeg testet litt ulikt og synes Bamse virker varmest på topp, men da syntes jeg ikke det ble like behagelig igjen så jeg går nok også for å ha den nederst.
 10. Chair kit / stol - verdt å dra på?

  Var det ikke Synmat det var snakk om å bruke uten skum under her? Jeg har mammut light pump mat og den kan vel til en viss grad sammenlignes med Synmat, selv om det ser ut som Synmaten er hakket varmere enn Mammuten. Frøs med den + Bergans Senja Zero med temp rundt 0 til -2 første natt. Lånte et bamseunderlag den andre natta og sov varmt og godt. Jeg synes det virker å være forskjell med downmat + bamseunderlag enn bare downmat rett på bakken også, men dette er det jo bare å teste ut selv og finne ut om underlaget kan bli igjen hjemme eller ei.
 11. Chair kit / stol - verdt å dra på?

  Jeg dro med kun oppblåsbart på tur et par ganger - og frøs meg gjennom de nettene. Er ikke mye kuldeisolasjon å skryte av i de oppblåsbare så nå drar jeg med meg skumunderlag i tillegg og kommer ikke til å droppe det annet enn om det skulle være veldig varmt døgnet rundt.
 12. Fjellforum Barnetur i Dovrefjell 2017

  Flott rapport. Tusen takk for turen til alle. Eldstemann storkoste seg med å bli inkludert så mye som en ressurs tror jeg, og det var veldig stas å mestre så mye, og få lov til å være fortropp tilbake til bilen med David. Og selv om minstemann jo fikk en litt tung tur tilbake på søndag så var likevel første spørsmål da vi kom hjem "når kan vi dra på tur neste gang". Tusen takk @Hammerfor god hjelp med bæring av ekstra sekk. Vi satser vel på at dette blir en tradisjon, og ny tur neste høst?
 13. Telttur på ski

  Every time I've been out skiing in the marked routes here in my area (i live near Sjusjøen) there's plenty of pulk sleds in the tracks so I wouldn't worry too much about that. A pulk sled means you can add a lot of weight to your gear without exhausting yourself, and also if you're a beginner, I think it would probably be easier rather than a heavyweight backpack which will pull you backwards in many occations (would for sure make me fall alot more often.. :p) . If you also bring your climbing skins, you will have 100% control both uphill and downhill.
 14. Turkjøkken på langtur

  Dette settet, + en liten/lett (sammenleggbar?) kaffekanne? Eller blir det for lite igjen? https://www.hektapatur.no/utstyr/turkjokken/kokeutstyr/kovea-solo-lite-kjelesett-med-titanium-brenner?gclid=EAIaIQobChMIt5aC6MuB1gIVU-AZCh3DtA_JEAQYAiABEgIBd_D_BwE
 15. Lavvotursteder nær bil

  Ved Vågskardvatnet i Gausdal Vestfjell er det bilvei ned til en liten bru over elven som renner ut i vannet. Det er plass til noen biler på ene siden av vannet der, og en fin leirplass rett over på andre siden av vannet. Det var også plassert noen lavvoer litt lenger opp i terrenget ned til vannet da vi var der. Fint fiskevann. og fine turområder til både lengre og kortere turer.