Gå til innhold
 • Bli medlem
IGNORED

Omnifuel og Peli Microcase (eller annen)


Anbefalte innlegg

Hei,

har noen funnit en ultimat transporteske for Primus Omnifuel? Tenker på en som tåler en forsiktig støt. Spesifikt, noen som vet hvilken Peli Microcase som passer? Ideellt vil jeg ha boks som jeg kan bruke til Omnifuel med slange/pumpe, samt evt et par ekstra briller. Slangen får ikke bøyes sønder.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har brenneren pakket inne i gryta som jeg smelter snø i. Tror det er mange her inne som bruker samme teknikk. Ikke noe ekstra vekt, og den ligger bra beskyttet. Har en stikk over lokket som låser det fast.IMG_0191.thumb.JPG.5dbb68a6d79d8d59151a672e5e6cbc72.JPG

IMG_0192.thumb.JPG.c923d349d77a53d743c2a23a22b3e1aa.JPG

Strikken dobbeltlåser lokket.

IMG_0193.thumb.JPG.7dee64ff95aaa2390ab6c8c9d897b668.JPG

Pumpa har jeg inni en juiceflaske, som bunn er tatt vekk av og satt inn en strikk. Vindskjermen er surret rundt flaska.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

 • Lignende innhold

  • Av fraVaranger
   Har brukt omnidawg/omnifuel oppsett en stund(tre år), helt til brennern kun brenner fint på veldig lav åpning av fuel ventil,
   Brennern har utviddet drastisk, burner cupen ligger nesten plant med selve klokka,  så med en full turn på ventilen er det 25cm gull stikk flamme, og samme resultat med orginal flamme spreder. 
   Brennern har blitt ubrukelig, noen andre som har opplevd det samme?
    
   Ps. Venter ny brenner i posten🤔
  • Av Chris B.
   Etter en tur i fjor forsvant brenselflaska mi med tilhørende pumpe. Derfor er jeg dessverre nød til å kjøpe en ny. Problemet er at jeg finner ingen butikk som kun selger pumpe, kun brenner med flaske/pumpe sammen. Jeg trenger både pumpe og ei flaske så kan godt være pakke, men brenner har jeg. Brenneren er en primus omnifuel. Noen som kan hjelpe? 
  • Av Stian86
   Hei
   Jeg har en ca 10 år gammel Omnifuel, har byttet O-ringer og vedlikeholdt den etter behov. Tenkte jeg skulle ta en grundig service på den nå pga dårlig effekt og pumpe som lader trykk dårlig. Så jeg demonterte alt som kunne demonteres , men jeg åpnet den "bittelille" skruen på den "metallvinkelen" tok løs den og dro ut den svarte "plastmutteren" som man skrur slangen på brenneren til. Når jeg dro ut den så fant jeg bare rester av blå gummi vet ikke om det er en pakning eller o-ring som har sittet der. Noen som kan hjelpe meg, nå lekker ihvertfall pumpa/flaska som ei sil. Hvilken pakning/O-ring. På de "sprengskissene" jeg har sett er ikke denne delen demontert. Legger ved et bilde så dere skjønner hvor jeg mener.

   Er det forresten noen som har eller har link til manual/tegninger på Onifuel v1, kan ikke finne den på primus sine hjemmesider. 
    
  • Av Thomas Eliassen
   Hei, 
   Jeg er en 24 år gammel gutt fra Jessheim som har planlagt en langtur over Finnmarksvidda i fra midten av juli til midten av august.  I denne anledningen sliter jeg litt med transport, bilturen fra Kautokeino til kalmankaltio er ca. 2t. 
   Kan bor du i området, eller kjenner noen som kjenner noen som kunne bistått? Sjåføren får betalt og garantert hyggelig selskap. 
   Flyet er bestilt så jeg vil være i området fra og med 15.Juli.2018. 
    
   Ta gjerne kontakt om du kan bistå
   Med vennlig hilsen
   En desperat villmarking. 

  • Av Fjellfilmeren
   Hei
   Jeg har noen 10 år gamle bensinflasker til Omnifuel som jeg tenker nok burde hatt nye o-ringer til tetting. Vil vanlige o-ringer fra biltema fungere eller trenger jeg spesialgummi for å håndtere bensinens virkninger?
   Man skal jo ikke ha bensin på vanlige plastflasker f.eks., da bensinen kan virke etsende.
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.