klatreminus Skrevet 21. september 2017 Skrevet 21. september 2017 Hei, Et lite tips som sikkert mange av dere vet fra før. Proteinfabrikken selger pannekakemix som bare skal tilsettes vann, med andre ord er de perfekte på tur. De vanlige ferdigposene på butikken må som regel ha olje/smør i også. I tillegg er det mye næring i de, og de smaker godt.
Phoney Skrevet 21. september 2017 Skrevet 21. september 2017 ... eller bruke mer vann og benytte det som "melk" til havregryn/müsli 1
Gjest Turlyst Skrevet 21. september 2017 Skrevet 21. september 2017 Er godt fornøyd med Toro Pannekakemix, som bare skal blandes ut med vann. Har brukt dem siden jeg var 16 år.
+TheSleepwalker Skrevet 21. september 2017 Pålogget Skrevet 21. september 2017 Laktosefritt også, dæven. Om jeg skal på langtur noen gang må jeg prøve sånne
+Krankman Skrevet 21. september 2017 Skrevet 21. september 2017 4 timer siden, HannKatta skrev: Hva med svelerøre (lapper) ? Bedre enn pannekakemix. Det har jeg heldigvis internettbevis på her i denne videoen fra ca 2:15
tubbs Skrevet 21. september 2017 Skrevet 21. september 2017 6 timer siden, HannKatta skrev: Hva med svelerøre (lapper) ? Nei, det er noe raringene vest i landet har surra med så slikt styrer jeg unna! 1
klatreminus Skrevet 22. september 2017 Forfatter Skrevet 22. september 2017 Jeg har brukt lappene før... de skal bare ha vann, og er gode. Men jeg synes pannekakene til Proteinfabrikken gir mer metthetsfølelse, så det blir mer enn bare kos.
Gjest Mareng Skrevet 22. september 2017 Skrevet 22. september 2017 (endret) 2 timer siden, klatreminus skrev: Jeg har brukt lappene før... de skal bare ha vann, og er gode. Men jeg synes pannekakene til Proteinfabrikken gir mer metthetsfølelse, så det blir mer enn bare kos. Godt tips. Personlig synes jeg de beste pannekakene, som metter og er utrolig saftig er: - 2 deler fint mel - 1 del sammalt grovt mel - 1 del sammalt grovt rugmel (dette som gjør de saftig) - 1/2 del havregryn - en halv ts salt - 1/2 - 1 ss bakepulver - 2-4 egg og 2 ss olje (dette droppes på tur) - vann på tur (evt. med tørrmelk), melk om de lages hjemme. Nok til at det blir flytende røre. Uansett om jeg tar litt for mye eller litt for lite av noen av ingrediensene eller væsken blir de akkurat like god. Jeg spiser omtrent 80 gram tørr blanding til en middagsporsjon alene på tur. På tur blander jeg porsjoner i brødposer, tilsetter vann, blander i posen, og heller i pannen. Evt. har det i en "risteflaske" (iste flaske, brusflaske, nalgene flaske) og tilsetter vannet. Endret 22. september 2017 av Mareng
+virrma Skrevet 22. september 2017 Skrevet 22. september 2017 1 time siden, Mareng skrev: Godt tips. Personlig synes jeg de beste pannekakene, som metter og er utrolig saftig er: - 2 deler fint mel - 1 del sammalt grovt mel - 1 del sammalt grovt rugmel (dette som gjør de saftig) - 1/2 del havregryn - en halv ts salt - 1/2 - 1 ss bakepulver - 2-4 egg og 2 ss olje (dette droppes på tur) - vann på tur (evt. med tørrmelk), melk om de lages hjemme. Nok til at det blir flytende røre. Uansett om jeg tar litt for mye eller litt for lite av noen av ingrediensene eller væsken blir de akkurat like god. Jeg spiser omtrent 80 gram tørr blanding til en middagsporsjon alene på tur. På tur blander jeg porsjoner i brødposer, tilsetter vann, blander i posen, og heller i pannen. Evt. har det i en "risteflaske" (iste flaske, brusflaske, nalgene flaske) og tilsetter vannet. Sånn ca hvor mye er "1 del"? Greit å vite ift eggene. Jeg lager pannekakemiks med tørrmelk og eggepulver til turbruk, og dette ser ut som en variant som er verdt å prøve.
Gjest Mareng Skrevet 22. september 2017 Skrevet 22. september 2017 35 minutter siden, virrma skrev: Sånn ca hvor mye er "1 del"? Greit å vite ift eggene. Jeg lager pannekakemiks med tørrmelk og eggepulver til turbruk, og dette ser ut som en variant som er verdt å prøve. Ja, har du litt eggepulver og melkepulver oppi hever du helt sikkert smaken. Eggene gjør de litt mer "spretten". Stor porsjon til 4 personer er 4 egg, da bruker jeg ca 7 dl mel til sammen, og en liter melk/havremelk (bruker "ikaffe" havremelk når min datter og kone skal spise). Bruker jeg vann blir den litt mer flytende og derfor litt mindre væske. Så ca 3,5 dl fint hvete-/speltmel, ca 1,75 dl sammalt grov hvete-/havremel. Er det kun meg som skal lage en middagsporsjon til turbruk, så setter jeg litermålet på vekten og fyller opp til ca 40 gram med fint mel, og opp til ca 80 gram med resten. Tømmer det i en pose som jeg knyter igjen. Gjerne en litt solid pose som kan brukes som bakebolle. Jeg har brukt vanlige brødposer eller glidelåsposer og en ekstra brødpose utenpå for sikkerhets skyld. På tur er ting veldig på slump, og om røren blir tykk eller tynn som vann har pannekakene alltid blitt bra allikevel. Litt olje i non-stick panne, og snur de når de er størknet på toppen ca.
T.Rise Skrevet 20. mai 2018 Skrevet 20. mai 2018 På 22.9.2017 den 13.21, virrma skrev: Sånn ca hvor mye er "1 del"? Greit å vite ift eggene. Jeg lager pannekakemiks med tørrmelk og eggepulver til turbruk, og dette ser ut som en variant som er verdt å prøve. Hvor har dere kjøpt eggepulver?
+virrma Skrevet 22. mai 2018 Skrevet 22. mai 2018 På 21.5.2018 den 0.36, T.Rise skrev: Hvor har dere kjøpt eggepulver? Tror jeg fant det på Amazon. Ellers er det jo en del som tørker selv. Jeg har prøvd uten den helt store suksessen og har innsett at noen snarveier må jeg ta.
JanneK Skrevet 22. mai 2018 Skrevet 22. mai 2018 1.mai frokosten 2018-am.pannekaker på boks som blandes ut med melk, var kaldt ute så ingen problem å ha med på tur denne gangen:) ristes og klar røre på 5minutter👍🏼 🥞toppes med krem på boks og blåbær😁 E11DA201-9638-4DDA-A708-EE60AB46B92F.mov
Tessatroll Skrevet 22. mai 2018 Skrevet 22. mai 2018 På 21.5.2018 den 0.36, T.Rise skrev: Hvor har dere kjøpt eggepulver? Lagar sjølv
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå