Gå til innhold

klatreminus

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  71
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om klatreminus

Nylige profilbesøk

590 profilvisninger
 1. Setesdalen øst og vest er flotte med telt. Her er du godt over tregrensa, rundt 1000m over havet, og det er mange små og store vann. Vest er det letteste å parkere på suleskarveien som en nevnte lenger oppe. På østheiene er det kanskje greiest å kjøre opp FV45, jeg mener at det er flere parkeringsmuligheter langs veien, men husker ikke helt. Mygg er det ofte mye av, men slå opp telt et sted hvor det ikke er helt vindstille, så slipper du kanskje billigere unna. Hvis du er heldig er det kaldt på natta, og da er det ikke for mye mygg. Hvis du skal ha med en ovn, så må du også ha med ved..
 2. støtter denne. veldig fornøyd med wiglo. God plass i høyden også. Eneste minus er vekt, ca 6 kg, men kan fordeles på 2 sekker.
 3. Jeg vurderer også om jeg skal krype til korset og gjøre det, men er litt vanseklig å finne tiden til det. Jeg løper i skogen i agder hver uke, og plukker av noen flott i løpet av sesongen, så jeg er vel i faresonen..
 4. 2 stk Mountain Hardwear Women's Laminina Z ble kjøpt til fruen og en unge... og så slengte jeg på en sluksett fra sølvkroken også.
 5. Vi bruker bare Bamse, exped til 5 stk koster mye penger, og når det brukes et par ganger i året så... Bamse holder massevis, spesielt hvis man ikke ligger på stein. Det fine med bamse er at det tåler jo alt, så du kan trekke det ut av teltet og sitte på det rundt primusen eller leirbålet også. Det samme gjelder sånn sett sovepose. Men sist var det kaldere på sommerfjellet enn vi trodde, så jeg går å håper på tilbud på viking 600 eller 900. Akkurat nå kommer vi oss ikke på tur siden vi ikke har sovepose, og vi kan ikke kjøpe sovepose til 10-12 lapper før vi vet at vi skal på tur.. Det blir litt høna og egget.
 6. ja, fint med pakninger som kan fyres opp på tur. Kanskje dette heller hadde vært noe for real turmat eller lignende..
 7. småløping med litt stor rumeptaske som vist over er grusomt. prøvd og returnert. Hvis man bare går så er det ok, da har man ryggen fri, men når man begynner å løpe så rister det for mye. Jeg har nathan drikkebelte med plass til en flaske og liten lomme til mobil og nøkler. Finnes mange varianter av disse med 1,2 eller 4 flasker. Det kjedelige med disse er at standard drikkeflasker ofte ikke passer, så man ender opp med å vaske den ene flasken man har hele tiden. I tillegg har jeg en lett bergans sekk som jeg bruker på lengre turer. den kan stroppes godt sammen så den ikke rister og har god ventilasjon på ryggen. Denne fungerer og fint som ryggsekk når jeg sykler til jobb (ca 1 gang pr år ). Tror det er en Bergans SKARSTIND. En tur innom løplabbet kan og være greit.
 8. Jeg var og en spritbrenner før. Men etter å ha prøvd å steke pølser til ungene på et trangia stormkjøkken med rødsprit ga jeg opp. Det ble jo aldri ferdig. Min konklusjon var at avstand fra brenner til stekepanne (som stod på toppen over vindskjermen) ble for lang og det ble nesten ikke lunk i panna. Jeg kjøpte en gassbrenner til stormkjøkkenet og har aldri sett meg tilbake. Mulig det bare er jeg som har gjort noe galt da kanskje, eller dårlig kvalitet på rødspriten ? På vinteren bruker jeg den gamle brenneren fra forsvaret...
 9. Selges på Vung Tau i kristiansand, betydelig billigere enn Viking
 10. Det er også feste for reimer på lokket, så det er ikke noe problem å feste liggeunderlag eller sovepose på lokket. Likte din løsning for å feste sovepose med egne reimer. Jeg har brukt de medfølgende stroppene, men det sitter ikke så veldig godt. Vi har damemodellen og fruen har bært 18-20 kg uten problem.
 11. .. ikke enig. Jeg kom ut med en sekk som var altfor stor. En tilbudssekk som de ville bli kvitt.. Viktigste er at sekken passer til deg og er god på. Jeg har en stor sekk som jeg bruker til nesten alt. Jeg bare strammer inn alt av remmer og stropper dersom jeg har lite med meg. Busjett er og viktig. Har du råd kan du ha en liten og lett sekk til hytteturer (ex helium 55), og en stor sekk til turer med telt. Jeg synes 65 høres ut som mye på en hytte tur og lite på en telttur.... Men som noen sa, når du allerede har en sekk så er det bare å prøve den. Pakk alt du trenger og ta deg en lang tur i marka så får du se hvordan den fungerer.
 12. Enig. Det er skummelt hvor fort enkelte glemmer hvordan det var å ha barn selv og hvor mye slike ting påvirker barn. Eller andre som ikke klarer seg like bra som andre for den del. Vi andre kan heller prøve å skryte litt av de som sliter, det er mye hyggeligere.
 13. Pris er selvsagt viktig. Men service / bytte er like viktig. XXL er jo fantastisk på det. Særlig når jeg skal handle til ungene. Da tar jeg gjerne med meg sko i flere størrelser, tar de hjem og prøver og får pengene tilbake på de som ikke passet. En lokal butikk her har fremdeles som policy at man kun får tilgodelapp når man skal bytte noe, og tilgodelappen kan heller ikke brukes på salgsvarer. Man kan kanskje deponere som de kaller det, men det er bare i noen få dager. Jeg handler ikke der lengre, og når en tante e.l. har klart å kjøpe en gave der så ender det stort sett med at jeg bytter den i overprisa sokker og tenker at der handler jeg aldri igjen..
 14. Mens vi venter på tine så vil jeg igjen anbefale å sjekke ut mysebasert proteinpulver eller kaein produkter. Konsistensen på de som er bra er ganske lik melk. Smaken er også ok, og de fleste funker fint i grøt e.l. De finnes med og uten smak.
 15. Jeg mener det er innafor å smøre niste på sitt eget brød i matsalen. Det kan være mange ernæringsmessige grunner til at man foretrekker å bruke sitt eget brød. Da ville jeg spurt om det og eventuelt betalt for pålegget. Det er jo som regel ikke brødet som gjør at det koster 15 kr pr skive, men pålegget. Hvis jeg hadde alt med selv, så ville jeg ha ordnet det på rommet i stillethet
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.