Gå til innhold

klatreminus

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  77
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om klatreminus

Nylige profilbesøk

639 profilvisninger
 1. Det er jo ikke lett, i dag finnes det bukse for alle mulige værforhold men ingenting som passer til alt.. og man vil jo ikke ha for mye med seg. Jeg prøver å holde det enkelt. jeg har alltid med meg 3 ting. 1 bergans bukse som er vann/vindtett med litt lufteåpninger, en treningsshorts som også duger som badebukse, og en trimtex treningsbukse som også duger som bukse inne i telt eller hytte. De 2 siste veier ingenting og tar liten plass i sekken. Jeg har vel ikke noen tro på å finne noe som passer alle forhold.
 2. Jeg tror ikke XXL er noe dårligere enn andre. Jeg har flere venner og familie som jobber i detaljhandel i ulike bransjer. Og de fleste har vært borti dårlige butikker / dårlig ledelse som behandler både ansatte, kunder og miljø dårlig. Jo mindre kompetanse som kreves, jo dårligere forhold... Jeg vil heller legge mer vekt på å handle skikkelige produkter, og de som bare selger søppel holder jeg meg unna.
 3. Grattis med nye klokke. Jeg klarer heller ikke å bestemme meg så jeg har gitt opp.. Men litt OT til det du sier om endomondo. Jeg har kjøpt Polar sitt pulsbelte med blåtann. Den er koblet mot mobilen slik at treningen logges på endomondo. I tillegg får jeg pulsen på den gamle polar pulsklokka så jeg kan følge med under selve økta. Funker veldig fint det.
 4. del lilsport sekken har jeg også går jo aldri i stykker! Her brukes den til strandsekk..
 5. ligger en reinsfjell på helsport outlet : https://www.helsport.no/outlet?main_variant=107 ... jeg skal "aldri" mer ha et vanlig tunneltelt. Jeg er ikke på ekstremturer og synes det er mye mer behagelig med et telt med noe mer takhøyde
 6. Er Skarven på vei ut ? Ser ut som det bare er xxl som har denne nå. Selv ser jeg på alfa orre, men er ingen butikker som har den. Fjellsko vil jeg helst prøve i litt ulike merker, og også i litt ulike størrelser for å finne riktig størrelse i forhold til ulike sokker etc.
 7. Setesdalen øst og vest er flotte med telt. Her er du godt over tregrensa, rundt 1000m over havet, og det er mange små og store vann. Vest er det letteste å parkere på suleskarveien som en nevnte lenger oppe. På østheiene er det kanskje greiest å kjøre opp FV45, jeg mener at det er flere parkeringsmuligheter langs veien, men husker ikke helt. Mygg er det ofte mye av, men slå opp telt et sted hvor det ikke er helt vindstille, så slipper du kanskje billigere unna. Hvis du er heldig er det kaldt på natta, og da er det ikke for mye mygg. Hvis du skal ha med en ovn, så må du også ha med ved..
 8. støtter denne. veldig fornøyd med wiglo. God plass i høyden også. Eneste minus er vekt, ca 6 kg, men kan fordeles på 2 sekker.
 9. Jeg vurderer også om jeg skal krype til korset og gjøre det, men er litt vanseklig å finne tiden til det. Jeg løper i skogen i agder hver uke, og plukker av noen flott i løpet av sesongen, så jeg er vel i faresonen..
 10. 2 stk Mountain Hardwear Women's Laminina Z ble kjøpt til fruen og en unge... og så slengte jeg på en sluksett fra sølvkroken også.
 11. Vi bruker bare Bamse, exped til 5 stk koster mye penger, og når det brukes et par ganger i året så... Bamse holder massevis, spesielt hvis man ikke ligger på stein. Det fine med bamse er at det tåler jo alt, så du kan trekke det ut av teltet og sitte på det rundt primusen eller leirbålet også. Det samme gjelder sånn sett sovepose. Men sist var det kaldere på sommerfjellet enn vi trodde, så jeg går å håper på tilbud på viking 600 eller 900. Akkurat nå kommer vi oss ikke på tur siden vi ikke har sovepose, og vi kan ikke kjøpe sovepose til 10-12 lapper før vi vet at vi skal på tur.. Det blir litt høna og egget.
 12. ja, fint med pakninger som kan fyres opp på tur. Kanskje dette heller hadde vært noe for real turmat eller lignende..
 13. småløping med litt stor rumeptaske som vist over er grusomt. prøvd og returnert. Hvis man bare går så er det ok, da har man ryggen fri, men når man begynner å løpe så rister det for mye. Jeg har nathan drikkebelte med plass til en flaske og liten lomme til mobil og nøkler. Finnes mange varianter av disse med 1,2 eller 4 flasker. Det kjedelige med disse er at standard drikkeflasker ofte ikke passer, så man ender opp med å vaske den ene flasken man har hele tiden. I tillegg har jeg en lett bergans sekk som jeg bruker på lengre turer. den kan stroppes godt sammen så den ikke rister og har god ventilasjon på ryggen. Denne fungerer og fint som ryggsekk når jeg sykler til jobb (ca 1 gang pr år ). Tror det er en Bergans SKARSTIND. En tur innom løplabbet kan og være greit.
 14. Jeg var og en spritbrenner før. Men etter å ha prøvd å steke pølser til ungene på et trangia stormkjøkken med rødsprit ga jeg opp. Det ble jo aldri ferdig. Min konklusjon var at avstand fra brenner til stekepanne (som stod på toppen over vindskjermen) ble for lang og det ble nesten ikke lunk i panna. Jeg kjøpte en gassbrenner til stormkjøkkenet og har aldri sett meg tilbake. Mulig det bare er jeg som har gjort noe galt da kanskje, eller dårlig kvalitet på rødspriten ? På vinteren bruker jeg den gamle brenneren fra forsvaret...
 15. Selges på Vung Tau i kristiansand, betydelig billigere enn Viking
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.