Jump to content

klatreminus

Aktiv medlem
 • Posts

  115
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

klatreminus last won the day on June 17

klatreminus had the most liked content!

About klatreminus

Recent Profile Visitors

1,464 profile views

klatreminus's Achievements

 1. Ta den med til butikken du kjøpte den, ihvertfall hvis den er litt ny... Hvis ikke kjøp Garmin
 2. Garmin er genialt, forstår ikke hvorfor noen vil ha applewatch når batteriet er så dårlig. Hvis hovedbruket ditt er kart og tur så ville jeg ha gått for 7 pga touch skjerm. Navigering i kart er et mareritt med knapper på 6'ern. Men når du har øvd nok så funker det.. Jeg har ikke solar selv, så kan ikke si noe om egne erfaringer, men de som jeg kjenner som har solar har vel sagt at det stort sett er en gimmick og ikke så veldig nyttig enda. Som nevnt ovenfor vil jo klokka ofte være skjult av en jakke eller genser.
 3. Viking Anaconda 4x4 Mid. På desperat jakt etter litt lettere sko som passer min rare fot..
 4. polar har 2 apper, polar beat og flow. Dene ene er for trening, den andre kan kobles til pulsbelte. Husker ikke hvilken som gjør hva... jeg bruker belte stort sett med Garmin klokka nå.
 5. Jeg har dette belte, det er helt supert. Hvis det har ligget lenge så bytt batteri, batteriet tømmes ved oppbevaring dersom selve enheten er koblet på beltet. Ellers vil jeg anbefale å laste ned polar sin app (husker ikke hva det heter) og koble den til belte. Da får du testet belte fint på mobilen, og du kan også velge å slå av f.eks. ant+ for å spare batteri dersom du ønsker å bare bruke blåtann, eller du kan sjekke om det faktisk er slått på åja.. det må sitte ganske stramt også. Skal sitte såpass at du har merke etter en løpetur.
 6. Til helgen skal jeg på en liten tur med ungene i setesdal austhei (med telt). Planen er å parkere med bjørnevannshytta og følge stien mot berdalen en time eller to og finne en fin teltplass, typisk rundt reindalsfjellet et sted Jeg har ikke vært på Austheiene før, noen som er kjent i området som kan gi tips om fine steder å telte og fine fiskevann ?
 7. Ta alltid litt mat, for å være sikker. Så kommer det jo an på om du er altetende eller ikke... Jeg har med en liten termos så har jeg varmt vann til lunch istedet for å dra på kokesett
 8. XXL har real turmat Chicken Tikka Masala 2020 til 59 for medlemmer..
 9. Takk for gode tips. Den Lundhags Antjah II så jo veldig spennende og prisen var ikke så gal. Litt mer skeptisk til forslaget om knickers.. det tror jeg passer best på bunaden..
 10. Nå kan jeg desverre ikke lappe mer på min gamle jakt/turbukse fra bergans så jeg må ut å finne meg en ny... Den jeg har (bergans budor) har klart seg veldig bra og blitt brukt på jakt og på fjellet. Vann og vintett og ganske god å gå med. Nå som jeg jakter på den perfekte buksa så trenger jeg egentlig ikke en vanntett bukse, hvis det bøtter ned så kan jeg fint gå med en lett regnbukse / overtrekk. Men jeg gidder ikke å gå med regnbukse bare fordi at det har regnet siste uka og alt av lyng og vegetasjon er vått. Det perfekte hadde kanskje vært en bukse som var vanntett opp til kneet ? og så lett og bevegelig og gjerne vannavstøtende øverst ? Noen som har noen gode tips ?
 11. Håper det blir bra. Det jeg egentlig hadde lyst på kostet 3 ganger'n (expen orion III), så jeg kunne ikke forsvare det. Men nå slipper jeg ihvertfall å drasse på wiglo'en på hver minste lille tur. ... for noen sniker. Det burde jo Fjellsport ha opplyst om da..
 12. Etter diverse purringer fra fjellsport sitt salg så gikk jeg i fella. en stk Marmot Limelight 3p på vei i posten
 13. @Julie_G Hvilken ble det på deg ? Jeg sitter selv og sikler etter orion III teltet, men synes det blir litt vel dyrt. Jeg telter stort sett i sommerhalvåret, og den høyden som Orion har ser jo fantastisk ut.
 14. Hei, Jeg er veldig lite kjent i fjellnorge utenfor mine lokale trakter på sørlandet. I årets norgesferie er tanken å leie ei hytte en ukes tid og gå dagsturer i jotunheimen. Vi er en familie på 5 med tennåringsbarn. Tipper vi vil gå på galdhøypiggen og glittertind, men ellers har jeg ikke så mange tanker. Jeg vil gjerne ha forslag til fine dagsturer og forslag til hvor vi bør ha basen. Alt mottas med takk
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy