Gå til innhold
 • Bli medlem

klatreminus

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  107
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om klatreminus

Nylige profilbesøk

1 194 profilvisninger
 1. XXL har real turmat Chicken Tikka Masala 2020 til 59 for medlemmer..
 2. Takk for gode tips. Den Lundhags Antjah II så jo veldig spennende og prisen var ikke så gal. Litt mer skeptisk til forslaget om knickers.. det tror jeg passer best på bunaden..
 3. klatreminus

  Ny turbukse

  Nå kan jeg desverre ikke lappe mer på min gamle jakt/turbukse fra bergans så jeg må ut å finne meg en ny... Den jeg har (bergans budor) har klart seg veldig bra og blitt brukt på jakt og på fjellet. Vann og vintett og ganske god å gå med. Nå som jeg jakter på den perfekte buksa så trenger jeg egentlig ikke en vanntett bukse, hvis det bøtter ned så kan jeg fint gå med en lett regnbukse / overtrekk. Men jeg gidder ikke å gå med regnbukse bare fordi at det har regnet siste uka og alt av lyng og vegetasjon er vått. Det perfekte hadde kanskje vært en bukse som var vanntett opp til kneet
 4. Håper det blir bra. Det jeg egentlig hadde lyst på kostet 3 ganger'n (expen orion III), så jeg kunne ikke forsvare det. Men nå slipper jeg ihvertfall å drasse på wiglo'en på hver minste lille tur. ... for noen sniker. Det burde jo Fjellsport ha opplyst om da..
 5. Etter diverse purringer fra fjellsport sitt salg så gikk jeg i fella. en stk Marmot Limelight 3p på vei i posten
 6. @Julie_G Hvilken ble det på deg ? Jeg sitter selv og sikler etter orion III teltet, men synes det blir litt vel dyrt. Jeg telter stort sett i sommerhalvåret, og den høyden som Orion har ser jo fantastisk ut.
 7. Hei, Jeg er veldig lite kjent i fjellnorge utenfor mine lokale trakter på sørlandet. I årets norgesferie er tanken å leie ei hytte en ukes tid og gå dagsturer i jotunheimen. Vi er en familie på 5 med tennåringsbarn. Tipper vi vil gå på galdhøypiggen og glittertind, men ellers har jeg ikke så mange tanker. Jeg vil gjerne ha forslag til fine dagsturer og forslag til hvor vi bør ha basen. Alt mottas med takk
 8. Garmin Forerunner 945. Samme funksjonalitet som fenix6, men en del mindre i størrelse. Kan brukes til alt. Meget fornøyd med min. Jeg logger treningsøkter hver dag og lader ca 1 gang i uka.
 9. Min gamle bergans Dermizax har vært veldig god. Selv etter lange dager med regn og våt vegetasjon så holder buksa tett. På høsten i skogen så er det jo håpløst hvis ikke buksa er vanntett, ihvertfall opp til knærne. Nå har min bukse revnet helt på innsiden så jeg må ha ny, men vanskelig å finne noe jeg er fornøyd med.
 10. Ja, absolutt. Det er bedre å spise ofte enn mye, og heller tidlig enn seint Jeg har syklet litt langløp (dvs 5-12 timer). Mitt faste opplegg for å ikke gå tom er å spise hver halvtime, og det gjør jeg helt fra start og til slutt. Jeg spiser barer, nøtter, muffins, sjokolade osv. Og så har jeg med meg en gel i tilfelle jeg går helt i kjelleren.
 11. nå toucher vi innpå ting som sikkert andre kan mer enn meg om. Men sjokolade er forholdsvis rask energi, men må likevel brytes ned. Havregryn og nøtter etc har mye energi men fordøyes saktere så man kan gå lenge på det. Gel er nesten ren glykose, det går nesten rett i blodet, men virkningen varer ikke så lenge. Mange sykkelister som dytter inn på for mye av begynner å slite med magen, men jeg har ikke opplevd det selv.
 12. Håper de kan komme med footprint også, det hadde vært fint de gangene man ikke trenger å tenke på vekt..
 13. Det står energiboost i tittelen, jeg tolker det som hurtigvirkende energi som kan gi en rask opptur. Mye av det andre her er jo energirik mat som selvsagt også er viktig, med bra forhold mellom vekt og energi. Men det skal jo tross alt fordøyes før det begynner å hjelpe.. Det mest effektive i forhold til rask energi som jeg har funnet er energi Gel. Bruker det som "nødproviant" hvis jeg går tom på lange sykkelturer e.l. Hvis jeg har tabbet meg ut og er helt tom så tar jeg litt gel, som gir rask energi, og litt niste etterpå som skal begynne å virke når gel'en er brukt opp..
 14. Ser det er mange som skriver at kuldegrop ikke virker, hvorfor holdt vi da på med ddet i militæret ? Jeg husker at jeg alltid synes det var iskaldt når man stod i kuldegropa for å fikse med et eller annet. Men da fyrte vi jo hele tiden.. Jeg har lagd meg en lakenpose i merinoull som jeg håper jeg får testet snart. Jeg har ikke øknonomi til å ha en sovepose som passer for alle forhold så da kan det være greit å kunne bruke det man har.
 15. Det er bare du som kan svare på hva som passer for dine barn, du vil nok få mange svar. Vi har barn som er større, men vi prøver å holde oss til turer som er maks 5 timer (+/- 15 km). Det skal jo være gøy også! Våre barn har alltid likt å komme til de ulike hyttene, og hvis turen er for lang så blir det lite tid til å kose seg på hytta. Dersom en av etappene er veldig lange, så kan det være lurt å legge inn en hviledag, med 2 overnattinger på samme hytte. Lengden på etappene er heller ikke det eneste som teller, en 15km krevende (rød/svart) tur er vanligvis mye tyngre enn en blå / grønn t
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.