Gå til innhold

klatreminus

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  49
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om klatreminus

Nylige profilbesøk

403 profilvisninger
 1. klatreminus

  Den ultimate turkniv finnes den

  Min kom i posten i dag. Min ssnek seg også forbi tollen, så det ble en billig kniv Estetisk må jeg si at jeg foretrekker tradisjonelle tollekniver, denne blir litt for militæraktig. Men den virker skarp og god. Blir spennende å ta den i bruk.
 2. klatreminus

  Den ultimate turkniv finnes den

  Søren heller, nå måtte jeg og kjøpe den.
 3. klatreminus

  For stor sekk

  Vanskelig med sekk... Jeg ble lurt til å kjøpe en for stor sekk (osprey xenit) på dnt butikken av en selger som "hadde peiling." Sekken var på tilbud og en de gjerne ville bli kvitt. Nå blir det bare xxl på meg. Bytt den inn igjen (eller få pengene tilbake). En sekk som ikke passer helt vil aldri passe og vil plage deg til du ligger i grava
 4. klatreminus

  Holdbarhet fjellsko

  Jeg har Viking Hunter II, med membran. Etter 5-6 år er de fremdeles vanntette og gode å gå med. Men de ser ikke så pene ut lengre. Fruen har Alfa Bever som er noen år eldre. Også disse er tette og har mange år igjen. Men dette er store, tunge og stive sko og holder nok mye lengre enn de lette variantene.
 5. klatreminus

  Den ultimate turkniv finnes den

  Utrolig dyre kniver dere bruker... Er de så mye bedre en enkle tollekniver ? Jeg har brukt min Helle Nying siden ... 1995 hvis jeg husker rett. Sammen med en øks så gjør den jobben.
 6. klatreminus

  Røverkjøp og gode tilbud

  XXL har Helsport sarek winter sovepose til 799 i helgen. Førpris 1499. Er vel en ok sovepose til den prisen
 7. Blir det samme her. Jeg er alltid litt usikker, så jeg fortsetter med min 25 år gamle Lillsport sekk, vel vitende om at det aller meste egentlig er bedre enn den gamle sekken. Jeg har lyst på osprey Xenit, men ingen butikker i nærheten har den så jeg får ikke testet den skikkelig. Blir nok Lillsport i år også :) Lykke til med ny sekk
 8. klatreminus

  Kjølepose til å ha mat i?

  Mange gode forslag her... Kjøp maten frosset i butikken, (er ofte billigere også ) og ta den rett fra fryseren når du går hjemmefra. Da vil du se at kjøttet ikke engang er helt tint når du kommer frem på kvelden. Unngå for all del at kjøttet varmes av sola. Bruk gjerne en mini kjølebag som nevnt ovenfor så holder de seg kalde mye lengre. Når du kommer frem så bruk det du kan i naturen. Fyll kjølebagen med is hvis det er vinter. Hvis ikke så legger du hele kjølebagen i en vanntett pose og putter den i et fjellvann. Ellers så vil vakuumpakking av mat også hjelpe. Du kan også kjøpe mat som er behandlet for lengre holdbarhet. f.eks. varmrøkt mat, spekemat, tørket...
 9. klatreminus

  Bukse som tåler mye

  Sikkert litt seint å komme med tips men jeg sverger til Bergans Budor. Helt vannett, tåler mye, gode lommer... Jeg har hatt min i 5-6 år nå. Brukes til jakt med krevende terreng og mye tett skog. Jeg bruker den også på fjellturer med familie vår/sommer/høst. Jeg har aldri med reservebukse eller regnbukse e.l. lenger.
 10. klatreminus

  Røverkjøp og gode tilbud

  Messetilbud på magasinet.no. bl.a. Bergans powerframe til 2599
 11. klatreminus

  Romslig telt/lavvo til to - Robens Green cone?

  Jeg fortsetter å promotere mitt telt, bergans wiglo LT4. supert telt for korte turer. Veier 6 kg, men kan fordele vekten på 2. Fantasktisk på sommeren da det er store åpninger med god utsikt og lufting.
 12. klatreminus

  Stekepanne

  https://coop.no/sortiment/obs-sortiment/sport-og-fritid/turutstyr/eagle-products-stekepanne-kvist-ss18 jeg har 3-4 av denne (hjemme, hytta osv). Holder masse til mitt bruk. Foreløpig er alle intakt. Brukes nesten bare på bål, men har blitt brukt på gass også. Jeg liker at håndtaket er lagd slik at man kan forlenge det med en pinne, så slipper jeg å lette på rompa når jeg endelig har fått satt meg.
 13. klatreminus

  Bergans Helium Dome Vs Wiglo LT4?

  Ja, er masse plass i wiglo'en, om det er plass til 4 feltsenger vet jeg ikke. Stolpen i midten ødelegger litt for fleksibiliteten. Jeg er strålende fornøyd med min Wiglo. Det er et supert familietelt. God høyde gir koselige stunder også inne i teltet i forhold til et tunneltelt. Det er også mye mer behagelig i vind enn vår gamle lavo. Det tåler også godt med vind når det først er satt opp skikkelig. Eneste minuset er at det er ganske mye knot å få det opp hvis det blåser mye. Kanalene til stengene er også ganske trange, så jeg ser for meg at det @Tessatroll sier om votter stemmer veldig bra... for meg er det ikke et telt for ekstrem vinterføre... Men det var jo ikke kneppeteltet heller, men det funket det også...
 14. klatreminus

  Bergans Helium Dome Vs Wiglo LT4?

  Kjenner ikke helium dome.. men Wiglo'en er noe utfordrende å sette opp i sterk vind.. Innerteltet kan heller ikke strammes, så du må regne med en del bråk / blafring..
 15. klatreminus

  Restaurere en gammel spark

  Meiene kan du også vurdere å sandblåse... veldig effektivt..
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.