Gå til innhold

klatreminus

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  86
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om klatreminus

Nylige profilbesøk

712 profilvisninger
 1. Devold ullgenser på tilbud hos g-sport til 499...
 2. Bergans Budor jaktdress. Brukt i flere år på høstjakta i vått vær. Holder meg alltid passe tørr. Jeg blir jo fuktig av og til, men det skyldes nok egen temperatur. Plaggene har bl.a. lange glidelåser på innsiden av lårene som gjør at det puster bedre. Tror desverre den har gått ut, men er sikkert kommet noe nytt og tilsvarende.
 3. stort sett alltid over 25 kg i min sekk. på korte turer har jeg mye luksus med. Skal jeg gå lengre så tar jeg en del av tingene til kone og unger. Vekt er en vanesak og ikke noe problem for de fleste av oss... så lenge man er frisk og rask da..
 4. Min gamle Budor bukse med dermizax holder meg fremdeles tørr og fin. Faktisk så fornøyd at jeg vil ha samme hvis de eksisterer når jeg trenger det. Gå og klag..
 5. Jeg har sett på den ruta for å gå den med ungene, men synes det er for langt. Men voksne bør jo klare det fint... Jeg vurderer heller å gå andre veien. Haukeliseter til holmavatn. er litt kortere, "bare" 6 timer, så kan man gå videre til sloaros og hovden så man slipper å gå tilbake samme vei som man kom. Ellers så kan jeg anbefale setesdal vesthei dersom dere vil ha kortere "koseturer".
 6. Flight mode og power save mode gjør utrolig mye. Ellers så pleier jeg å slå den av når jeg ikke skal bruke den. Det virker også
 7. Våre barn har alltid hatt sekk, men med liten vekt. Når de var små var det først og fremst sovepose, vannflaske og litt snacks. Hos oss brukte de skolesekkene sine. Det var et budsjettvalg fra vår side. Nå som de er eldre, og skolesekkene er mer motesekker (fjellreven kranken f.eks.) så har vi gått over til enkle dagstursekker for dame. Problemet er å finne sekker som er korte nok i ryggen.
 8. .. er det bare jeg som synes at disse jakkene er utrolig dyre.. ? Jeg har ikke samvittighet til å kjøpe en mellomlags/leirjakke til 2-3 lapper. Jeg har denne : https://trimtex.no/no/produkter/mann/storm-lettvekts-dunjakke-herre/470131114-12.html#start=1. Veldig behagelig, og komprimerer bra. 1000 kr i veiledende pris, men ofte på tilbud.
 9. Bare jeg som får flashback til forsvaret. Da surret vi ofte rundt med et svært beist av en radio på brystet. Jeg kan ikke huske at det var så veldig populært å ha radioen. Men jeg ser poenget dersom man f.eks. har noen småting som er tunge som kan henge på en liten lomme på brystet
 10. Det er jo ikke lett, i dag finnes det bukse for alle mulige værforhold men ingenting som passer til alt.. og man vil jo ikke ha for mye med seg. Jeg prøver å holde det enkelt. jeg har alltid med meg 3 ting. 1 bergans bukse som er vann/vindtett med litt lufteåpninger, en treningsshorts som også duger som badebukse, og en trimtex treningsbukse som også duger som bukse inne i telt eller hytte. De 2 siste veier ingenting og tar liten plass i sekken. Jeg har vel ikke noen tro på å finne noe som passer alle forhold.
 11. Jeg tror ikke XXL er noe dårligere enn andre. Jeg har flere venner og familie som jobber i detaljhandel i ulike bransjer. Og de fleste har vært borti dårlige butikker / dårlig ledelse som behandler både ansatte, kunder og miljø dårlig. Jo mindre kompetanse som kreves, jo dårligere forhold... Jeg vil heller legge mer vekt på å handle skikkelige produkter, og de som bare selger søppel holder jeg meg unna.
 12. Grattis med nye klokke. Jeg klarer heller ikke å bestemme meg så jeg har gitt opp.. Men litt OT til det du sier om endomondo. Jeg har kjøpt Polar sitt pulsbelte med blåtann. Den er koblet mot mobilen slik at treningen logges på endomondo. I tillegg får jeg pulsen på den gamle polar pulsklokka så jeg kan følge med under selve økta. Funker veldig fint det.
 13. del lilsport sekken har jeg også går jo aldri i stykker! Her brukes den til strandsekk..
 14. ligger en reinsfjell på helsport outlet : https://www.helsport.no/outlet?main_variant=107 ... jeg skal "aldri" mer ha et vanlig tunneltelt. Jeg er ikke på ekstremturer og synes det er mye mer behagelig med et telt med noe mer takhøyde
 15. Er Skarven på vei ut ? Ser ut som det bare er xxl som har denne nå. Selv ser jeg på alfa orre, men er ingen butikker som har den. Fjellsko vil jeg helst prøve i litt ulike merker, og også i litt ulike størrelser for å finne riktig størrelse i forhold til ulike sokker etc.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.