Jump to content

Recommended Posts

Hei,

Jeg skal tilbringe alle sommernettene frem til søndag 7.august utendørs, ved forskjellige steder rundt Tromsø og Kvaløya. Med i sekken har jeg blant annet et lite videokamera for å dokumentere mitt lille friluftseventyr. Jeg er glad i fiske, så blir for det meste å søke etter gode fiskevann hvor jeg kan slå opp leir.

Så min forespørsel til dere:
Er det noen her inne som har erfaring med å få låne eller bli sponset turutstyr i bytte mot bilder av utstyret i bruk, test/rapport på utstyret, litt reklame på sosiale medier og lignende? Alt er av interesse, dog er jeg i utgangspunktet på jakt etter nytt telt, tursekk (75+ liter), gassbrenner, sovepose og liggeunderlag. Og en grei sykkel.

Takk.

Edited by Rallarguten
Link to comment
Share on other sites

Annonse

Hei, jeg har ikke noe særlig erfaring, men holder på med liknende prosjekt selv. Er dog utdannet journalist, og satser på å få artikkelavtaler, før jeg begynner sponsjakten for alvor. Det jeg har lest meg til herinne, er at sponsor mest ser på hva du kan gi dem, dvs. du åpenbart skal kunne tilby mere enn litt reklame på sosiale medier - men er du flink på fotografi/særlige aktiviter/annet som ikke flertallet af glade turgjengere kan, er muligens sjansen større? 

Har du erfaring med film fra før? Da kan du kanskje lage en "reklamefilm" for deg selv, og begrunne hvorfor de skal sponse deg.

Vi kan jo forsøke å holde hverandre orientert og dele erfaringer, jeg planlegger Canadatur med turkompis, men satser ikke på å dra før neste sommer/vår.

Edited by fjellgjengeren
Link to comment
Share on other sites

At sponsoren er synlig er alfa og omega. At deres produkter vises for flest mulig potensielle kjøpere. Hvor og hvordan sponsoren vises er noe disse vil etterspørre ved en henvendelse. Hvor mange vil se deres produkter/reklamebanner? I hvilke "kanaler"?

Kjendisfaktor er alltid til god hjelp, også et godt utseende og pene tenner. Posér gjerne på bildene med en ulvelignende hund også ;)

Send en mail til potensielle sponsorer. Det verste som kan skje, er å få et nei.

 

:)

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Videoen ligger også på hvitserks nettside. Finansiering og media&blogg ser ut til å være et bra utgangspunkt. Det kreves åpenbart et ganske proft opplegg. Vanskelig å bli berømt før man har gjort noe det er verdt å skrive om, men med lang tidshorisont og innlagte treningsturer bør det være mulig å bygge opp litt på forhånd. Lurer på om jeg kan låne hund til posørbilde :-D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy