Gå til innhold

Nordhauk

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  866
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  39

Nordhauk vant dagen sist Juni 16 2017

Nordhauk hadde mest likt innhold!

4 følgere

Om Nordhauk

 • Rang
  Jeger og fjellfisker

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Ishafsbyen

Nylige profilbesøk

3 327 profilvisninger
 1. Den er ikke det grann forandret. Tusen hjertelig takk!
 2. Hei! Er det noen her som har Abu Pimpel 2 ? I forbindelse med demontering av spolen, klønet jeg det til så mekanismene spratt ut. Klarer f... ikke finne ut av hvordan de var montert. Om noen har Abu Pimpel 2, ville jeg satt enormt pris på om dere hadde orket å løsne de to skruene på spolen, og ta bilde hvordan de er montert inni.
 3. Fikk problem med meget redusert trykk og sotende, gule flammer på min Whisperlite International fra 2011. Etter gjentatte ganger med demontering, inspeksjon, renhold, utskiftinger av deler (også forsøkt ny komplett pumpe), så fant jeg denne tråden. Fulgte oppskrifta to ganger med å rense bensinslangen. Ut med wiren, stake x-antall ganger til bunns, skylle ut med bensin under trykk uten at dysa står i, montere opp igjen og fyre i gang. Nå brenner han som ei klokke og effektjusteringa fungerer prima igjen. Det ligger sotpartikler igjen i skåla med "skyllebensin", så det er nok ingen tvil om hvor problemet lå.
 4. Mye gyterøyer her. Vanskelig å anslå størrelsen, men fra 0,4 til opp mot kilosfisk eller. Ekstremt produktivt og forholdsvis stort vann, vil jeg anta?
 5. I september tok jeg og min bedre halvdel oss en tur til nordfylket på rypejakt.
 6. Siste skildring på Polarnatt: Åtte forblåste påskedøgn over reisavidda på jakt etter "kaffevann" med fjellfisk i. Det kom en vind over vidda (samme tittel som Tor Alvims fantastiske bok)
 7. Nordhauk

  Ny stang og snelle

  Du sier ingenting om hvorfor?
 8. Tips til hjelpemiddel som bl.a brukes av spesialstyrker i tropiske strøk. Impregner klær og telt med permitrin. Fås bl.a kjøpt her. Brukte det selv i Akkhanas for noen år siden. Kombinert med myggnetting, neoprenhansker og en seig myggolje/tjære skal du klare deg bra. Som det nevnes, slutt og irriter deg over mygga. Den er like naturlig i naturen som alt annet. Du må bare innrette deg etter det på best mulig måte.
 9. Jeg kjøpte Ringstind 2 Light i 2009 eller noe rundt der. Fornya stanga forleden år til en DAC Featherlite-stang som jeg bestilte av Helsport. Funker flesk!
 10. Min samboer (Nordover på forumet) har en Kajka 75 som er ganske hardt brukt over noen år nå. Har aldri hørt at hun har klaget eller kommentert dette. Tvert om er hun særdeles fornøyd med sekken.
 11. Sekken skulle vise seg å bli nesten like tung på tur ut, som på tur inn...På tross av at vi hadde drukket opp all pilsen. Ørretbett på skøyteis.
 12. Helsport Dovrefjell overgår fortsatt Fjellheimen hva plass og ventilasjon angår, er min påstand.
 13. Naturvernforbundet anmelder dumpinga av masser i fjellvannene utenfor Tromsø ifm den nevnte vindkraftutbygginga.
 14. Ja det kan du si. Mennesket sluker mer og mer av den norske naturen, med våre behov for utbygging av boliger, energiproduksjon, energifremførsel, industriarealer og hva annet. Det er vel verdt å spørre seg selv om i hvilken grad norske politikere og beslutningstakere verdisetter norsk urørt natur. Nå kan det gå mot en gjenopptakelse av gruvedrift i Kvænangen i nord-Troms. Et canadisk/svensk selskap står bak planene. Dette er ett av mine desiderte favorittområder for utøvelse av jakt og fiske. Planene om gruvedrift kommer naturligvis i tillegg til den nye kraftlinja som Statkraft skal bygge gjennom Kvænangen og oppover til Finnmark.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.