Gå til innhold
  • Bli medlem

sjtm

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om sjtm

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Er akkurat den prosedyren jeg bruker. Har forøvrig sett at flere har samme problemet. Mulig det var en gammel tråd på terrengsykkel.no
  2. Har nylig kjøpt meg en Omnifuel, virker som en solid sak som gir mye lyd og mye varme. Men den lille bensin lekkasjen som oppstår når flaska skal kobles fra - kan den unngås? Isåfall hvordan? Jeg har selvfølgelig tappet trykket av flaska før den skrus av, men det kommer altid ut nok bensin til at fingrene blir tilgriset og at det renner nedover flasken, noe som gjør tørkepapir til en nødvendig.
  3. Neida, det er hjul på den - kulelagret til og med! 😅 Nå blir aluplaten oppgradert med tre stk pålimte magneter for å holde brenneren på plass samt en passende stropp rundt flasken. Er det å banne i kirken å bruke MSR sin flaske på Omnifuelen?
  4. Har gen1 jeg også, og har til nå ikke funnet en enkel måte å feste primusen til plata. Nå blir det magneter!
  5. Er det noen som vet med sikkerhet om beinene på Omnifuel sitter på magnet?
  6. Her er min variant, en god kopi av kokiro.
  7. Etter hva jeg fikk opplyst er det noen butikker som enda har det på lager, men det suppleres ikke. Jeg kan selvfølgelig være feilinformert.
  8. Det ser ut til at Nestlé sin Viking tørrmelk er borte fra hyllene ja, men Nestlé har jo Coffe Mate og jeg (tror) den gjør samme nytten. Den funket i allefall fint i havregrøten for min del. Nå har ikke jeg prøvd Vikingmelk så jeg kan egentlig ikke si så mye om forskjellen, annet enn at Coffee Mate tok over for det meste av "pappsmaken" i havregrøt kokt på bare vann. I forhold til andre tørrmelkskilder kan jo de som jobber på en arbeidsplas ddr det finnes kaffemaskiner prøve å få kjøpe en pose melkepulver av de som leverer forbruksvarer til maskinen.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.