Gå til innhold
 • Bli medlem

Jonas H

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Jonas H

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei. Jeg er 178, bruker M. Regular.tror du må ha Regular 😊
 2. Hei. Jeg har hatt min bukse noen år no, og er fornøyd med buksen! Men jeg lurer da på om disse krever noen form for kjærlighet? Impregnering? Det er jo grovt stoff på knærne og strets i stompen. Noen som vet? Hvilken produkt skal brukes og evt skal hele buksen eller bare deler av den behandles? 😊
 3. Er fjellsport rabatt kode kommet for 2020?
 4. Evt: hvordan er det og ta av denne borrelåsen fra jakke om det ikke blir bra?
 5. Da tenkte jeg ffor og få sydd på pels på jakka. Ikke pesk.
 6. Hei, jeg har jakker med og uten pels, og kjenner godt til dens fordeler og ulemper. Indre Troms er ikke gavmild når han e tykjever så det er absolutt kjekt syntes det er kjekt og kunne ta den av og på slikt som på min Norrøna jakke. Som regel kjører vi mye scooter i løypenettet inn mot svenskegrensa og ski videre, det bikker fort 30 minus. Jeg har en The NORTH face Himalaya parka. Hva mener du er passende tema?:) noen tips? Kanskje jeg burde ta kontakt med de lokale reingjeterne som vi har kjøpt pels plagg fra tidligere det varmer virkelig!
 7. Hei, takk for svar. Har sedd litt på borrelås kit’ usikker på om det vil feste seg like godt på dette stoffet: Yttertøy: 30D Pertex® Endurance 100% nylon ripstop?:)
 8. Hei, noen som har erfaring med ettermontering av pelskant på dunjakka?(hetta)? All tips tas mot
 9. Hei, jeg har gått litt med pulk i vinter, de dagene det er bikjekalt og klart vær! altsi ikke nedbør. er det nokk med ull og klær som puster! jeg har brukt anorakk typ g1000 stoff, og g1000 bukse! Jeg bruker The north face himalaya dun jakke, den trives man godt i selv på de dagene som er kald. Scooter klær er tong i vekt, og beregnes til scooter kjøring. ellers så e det det skall bekledning, som norrøna, arcteryx, rab, osv som funker bra, men du er jo avhengig av ull/dun under klærne.
 10. Jonas H

  Rype jakt på Senja

  hvorfor blir det dobbelt opp med bilder?
 11. Jonas H

  Rype jakt på Senja

  Rypejakt på Senja i kjempefint terreng og godt vær. Vi startet 3 stykk opp fra svartholla på Nord-Senja og inn til Svarthollavannet, her fikk vi Båttransport inn over svarthollavannet som dere kan se på bildet. Her slo vi leir utpå kvelden og fyrte bål, litt grilling og avslapping før vi gjør oss klar til første jakt dag. Bilde av Eirik og Eivind med en av dagens fangst. Under istinden. Mye fjellrype og se i dette området Etter en lang dag i fjellet kommer vi til leiren og lager oss middag, godt og få tørre klær. Idag lagde vi Elgskav med sopp, løk, bacon
 12. Hei.jeg har byttet ut min Norrøna Dovre sekk og Invisterte i ny jakt-sekk, ble en Vorn equipment lynx/gaup. Grunnen til dette var at jeg savnet et onklig og lettvint rifle/haglesystem på sekken! tenker og dele litt erfaring med dere etter noen fine jaktturer på Senja Turen går til Svandalen en fredagskveld. Når vi kommer frem etablerer vi kamp, henger opp Amok draumr3 og får i oss lit mat og god drikke. Det er vind ute og kaldt, så det er bare og få opp tarpen, lage ly for vinden og ta kveld, vi skal tross alt tidlig opp og jakte ryper i storslått vær! Tarpen er strammet opp til maks! men
 13. Hei, lenge siden jeg har vært innom her men fine plater dere har lagd jeg har brukt platen gjennom vinterens turer med ski (pulk) og scooter, ser fordelen med at kasteroller/kaffe osv står med tørt underlag og ikke minster varmen fort, ellers tar den litt plass da! blir sikkert ikke den første jeg lager!
 14. Her er mine type primusplate, laget av skjerfjøl fra biltema. ståltrå, lim og borrelåsband for og holde flasken.. jeg har borret hull til og ha ståltråden i, den ligger dobbelt, så det er bare og tvinne de rundt beina på MSR Multifjulen min også sitter den.. Da er kokeustyret klar for tur til helgen som kommer og vi er spent på teste det ut. Turen går til Gaskas ved indre troms fra Insett.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.